2015. augusztus 30., vasárnap

Helyzetjelentés és a halhatatlanság 08.30.

A fénysebesség feletti utazás témája elérte a fősodratú médiát. Corey Goode közzétett egy érdekes és nagyon pontos leírást a plejádokbeli látogatásáról. És helyesen írta le a Napról, mint plazma hiperdimenzionális portálról, hogy összeköttetésben van a Galaktikus Központtal.

2015. AUGUSZTUS 30., VASÁRNAP
Helyzetjelentés és a halhatatlanság


A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Holdpálya alatti műveletek többségét befejezték, a hangsúly most a Chimera csoport és különleges plazma technológiájuk Föld felszínéről történő eltávolításán van. Ezen technológiák egyike azok a parányi plazmakamrácskák, amelyeket a legtöbb mobiltelefonba, számítógépekbe és wifi routerekbe tettek néhány éve. Ezeknek a plazmakamrácskáknak az a funkciójuk, hogy a Fátylat megerősítsék, de hamarosan eltávolításra kerülnek.

Megjegyzés: Cobra blogján a hozzászólások között kérdezte valaki, hogy az orgonit segít-e a mobiloknál és wifi routereknél a közömbösítésben, mire azt válaszolta Cobra, hogy igen, segít. A másik kérdés arról szólt, hogy a dekoratív plazmagömb segít-e a skaláris hullám támadás ellen, amire szintén igennel válaszolt Cobra.


Egy kicsit zavaróbb azoknak a plazma strangelet és plazma toplet bombáknak a jelenléte, melyeket a legfejlettebb és legerőteljesebb fénymunkások és fényharcosok közül néhánynak az implantátumába helyeztek túszellenőrzési mechanizmusként. Így akarják biztosítani azt, hogy ne hagyják el a karantént. Hamarosan ez is megoldásra kerül. A Cabal megpróbálja térdre kényszeríteni a Keleti Szövetséget Kína megtámadásával, olyan eseményekkel, mint például a tiencsini robbantás, mely a jezsuiták parancsára történt és amelyet a Bush frakció hajtott végre. Mondanom sem kell, a tervük nem lesz sikeres. A Kékeknek sikerült megnyugtatniuk néhány Vörös és Sárga (politikai Sárkány) családot, akik meg akarták torolni az akciót, amely globális háborúhoz vezetett volna. DouMu Istennő befolyását itt erősen érezni lehetett. Az Istennő békét akar és béke lesz.
(Másfelé másképp nevezik az Istennőt, aki visszatért és békét akar.. pl: Izisz.. épp az ő lejáratását szolgálja az Iszlám Állam neve /Milly)
A jezsuiták megpróbálnak nagyon keményen beszivárogni a BRICS szövetségbe és a pénzügyi újraindítás folyamatát eltéríteni. A jelenlegi tőzsdei korrekciók a közelgő pénzügyi újraindítás jelei, bár még nem tartunk ott. Érdekes megfigyelni, ahogy a fősodratú médiát elérték az Eseményre történő felkészültség instrukciói. Talán Damian McBride-nak is el kellene olvasnia ezt a dokumentumot, melynek kulcsszerepe lesz az Esemény idején. Jó lenne, ha valaki tájékoztatná őt erről.

Amikor az újraindítás megtörténik, egy hiba lesz a Mátrixban. Az emberiség meg fogja tudni az igazságot a Cabal létezéséről. Itt olvasható, hogyan hozzák létre mesterségesen a szegénységet. A leleplezés folyamata egyre gyorsul. Az egyik legnagyobb fekete nemesi család, a Thyssen család leleplezéséről itt lehet olvasni. A Felfedés folyamata is egyre gyorsul. A fénysebesség feletti utazás témája elérte a fősodratú médiát. Corey Goode közzétett egy érdekes és nagyon pontos leírást a plejádokbeli látogatásáról. És helyesen írta le a Napról, mint plazma hiperdimenzionális portálról, hogy összeköttetésben van a Galaktikus Központtal.


A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árulták el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát. Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni. A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amit az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk.

- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása a mitokondriumokban.
- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása az energiatestben. Ezt úgy lehet elérni, hogy egységet teremtünk a női és férfi polaritás között belső és külső alkímiával.
- Az élet elixír rendszeres fogyasztása, hogy támogassa a folyamatot. Kétféle változata van, az ásványi anyag tartalmú változat sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb, mint a gyógynövénytartalmú változat.

Az archónok és a Cabal többi tagja soha nem értették meg teljességében ezt a folyamatot, de ennek ellenére keresik a halhatatlanságot. Csak egy töredékét értették meg ennek, amit a Memphis-Misraim szabadkőműves páholytól loptak el. Nem sikerül nekik megérteni, hogy ahhoz, hogy elérjük a fizikai halhatatlanságot, csökkenteni kell a személyiségünk "rendezetlenségét" addig a pontig, hogy a bennünk lévő jóság teljes mértékben felülkerekedjen a bennünk lévő gonoszon. A fizikai halhatatlanság a fizikai testen belül jelenlévő Istennő végső megnyilvánulása és ezt soha nem lehet elérni azzal a háborús mentalitással, amivel a Cabal rendelkezik.

 A Csillag Testvériségének 12 véne a Himalája egy bizonyos, fel nem fedett föld alatti részén 26000 éve ugyanabban a fizikai testben él. A Csillag Testvérisége Xi WangMu-n, a Halhatatlanság Istennőjén keresztül átadta a halhatatlanság titkait a Kék Sárkányoknak több ezer évvel ezelőtt. Tanításai alapján a Kékek "fejlettebb" tagjai képesek voltak ugyanabban a testben élni több száz évig. A Csillag Testvérisége eljuttatta a halhatatlanság tanításait Nyugatra is, Nicolas Fiamel tagjukon és alkímistájukon keresztül. A Csillag Testvériségének több tagja nagyon befolyásos volt Nyugaton a Sion Rendben és a Rózsakeresztesek köreiben. Egyikük, Rene d'Anjou, az egyedüli olyan kulcsszereplő, aki többet tett az emberi történelem jobb irányba fordításáért az elmúlt ezer évben, mint bárki más. Ő az, aki meggyújtotta a reneszánsz lángját.


Emblémája a Lotharingiai Kereszt, a Fény és a sötétség háromszögelésének okkult szimbóluma, a hatalmas Fény alapelve, ami elnyeli a sötétséget és feloldja azt az alkímiai átalakulás során. A Lotharingia régió egy nagyon fontos Istennő örvény, ami az untersbergi és a velencei Istennő örvényekkel együtt a Fényt tartja Európa számára. A Chimera megpróbálta elnyomni ezt az Istennő örvényt komplex föld alatti tér-idő torzulást okozó kamarák építésével, amelyek kapcsolatban álltak Long Island-del, de a Fényerők már megtisztították ezeket.

Szent István a kettős kereszttel

A Fényerők, főleg a Csillag Testvérisége és néhány "fejlett" Kék Sárkány támogatta a lotharingiai Istennő örvényt, az Art Nouveau üvegkészítő központok inspirálásával Nantes-ban, amely Lotharingia központi városa. Az ebből az időszakból származó üvegművészet számos alkotásába beépítettek Fénykódokat, amelyek aktiválják az Istennő jelenlétet. Daum, aki a magas minőségű művészi üvegek fő készítője volt az Art Nouveau időszakban, a Lotharingiai Kereszttel írta alá az alkotásait. A Lotharingiai Keresztnek az egyik üzenete az, hogy minden archón vagy fekete nemesi családban vannak olyanok, akik inkarnálódott Fény lények, akik titokban vagy nyíltan a Fénynek és a Cabal tervei ellen dolgoznak. Francesco Colonna, a híres archón Colonna család tagja egy példa erre, akit a Csillag Testvérisége vezetett, hogy felébressze az embereket kódolt üzeneteivel izgalmas Hypnerotomachia Poliphili című könyvén keresztül. Ez a könyv egy másik könyvvel, Achile Bocchi Embléma Könyvével együtt felfedi a halhatatlanság titkának néhány aspektusát. A fehér nemesi családok közül néhánnyal, főleg az Este és a Medici családokkal egykor kapcsolatba lépett a Csillag Testvérisége és tulajdonképpen még mindig ők az Istennő bizonyos misztériumainak őrzői, melyeket generációról generációra adnak tovább a családon belül. Ezúton szeretném kérni ennek a két családnak a tagjait, vagy más fehér nemesi családokat, akik a misztérium őrzőinek a leszármazottai, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: cobraresistance@gmail.com.

Az Istennő békét akar és béke lesz. Az Áttörés közel van!


Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: Cobra Etheric Liberation Hungary



Ízisz istennő





2015. AUGUSZTUS 20., CSÜTÖRTÖK


Galaktikus Istennő

Ahogyan a Galaktikus Központból áradó energiák erősödnek, fontossá válik az emberek számára, hogy tudatába kerüljenek a Galaktikus Istennőnek. A múltban az embereknek tudomása volt a Galaktikus Központból származó férfi energiákról, amely Galaktikus szuperhullámként mutatkozott meg, és képes volt elmozdítani bolygók pólusait, elindítani drasztikus klíma változásokat és fajok kipusztulását eredményezni. Itt az ideje éberré válni a Galaktikus Istennőre, a Galaktikus szuperhullám női aspektusára, amely korábban soha nem ismert Szeretetként fogja megmutatni magát ezen a bolygón.



Ez az energia meg fogja könnyíteni az áttörésünket az Esemény idején és hatékonyan kitörli majd a negativitás elsöprő többségét az átmenet csúcsán. Minél több ember tud erről az energiáról és válik képessé arra, hogy csatornázza a saját energiamezőjén és testén keresztül, az energia annál inkább tudja majd lágyítani a globális kollektív ösvényünket.

Jó volna, ha annyi Sisterhood of the Rose csoport alakulna világszerte, amennyi csak lehetséges, hogy csatornázni tudják ezt a Galaktikus energiát. Ha szeretnél alakítani egy csoportot a közeledben, meglátogathatod ezt az oldalt.


Vagy lépj kapcsolatba velük itt: sisterhood@prepareforchange.net




A Cabal nagyon jól tisztában van az Istennő energia hatalmával és jelentőségével azEsemény létrejöttében és jóllehet, már nem a Középkorban vagyunk, még mindig elfojtják. Minden valószínűséggel észrevettétek, hogy jelentőségteljes információ nem került nyilvánosságra az utóbbi néhány hétben. A leghitelesebb források nem kaptak semmilyen jelentős információt vagy pedig megkérték őket, hogy ne hozzanak nyilvánosságra semmi jelentőset, amíg a Fény erők bizonyos műveletei be nem fejeződnek. Ez teret nyithatott rengeteg hamis információnak és a blogoszféra tele van spekulációval, amelyeknek nagyrészt nincs valóságalapja és nagyon sokan vádolják is egymást azzal, hogy elmeprogramozás alatt állnak. Kérlek, legyetek tudatában annak, hogy ezen a bolygón nyilvánvalóan mindenki elméjét programozzák egy bizonyos fokig, és mégis, az emberek többsége lényegében jó és próbálja a tőle telhető legjobbat tenni, hogy javítson a helyzeten. Erre kellene koncentrálnunk.


A helyzet várhatóan egy vagy két héten belül javul, ahogy egy bizonyos fázis befejeződik, új információ is nyilvánosságra kerül, valamint színfalak mögötti történések végül a blogoszférába kerülnek.


Az Áttörés közel van!


Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: D. Gergő









16 megjegyzés:

  1. Az közel van,csak semmit se érzek.Meg jóság? Mond a cég 3 fönökének,csak akkor jó ha ott az igazgató.Szóval áhb semmi sem lesz szerintem.Már beleuntam,1 éve ez megy meg hogy mindjárt itt van,közel van stb...Most mi a közel? Nekem 1 év nem közel van hanem messze és soká.Szóval én nem hiszek már,persze ha igaz felőlem jöhet de ma már kiábrándulltam.Blogszerkeztő ezzel hogy van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem untam bele....sőt... egyre közelebb érzem világunkban a nagy pozitív változást! Érzem és látom, hogyan ragyognak ki emberek, mennyire mások mint évekkel ezelőtt.. Látom, hogy a jóság az együttérzés hogyan terjed megállíthatatlanul a világban.. Miért nem látja és érzi ezt mindenki? Mert másra vannak hangolódva.. más hullámhosszra... nem az istenire, égire, hanem a sötétre,... ezért csak a sötétet látják.

      Törlés
  2. ma hajnal 4kor 2csillagot videoztam.sárgásfehér fényük volt de hatalmasak voltak.a videon szinjátszóvá váltak,vibráltak.ezek hajók,fényhajók bár senki nem hisz nekem.de én tudom mert boldog vok.mikor látom öketr.eddig kisebbek voltak hiába fotoztam nem látszottak de ezek ma hatalmasak voltam.ezt mondtam miután ok nélkül hátranéztem pont rájuk-a kurva mekkora hajók.ez se véletlen azt hiszem.ráadásul én vok.az kati aki mindig cinikusan irtam cobrárol.azonban corey videoiban hiszek és cobrában is csak idegesit h. ilyen lassan megy minden.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Katalin!
    Érdekelne a véleménye a jelenleg Európában folyó eseményekről és arról, hogy azok hogyan illeszkednek az Ön által is várt "csodálatos végkifejletbe". Itt ugyanis háború épp háború zajlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Íme a véleményem: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/09/ez-vegjatek-milly-0910.html:

      Törlés
  4. Kedves Katalin!

    Mióta olvastam a cikket sokat gondolok Ízisz istennőre és mindig könnybe van szemem. Valamikor sírok is. Munkahelyen nem a legjobb férfi létemre.

    Miért sírok mikor imádkozok hozzá és rá gondolok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont azért... mert a férfienergia elnyomta a nőit... hosszú-hosszú időn keresztül... ezért volt a sok háború és kegyetlenség, a sötét erők diadala. De most ennek vége. Világunkban és bennünk is oldódik a kötés, és egyensúlyba kerül a női és férfi oldal. Az oldódás jelei a könnyek... ez jó, nem kell szégyellni.

      Törlés
    2. Most akkor isten nő vagy férfi? Eddig férfiként képzeltem el mert Atyának is hívják meg ugye ott az úr isten szóhasználat is.

      Törlés
    3. Az a helyzet, hogy Isten fogalma alatt többeket értünk, ami általában még nincs így a köztudatban. Vitatkoznak rajta, kinek van igaza, pedig kb. mindenkinek. Leírom, én eddig mire jutottam a témában.Tehát:

      1. A személytelen Isten
      Mindenütt és mindenben ott van. Ő a Forrás.

      2. Elsődleges Teremtő Isten
      Ő a Legfelső megszemélyesített. Valószínűleg Őt nevezhették őseink Őregistennek. Más népek másként nevezik.

      3. Atyaisten és Anyaisten
      Öregisten Teremtette őket. Ők hozták létre az anyagi világot. A keresztény vallás (többek között) hivatalosan eltüntette az Anyaisten fogalmát. A Szentlélekkel helyettesítette be. Ez is azt bizonyítja, hogy a női energiát tudatosan elnyomták.

      4. Isteni "személyek"
      Különböző vallások különböző "személyeket" tisztelnek Istenként, mint az Atya, és az Anya képviselője. Így Vishnu, Shiva, Sarasvati, Isis, stb. A magyaroknál nem tudok az Atya megszemélyesítőjéről, de az Istenanyát tisztelik többek között Máriában, Babbamáriában, Anyahitában. A magyar ősi hit úgy tűnik női központú.

      5: Isteni megtestesülések
      Sok vallás istenként tisztel földi testben inkarnálódott személyeket. Jézus, Rama, Krishna, Mahaprabhuji,Devpuriji, stb.

      Törlés
    4. Ilyen sok? Mindig azt hittem hogy egy van akit te "forrásként" jelölsz de van neki egy kivetülése,illetve több.Na mindegy ezt úgy sem tudjuk meg hogy ki hogyan mikor :)

      Törlés
    5. Szóval amikor Ízisz Istennőt mindig támogatásomról biztosítom és féltétel nélküli szeretettemről (,mert ha Ő feladná akkor lennénk gondba és tudnia kell sokan azt akarjuk amit Ő).
      Ezért ahogy adom neki az energiát, támogatom úgy a kiegyenlítődést segítem?
      Szóval Ízisz az Anyaistennő vagy Isteni "személyek" közé tartozik?
      A sárkányok 5d lényként és a Kék Avianok is valamelyik szinthez tartoznak? Vagy másik felosztás?

      Törlés
    6. Teremtés terén és a Létezés terén is szintek vannak, és egy bizonyos hierarchia is van az égi birodalmakban... a felsőbb dimenziókban. De nem alávetettséget jelent, hanem mindenki ott van és azt csinálja, amire képes, vagy felhatalmazták.

      Törlés
    7. Amúgy most mik ezek a Kék Madarak vagy mik? Őszintén szerintem kamu.Nincs róluk semmi bizonyíték,holott a többi ufóról van.Szürkéket is ismerjük de semmi madárról nincs infó.Magas fehérekről is tudunk de azokról semmit.Egyszerűen semmi hír róla,van egy rajz és kész,pff nekem ez nagyon kevés.

      Törlés
    8. itt van róluk leírás: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/05/a-kek-avionok-es-kozponti-faj-0515.html

      Törlés
    9. Ugyanannyi bizonyíték nincs róluk, mint a magas fehérekről.

      Törlés
    10. Magas fehérekról tudunk ám pár dolgot.Nézz utánna,youtubeon is van videó egy férfiről aki ezekrők beszél.Például sokáig élnek de ha megsérülnek akkor lassan gyógyulnak ;)
      Szürkékről is tudunk sok mindent,van fent pár videó,egyik például igazinak tűnik mert a szeme illetve a szemhéja is mozog.Persze lehet kamu de akkor gratálok.A lényeg hogy a madarakról semmit se tudunk,van egy rajz és viszlát.Meg elvileg muzogatnak mint a süketek ha kommunikálnak de ennyi.Bár igazából mindegy is,amíg fizikailag nem látunk közerről egy ufót vagy űrhajót mindegy is.Beszélni lehet de akkor deül ki minden.Bár igazából rég fel kellet volna NEKIK venni a kapcsolatot,ők az idegenek,ők a vendégek.Ha elmegyek valakihez akkor csengetek és én köszönök először.Nylván ez komolyabb dolog de nem nekünk kell felvenni a kapcsolatot hanem nekik.Több száz rádiótávcső figyeli az eget és vár a hangra az üzenetre de semmi.

      Törlés