2016. február 1., hétfő

Vrillion parancsnok 2016. 01.26.


Vrillon parancsnok (Ashtar Parancsnokság / a Fény Galaktikus Föderációja) emberi formában él a Földön Dél-Afrikában.

Előzmény:http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/02/az-elso-kontaktus-felvetel-vrillion.html

(A magas rezgésszintű földönkívüliek nem öregszenek.)
Milly



Garrith Lamanov El Melchizedek

 2016, január 26.





Én magam Vrillion parancsnok, és Ashtar parancsnok,  továbbá a Mushaba Kapcsolat parancsnoka, Altros, Hatonn parancsnok és a főparancsnokunk Sananda társaságával több millió flottával rendelkezünk, és látjuk, hogy a bolygóra ki- vagy beérkező rosszindulatú erők nem folytatnak aktivitást. Akik eddig elmehettek innen, azok, akikkel megállapodtunk és egyezséget kötöttünk. Hatalmas védőpajzsokkal vonjuk körbe a Földet minden megjelenő fenyegetés megelőzésére. Eddig nem volt ilyen fenyegetés.

Számos figyelő hajónkat az egész bolygóra irányítjuk, ahol az Ashtar kommandó teljes felügyelet alatt tartja a Föld (űr)légterét. A ti katonai légierőtök nem fog reagálni a tömeges leállításainkra, ha felfedjük, hogy a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalma vagyunk. Fontos tudnotok, hogy az egyik kormánytisztviselőtök és vezetőtök fogja kinyilvánítani a mi jelenlétünket a NESARA teljes beiktatásakor és közzéteszi a Föld népe számára.

Tudjátok, hogy a hajóink magasan fejlett technológiával vannak felszerelve, amelyeket a ti civilizációtokkal szándékozunk megosztani, hogy meggyógyítsuk a bolygót mielőtt a Galaktikus Magba tolódik a zéró ponton belül. Néhány hajónk mérete olyan nagy, mint azoknak a bolygóknak a naprendszerben, amelyek közvetlenül a ti pályátok mögött vannak. Most 13 millió flotta áll a rendelkezésünkre, hogy bárhol beavatkozzon ezen a bolygón, ahol konfliktus támad.

Jelenleg jelentős mennyiségű segítségünk van az egész multiverzum területéről, hogy elősegítsék a dualitási ciklusotok zajos végének a boldog kimenetelét.

Ez nem a Föld idejének a vége, inkább a sötét cabal korszakának a Vége. Mi a globális világfelszabadulás szélén állunk. A fény győzedelmes marad. A világbéke valóban a közelben van.


Azok vagyunk, akikre várunk. Üdvözlet a szeretet és a fény új Aranykorában.

Fontos földelni magatokat az ölelő, feltétel nélküli szeretet kiegyensúlyozott jelenlétében a Most minden pillanatában, és vizualizálni a békét az egész Földön, a felületen még ottmaradt sötét energiáktól való felszabadításért. 

A belső csendesség ápolása lényeges, hogy megtarthassátok a nyugalmatokat a külső holografikus illúzió drámáival szemben.

Ha folytatjátok, hogy az energiátokat a külső holografikus illúzió drámáira irányítjátok, akkor az az eredmény valósul meg, amire figyeltek, és ti teremtitek meg a valóságotokat minden pillanatban a szándékotokon keresztül. Amivel szembeszálltok, az fog megvalósulni. Bármit, amit félelemmel tápláltok, az több félelmen alapuló tapasztalatban fog megvalósulni; viszont, ha a békéhez és a feltétel nélküli szeretethez kapcsolódtok, ez az energia önmagában bőséget hoz létre, nem csak azokat éri el és ébreszti fel, akik körülötted vannak, de az egész felszínt.

Ez akkor van, amikor egyre több és több ember ráébred a léte lényegére, ami a feltétel nélküli szeretet, ami fokozni fogja a tömeges tudatot, és ami nagy számban fel fogja ébreszteni az emberiséget. Amint az emberiség felébred és ráébred a kilétére és arra az erőre, amivel rendelkezik, mint a forrás lénye, a cabal nagyobb propagandát fog kifejteni az ellenőrzött médiáján keresztül, hogy félelmet hozzon létre, megkísérelve meggyőzni titeket, hogy még mindig ők irányítanak és a hatalomban vannak. Ez csak egy illúzió, az a céljuk, hogy sokak elméjét csapdában tartva félelem energiát nyerjenek.

Bármilyen kísérlet egy katonai bíróság, vagy egy erőszak alapú új világrend bevezetésére csak fantázia; mivel mi a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalma működésképtelenné tettük az összes  rakéta fegyver-rendszerüket, (amit a leigázásra akartak használni, egy világháborút kirobbantva, ami nem fog megtörténni) az összes, bármilyen nemzet által létrehozott nukleáris fegyverzettel együtt. A robbantások nem lesznek többé megengedve. A kapcsolattartónk bejelentése szerint minden puska és bármi, ami robbanni tud, tönkre lesz téve. Ennek hatására a fény tovább tart a diadal felé.

Az anyahajóinkon hosszú folyosók vannak az aljzatukon plazma-alapú anyaggal, amely hasonlít a vízhez, azzal a különbséggel, hogy minden szinten különböző termek vannak többféle funkcióval és tevékenységgel. Vannak evakuálási termek vészhelyzetekre a diplomácia bármilyen bolygószintű ügyei esetére. Ezek között az evakuálási termek között hatalmas parkok vannak mesterséges tavakkal, amelyek mindenfajta érző életformát tartalmaznak, gyógyító központok, kultúrcsarnokok, 
egy terület, ahol terek vannak a kitelepítettek számára, egy negyed minden dimenzió méltóságai részére, nagy találkozókra egy pódiumhoz hasonló helyen, egy óriási, az univerzum különböző helyeiről származó vadállatok számára kialakított központ, amely egy nagy földrész...egyetemek, kertek, farm-központok, kiegészítő termek, orvosi központok, tehát az anyahajónk helyszíne hasonlít a ti nagy városaitokhoz.

Fontos tudni, hogy a mi hajóink szó szerint a Fény élő részei. Tulajdonképpen egy nagy városhoz tudjuk hasonlítani, amikor bármilyen különbséget keresünk abban, hogy néznek ki belülről a mi fényhajóink, bár úgy gondoljuk, nem annyira hasonlóak a Föld városaihoz, de némi különbséggel hasonlítanak egy földi városhoz. A mi ellenőrző központunkban a tudatos parancsaink alapján vezetünk, ahol nincs kormánykerék vagy sebességváltó...csak egyszerűen megmondjátok a hajónak, mit tegyen, és az úgy tesz, ami egy nagyon fejlett navigációs módszer. Van egy rész a bolygók egyedeinek megfigyelésére is, ahol mindent felvesznek az anyahajók kristály alaplapjaira. Van egy terem a fedélzeten az összes kicsi felderítőhajó részére, amelyeket járőrözésre és közeli felderítésekre használnak.
Minden teremben van egy emelő, amely egy elektromágneses rendszerben működik, emelőszerkezet nélkül, amely csak egy bejárat a következő terembe, ahol egyszerűen bementek a korong-alakú helyre és azután átlebegtek a kívánt szintre a kívánságotoknak a számítógép-rendszer felé történő egyszerű kommunikációjával.

Folytatjuk a világotok felszínének a monitorozását, hogy biztosítsuk minden veszély megszüntetését előre – mielőtt bármilyen háború komoly irányba fordulna, amely ennek a civilizációnak a megsemmisüléséhez vezetne. Az atomfegyvereknek bármilyen használata nemcsak a Földet pusztítaná el, de komoly gondokat okozhatna ennek az Univerzumnak a tér-idő rendszerében. Nem csak felszakíthatná magát a tér szövedékét, de egy nagy egyensúlyi zavart is létrehozhatna, amely különböző fekete lyukakat nyithatna meg az űrön keresztül, amely azután elnyelne mindent az útjában, ez azt jelenti ...ez a ti Napotok végét jelezhetné, a naprendszer részekre szakadhatna és a szélsőséges űr-éghajlati feltételek befolyásolnák a galaxisokat és más szomszédos galaxisokat és az űr Tejútrendszer Galaxisához tartozó világokat.

 Vrillion parancsnok


Fontos: 

Fontos földelni magatokat az ölelő, feltétel nélküli szeretet kiegyensúlyozott jelenlétében a Most minden pillanatában,
és vizualizálni a békét az egész Földön, a felületen még ottmaradt sötét energiáktól való felszabadításért. 
A belső csendesség ápolása lényeges, hogy megtarthassátok a nyugalmatokat a külső holografikus illúzió drámáival szemben.”



Fordította: MAnna

Megjegyzés:

 Ez nem közvetítés, mivel a parancsnok maga írta.

Akinek gondot okoz a parancsnok kinézete, az tekintse meg a Férfibecsület c. filmet!

Milly







11 megjegyzés:

  1. Aha,és mi az igazi neve? Facebookon fent van? Jah és mért Afrikában él? Mért fedtr fel magát? Simán megölheti bárki...Ennyi erővel èn is mondhatom ezt magamról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott az igazi neve legelől (Garrith Lamanov El Melchizedek)
      Persze megölhetnék, ha tudnák, de azok, akik így megszellőztetik az infókat, kivételes őrizet és védelem alatt vannak, állandó monitorozás alatt. Ahogy támadás veszélyét észlelik, azonnal kiemelik még az egyszerű földi embert is onnan. Megvan ehhez a technikájuk. Ráadásul egy földönkívüli sajátmaga is rendkívüli képességekkel rendelkezik.

      Törlés
    2. Hát nem tudom...Nagyobb városban jobban el tudnám képzelni.Ha fejlett faj része vagyok akkor nem egy sajnos putrinak nevezhető helyre megyek.Afrika a legszegényebb kontinens,nagyon fura ez így nekem...

      Törlés
    3. "A Dél-afrikai Köztársaság Afrika egyik legfejlettebb állama. A világ egyik legszínesebb országa, amelyet csodálatos növény- és állatvilág, népeinek egyedi törzsi kultúrája és nagyvárosainak hangulata jellemez. E sokféleség és az itt élő emberek legkülönfélébb bőrszíne és származása miatt szokták Dél-Afrikát Szivárványországnak nevezni." Nem mintha fenékig tejfel lenne ott az élet, mert a közbiztonság és a falvak színvonala elég alacsony. De melyik ország tökéletes?
      A Vrillion nem putriban laki, ha blogja van. Azonkívül ő biztosan jól tudja, hogy miért megfelelő neki az a környék.

      Törlés
    4. "A Dél-afrikai Köztársaság Afrika egyik legfejlettebb állama. A világ egyik legszínesebb országa, amelyet csodálatos növény- és állatvilág, népeinek egyedi törzsi kultúrája és nagyvárosainak hangulata jellemez. E sokféleség és az itt élő emberek legkülönfélébb bőrszíne és származása miatt szokták Dél-Afrikát Szivárványországnak nevezni." Nem mintha fenékig tejfel lenne ott az élet, mert a közbiztonság és a falvak színvonala elég alacsony. De melyik ország tökéletes?
      A Vrillion nem putriban laki, ha blogja van. Azonkívül ő biztosan jól tudja, hogy miért megfelelő neki az a környék.

      Törlés
  2. D.Á. Mihaly angel2016. február 1. 23:42

    Minden kedves ébredőnek kitartást kivánok hiszek abban hogy valamikor a jövőnek lesz értelme mert amikor a mai fiatal generáciokat nezem meg magamat nem ton kivülállonak erzem magam de azert mert ez egy kaland szamomra hogy harcolok a sok buta sötét ellen ami ez egy termeszetes dolog minden reinkarnált ember a földön legbelul tudja hova kell tartozzon csak amint lehet tudni hogy eppen elisszuk elbulizzuk az életünket amit nem kéne mert egy viràg is számithat akkornsok 1000 is es milliard is. ébredj fel föld győzd le a sötét oldalt es legyünk ujra hivatottak az Úr szépaég teremtési kozmoszàban ha kiálllunknegy nagy mozgalomert az ébredőkért es mindenkibakkor valami lehet előkell titkosan szivarogtatni a főmukikat es az Allllieeeneket leleplezni a sötét igazsàgot. Vége legyunk hamariak. ami minden virágban meglàtja a tökéleteset az maga is tökéletes es ha a szépért dolgoz akkor körűlötte is szépblesz. kuldom a parancsnoknak Michael arkangel kisereteben ezt a cikket hogy egs tisztes ébredő irta neki kitartok a végsőkig rájöttem a sok buta rákkeltő sötétbigazságra es megtsszek mindent hogy vége legyen ennek hamar mert erzem a kivulallosagban hogy tuljo vagyok es az isnszeretek lenni. fénygyermek vagyok nem teszem ki magamnak a mocskok cipeljét azt magiknak főzzék meg. ! tehà kedves univerzum kedves parancsnok ledves Isten es mindenki ezt a cikket amugy egy 17 eves fiu irta. legyen szép minden es jot nektek innen a Gaiarol es a terv hamar igerkezek elvarom. :-)

    VálaszTörlés
  3. ..més itt is a kételkedők,az ítélkezők,a hitetlenek? Gratulálok ennek a 17 éves felébredt fiunak! Legyen már szebb világ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Joga van mindenkinek mérlegelni hogy mit hisz el,ilyen kapcsolatfelvételi stratégiával meg örülhetnek hogy hisz bennük bárki is.Nyamvatt videót vagy fotót nem tudnának felrakni valahová ahol az űrhajójuk látszik,vagy valami technológiai eszközröl valami fotó...

      Törlés
  4. http://goodethungary.blog.hu/2016/02/03/peticio_a_teljes_nyilvanossagra_hozatalert
    Hát... rajta...

    VálaszTörlés
  5. De úgy írod ezt mintha fotót vagy videót ne lehetne manipulálni.Mitől hinnéd jobban el?Tessék itt egy fotó fenn a cikkben, elhiszed? Ja, hogy nem szőke kékszemű lányregények borítójára való bájolgó fejű mint az Ashtar rajzokon? Akkor mit szólnál ha látnál egy mantidot :)

    VálaszTörlés
  6. És ha felteszik? Rengeteg kamu fotó és videó van a neten, ki hinné el? Ha pedig többet mutatnak, mint kéne, az már felér egy felfedéssel, ami káoszt okozna.
    Ha nem lenne annyi hitetlen, szkeptikus, lehúzó, negatívan hozzáálló ember, sokkal hamarabb megtörténnének az események. Amíg azt látják, hogy a földi emberek legnagyobb részének még mindig a pénz, hatalom, alkohol, buli, szex stb a legfontosabb és nem is akarnak tudni ezekről a dolgokról, mármint hogy nem vagyunk egyedül, addig ők sem erőltethetik ránk a változást.
    Ezért lassú ez a folyamat. Vagyis egy földi élethez képest. Ők ráérnek.

    VálaszTörlés