2015. május 22., péntek

Szabad kolóniákat! - Cobra 05.21.

Május 30-án lesz egy nagy közös összefogás az áttörés érdekében.. Ennek az írásnak a megosztása egyeseknél hamar kiverte a biztosítékot.. sajnálom. Közben arról beszélünk, hogy ne csak várjuk a sültgalambot,, hanem tegyünk is érte.
Tenni lehet imával, meditációval, és egyéb tettekkel... például azzal, hogy nem kritizálunk keményen, ha nem tetszik valami... vagy lehet olyan blogot nyitni akárkinek, ami saját kedve szerinti.
A hit és a bizalom is hegyeket tud megmozgatni.. a hitetlenség és bizalmatlanság pedig akadályozza a megvalósulást... ez bizonyított tény.
Tehát a kérést teljesítettem, leírtam a véleményem. :)
Nehéz időszakot élünk meg éppen, hasznos  lenne, ha még jobban figyelnénk saját magunkra, hogyan gondolkodunk, cselekszünk és beszélünk... mert nem mindegy hogy előre megyünk, vagy hátra.
Milly

  A szövegből kitűnik, hogy bizony 2012-ben nagy változások zajlottak a háttérben, csak mi nem tudtunk róla.
Kolónia alatt itt nem gyarmatot kell érteni, hanem egy élőlény csoport összességét, akár egy bolygóét is.
Milly

2015. MÁJUS 23., SZOMBAT

A kolóniák felszabadítása

Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük világunk és a Naprendszer sorsának irányítását! Így hát összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, egyenként vagy párokban ez év május 30-án. Sokan fogunk összegyűlni, hogy segítsük a MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Hadművelet) áttörését, és ezzel támogassuk a Fényerőket, akik megszabadítják Naprendszerünket a sötétség maradványaitól.

A múltban sok ember élt túszként rabszolgaságban Naprendszer-szerte számos kolóniában, amelyek különböző titkos űrprogramokhoz tartoztak.  2012-ben a Fényerők megtisztították a Naprendszert minden titkos űrprogramtól és azoktól a kolóniáktól, amelyeket nem közvetlenül a Chimera csoport védett. Sajnos egy viszonylag kis számú kolóniát és implantátum állomást szerte a Naprendszerben a Chimera strangelet bombái védtek, és még mindig élnek ott emberek rabszolgaságban és olyan mértékű rituális kínzások vannak ott, amelyek felülmúlják azokat, amiket az emberek a Földön tapasztaltak. Ezeket a kolóniákat most tisztítják meg a Fényerők a MOSS jelenlegi fázisában, felszabadítják és meggyógyítják azokat az embereket, akiket ott fogva tartanak. Ennek a felszabadítási műveletnek egy nagyon kritikus és érzékeny része fog megtörténni május 30-án. A Fényerők kérték a földi lakosság támogatását azért, hogy a felszabadítási műveletek olyan simán és békésen történjenek meg, amennyire csak lehetséges.

A vizualizációnk és a meditációnk fogja támogatni a Fényerőket abban, hogy elérjék a céljukat. Meg tudjuk csinálni! Ennek terjednie kell! Nagyon sok emberhez el kell, hogy jusson, hogy elérjük a kritikus tömeget, akik ténylegesen végigcsinálják. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Ha kapcsolatod van a helyi médiával, küldd el nekik ezt az üzenetet vagy létrehozhatsz csoportot a Facebook-on, kreálhatsz videót, alakíthatsz csoportot ott ahol élsz. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el.

A meditáció május 30-án lesz, amely a Naprendszer számára a maximális feszültségpont ideje. Ugyanabban az időpontban fogjuk csinálni az aktiválást, 14 óra 11 perckor (Magyarországon is) a Csendes-óceáni időzóna szerint. Ez 15:11-et jelent Denverben, 16:11-et Chicago-ban, 17:11-et New Yorkban, 22:11-et Londonban és 23:11-et Közép-Európában és vasárnap, május 31-én, 5:11-et Tajpejben. A pontos időpontokat időzónánként itt találod.
 
Instrukciók:
1. Csendesedj el, és figyelj a légzésedre néhány percig.
2. Képzeld el, ahogy a Fényerők felszabadítják az összes meglévő titkos űrprogram kolóniáját Naprendszer-szerte, felszabadítva minden érző lényt, akiket ott jelenleg fogva tartanak és eltávolítva minden sötét entitást ezekről a helyszínekről. Képzeld el, hogy ez a folyamat az egész Naprendszerben simán és békésen zajlik. Képzeld el, hogy a Naprendszerünk végre felszabadul a sötétség és a rabszolgaság alól, minden gonosz és korrupt lénytől. Képzelj el egy fényes új jövőt a Naprendszerünknek, az összes, ott élő kozmikus fajjal, békében és harmóniában. Képzeld el, hogy az emberiség megismeri a Naprendszerünk nagyságát és élvezi annak minden szépségét, holdról holdra, bolygóról bolygóra utazva fényjárműveken.

Erre a pillanatra várok 15 éve. Annyi idő eltelt az X bolygó felszabadítása óta! Végre örömmel adhatom át ezt a kódolt üzenetet a kolóniák kulcsembereinek:

,,L4/Fény BEKAPCSOLVA"

Miután az összes kolónia felszabadult, a Fényerők át fogják alakítani ezeknek a helyeknek az épületeit és az infrastruktúráját az emberiség javára és élvezetére, és az emberek az Első Kapcsolatfelvétel után el tudnak látogatni ezekre a helyekre. A kolóniák a szenvedés helyszínéből az öröm helyszínévé alakulnak át. A színfalak mögött már folynak a Fényerők projektjei, hogy felkészítsék erre az embereket.

A Naprendszerünk számára elérkezett az Áttörés, ez után a Föld következik!

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: 
Cobra Etheric Liberation Hungary

Google fordítás képekkel:


SZABAD KOLÓNIÁKAT !

23:11:11
Szombat, május 30, 2015

MEDITÁCIÓ !

YEN vírus! INGYENES gyarmatokon!




Szabad kolóniákat!


Május 30, 2015




Itt az ideje, hogy tegyen lépéseket újra! Itt az ideje, hogy a sorsát a világ és a Naprendszer saját kézben! Ezért találkozunk csoportok nagy és kicsi, mint az egyének és párok, május 30-án ebben az évben. Sokunk fog összegyűlni, és segítséget nyújt az áttörést a többdimenziós műveletek Naprendszer (MOSS), hogy támogassa a Fény erők, amelyek ma már felszabadító Naprendszerünk az utolsó maradványai a sötétség.

A múltban sok ember élt a túszokat rabszolgaságban sok a kolóniák egész Naprendszer, hogy tartozott a különböző titkos programjai. Elolvashatja viszonylag pontos összefoglalót az e programok



2012-ben, a Fény erők törlődik Naprendszerünk összes titkos helyet programok és azok telepeket, amelyek közvetlenül nem védi a Chimera-csoport.

Sajnos, a viszonylag kis számú telep és az implantátum állomások egész Naprendszer már védett Chimera strangelet bombák és az emberi lények is ott élnek a rabszolgaság és általában a mértéke rituális visszaélés ezeken a gyarmatokon felülmúlja, amit az emberek tapasztaltak a Földön.

Ezek kolóniák most folyamatban van törlődik a Fény erők jelenlegi szakaszában a MOSS, és az emberek, akik elfogták vannak felszabadult, és mivel a gyógyulást.


  


 
Egy nagyon fontos és érzékeny része a felszabadulás műveletek fog történni szombat, május 30-án.A Fény erők kérte a támogatást a felszíni emberi populáció, úgy, hogy a felszabadulás műveletek járjunk simán és békésen lehetséges.

A vizualizáció és a meditáció támogatni fogja a Fény erők szövetkezetek az e cél elérésére. Meg tudjuk csinálni! Meg kell menni vírus! Meg kell, hogy elérje sok ember, úgy, hogy a kritikus tömeget az emberek ténylegesen csinálja eléréséig. Kérjük, küldd el a weboldalak és blogok. Ha tudod, alternatív médiában, akkor küldje el nekik. Akkor hozzon létre egy Facebook csoportot a helyi emberek csoportja ezt a részét a világ. Tudod teremt egy video erről, és küldd el a YouTube-on.

Tudományos vizsgálatok megerősítették pozitív hatásai tömeges meditációk emberi társadalom, akkor mi csinálunk valóban hatással:


A meditáció lesz május 30-án, amely az a pont a maximális feszültség a Naprendszer mint látható ebben a heliocentrikus asztrológiai:
  
  




Mi lesz mind csinál ez az aktiválás egyidejűleg, a 2 óra 11 perc pm Pacific Daylight Time. Ez megegyezik 15:11 MDT Denverben, 16:11 CDT Chicagóban, 05:11 EDT New York, 10:11 BST Londonban és 11:11 CEST Közép-Európában és vasárnap, május 31-én 5: 11:00 CST Taipei.

Megnézheti a pontos időt, az aktiválás sok helyen van:


Utasítás:

1. Pihenjen a test és lélek figyeli a lélegzeted néhány percig.

2. Képzeld Fény fores felszabadító összes többi titkos űrprogram kolóniák egész Naprendszer, megszabadítva minden érző lény éppen elfogták van, és eltávolítja az összes sötét entitások minden ezeken a helyeken. Képzeld el ez a folyamat zajlik az egész Naprendszer békésen és zavartalanul. Képzeld el Naprendszerünk végre mentes a sötétség és a rabszolgaság, mentes minden gonosz lények, és korrupt személyek.

3. Képzeld fényes új jövőt Naprendszerünk, minden más kozmikus faj él itt a béke és a harmónia.Képzeld el az emberiséget vezetik be a végtelenség Naprendszerünk, emberekben élvezi a szépség, utazás hold hold és bolygóról bolygóra a hajók a Fény.


Már vártam ezt a pillanatot a több mint 15 éve. Szóval sok idő telt el a felszabadulás óta az X-bolygó! Az öröm, Én végre továbbítja a kódolt üzenetet a kulcsemberek a gyarmatokon:

L4 / fény világít


Elvégre a gyarmatok felszabadultak, a Fény erők átalakítására épületek és az infrastruktúra ilyen helyen javára és élvezet az emberiség, amely képes lesz arra, hogy látogassa meg ezeken a helyeken az első érintkezés után. A telepeket lesz így átalakult helyeit szenvedést helyek az öröm.Vannak már projektek a Fény erők a színfalak mögött, hogy az emberiség felkészítése ezt:



 


 
Az áttörés a Naprendszerünk van itt, a Föld jön a következő!

Frissítések a Free gyarmatokon! aktiválás:


6 megjegyzés:

  1. Mi van, ha Putyin igazat mond? - 1. rész

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/mi-van-ha-putyin-igazat-mond-1-resz.html#.VV4tyE_tmko

    VálaszTörlés
  2. Teremtesz - Meleron 05.21.

    amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  3. Izraelt és a kazár maffiát már titokban elítélték, és összefogtak ellenük a világ vezető hadseregei és hírszerző ügynökségei - 5. rész

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/izraelt-es-kazar-maffiat-mar-titokban.html#.VV9nj0_tmkp

    VálaszTörlés
  4. A kolóniák felszabadítása

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Ebben a fordításban rosszul szerepel a meditáció időpontja, Kobra oldalán ez a pontos időpont szerepel :

    http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=FREE+THE+COLONIES!&iso=20150530T141111&p1=137

    VálaszTörlés
  6. Kobra angol nyelvű oldalán sokkal több információ olvasható.

    VálaszTörlés