2016. október 1., szombat

Hír három az egyben - A történelmet megcsináltuk 2016.09.27-30.


Ha hisszük, ha nem, ezt muszáj megosztanom. Mert mi van, ha tényleg igaz? /Milly




Sürgős: 

A történelmet  megcsináltuk
A jövő a miénk 

Emailen érkezett 1.42-kor (EDT) azonnali publikálásra ~ 
2016. szept.30.Dinar Chronicles



Jegyezzétek le, ezen a napon az USA, beleértve a FED fiat US dollárját (USD) végleg megszűnt, és az Új US bankjegy (UDN) megszületett.

Az arany fedezetű kínai jüan/renminbi nemzetközileg megszületett (technikailag október elsején, Ázsiában éjfélkor (EDT)

És az európai banki cabal elhagyta a globális pénzügyi rendszert.

Nincs ünneplés, nincsenek parádék. Nincs elismerés. De a III. világháború hivatalosan véget ért.

Az Isten nagy!

A mai napon reggel 5 órakor (EDT) a  Line szigeteken valahol a Csendes Óceánon az emberiség hivatalosan, érzelmileg és pénzügyileg szabaddá vált a Fény 1000 évére.
A Menny újra lejött a Földre. 

Minden tisztelet és dicsőség Akua-nak! (Istennek!)

Allelujah!!!

Terra Zetzz



 Akua= Isten (hawai nyelven)



........................................



Az előző bejegyzés az előzmény, ez pedig már a kifejtés eleje. Kérdésem: Ki hogyan érzi magát pár napja, és mik történnek vele? Tudom, hogy sokan nehezen viselik világunk felbolydult energiarendszerét. /Milly

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/10/a-tortenelmet-megcsinaltuk-jovo-mienk.html









Pénzügyi újraindítás 

2016. szeptember 30.




 A TRN (egy számítógépes hálózat) most digitális, és az UST (US kincstár) értékei arany fedezetűek.

A nemrégiben elfogadott 2017. évi költségvetési törvényt most alapozza meg az UST Köztársaság.

A Reno alcsoportokat az éjszaka feltőkésítették és felszabadították.

Az ENSZ operációs árak most fognak változni. A FOREX arányok ezt fogják követni a magánbeváltások időszakának befejezése után, október 9-től.

A kínai jüan nemzetközi valutaként szombat délben (EST- kelet amerikai idő) fog aktívvá válni.

Minden államadósság és személyi hitel a kormány és a pénzügy minden szintjén kifizetésre kerül.

Az uralkodó beváltási arányok a világ minden valutájára érvényesek a bevezető első héten.

A világ minden polgára most már függetlennek és önállónak számít, az emberi faj és a föld bolygó egyenlő tagja, függetlenül a születési jogától, helyétől, címétől vagy származásától. Mindannyian független uralkodók vagyunk.

Az új Ázsiai Monetáris Hatóság készen áll a nemzetközivé válásra október 1. szombat déltől.

Az európai banki Cabal megegyezett egy békés visszavonulási határidőben (ti olvastátok ezt a jogot) és ez a világ gazdasági rendszere fölötti ellenőrzés örökre szóló feladását jelenti.


A FED fiat valutája megszűnik a 2016. pénzügyi év végével –ami 2016. 9. 30-án éjfélkor ér véget.

Dunford generális „szelleme” az „egész ház megtisztításával” foglalkozott ezen a kedden... és nekünk azt mondták, hogy a Köztársaság újraépítéséhez minden szükségeset meg fog tenni, ami a taktikai lépések után az új USN valuta és a Szövetségi Tartalék/UST átmenet kihirdetésével fejeződik be.

Egy link a lehetséges jövőbeni ZIM nemzetközi arányáról, amit talán a Chase és a WF ajánlhat:

http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=USD&To=ZWD

Csak mozdítsátok el a tizedes vesszőt egy hellyel fentebb, ha szeretnétek tudni az  Abbott Downing saját arányát, amit lehet, hogy elfogadnak.

Az esemény lehetősége, hogy a piacok bármelyik pillanatban bezárhatnak erre a hétre, és bármelyik pillanatban kinyithatnak a következő héten, ami vasárnap hajnali 2 (Dubai).

Elemzés: Minden Flan-Tastic!!!

Isten velünk van.




Fordítás: M Anna


Harmadik hír

 Érdekes módon más forrás is hasonlóakat közöl, bár az látszik, hogy még pár nappal el van maradva. /Milly

Lásd:


22 megjegyzés:

  1. Kedves katalon! igen érezni.hogy jó változások jönnek.ez legyen jó sok mindent megkaptam örülök és így tovább legyen jó a világ. Áldás és fény!

    VálaszTörlés
  2. Kérdésedre válaszolva: néhány nappal ezelőtt talán három napig teljes felszabadulást éreztem az energiákban.
    Azóta ez elmúlt, visszatért a régi kellemetlen állapot.

    Athena

    VálaszTörlés
  3. Örvendek így legyen!!!!! fény győzelme. És megadom a fényre derítést is. !!! http://www.starfly.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/november-21--.html

    VálaszTörlés
  4. az álmok valóra válnak
    ÁLDÁS ÉRTE !

    köszönet a hírért!

    VálaszTörlés
  5. Ezek a "nagyszerű hírek" akkor lesznek igazak amikor eltűnik a svájci frankhoz kötött kamat swappos hitelnek csúfolt rab igám a vállamról, amíg ezt nyögöm addig csak lárifári dumák ezek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És te nem is tettél semmit azért, hogy ez a 'hitel' most a válladon van....

      Üdv: Athena

      Törlés
    2. Egyetértek veled-hogy-hogy ezeket a fantasztikus híreket sehol máshol nem lehet olvasni,hallani?Még mindig semmi sem az aminek látszik ill. mondják,de a remény hal meg utoljára szokták mondani.

      Törlés
    3. Tipikus magyar gondolkodás....

      Minek vetted fel a hitelt hülye magyar??? Úgy kell neked én Forintosat vettem fel Neked miért nem volt jó az??...úgy kell neked...

      A bankok csaltak, mi meg egymást osztjuk, így szép az élet...

      http://mno.hu/gazdasag/megis-tamadhatok-a-devizahitelek-1359218

      Törlés
  6. Kedves Névtelen!

    A bankok csaltak, nekem meg nem az volt a szándékom, hogy kiosszak bárkit is, de határozott előrelépés lenne, ha ettől függetlenül megtanulna mindenki felelősséget vállalni a saját életéért, döntéseiért. Sajnos olyan világban élünk, ahol nagyon észnél kell lenni, és ha nem tanulunk meg alkalmazkodni hozzá, akkor ez nem is fog változni.
    Azt meg közgáz végzettségűként valószínűleg hiába mondanám így utólag bárkinek is, hogy MINDIG OLVASD EL AZ APRÓBETŰS RÉSZT! Akármilyen hosszú, és érthetetlen is!

    És ez átvitt értelemben is, az élet minden egyéb területére is igaz!

    Üdv: Athena

    VálaszTörlés
  7. Kedves fény lelkű emberek! Ha igazak a hírek reméljük hamarosan bekövetkeznek. és ezen a weboldalon bizonyos történetek elhangzanak http://www.starfly.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom a "földimenyország" oldalon lévő tartalmak találhatók itt videón, géphangon. Ez arra jó, hogy hallgathatjuk az infókat, miközben valami mást rutinszerűen végzünk.

      Törlés
  8. Athena, szeretettel udvozolek az emberek kozott! ;-)

    VálaszTörlés
  9. A hiteles semmivel sem meggondolatlanabb, mint bárki más. Aki felszáll a buszra, amivel dolgozni jár, de szerencsétlen baleset éri, az nem volt elég körültekintő? Nem hiszem.
    Miért mutogat bárki a másikra?
    Gondoljátok, hogy a pénzügyi piacot mi irányítjuk? Igen, ezt tanítják, hogy a fogyasztásunkon múlik minden. Ha senki nem venne fel hitelt, akkor nem járt volna így senki?
    Véleményem szerint egy rabszolgát úgy irányít a tartója, ahogy akar, amíg rabszolga az illető. Felszabadulni viszont nem egyszerű.
    Amikor ez a svájci hiteles manipuláció megtörtént (direkt írom múlt időben, mert még egy ilyen nem tud már megtörténni!), akkor már korábban más országban ugyanez lezajlott. Irányított dolog volt, nem létező pénzzel azt csináltak, amit csak akartak. Ők pedig nem szégyellték meglépni ezt a gusztustalan tettet.
    Meggyőződésem, hogy a hitelfelvételt is erővel és manipulációval tukmálták az emberre, agykontrollal és egyéb módon, ahogyan a napi bevásárlásnál sokak odatesznek még egy-két felesleges terméket a kosarukba.
    Ugyanolyan átverés a napi bevásárlás is! Sőt, még azok is belemennek a játékba, akik egyáltalán boltba járnak!
    Megvan a lehetőség az önfenntartásra, még ha az hatalmas változás és lemondás is, kivitelezhető! Nem kell viszont megszólni azt, aki nem vonul ki ebből a "civilizált" társadalomból, hogy ne legyen játékszere az irányítóknak. Mindenki a feladatát végzi. Remélhetőleg egyre tudatosabban!

    Sziasztok!

    VálaszTörlés
  10. Majd mutasd meg azt a részt bármelyik deviza hitel szerződésnél hogy egy bonyolult befektetési szerződést kötsz, és annak minden kockázata a Tiéd!

    Várom!

    VálaszTörlés
  11. Ismételten: nem az áldozathibáztatás a célom, pláne nem a megszólás!
    És alaposan utánanéztem, tisztában vagyok vele, mekkora jól felépített átverés történt.
    Viszont hasznos tanács lehet a jövőre nézve:

    "Ha nem érted, ne írd alá! Mindenki, aki tud összeadni, kivonni és %-ot számítani, felejtse el, hogy olyan pénzügyi szerződést ír alá, amit nem ért.
    Ha nem érti, akkor vagy rossz a termék, vagy nem neki való.
    A meg nem értett termékek szinte biztosan későbbi csalódáshoz vezetnek. Ha nem értjük, akkor nyugodtan legyen az első gondolatunk: itt takargatnak valamit előlünk... " (Origo)

    Én magam azóta nem veszek föl hitelt, amióta először megláttam egy szerződésben azt a kitételt, hogy a pénzintézet mindenféle magyarázatok nélkül, önhatalmúlag módosíthat a feltételeken.
    De ebben a világban élek, azt is meg tudom érteni, hogy időnként, és főleg pont nehéz helyzetben levő embereknek nem könnyű a látszólag könnyen jövő pénzre "nem"-et mondani... Az viszont saját tapasztalatom, több beszélgetés alapján, hogy olyanok is belementek felelőtlenül, akiknek nem is volt igazán szükségük rá... és azóta sokkal többet veszítettek....

    Üdvözlettel: athena

    VálaszTörlés
  12. Ja, és ha egy bank bármilyen kockázatról is beszél - ld. árfolyam -, akkor egész egyszerűen felelősséget hárít...

    Képzeljünk el egy asztalost, aki úgy akar minket vásárlásra bírni: - Ez a szék tutin jó lesz, annak kell lennie, évek óta dolgozunk a fejlesztésen, a legjobb anyagokat használtuk fel hozzá, a legprecízebb szakemberekkel, gépekkel dolgozunk, de ha mégsem jól csináltunk volna valamit, és a szék szétesne ön alatt, akkor a felelősség KÖZÖS... vagy még rosszabb esetben: - az "ÖNÉ"...

    athena


    VálaszTörlés
  13. A hitelfelvételekről jó tudni, hogy bizony sokaknak volt ez az egyetlen lehetősége, hogy lakásuk legyen, vagy kocsijuk. Volt rendes bevételük, amit akkor biztosnak véltek. Ráadásul bíztak a bankban, és az államban, hogy ez így is marad. Ehhez hozzájárult a lelkes agitációja a médiának. Úton-útfélen kínálták a kölcsönöket. Nyomatták a reklámokat, ébresztették a vágyat az emberekben.

    Nem tartom helyesnek most pálcát törni a hitelt felvevők fölött! Ami volt, az elmúlt. Tanultunk belőle.

    Most az a feladatunk, hogy segítsünk a bajbajutottakon. Nem kell félni, nem a "józanul gondolkodók" elől fogják elvenni a pénzt. Lesz annyi, hogy mindenek jut elég.

    Húúú mi lesz itt, ha azok is fognak komoly anyagi juttatást kapni, akik nem dolgoznak, sőt...
    Hát igen, a feltétel nélküli alapjövedelmet eddig csak a baloldal merte felvállalni, mert ez nagyon népszerűtlen jobboldalon. Nem is lehet ezt addig bevezetni, amíg nem változik meg a teljes rendszer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozzáteszem, hogy egyik politikai oldalon sem állok. Remélem nemsokára az erőteljes változások, és a kozmikus energiák segítségével már az emberek is másképpen fognak gondolkodni.

      Törlés
  14. Úgy legyen.
    Mennyire látszik, hogy a realistának nevezett gondolkodásmód hogyan köt meg, az ember nem tud - bármilyen jó szándékú - kilépni a berögzült dolgaiból. "Nem azt akartam vele...nagyon jól rálátok...stb.".
    Aki magasabb összefüggéseket kutat és van rá füle, szeme, az nem állít olyat, hogy rálát valamire, mert az tudja, hogy nem láthat rá. Nagyon szövevényes, nagyon elrejtett az emberek tömege elől a valódi ok.
    A politika is egy eszköz, amivel tömegeket lehet irányítani és a politikusoknak is valakik diktálják a tennivalókat. Egyik pártállás csak színben különbözik a másiktól. Erre szüksége volt az irányítóknak, hiszen így lehet lefedni az embereket. A "Ki ne maradjon senki a manipulálásból!" elvén. Bízzunk benne, hogy végre jó helyről jönnek az instrukciók! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki eljutott valameddig, az általában tisztában van vele, hogy mi mindent nem tud...
      De szerencsére te tudod, hogy ki meddig láthat el, és meddig nem...

      Törlés
  15. Ur Isten! Itt a Merenyi pszichiatria orvosai gyakorolhatnanak rendesen! Szedidek rendesen a gyogyszereket?

    VálaszTörlés
  16. A jelen blognak a témaköre a PÉNZÜGYI ÚJRA INDÍTÁS. A 21- hozzászólóból 2- hozzászóló van , aki a tényleges témakörhöz szólt hozzá. A többi 19- , nem is érinti a témakört, e helyett előadtátok a banki hiteletek csőd állapotát. Na ezért vagytok csődhelyzetben !!! Nem vagytok képesek egy adott témára koncentrálni. Amikor a hitelt felvettétek, akkor sem a hitelre koncentráltatok,hanem azon járt az eszed, mit fognak szólni a szomszédok , hogy pl.autóval mész haza ? (amit hitelből vettél). A következményét most nyögöd és panaszkodsz,hogy milyen nehéz. Mert képtelen voltál odafigyelni, mint most is. Véleményt írtál a MILLY oldalára, de a témakőrt nem is érinted. E helyett elpanaszoltad súlyos adós helyzetedet. MILLY nem tud neked ebben segíteni Ő más írányba van elfoglalva. Ilyen formán megírhattad volna a panaszodat a Kéményseprő vállalatnak is, onnan sem kapsz orvoslást a bajodra. Az érthető, hogy reménykedtek a PÉNZÜGYI ÚJRAINDÍTÁSBAN ,azt hiszitek el lesznek engedve az adósságok. Ébredjetek föl végre !!! ez a ti életetekben nem fog bekövetkezni !!!

    VálaszTörlés