2015. június 16., kedd

Vajon káosz lesz, vagy ellenőrzött összeomlás, ahogy a nyugati buborék kidurran? - 06.16.

A jelek tagadhatatlanok, hogy valamiféle történelmi esemény közeleg. A legfrissebb gazdasági hírek bizonyossá teszik, hogy az általunk ismert nyugati pénzügyi rendszernek hamarosan vége. A kérdés az, hogy egy ellenőrzött összeomlás lesz főnixszerű feltámadással, vagy forradalom, káosz, anarchia, vérontás és nyomorúság? 

Vajon káosz lesz, vagy ellenőrzött összeomlás, ahogy a nyugati buborék kidurran?



A jelek
 tagadhatatlanok, hogy valamiféle történelmi esemény közeleg. A legfrissebb gazdasági hírek bizonyossá teszik, hogy az általunk ismert nyugati pénzügyi rendszernek hamarosan vége. A kérdés az, hogy egy ellenőrzött összeomlás lesz főnixszerű feltámadással, vagy forradalom, káosz, anarchia, vérontás és nyomorúság? A válasz most a katonai erők kezében van nyugaton, 
mert a politikai világkülönösen az Egyesült Államokban, működésképtelen.

Ahhoz, hogy megértsük, mennyire súlyos a helyzetkérjük, nézd meg az alábbi táblázatot.



http://davidstockmanscontracorner.com/wp-content/uploads/

Ez azt mutatja, hogy mintegy 80 trillió dollár pénzügyi terméknek az Egyesült Államokban nincs alapja a valóságban. A japán buborék esetében hasonló diagram mutatja, hogy a behajthatatlan követelések a bankrendszerben elérték a 200 trillió jent, miközben a japán kormány azt mondta, hogy az csupán 3 trillió jen értékű. Másképp megfogalmazva az amerikai eszköz áraknak 80%-al kell esniük ahhoz, hogy elérjék a valóság talaját. A japán ingatlanpiaci árak 90%-kal csökkentek a buborék kipukkanása után. Az amerikai buborék 49-szer nagyobb, mint amekkora a japán buborék volt. Nem az a kérdés, hogy kidurran-e, hanem, hogy mikor. A valóság tagadásával ez nem fog elmúlni.

A valós világ indexei alapján érkező bizonyítékok is ott vannak, melyeket nem lehet pénzügyi szemfényvesztéssel manipulálni. Az egyik a Baltic Dry Index, a hajózási árucikkek ára, többnyire olyan nyersanyagoké, mint az olaj, a fémek, magvak stb. Ez jelenleg rekord alacsony.



http://thedailycoin.org/wp-content/uploads/2015/06/Screen-Shot

Egy másik példa a kínai konténeres áru index, amely a Kínából történő kész ipari termékek szállítási költségét méri. Ez is rekord alacsony.


http://thedailycoin.org/wp-content/uploads/2015/06/China

Talán vannak, akik észrevették, hogy az e-mail spam szűrőkön jelenleg több kínai vállalat akad fenn, akik kétségbeesetten keresnek vásárlókat, mint ahány Viagra hirdetés, vagy nigériai csalás. Nyilvánvaló, hogy valami nagy dolog fog történni a világ piacain.

Sok ember van, akik most fogják fel ezt. Az Egyéni Befektetők Amerikai Társasága felmérése azt mutatja, hogy ez év májusában az egyéni befektetők részvényekbe fektetett pénzösszege 67,9%-ról 57,8%-ra csökkent. Ez egy elképesztő több mint 10%-os esés a részvényeikben cserébe készpénzért egyetlen hónap alatt. A görögök a bankrendszert több mint 500 millió euróval segítik ki naponta. Ezt a fajta dolgot általában tömeges pénzkivételnek nevezik, vagy amikor a patkányok elhagyják a süllyedő hajót.

Bennfentesek szerint a legvalószínűbb jelölt, amely el fogja játszani a Lehmann Brothers szerepét a közelgő válságban, az a Deutchebank. A Deutchebank S&P hitelminősítése BBB+-ra esett, ami alacsonyabb, mint az AA-, melyben a Lehmann Brothers volt, mielőtt összeomlott. Tovbbá a Deutchebank származékos könyv szerinti névértéke 54,7 trillió euró, szemben az EU GDP 9,6 trillió, és a német GDP 2,74 trillió eurójával. Az alapja ennek a sok származéknak a görög adósság, és a görög kormány gyakorlatilag június 5-től fizetésképtelen.



Japán császári családi és kínai kormányzati források mind azt mondják, hogy Angela Merkel német kancellár közelmúltban Japánban és Kínában lett látogatásának célja az volt, hogy pénzt kérjen, hogy segítsen kezelni ezt a problémát. Azonban mindkét forrás megerősítette, hogy üres kézzel tért vissza.

A nem korrupt amerikai hatóságok nyomozásai kiderítették, hogy az amerikai adófizetők pénzének nagy részével a Lehmann Brothers összeomlása után 100-szoros tőkeáttételt hajtottak végre, és az európai pénzintézetek kisegítésére használták.

Ezúttal nem fogják hagyni, hogy ez történjen, több amerikai ügynökségi és Pentagon forrás szerint. Ehelyett egyfajta leszámolásra lehet számítani a Pentagon és más amerikai ügynökségi forrás szerint.

A kísérlet, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút Ukrajnában, nem a vártak szerint alakult a kazár csőcselék számára, mivel az az orosz hírszerzést is mozgósította. Az orosz hírszerzés néhány további információt küldött válaszul a közelmúltbeli kazár maffia próbálkozásra, hogy Oroszországot fenyegetésként állítsák be:

"Nem mi robbantottuk fel a Világkereskedelmi Központot 2001 szeptember 11-én W-54 Davy Crockett nukleáris fegyverekkel. Nem mi loptunk el 350 leszerelt W-54 Davy Crockett nukleáris fegyvert Pantex, Texas, USA hátsó ajtaján, amelyeket a Hanford atomerőműben gyártottak. Nem mi vittük ezeket az ellopott W-54-es fegyvereket Izraelbe. Nem mi újítottuk fel őket Izraelben, és NEM az USA volt, aki visszavitte ezeket a nukleáris fegyvereket Houstonba, Texasba, hogy azokat különböző izraeli nagykövetségeken tárolják, beleértve az izraeli nagykövetséget New Yorkban, és NEM MI vittük ezeket a nukleáris fegyvereket az ikertornyokhoz az izraeli városi mozgó rendszerek segítségével."

https://en.wikipedia.org/wiki/Davy_Crockett_(nuclear_device)

Más szavakkal az oroszok részletes, felróható hírszerzési információkat adnak a Pentagon fehér kalaposainak a kazár tömeggyilkosságról az Egyesült Államokon belül.

Az oroszok azt is mondják, hogy a "malajziai 17-es járat" Vanguard (a kazár csőcselék vállalati arcvonala) megtorlás volt Németország és Franciaország ellen, válaszul arra a tervre, hogy egy európai hadsereget hoznak létre, és kihajtják a Vanguard bűnözőket Európából. Egyben reakció volt Angela Merkel és Francois Hollande azon kérésére az ukrán elnökhöz Porosenkohoz, hogy "rúgja ki a Vanguard képviselőjét Ihor Kolomoyskyit, hogy rúgja ki állásából, mint az ukrajnai Dnyetropetrovszk Megye kormányzója, és vegyen el Kolomoyskyi bankjaitól minden állami pénzt, hogy elkülönítsék a hamis Vanguard, és a valódi dollárokat, mellyel az ukrán kormány rendelkezik." Az oroszok szerint válaszolt az európaiaknak a kazár maffia egyik vezetője Henry Kissinger, aki állítólag rendkívül dühös lett, és azt mondta, hogy "szép, a franciák számíthatnak a rezsim megdöntésére!"

Az oroszok szintén részletes hírszerzési adatokkal szolgáltak arról, hogy a Vanguard leányvállalat Raytheon és két másik vállalat berendezéseket gyártottak és használtak repülőgépek távolról történő eltérítésére.

Továbbá az oroszok egy részletes listát adtak a Pentagon fehér kalaposai számára azokról a kazár ügynökökről, akik szerepet játszottak a Világkereskedelmi Központ épületeinek elpusztításában 2001 szeptember 11-én.

Pentagon tisztviselők korlátozott polgárháborúra számítanak az Egyesült Államokon belül már ezen a nyáron annak érdekében, hogy foglalkozzanak a kazár ellenséggel együttműködő személyekkel.

A Pentagon tisztviselői a kazár maffia elleni haladás számos jelét idézték. Az első a TPP és a TTIP kazár hatalomátvétel veresége volt az amerikai kongresszusban és az EU parlamentben. A szakszervezeti fellépés és a tömeges utcai tiltakozások segítették ezeknek a törvényjavaslatoknak a vereségét.

A másik dolog, amit elmondtak, hogy John Kerry amerikai külügyminisztert a kazárok lőtték le az Iránnal és Ukrajnával kapcsolatos béketeremtő erőfeszítései miatt. A golyó 5 centire kerülte el a szívét, mondják a források. Ők most revansra számíthatnak Izrael, Victoria Nuland és kazár főnökei ellen.

Ezen túlmenően egy másik támadás a kazár befolyás ellen a külügyminisztériumban az volt, hogy a latin-amerikai államtitkárt Roberta Jacobsont lefokozták mexikói nagykövetté a venezuelai sikertelen puccskísérlete miatt.

A legfelsőbb bíróság várhatóan döntő szerepet játszik a kazár hatalom megfékezésében az elkövetkező hónapokban, a források szerint. Ítéleteket várnak az Obamacare ellen, a homoszexuális házassággal és sok más kérdéssel kapcsolatban, melyeket a kazárok erőltetnek. Úgy tűnik, hogy a legfelsőbb bíróság jelenleg a Pentagon, a P2 szabadkőműves páholy és Ferenc Pápa befolyása alatt áll.

Emellett egyre több katonai akció folyik Izrael és ISIS megbízottjaik ellen a Közel-Keleten, a források szerint. Az oroszok fejlett rakétákat adtak el a kazár ellenes erőknek a Közel-Keleten, miközben a Pentagon tankelhárító fegyverekkel látta el Iránt és szövetségeseit a térségben.

Ezen kívül Oroszország katonai manőverekben vesz részt Egyiptommal együtt, melyben F-16-os harci repülőgépek vesznek részt összehangolva az orosz haditengerészettel.

http://tass.ru/en/russia/800380

Továbbá a szaúdi légierő vezetőjének halála, valamint a Szaúd-Arábia elleni rakéta támadások annyira meggyengítették a kazár Salman királyt, hogy hamarosan lemondásra kényszerül "demencia miatt", Pentagon források szerint.

Az amerikai hadsereg Kínával is harcba keveredett. Pentagon források szerint a halálos áldozatok száma a Kínában elsüllyedt hajón 444, ami egy nagyon rossz ómen a kínaiak számára. Válaszul a kínaiak a KínaiKözponti Katonai Bizottság alelnökét, Fan Changlongot küldtékhogy találkozzon a Pentagon felső vezetőivel a múlt héten, a Pentagon forrásai szerint. A feszült négyórás találkozó rosszul végződött, mert a kínaiak nem voltak hajlandóak megígérni, hogy abbahagyják a vitatott zátonyokon való építkezéstazt állítva, hogy azok vitathatatlan kínai területen helyezkednek el. A kínaiak csak katasztrófavédelmi és katonai együttműködéssel kapcsolatos megállapodásokat írnának alá, mondták.

http://news.yahoo.com/top-chinese-officer-meets-us-defense-secretary-180309148.html

A Pentagon forrásai szerint Kína több "tornádóra, elsüllyedésre, földrengésre stb." számíthat, amíg be nem fejezik a katonai bázisok építését a vitatott szigeteken. A Pentagon tovább sürgeti Japán további militarizálását.

A végén azonban az egész csak az amerikaiak asztalcsapkodása, ahogy tovább folytatódnak az új nemzetközi struktúrákról és szabályokról folyó tárgyalások, hogy lecseréljék a háború utáni málladozó rendszert.

A Fehér Sárkány Társaság a maga részéről továbbra is egy meritokratikus személyzettel ellátott jövő tervezési hivatal létrehozására törekszik 7 trillió dolláros kezdeti költségvetéssel, hogy elkezdhessenek egy hatalmas kampányt a szegénység megszüntetése, a környezeti pusztítás beszüntetése, és az univerzumban exponenciálisan terjeszkedő földi életre való felkészülés érdekében.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/vajon-kaosz-lesz-vagy-ellenorzott.html#.VYCEFvntlBc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése