2016. január 2., szombat

Két üzenet az évvégi fejleményekről


Nézzük csak mi indul be most világunkban!
Milly





Egy üzenet az ideiglenes elnöktől 2016


Galaktikus üzenet 2015.12.29.

4 megjegyzés:

  1. david vilcox az univerzum bibliája c.könyvében irja h.az átmenet 100-700 évig tart.ezt biztos forrásból az 1törvényéböl tudja.tehát a hajok akár még 700évig nem mutatkoznak meg mert még nincs azon a szinten az emberiség.érted kati?nem lesz esemény a mi életünkben hiába etetnek minket.én is vártam évek ota de hiába.nézz körül hol tartanak még mindig az emberek.a 3.sürüségben vagyunk még mindig és amig nem lépünk fel a zöld sugárba addig kár bizni bármiben.

    VálaszTörlés
  2. Szerkesztő ezt tessék elovasni:
    http://goodethungary.blog.hu/2016/01/10/cosmic_disclosure_ii_evad_14_epizod_osszefoglalo#comment-form
    Benne olvasható a galatikusokról,hogy nemszólnak bele semmibe sem itt!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szólnak bele sokmindenbe, amibe nincs joguk....A Kozmikus Törvények szerint.
      De hatástalanítják az atomrakétákat, és tisztítják a vizeket, a levegőt, hogy ne tudják a sötétek elpusztítani az emberiséget, és az élővilágot.
      Az öldöklésekbe egyelőre nem szólhatnak bele. De ha beindul az Esemény, akkor egyre több beleszólási joguk lesz, ahogy haladnak az események. Lásd: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/01/hogyan-fog-az-esemeny-beteljesedni.html

      Törlés
    2. Ok csak milyen jogon érted :D
      Attól hogy változik a világ például nem leszek bíró aki ítélkezhet.Ezt akarják elmondani,lehet hogy jók persze,csak mindez illegális.De a földközeli repkedés is az,csak a jelzőfények kikapcsolásával való repülés esetén a pilótának a jogsiját elveszik és eltiltják örökre a repüléstől.Ők vígan repkednek akár 2000km-es sebességgel repülőterek közelében is kivilágítatlanul,mindez illegális.De lehetne sorolni.Persze ettől jók,csak akkor tőlem mért várja el mindenki hogy jó legyek?

      Törlés