2015. február 21., szombat

Az aktuális időminőségről - Ashtar 02.11.

 Ha egyre több ember találja meg ezt az utat a belső teremtőhöz és átveszik az irányítást életük felett, akkor ily módon a kollektív valóság megváltoztatása táplálva lesz és felgyorsul. Döntsd el, hogy olyan akarsz lenni, aki megnyitja magát ennek az útnak, vagy olyan, aki csak később hagyja magát elragadni. Ez a döntés is hatással lesz egyéni és kollektív szinten is életedre.


ASHTAR / Az aktuális időminőségről / 2015-02-11

Kedves Olvasók!
Íme egy ok-okozati eszmefuttatás és egy spirituális gyakorlat Ashtar parancsnoktól vagy éppen akitől… de mindenképpen felemelő, hasznos és tanulságos! Jó olvasást! Scarlett
ASHTAR


Szeretett földi Barátok!
Itt Ashtar beszél. Miközben a fény kozmikus sugarak formájában egyre a Földre áramlik, egyre láthatóbbá válnak az árnyék különféle formái és struktúrái. Ezáltal nyílik lehetőséged döntéseket meghozni. Hosszú időn keresztül olyan mélyen hálózott be a sötétség, hogy igazából nem volt választási lehetőséged. Vak és süket voltál a fényre. Olyannyira eltávolodtál tőle. De ez nem térbeli eltávolodás volt, mert a fény mindig jelen van, ez az érzékeidet érintő eltávolodás volt, az árnyék és az ott található dolgok felé fordulásodé.

Egyre több ember fordul újra a fény felé és ennek a felismerés a következménye. Mielőtt dönthetsz és tudatos döntést tudsz hozni, szükséged van a felismerésre. Mindig azt ismétlik Neked, hogy a teremtő benned van. Másutt nem fogod megtalálni. És éppen ez a belső mélységben való keresés szokatlan sok ember számára. Túl sokáig kötötte le figyelmedet a külvilág, bíztál abban, amit a fizikai szemeddel és fizikai füleddel érzékeltél, és ami a mi perspektívánkból tekintve, a fizikai mérhetőség korlátolt lehetőségei miatt, csak nagyon keveset közvetített feléd. Ez lekorlátolt téged. Leszűkített. Így nem vagy hozzászokva, hogy a teremtő szemszögéből- AKI VAGY- szemléld a külvilágot.

Úgy vélekedsz, ha szembesülsz egy helyzettel és ez nem tetszik neked, akkor az ellen harcolnod kell. A harc mindig szenvedéshez vezet. Így azt erősíted, ami ellen harcolsz, ahelyett hogy megszabadítanád magad a helyzettől. Minden helyzet és minden, amit a fizikai szemeddel és füleddel érzékelsz egy hatás [reakció, okozat]. Az ok az akció, a teremtő frekvenciák, amiket te választottál. Mindig te voltál a teremtő és mindig az is maradsz. Minden gondolat, minden szó, minden érzelem teremt valamit minden pillanatban. Eközben pedig másodrangú [a folyamat szempontjából], hogy Te tudatosan vagy tudattalanul gondolkodsz, beszélsz vagy érzel. Ez energiává válik és ha elegendő energia dúsul fel, formát teremt magának, gyakran egy bizonyos helyzetet vagy találkozást az életedben.

Léteznek egyéni formák és kollektív társadalmi formák. Ha szeretnél megváltoztatni vagy feloldani egy helyzetet az életedben, tudnod kell, hogyan teremtetted, milyen gondolatokkal, milyen szavakkal, milyen érzelmekkel. Ezután tudod megváltoztatni a gondolatok, szavak és érzelmek frekvenciáit, mert csak így tudod megváltoztatni vagy feloldani őket. Ez a felismerés.

Ezt követi az elfogadás. Fontos, hogy semmit se utasítsunk el. Minden, amit elutasítasz, táplálsz is egyben az elutasításoddal. Erősebb lesz általa. Tudatosítsd azt, amit gondolsz. Mert minden gondolat, a tudatalatti gondolatok is, teremtő energiával rendelkeznek. Szánj időt az elcsendesedésre, a gondolatok tudatos csendjére és a tudatos cselekvésre. Találd meg a számodra megfelelő meditációs technikát, hogy tudatos gondolataid és érzelmeid békésen elcsendesedhessenek. Ezután irányítsd figyelmedet a tudattalan gondolataid és érzelmeid felé. Részletkérdés, hogyan érzékeled őket, ha vihart érzékelsz önmagadban vagy érzelmeket, képeket látsz vagy tudatalattid gondolatait hallod fejedben. A lényeg, hogy érzékeld őket és nem veszel el közben tudatalattidban. Különben nem tudsz tudatosan közbeavatkozni. Hallgasd meg önmagad egyszer tudatosan, anélkül, hogy értékelnéd vagy ítélkeznél felette. Ez a tudatalattid tudatos érzékelése és elfogadása.

Ezután hagyd el ismét tudatalattid megfigyelését, de maradj még elcsendesedve. Kerülj kapcsolatba szíveddel. Érezz hálát, amiért megtudtál önmagadról valamit, amit előtte nem tudtál. Most már tudod, miért alakultak ki bizonyos szituációk az életedben. Légy hálás ezért a felismerésért. Lehetőséget biztosít számodra, hogy választhass. Hogy tudatos gondolataid és érzéseid számára felkínálhasd a tudatalatti gondolataidat is, amik előbbit megváltoztathatják.

Olyan döntést hozz, amit felkínálhatsz a tudatalattid számára támogató gondolatok és érzések formájában. Emlékezz olyan helyzetekre, amikor boldog voltál, amikor biztonságban, védettségben és oltalmazva érezted magad vagy fantáziád segítségével teremts meg ilyen helyzeteket. Érzékeld a benned rejlő kreativitást, tudatosítsd a belső teremtőerődet. Ezután ajánld fel ezt a másfajta valóságot tudatalattid számára. Pontosan olyan valódi, mint a tudatalattid valósága. Szeretettel áramoltasd tudatalattidba és engedd, hogy a gyógyulás megtörténhessen. Ne erőltess semmit. Ez egy lehetőség, hogy tudatosítsd a belső teremtődet és hogy ismét kezedbe vedd az irányítást, amit már oly régóta elengedtél. Oly hosszú idő telt már el irányítás nélkül életedben. A legfontosabb, hogy mindezt tudatosítsd.

Ne a formákra koncentrálj, hanem a gondolatok, szavak és érzések teremtő energiáira. Tudatosítsd, milyen energiával rendelkeznek bizonyos szavak. A szenvedély szó tartalmazza a szenved-ve él-ést, annak megteremtését [eredeti szövegben: Leidenschaft- szenvedély szó tagolt tükörfordítása: Erschaffen von Leiden: szenvedést teremteni]. Gyakran inkább a lelkesedés képességét értitek alatta. Ennek a teremtő rezgésnek ez egy pozitív energiája. Ily módon kutasd folyamatosan a szavakat, amik egyszerűen elhagyják a szádat, vagy amiket másoktól hallasz. Az érzelmek [emóció] az elszigeteltség érzéséhez kötődnek, a belső teremtődtől való elszigeteltséghez. Az érzések [érzet] a szívből erednek és mindig csordultig teltek szeretettel és összekapcsolnak a belső teremtőddel. Generálj, teremts érzéseket önmagadban csupán azért, hogy átérezhesd őket. Okozzanak Neked örömet érzéseid, élvezd őket.

Ekkor ébred fel benned a kreativitás, az érzések és a korlátozó dogmák elkezdenek feloldódni és a változás magától következik be. Figyeld meg hogyan változik meg a valóságod. Más rezgéseket érzékelsz, ezekre fókuszálsz és ez által kelnek életre.

Ha egyre több ember találja meg ezt az utat a belső teremtőhöz és átveszik az irányítást életük felett, akkor ily módon a kollektív valóság megváltoztatása táplálva lesz és felgyorsul. Döntsd el, hogy olyan akarsz lenni, aki megnyitja magát ennek az útnak, vagy olyan, aki csak később hagyja magát elragadni. Ez a döntés is hatással lesz egyéni és kollektív szinten is életedre.

Ki és mi akarsz lenni? Tudatosan dönts. Ez közelebb fog vinni belső teremtődhöz. És így csökkenni fog a ’távolság’ az angyalokhoz és fénylényekhez, akik folyamatosan körülötted vannak. Minden dimenzió összefonódott egymással. Nincsenek térbeli távolságok köztük. Ez egy váltás az egyik valóságból a másikba.

Még ha elméd azt is mondja, hogy mindezt képtelen felfogni és talán közelében sem érzed magad annak, amit Neked most elmondtam, de valahol érzed szívedben, érezd szívedben és hallgass rá, mert ő megértette.

Jó utat kívánok a pillanatnyi földi energiákon keresztül. Ússz együtt az új energiák áramával és csodákban lesz részed. Csodákban, amik örömmel töltik meg szívedet.
Ashtar

Csatornázta:©Blandina Gellrich
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.licht-der-seele.net
Kapcsolódó cikk: https://kristalyhang.wordpress.com/2014/07/19/a-szavak-es-az-agy-2014-05-02/


Forrás:https://kristalyhang.wordpress.com/2015/02/19/ashtar-az-aktualis-idominosegrol-2015-02-11/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése