2015. február 10., kedd

Cobra interjú - Untwine 01.15.

Az interjúban rengeteg  információ hangzik el, különböző témákban. Úgy tűnik, hogy a  sokak által szidott Cobra sokirányú tájékozottsággal rendelkezik. Persze mindenki szíve joga, hogy elhiszi-e, vagy sem.
Milly
Untwine, Cobrával készített 2015. január 15-i interjúja

 
Szövegközi kép 1

Untwine: Az igaz, hogy a Föld felemelkedése el lett halasztva?

Cobra: Ez a folyamat éppen most történik. Ez még sohasem történt meg ezelőtt, de most éppen benne vagyunk, így még az embereknek több idejük marad a saját helyzetük rendezésére.

Mi volt az eredeti kitűzött dátum?

Az eredeti terv szerint ez 2000-ben vagy 1999-ben történt volna.

Francis Bacon tényleg St. German volt mielőtt felemelkedett?
Igen.

Tényleg ő volt az, aki a Shakespeare történeteket megírta?
Igen.

Milyen mértékben működnek együtt a Cabal tervekkel az alacsonyabb fokozatú szabadkőművesek?
Szinte semmilyen mértékben, az igazi Cabal struktúra a 32. és 33. fokozatnál kezdődik, nem alatta. Tehát ezalatt a fokozat alatt, az embereknek fogalmuk sincs az Illuminátus hálózatról, és nem működnek együtt velük aktívan.

Ok, tehát nekik nem beszéltek a népességcsökkentési vagy bármilyen más tervükről?
Nem, nem. 

Tudatlanul vesznek részt a dolgokban?
Valójában minden résztvevő tudatlanul cselekszik, egyszerűen csak támogatják a Cabal terveit valamilyen módon, bár ez nem csak a szabadkőművesekre igaz. Mindenhol ez történik, a valóságban minden egyes ember támogatja a Cabal terveit így vagy úgy az élete során. Nem közvetlenül, de az életformájuk mellékhatásaként.

Ok. És a szabadkőművesek csinálnak jó dolgokat is néha?
Oh, igen, sokszor, főleg az alacsonyabb fokozatokon, nem mindig, de jó pár alkalommal helyesen cselekszenek.

Ok. Tehát azok a tanítások, amelyeket kapnak nem minden esetben vannak elferdítve?
Nos, ez csak egy másik szervezet, mint sok más hasonló. Bizonyos fokú okkult és spirituális tudással rendelkeznek és természetesen beépültek, de a 32. fok alattiak nem tagjai a Cabalnak.

Értem. Az angyalok az emberektől eltérő faj?
Néhány, emberi testben élő lény tulajdonképpen angyal. Angyalok vagyunk, akik más csillagrendszerekből jöttek. Viszont az emberi evolúció folyamata, ahogy ezen a bolygón értelmezve van, eltér az angyali evolúciótól.

Ok. A bolygón megtalálható bőrszínek közül mind őshonos ezen a bolygón?
Tulajdonképpen az emberiség és az emberi DNS olyan sokféle faj befolyása alatt állt, hogy lehetetlen meghatározni azt, hogy a bolygón élő emberek közül bárki is helybéli lenne. A különböző DNS-ek és evolúciós idők keveréke minden.

Értem. Mi történt a dinoszauruszokkal?
A galaktikus központi nap tevékenységei miatt haltak ki, ami beindított valamilyen kozmikus időjárást a naprendszerünkben, amely a bolygónkra is hatással volt.

Rendben. És ők természetes úton teremtődtek?
Igen.

Éltek velük más élőlények is, mint pl. emberek?
Az emberek még nem voltak jelen abban az időben, de léteztek más humanoid élőlények, akik más csillagrendszerekből érkeztek és a bolygón éltek, de nem nagy számban.
A négy elem - levegő, víz, tűz és föld - mind a hét létsíkon és az egész univerzumban jelen van?
Igen.

Több mint hét szín létezik?
Tulajdonképpen végtelen számú szín létezik, attól függően, hogy hogy definiáljuk. Olyan színek is vannak, melyek az emberi szem számára nem láthatók, mivel nem részei a látható spektrumnak.

Értem. Szóval sok olyan szín létezik, melyek különböző árnyalatai azoknak a színeknek, amiket ismerünk, de vannak olyanok is, amiket nem látunk.
Pontosan.

Az egyes létsíkokat ábrázoló ábrádon a fizikai sík három legalsó alsíkja sűrű folyadéknak és gáznak felel meg.
Igen.

Ez azt jelenti, hogy ahogy az egyes síkokon emelkedünk fölfele, a hőmérséklet is emelkedik?
Tulajdonképpen amikor energiát teszünk egy bizonyos rendszerbe, emeljük a rezgését. Ez a spirituális és okkult oka annak, hogy a folyadékok miért alakulnak gázzá, ha több energiát adunk hozzájuk vagy hogy bizonyos tárgyak miért válnak folyékonnyá ha több energiát kapnak. Természetesen ha ez a folyamat folytatódik, a plazma síkra kerülsz és ha még tovább folytatódik, eljutsz az éteri síkra és így tovább.

Értem. Szóval ha ez a folyamat a hőmérséklettel kapcsolatos, segítene az evolúciódon, ha pl. szaunáznál?
Nos a szaunázás során szerzett energia messze nem elég ahhoz, hogy spirituális változást váltson ki.

Rendben. Esetleg ez segíthet hozzászoktatni minket?
Nos ha úgy érzed, ezt kell tenned, természetesen használhatod.

Minden, a fizikai síkon létező tárgy az összes felsőbb síkon is létezik?
Igen, mindig van egy archetípusa minden fizikai tárgynak, mely a felsőbb síkokon létezik.

Szóval ebbe az ételek is beletartoznak.
Igen

Szóval például amikor egy kristály van nálad a fizikai síkon, majd meghalsz, az éteri vagy az asztrálsíkon is nálad lehet az a kristály?
Igen ha azt szeretnéd, ha ez a vágyad, ezt el lehet intézni.

Értem. Szóval az istennő visszatérésével kapcsolatban, inkább energiákról beszélünk, mint nemekről, ugye?
Energiákról beszélünk, de ezek az energiák valóban megjelennek az emberi test női alakjában.

Értem. És ezek a férfi alakban is jelen vannak, ugye?
Igen, természetesen, a férfi alakban is jelen vannak és más fajokban és egyéb létformákban is.

Szóval a férfiak és a nők minden tekintetben egyenlőek, ugye?
Igen.
Tudsz arról beszélni, hogy az isteni női aspektusának visszatérése hogyan jelenik meg életünkben?
Minden emberben pszichológiai változásként jelenik meg. A nyugati világ pszichológusai felfedezték, hogy az elmúlt néhány évtizedben drasztikusan megváltozott a férfiak és nők pszichológiai felépítése. Ez pontosan a nőiség visszatérése miatt van így a bolygón, ahol a férfiak sokkal inkább kapcsolatban vannak az érzelmeikkel és a nők egyre inkább képesek kifejezni saját igazságukat. Mindez a folyamat része.

Értem. Úgy tűnik, hogy egyre befogadóbbak vagyunk egymással, sokkal együttműködőbbek és figyelünk egymásra.
Igen, globális szinten.

Néha nehéz befogadónak lenni, amikor olyan sok dolog van a bolygón, ami nem kellene, hogy eljusson hozzánk. Van ezzel kapcsolatban valamilyen nézeted?
Igen. Nagyon fontos, hogy ne fogadjuk be a negatívitást, csak a jó dolgokat, tehát hogy szelektáljuk azt, hogy mire vagyunk befogadók.

Igen. Szóval úgy van, hogy nem volt elég női energia a bolygón vagy hogy mindig volt, csak el lett torzítva?
El lett torzítva. Tulajdonképpen lehetetlen elpusztítani. A sötét erők megpróbálták elpusztítani, de az egyetlen dolog, amit meg tudtak tenni az az volt, hogy eltorzítsák. Szóval jelen volt, csak el lett nyomva és el lett torzítva.

Értem. Szóval ennek a visszatérése egy gyógyítás?
A visszatérés egy valódi tény, egy energetikai tény. A tiszta és kiegyensúlyozott női energia ebben a pillanatban visszatér a kozmikus ley vonalakon keresztül, át az egész galaxison, a naprendszeren, a bolygó felszínére.

Értem. Szóval ez meggyógyítja azokat a női aspektusokat, melyek mindvégig jelen voltak, de el lettek torzítva.
Igen, pontosan.

Szóval egyetértesz, hogy egy egészséges visszatéréshez szükség van ahhoz, hogy a férfi aspektushoz is kapcsolódjunk, hogy szükségünk van egymásra?
Igen, tulajdonképpen van egy bizonyos fázis, amikor a férfi és női részek közötti kapcsolatnak folyamatosan gyógyulnia kell. Lehetetlen kifejezésre juttatni egy egészséges női aspektust anélkül, hogy kapcsolódjon a férfi aspektushoz, és fordítva.

Természetes az a sok eső és a nagy hidegek a világ néhány részén vagy manipulálva vannak?
Nos, részben skaláris technológiával végrehajtott időjárásmódosításról van szó. A másik oldalon viszont a galaktikus központi nap megnövekedett tevékenységére adott természetes reakciója ez a bolygónak.

Az archónok miért kényszerítik reinkarnációra az embereket, ha egyszer tömeges népességcsökkentési terveik vannak?
A népességcsökkentés nem az archónok terve, hanem az Illuminátusok egy bizonyos csoportjáé. Mivel volt egy olyan elképzelésük, hogy kevesebb emberrel jobb körülményeket tudnak teremteni maguk számára. Csak egy bizonyos számú rabszolgára lenne szükségük, nem pedig 6 vagy 7 milliárdra. Csak fél milliárd kell nekik, ez a tervük. Természetesen ez a terv soha nem valósulhatott volna meg, mivel először is a fényerők soha nem engedték volna meg. Másodszor pedig az archónok sem engedték volna soha, hogy megtörténjen, mivel nekik a fizikai síkon sok emberre van szükségük ahhoz, hogy a rendszerüket működtethessék.

Értem. Szóval az volt az archónok terve, hogy olyan élőlényekké változtassanak minket, amilyenek ők is? Vagy olyan emberekre van szükségük, akik kapcsolatban állnak a fénnyel, hogy abból táplálják magukat?
Az archónok terve az volt, hogy rabszolgaként tartsák elnyomva az embereket. Lehetetlen az emberek számára, hogy olyanokká váljanak, mint az archónok.

Értem. Szóval az archónoknak szükségük van az emberekre, hogy kapcsolatba kerüljenek a fénnyel? Szükségük van arra az energiára?

Tulajdonképpen a félelem energiájára van szükségük. Ez a fő táplálékuk.

Értem. Mi az oka az autizmus kialakulásának?

Trauma által okozott személyiséghasadás.

Mi a célja a CERN 1-es, 2-es és 3-as computer-hálózatának?

Ez azoknak az úgynevezett projekteknek az egyike, ami eredetileg a chimera csoport projektje volt, amit azért hoztak létre, hogy néhány technológiájukat ily módon közvetítsék és különleges fegyvereiket kezeljék, mint pl. a különleges bombáikat. Ennek bizonyos részei már megsemmisítésre kerültek, de nem teljes egészében. Viszont sok téves információ található a CERN-ről, így körültekintőnek kell lenni, hogy mit olvasunk az interneten. Nem minden igaz róla.

Értem. Mi a kétfejű sasnak a jelentése, ami Oroszországnak és a szabadkőművesek skót ágának a szimbóluma?

Ez tulajdonképpen az Illuminátusok bizonyos családjainak és vérvonalainak a szimbóluma. Sok európai országban van különféle képviselőjük. Láthatjátok, hogy Oroszország kétfejű sas szimbóluma nagyban hasonlít az Osztrák-Magyar Monarchia kétfejű sas szimbólumához. Egy bizonyos Illuminátus családhoz tartozik, mely több mint 2500 évvel ezelőtt Kisázsiában élt.

Értem. Ez a negatív Illuminátus frakció. Rendben. Mik azok a glüonok?

A glüonok szubatomi részecskék, amelyek az atommag összetevői. Ők tartják össze a kvarkokat az atommagban. Ők adják az atommag nukleáris erejét, felelősek az anyag létezéséért, mert glüonok nélkül, magerő nélkül minden anyag azonnal feloszlana.

Értem. A sötét erők ezeket is manipulálták, nem?

Nem közvetlenül manipulálták őket, de glüonok és más szubatomi részecskék közötti interakcióval igen.

Ez a Fátyol technológiájának része?

Ez a Chimera csoport egyes technológiájának része, amelyről azt lehet mondani, hogy a Fátyol biztonsági rendszerének része.

Értem. A tachionok közvetlenül az Esemény után kezdik majd elárasztani a Földet?

Igen.

A szűrés fokozatos lesz, hogy a méregtelenítés ne legyen túl erős az emberiségnek?

Igen, ezt a fénylények fogják szabályozni, hogy ne legyen veszélyes, mert akkor lesz valóban nagyon hasznos.

Mi történt valójában a Philadelphia kísérlet során?

Egy erős mágnese mezőt alakítottak ki az USS Eldridge anyahajó körül és az anyahajó teleportálódott egy másik helyre.

Igen. És aztán visszajött?

Igen.

Mi volt ennek a célja?

Ez valójában egy kísérlet volt a Negatív Katonaság részéről, mert fejleszteni akartak bizonyos fegyvereket és technológiákat, hogy fenntartsák a hatalmukat. Ez is része volt a titkos tervüknek.

Értem. Tehát ők tényleg láthatatlanná akarták ezt tenni?

Igen.

Értem és Tesla valóban részt vett ebben kezdetekben?
Igen ő is részt vett benne, de nem értette valójában, mi köze ehhez, és a Cabal Bush-frakció nyomása és fenyegetése alatt volt.

Vajon Al Bielek valóban elutazott a 22. és 29. századba egy alternatív idővonalon?

Nem.

Rendben, tehát milyen tapasztalatokat szerezhetett? Ő valóban ott volt a Philadelphia kísérletben?

Ok, bizonyos dolgokat szükséges, hogy elmagyarázzak, mert rengeteg téves információ van a Philadelphia kísérletről és az idővonalakról. Nem az idővonalakkal való kísérletezés volt a cél, hanem tulajdonképpen inkább a térben való teleportálás. Szóval rengeteg információ erről nem helyes, csakúgy, mint a Montauk projektről sem.

Tehát Montaukban sem az idővonallal kísérleteztek?

Azzal próbálkoztak, de nem voltak sikeresek vele. Kevésbé voltak sikeresek annál, mint amit az emberek beszélnek róla.

Értem. Sok ember azt mondja, hogy Aleister Crowdey kapcsolatban volt a Philadelphia kísérlettel, igaz ez?

Aleister Crowdey kapcsolatban volt a Chimera csoporttal közvetett módon. Kapcsolatban volt a szakadár civilizációval, amely a Negatív Hadseregből formálódott és alakult. Egyes projekteket sajátos módon használt fel.


Egy okkult hatásért csinálták a kísérletet?

Igazából azt mondanám, hogy volt egy bizonyos negatív katonai sejt a NACA-n belül (Amerikai Repülésügyi Ügynökség, a NASA elődje), amelyik érdeklődést mutatott az okkult fejlett technológiákkal kapcsolatban. Crowdey használta ezeket, mondhatni manipulálta és propagálta a tervezeteiket.

Rendben. A Montauk-űlés a roswell-i szerencsétlenségből jött?

Nem.

Honnan jött a Montauk-űlés?

A Montauk űlés nem az volt, mint amit leírtak róla, ez több volt annál, azt mondanám, hogy egy dimenziós átjáró volt, nem egy idővonalat manipuláló szerkezet.

Honnan szerezték ezt?

Ők építették, valójában néhány földönkívüli technológiából kinyerve tervezték meg, de tulajdonképpen a saját egyéni munkájuk volt.

Értem és melyik típusú földönkívüli technológiából?

Sok különböző faj technológiája volt benne. Volt amikor néhány UFO szerencsétlenül járt, amelyeket a Negatív Katonaság elvitt, majd abból megfejtve megtervezték azt, úgy a 40-es évek közepétől kezdődően. A Negatív Katonaság nagyon érdeklődött e fejlett technológiák továbbfejlesztése iránt, és ezeknek a technológiáknak a fejlesztési központja volt Montauk. Ahogy mondtam, a fő hangsúly a térben történő teleportáláson volt.

Értem és pozitív fajok nem vettek részt benne, ugye?

Részt vettek benne, de nem közvetlenül, mert nagyon óvatosnak kellett lenniük.

Hogyan vettek benne részt?

Próbálták az egész fejlődést pozitív irányba terelni. Long Island alatt volt egy hatalmas föld alatti hálózat, alagutak, kamrák, különböző civilizációk különböző bázisai és néhányan közülük pozitív faj volt. Az egész helyzetet igyekeztek pozitív irányba vinni, több pozitív módon, mert a Negatív Katonaság szintén fejlesztette a negatív portálokat föld alatti nukleáris robbantásokkal. Ténylegesen kinyitottak portálokat bizonyos negatív csillagrendszerekbe a galaxisnak ebben a szektorában, és tulajdonképpen ők nyitották meg 1996 januárjában azt a portált, melynek eredményét mindannyian ismerjük hogy mi történt azután.

Igen. Milyen fajta űrhajó zuhant le a roswell-i balesetben?

A szürkék hajója volt és azok a mágneses anomáliák miatt zuhant le, melyek a Fátyol részét képezték. Az űrhajónak nem sikerült megbirkózni azokkal az anomáliákkal és lezuhant.

Értem. Szóval igaz az, hogy ezekben az UFO balesetekben azért zuhantak le az űrhajók, mivel a hajtórendszerük tachyonokat használt, amit a "Fátyol" blokkolt?

Nem. A mágneses mezőben lévő anomáliák és a Földet körülvevő tér-idő kontinuum miatt zuhantak le. A Fátyol itt volt az elmúlt 25000 évben és úgymond most épült ki teljesen. Így nincsenek UFO balesetek, mivel senki még csak meg sem próbál itt landolni jelenleg. 50 évvel ezelőtt ez lehetséges volt, de kockázatos.

Az igaz, hogy a csillagkapuk, mint pl. azok, amik a Csillagkapu c. filmben szerepelnek, valójában léteznek?

Igen, persze. Nem pontosan úgy néz ki, de az elképzelés meglehetősen pontos. Ezek azok a teleportálási technológiák, amikről korábban beszéltem. Van egy bejárat, egy portál és egy kijárati portál valahol máshol és keresztülmész egy féreglyukon A pontból B pontba. Ezt fejlesztették Montaukban.

Értem. Tehát sok csillagkapu létezett a Földön?

Meglehetősen sok. Mostanra az összes, a cabal kezében lévő csillagkapu el lett távolítva. Természetesen az Ellenállási Mozgalom kezében van sok csillagkapu és ezek közül sok, más csillagrendszerekbe vezet.

Értem. Szóval az összes a fényerők kezében van?

Igen, de arra nem adnék választ, hogy a chimera csoportnak milyen szerepe van ebben.

Rendben. Kik a "Wingmakerek"?

Egy központi civilizáció bizonyos aspektusának a képviselői, akik egy bizonyos módon léptek kapcsolatba a bolygó felszínével. Tudni kell, hogy léteznek a "wingmakerekről" szóló eredeti forrásból származó információk és létezik sok más forrás. Belátásod szerint dönts, hogy melyiket tartod helyesnek.

Értem. Szóval mit találtak az új-mexikói Chaco kanyon barlangjában?

Nos mondhatni, egy bizonyos kapszula volt ott, ami kódokat és információkat tartalmazott.

A wingmakerekről?

Igen.

Kik voltak Jeruzsálem királyai, Dávid és Salamon?

Egyike egy ősi eredetű családnak, amelyik valóban megpróbálta a maga idejében visszahozni a fényt a bolygóra.

Értem, és ez pozitív származású család?

Igazából pozitív eredetű volt, de feloszlottak.

Értem. Mi a Jeruzsálemi Szikladóm alapkövének története?

Az alapkő egy nagyon erős szimbólum, amely a szabadkőművességben is jelen van, ez a megnyilvánulás tömegközéppontja. Mert amikor a megnyilvánulás elindul, mindig egy pontból indul ki. Ez a pont az isteni akarat lényege. Ez a szimbólizmus nyilvánul meg az alapkőben. Ha ez a pont létezik, az alapkő, és az alapkő elég erős, akkor nagyon erős épület építhető. Ez azt jelenti, hogy ha van egy tökéletes célod, akkor mindent meg tudsz teremteni.

Rendben. Szóval ez az, amit a szabadkőművesek "sarokkőnek" hívnak?

Igen.

A térben több mint 3 dimenzió létezik?

Tulajdonképpen igen, sokkal több van. 10 vagy 11 dimenziós térben élünk, attól függően, hogy te hogy határozd meg. A magasabb dimenziók bonyolultak, rejtve vannak a magasabb szintű létsíkokon.

Szóval, ahogy haladsz felfelé az asztrális, mentális illetve egyéb síkokon, egyre több térdimenzió nyílik meg?

Igen.
Mi van az idődimenziókkal?

Az evolúció határozza meg az időt. Tehát ennek csak egy dimenziója van, ez egy áramlás, egy folyó, egy vektor. Ez nem egy hely. Egy szándék iránya, az evolúció iránya.

Értem. És itt más szabályok vannak, mint amikor a síkokon haladsz felfelé?
Valójában az áramlás iránya minden esetben ugyanaz, de az áramlás sebessége és az érzékelése különböző lehet.

Az MK Ultra áldozatokkal kapcsolatban (elmekontroll program), már a születésük előtt be tudták azonosítani a helyüket, vagy a sok millió áldozat közül választották ki őket?

Sokat közölük pszichológiai teszt alapján választottak ki az általános iskolában.

Értem. A Beatles tagjai MK Ultra áldozatok voltak?

Igen.

Szóval elrabolták és elmekontroll táborokba vitték őket?

Nem pontosan. Ezeknek az áldozatoknak a programozása egy kicsit kifinomultabb volt. Nem olyan, mint amikor gyerekeket elrabolnak és valahova berakják őket. Sokkal körmönfontoltabb volt és kevésbé észrevehető.

Szóval akkor teljesen normális családokként éltek?

Igen. Közülük a legtöbb gyerek teljesen normális családokban élt, csak úgymond időkiesésük volt.

Értem. Szóval Yoko Ono segített John Lennon-nak kikerülni onnan?

Igen, megpróbálta.
De nem sikerült neki teljesen?

Nem volt könnyű, hogy ez sikerüljön, főleg mert évekkel ezelőtt nem volt tudomásuk annyira arról, hogy ez a program létezik.

Szóval Yoko és John a pozitív csoportok tagjai voltak és próbáltak pozitív dolgokat teremteni, ugye?
Próbáltak pozitív dolgokat létrehozni. Valójában a zeneiparban sokan próbálnak pozitív dolgokat létrehozni, de igazából le vannak korlátozva a saját programozásukon keresztül és az Illuminátus hálózatból érkező nyomás által.

Értem. Az összes Földön élő állatfaj őshonos itt?
Nem. Sokat közölük úgy hoztak erre a bolygóra még régen.

Néhány ember olyan testen kívüli élményekről számol be, amelyet a földi atmoszférán kívül tapasztaltak. Ez lehetséges addig, amíg a Fátyol a helyén van?

Lehetséges, de valódi megtapasztalásnak kell lennie, hiszen nagyon sok embernek van még saját kívánsága, vágya és asztrális illúziója arról, ami vele történik, de igen lehetséges, hogy néha valós tapasztalat van ezek mögött.

Mi van amögött a történet mögött, hogy óriás csontvázakat találtak a Földön?
Valójában az, hogy egy óriás termetű faj élt a Földön és ezt az információt elhallgatták.

Meddig maradtak itt?
Azt mondanám, a legtöbbjük eltűnt mintegy 12000 évvel ezelőtt, de egy kis részük még itt volt 5000 éve is.

Értem, ők "pozitívak", vagy vegyesek vagy.... ?

Vegyesek.

Miért voltak eltűnések a Bermuda-háromszögben, és hová tűntek?
Van egy bizonyos generátor mező az óceán fenekén, amely eltorzítja a mágneses teret azon a környéken és azok az eltűnések valóban nagyon hasonlóak ahhoz, ami az Eldridge-dzsel történt a Philadelphia kísérletben.

Vagyis ők valahova máshova teleportálódtak?
Néha az éteri területekre, néha valahova máshova a fizikai térben.

Mi a helyzet most a denveri repülőtérrel?

Jobban körülhatárolnád?

Vannak még ott Cabal bázisok?
Csak egy kicsi, nagyon közel a felszínhez, a repülőtér alsó részeiben, de nem mélyen a föld alatt. A legtöbbet Denverben, így a nagy bázist is teljesen felszámolták. De van néhány alagsori terem, melyeket még nem tisztítottak meg, de azokért nem kell aggódni.

Már láttam, hogy vannak olyan időkapszulák, amelyeket bizonyos emlékművek alá temettek, mint a denveri repülőtéren is, és más helyszíneken is, mint itt Vancouverben és más városokban, mik ezek?

Ezek kódolt üzenetek, mert az Illuminátusnak hosszútávú terve van, és ők szerettek volna küldeni időkapszulákat a jövő Illuminátus generációinak.

Értem. Honnan származnak ezek az entitások?

A természetes fejlődés egy részei, és amikor ezt a fejlődést elnyomták, akkor azok az entitások meglehetősen negatívvá váltak, amelyek egyébként csak követték volna az angyali evolúciót.

Honnan származnak a kristálykoponyák?

Sok ilyen kristálykoponyát használtak az Atlantisz utáni korban jövendölésekhez. Egyes sámánok még mindig használják őket ugyanebből a célból.

A jelenlegi temetők az archon rendszer részei?
Igen, valójában még mindig az éteri és a plazma rácsokon használják a temetőket. De a fény erői is használják azokat, hogy ott fényt horgonyozzanak le, tehát egy "vegyes" helyzet alakult ki.

Értem. Helyes dolog halott testeket elégetni?
Ez rendben van, de csak azután, hogy az éteri test teljesen elhagyta a fizikai testet, ezért nagyon fontos, hogy várjunk az elégetéssel néhány napot a testi halál beálltát követően.

Várod, hogy a közelmúltban történt párizsi "hamis zászlós" akció energiája pozitív dolgokká alakuljon át?
Az már átváltozott egy bizonyos módon, több harmóniát és egységet hozott az emberek körében, de természetesen a Cabal igyekszik visszaélni ezzel az energiával. Rajtunk múlik, hogy az embereknek megzavarja-e ez a figyelmét, ezért azt javaslom mindenkinek, hogy összpontosítson valami másra, mert ez csak elterelés.

A tektitek tachionizáltak?
Igen és minden meteorit tachionizált egy bizonyos fokig, de nem teljes mértékben, mert a tachion energiaszintje drasztikusan megnőtt a galaxisban az elmúlt néhány évszázadban.

Értem. Minden szent grálkő tektit?
Nem.

A kataroknak volt grálkövük vagy cintamani kövük a középkorban?
Volt grálkövük egy bizonyos ideig.

A Fény erőknél van mindegyik szent grálkő jelenleg?
Igen.

Az a testünk, amely a mentális síknál magasabban van, a Földön található?
Igen.

Jézust valóban keresztre feszítették?
Igen, keresztül esett ezen a procedúrán.

Magdolna felemelkedett?
Igen.

A 12 apostol mind férfi volt, vagy fele férfi, fele nő?
Volt 12 férfi apostol és 12 női apostol is, akikről eddig nem sok szó esett.

Rendben. Ki volt Viven, Merlin, Morgána, Artúr és a kerekasztal tagjai?
Igazából az 5. században volt egy bizonyos csoport, akik a Csillag Rendjéhez tartoztak és Angliába inkarnálódtak. A céljuk az volt, hogy integrálják az istennői misztériumokat más teremtés misztériumokba, hogy valahogy hagyománnyá váljon.

A kerekasztalt tehát fele-fele arányban képviselték nők és férfiak?
Igen.

A 70 felébredt mester 35 ikerlélek pár?
Az ikerlángok közül néhányan nem voltak abban a csoportban, mert nem mindegyikőjük inkarnálódott erre a bolygóra, és nem menetek keresztül ugyanazon a folyamaton.

Ismerjük St. Germain ikerlángját?
Igen.

Ki ő?
Egyesek Lady Nadának nevezik, de én nem ezt a nevet tartanám a legmegfelelőbbnek.

A Csillag Rendje szerte a földön megtalálható, vagy csak bizonyos helyeken?

Alapvetően szerte a világon előfordulnak, de általában az energiaörvények környékére gyakrabban inkarnálódnak.

Ők fele-fele arányban nők és férfiak?
Nagyjából igen.

Ők a 72000 ikerlélek pár?
Ismétlem, nem minden ikerlélek inkarnálódott, erre a bolygóra vagy akár ebbe a naprendszerbe.

A lencse alakú felhők űrhajók vagy rendes felhők?
Számos oka lehet, hogy ilyen alakú legyen egy felhő, de néha a vízmolekulák hajlamosak arra, hogy felhalmozódjanak egy igazi éteri űrhajó körül.

Mik azok a fekete lyukak?
Csillagkapuk.

Tehát léteznek kvantum-szinten is?

Létezhetnek kvantum szinten, néhány közülük pedig makroszinten is. Ezek nem abban az értelemben vett fekete lyukak, ahogyan a tudósok értelmezik őket, úgy mondanám, hogy ezek hiperdimenzionális csillagkapuk, így tudnám őket jellemezni.

Értem. Minden csillagban található egy?
Ami a csillagban van, önmagában nem egy fekete lyuk, de igen, minden csillagban van egy csillagkapu.

És mi van a fehér lyukakkal?
A fehér lyukak a fekete lyukak kilépési pontjai, ahogyan a csillagkapunak is van egy belépési és egy kilépési pontja.

Értem. Melyek azok a lények, amelyeket logos-nak hívunk?
Azok a lények, amelyek általában a bolygók és egész naprendszerek tudatosságát testesítik meg.

A sárkány lények a fény lényei?
Igen, természetesen, sok sárkány lény fejlődött a fénybe.

Milyen szerepük van ezen a bolygón?
Védők és őrzők.

Értem. Szóval még mindig léteznek itt az éteri és asztrál síkon?
Néha igen.
Néhányuk marad a sötétségben?
Igen, az éteri és asztrál síkon, különösen az éteriben, de nem sok.

Más bolygó lakói is használják a 432 Hertzes frekvenciát a saját zenéjükhöz?
Ez függ a hallószervüktől, néhányan közülük igen, némelyikük más frekvenciát használ, mert bizonyos lények teljesen más hallószervvel rendelkeznek, és nekik más frekvenciatartományra van szükségük.

Rendben és nekünk jó a 432 Hertzes frekvencia?
Igen, ez nekünk jó frekvencia. Nem az egyetlen természetesen, de jó.

Vajon más bolygókon mindenki képes utazni, ahová csak akar az univerzumban?

Igen, a felszabadított univerzumban szabad akaratod van, szabadon utazhatsz, bizonyos elszigetelt helyeket kivéve, nagyjából oda mehetsz, ahová csak akarsz, vagy ahová a magasabb célod vezet.
 

https://www.youtube.com/watch?v=hEfcuX9x0uo

A videóból az átiratot készítette: Ihász Gábor


10 megjegyzés:

  1. Nagyon jó de a véleményem mindig az hogy talán nem is akarnak segíteni.Én ha parancsnok lennék teljesen máshogy vezetném.Ők mondják mindig hogy a Föld nem normális bolygó mert semmilyen bolygóval nem tartjuk a kapcsolatot és részenről itt nem az a brobléma hogy fu mert biutos pánik törne ki,hát elmondom hogy 100 év múlva is ez lenne.Ha pedig arra várnak h Amerika jelentse be először akkor nagyot hibáznak.De amúgy az is elképzelhető mint a "V Mint veszélyes" című sorzatban.

    VálaszTörlés
  2. Érdeklődöm van e valaki, akik ezektől a Cobra "információktól" okosabb, boldogabb, vagy kiegyensúlyozottabb lett???

    VálaszTörlés
  3. A cionácik veresége már elkerülhetetlen, Oroszország, Irán és Törökország a szaúdi rezsim eltávolítása érdekében lép szövetségre a Pentagon támogatásával

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/a-cionacik-veresege-mar-elkerulhetetlen.html#.VNtJb_mG-LU

    VálaszTörlés
  4. Az Esemény előkészülete

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Solar System helyzet frissítése

    (jobb egérgomb, - fordítás magyar nyelvre)

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  6. "Együtt mindent megváltoztathatunk" - Jegyzetek a tajvani Áttörés konferenciáról

    http://2015attores.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. A Phoenix-i fények újra visszatértek?

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/a-phoenix-i-fenyek-ujra-visszatertek.html#.VNtgVfmG-LV

    VálaszTörlés
  8. Egy kis kiegészítés a dinoszauruszos ponthoz: http://www.fenyorveny.hu/2014/08/elbocsatottak-professzort-mert.html

    VálaszTörlés
  9. A Naprendszer helyzete jelentés

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. Az indexen pár nap alatt már kettő földönkívüliekről szóló cikk jelent meg,ez már szerintem jelent valamit!

    http://index.hu/tudomany/brittudosok/2015/02/13/ufok_kuldhettek_az_eletet_a_foldre/

    VálaszTörlés