2015. december 31., csütörtök

Misztikus fénysugarak és különös jelenségek

Hajrá! Csak így tovább! Ébredjen az Erő! Induljon a Változás!
Milly


Misztikus fénysugarak kezdtek sugározni a világ piramisaiból


A NASA és az Európi Űrhivatal 2 évvel ezelőtt figyelmeztette a világot a 2015-2016 közötti időszakban felmerülhető katasztrófákról.

Bár a NASA elismerte az idegen fotonfelhőt, ami most befedi a naprendszert, de az ismertetést aláásta néhány tudós.

És most az említett felhő megközelíti és jelentős mértékben befolyásolja a Napot és a bolygóit

Csodálatos, amint a bizarr energia behatol a terünkbe, néhány piramis a világ leghíresebbjei közül intenzív energiát hoz létre.
 Az idegen fotonfelhő területe irányába, az ég felé 2 évvel ezelőtt az űrbe lövellt, látható energianyalábok számos felfoghatatlan incidense jól dokumentált.  
Ugyanakkor, a világon élő emberek félelmetes hangokat kezdtek hallani és regisztrálni  - olyan zajokat, mintha a Föld önmaga nyögne és jajgatna.

Videó: apokaliptikus hang volt hallható Szlovákiában 2015-ben



Minden jelenség – beleértve a méréseket a s turbulens nap sohasem látott gigantikus elektromossá válásáról –  úgy tűnik a szörnyű fotonfelhőre összpontosul, amit néhányan egy „lehetséges utolsó ítéleti égi jelenségnek” hívnak.
 Ősi piramisok ébrednek fel évszázadok, évezredek szendergése után.


Turisták üvöltöttek, mások kapkodva hangfelvételeket tartalmazó videókat vettek fel a kameráikkal, amint a  Mayan piramis megdörrent
De nem földrengés következett, ahelyett egy briliáns fénycsóva tört elő az égbe az űr felé, ami lenyűgözte a bámészkodókat, akik azon csodálkoztak, mit jelent ez.  

A Kukulkan Mayan piramisa egy hihetetlen energia nyers oszlopát juttatva a térbe volt az eddigi legutolsó piramis, amelyik így tett.
Korábban a kínai kormány elkezdte szigorúan monitorizálni a Xianyang piramist az éneklése miatt. A múlt évben a tudósok egy csoportja megvizsgálta a piramist és hiszi, hogy az földönkívüli eredetű lehet.



A Hold Aztec piramisa energiaforgást vált ki a csúcsból
Ez az izgalmas történés következett be az energiaforgás hatására -  amit tanúsít és elkapott a film -   a Mexikó Teotihuacanban levő híres Aztec Hold piramis tetejéről a kilövellést.




Fordította. MAnna


Hajrá! Csak így tovább! Ébredjen az Erő! Induljon a Változás!
Milly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése