2015. szeptember 16., szerda

5 Nap az égen - videó




2 napot már sokfelé fotóztak,filmeztek, de ez az 5 már csúcs! /Milly


5 sun rise so amazing at Cambodia 2015, amazing sun rise on cambodia. sun rice on 31 march 2015

6 megjegyzés:

  1. Ezt a kamerában lévő 6 vagy 7 tagú lencse okozza.Főleg ha pont szemből,ilyeneknekben nem hiszek,sok minden magyarázható kamerahibával még ha szomorú is.Sok ufóhivő mindem kis kamerahibára azt mondja ufó.Hiszek a más élet létezésében és én is sokat kutatok,de ha látom hogy kamu vagy van rá magyarázat amkor nem mondom rá hogy ez ufó vagy nem normális dolog.Ez olyan mint valaki minden felhőre azt mondja hogy ufó csak rejtőszködik,igen képes rá hogy eltünjön de ők inkább felhővel borítják be a hajót??? Attól a radarok látnák szóval áhh,ez az 5 nap optikai jelenség,ez olyan mint mikor a napba fordítja valaki a telefonját és lila vagy rózsaszín pöttyöt lát,olyan mint egy ufó csak ha mozgatod a telefonod a jelenség az ellentétes irányba megy el.Szóval nem ufó hanem ez is optikai jelenség.A fény megreked a lencsék közöt,főleg a telefonoknál ahol műanyag nem üveg.Rózsaszín pedig a képérzékelő színe,annak a színe is az de leher hogy nem azért olyan a pötty színe,ezt nem tudom de sok minden magyarázható.A lényeg hogy az ufó észlelések 10 százaléka nem magyarázható de sokan képtelenek elfogadni,jó az ember örül is és el is hiteti magával mert nagy öröm lehet ha valaki ufót lát,azért még se földi.Bár én nem láttam élőbe sajnos pedig felszoktam nézni az égre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, hogy van fénytörés, meg kamerahiba. De amikor elfordítja a kamerát jobbra, és aztán megint jobbra több fokkal, akkor nem lehetne normál esetben látni a napot, semmilyen hiba esetén... szerintem.

      Törlés
    2. Rendben,fogadjuj el bár légkör visszaverheti,min min fényeknek ha utánna nézel akkor ott le van írva hogy a légkör a fényt visszaverheti akát több száz km távolságból így éjjel is láthatsz furcsa dolgokat,a föld ugye kerek tehát mondjuk 1000km távolságban még nappal van szinte.De igazából a lényeg itt az hogy ha 5 nap lenne az égen akkor azt 7 milliárs ember látná,csak egy nap van a közelben amit ugye lát mindenki,ha fizikailag még lenne 4 akkor mindenki 5 napot látna.Ez valami jelenség lehet,bár szép :)
      Amúgy jó ez az oldal nem mondom,de mint mindenhol előfordul olyan ami magyarázható minden féle misztikus istenség vagy ufó-k nélkül.

      Törlés
    3. Ezt találtam a jelenséggel kapcsolatban: sundog vagy "napkutya" a spanyol "perihelio-Napközeli" csllagászati kifejezésbõl eredhet a jelentése...
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Mell%C3%A9knap

      Törlés
  2. Az oké hogy kamera hibának gondolod, de akkor légyszíves meg tudnád mondani azt hogy honnan tudta hogy épp onnan, és abból a szempontból, pont abban az időben, és azzal a kamerával létre tud hozni egy ilyen jellegű felvételt?

    VálaszTörlés
  3. Az oké hogy kamera hibának gondolod, de akkor el mondanád nekem azt is hogy hogyan történt az meg, hogy éppen abban a helyzetben, időben, felszereléssel meg jelent, csak azért hogy eme jelenség szemtanuja lehessen? Véletlenek csak azoknak vannak, akik nem tudják mire vélni az adott helyzetet :)

    Üdvözlet: Akár te is ha szeretnéd ;)

    VálaszTörlés