2014. május 14., szerda

Cobra: A Plejádi portál megnyílik máj.17-én

 Ezek az anyahajók ezután mint relék (jelfogók) fognak szolgálni közvetlen kozmikus felszabadító energiákat a Galaktikus Központi Napból a naprendszerünkön belül.

Cobra: A Plejádi portál (2014.máj.13.)
 
Május 17-én a Plejádi portál megnyílik. Ez egy nagyon fontos mérföldkő lesz a Fény erők felé, a végső planetáris felszabadulás. 
Az a pillanat, mikor a Galaktikus Föderáció fényhajói - némelyikük száz és száz mérföld átmérőjű - vállalják a végső pozíciót az Oort-felhőn belül, mely milliárd jeges testet rejt a naprendszerünk körül, egészen 1 fényévre a Naptól (Az Oort-felhő a Naprendszer legkülső tartományában, a Naptól mintegy 50-100000 csillagászati egységre található üstököszóna, amelyben milliárdnyi üstökösmag kering.-szerk.Sandal)
Ezek az anyahajók ezután mint relék (jelfogók) fognak szolgálni közvetlen kozmikus felszabadító energiákat a Galaktikus Központi Napból a naprendszerünkön belül. Ezek a kozmikus felszabadító energiák elkezdenek behatolni a heliopauseba, (vagy helioszférájába .szerk.Sandal) a naprendszerünk energiahatárába:  
Miután belép a naprendszerünkbe, drasztikusan átrendezi az energiamintákat a helioszféra belsejében. A Plejádi portál megnyitása után sok Föderációs hajó (a Plejádi flottával az élen) belép a Naprendszerbe azzal a céllal, hogy kikapcsolják a Chimera-csoport strangelet bombáit a bolygó felszínén. Bár ez a művelet némi időt vesz igénybe, az első fontos lépést meg kell tenni.
A Fény erők úgy döntöttek, hogy nem vonják be a felszíni lakosságot közvetlenül ebbe a műveletbe, mivel a felszíni lakosság nem megbízható ahhoz, hogy ilyen kényes folyamatban részt vegyen. Ezért a folyamat kicsit hosszabb, de stabil és harmónikus így.  
Még mindig jobb meditálni a Plejádi portál aktiválásának pillanatában. Az aktiváció 2014.május 17-én lesz 17:11-kor (közép-európai nyári időszámítás szerint). A különböző helyeken, a világ más pontjain itt nézheted meg, hogy mely időpontokba lesz: 
Csatlakozhatsz a Galaktikus Föderáció hajóihoz, a Plejádi, Szíriuszi és Andromédiai flotta és más földönkívüli fajhoz a maga módján a Plejádi portál aktiválás pillanatában. 
És még mindig hívunk, hogy csatlakozz hozzánk Svájcba: 

Bár a 2014 Lehetőségek Ablaka május 17.-én lezárul, nem csökken a valószínűsége, hogy az Esemény a nagyon közeli jövőben megtörténik. A Fény erők intézkedései folyamatosak a végső áttörés pillanatáig. Minden résztvevő a szabad akarata határozza meg, hogy pontosan mikor is fog ez megtörténni.  
(Mi is résztvevők vagyunk! /szerk)
Cobra /Fordította: Sandal /www.fenyorveny.hu
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/




3 megjegyzés:

  1. idövonalunk csödje-tudatváltás 2012oldal.kati nézd csak meg mit ir a plejádiakrol?érdekes nem?eseményt is emliti.

    VálaszTörlés
  2. Az a helyzet,hogy a sötét mesterek,nagyon csúnyán belenyúlkáltak a föld idő hurkába és az Amerikaiak is megbontottak egy idővonalat de mivel nem tudtak mit kezdeni vele ,úgy hagyták. Annyit tudható,hogy egy hibajavító program keretén belül vagyunk itt a múltban.Sokan azok közül akik itt vannak,most élnek a jövőben egy másik síkon.Tehát azok a fénylelkek aki itt és most dolgoznak az emberek felvilágosításán és katasztrófákat próbálnak elhárítani stb és a föld felemelkedésén dolgoznak azok most fönt is teszik a dolgukat.És hogy hogyan? Lélek töredékekkel.Mi a fenti mesterek lélek töredékei vagyunk akiket hasonló módszerrel az idő hurok megbontásával be inkarnáltak,különböző fajokból.Úgy gondolom erre már elég sokan rájöttek ezidáig.Szerintem valami nagy baj történhetett a bolygóval,mert most újból végig kell csinálnunk a Végitéletet és ezúttal nagyon oda tesszük magunkat és nem rontjuk el.Mindenesetre az atom háborút amit beterveztek egyenlőre megúsztuk.Egészen az aratásig ki kell tartanunk.Még annyit szeretnék mondani,hogy Cobra a háttér hatalom megbízásából tömegeket hiteget és manipulál.Az elsődleges célpontok az Amerikai emberek.A Nesara egy ördögi terv amivel sok lelket megkaparinthatnak.Egyébbként pedig mivel több tervük is van,többek között a Nibirubeliek vissza térését is előkészítik és várható még a báránybőrbe bújtatott farkas érkezése is az Antikrisztus! Több vonalon készítik elő a hadmúveleteiket.Nagy előkészületek vannak a háttérben mind a két fél részéről! A Teremtő és az égi segítők mellettünk állnak és ez a lényeg és a szellemvilág maximális támogatását élvezhetjük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy gondom van - most azt értsem, hogy Cobra egy vacak alak ?!
      Mikor az ilyen és hasonló oldalakat elkeztem böngészni minden szó balzsam volt a szívemnek, hittem, hogy nagyon rövid időn belől megváltozik minden (már 2013 végén vártam a nagy változást!- eléggé le is voltam verve, hogy nem történt semmi érdemes) Nem is feltételeztem azt, hogy vannak akik félre is vezethetnek. Naivitással és nyiladozó szemekkel - akár egy gyerek - olvastam a nekem új és ismeretlen információkat - és elhittem mindent!!! Elhittem mindent, fel sem téve azt, hogy pozitív információkkal is lehet félrevezetni.
      Találtam aztán hozzászólásokat is....olyanoktól kik 4 évvel hamarabb tudtak és reméltek változásokat....és elkeseredtem...Mi ez? ..és miért? Miért vannak ámítások és félreinformálások. Kik a rosszak és kik a jók?!
      Ami a legnagyobb kérdésem: miért kell a "jónak" jováhagyás a cselekvésre, ha a "rossz" megtehet mindent jóváhagyás nélkül??? Ki a jó és ki a rossz, létezik-e valóban ilyen ha az Univerzumban minden egyensúlyban van?
      A legkiábrándítobb viszont az egészben az volt, hogy "állítólag" már megvilágosodott emberek, fénymunkások, csatornázók ugranak egymásnak, vitassák igazukat, kételkednek, cáfolják egymás szavait vagy tetteit.....ez nagyon elszomorított - mert azt hittem: mindenki a barikád FÉNYES oldalán áll ...
      Még mindig remélek, olvasom ezeket az oldalakat, megköszönöm a létezésüket - de igazán és naivan hinni már nem tudok. Meditálni probálok továbbra is, ezeddig nem megy, nem is tudom, hogy menni is fog-e egyáltalán, azt viszont érzem, hogy hiába minden többéves meditáció - ha utánna is negatív vagy másokkal vagy a történésekkel szemben. Ez a 'mindenki magát kell építse' szlogen szépen hangzik azoknak a szájából kik puha fotőlyből és anyagi bíztonságból írnak, viszont
      ez nem ad enni az éhezőknek és az anyagi lét alját alig érintő embereket sem nagyon melegíti. Mindenki tudja(már aki), hogy az anyag nem boldogít, de megkérdeznék őszintén mindenkit: ha csak egy hónapig nem tudna vízhez férni, hogy megmosakodjon ....mennyire érezné "emelkedettnek" magát a jótanácsokhoz?
      Várom és támogatom a változást, mert nincs már egyensúlyban az emberiség - sem magával , sem a természettel szemben...csak a jobb jöhet!!!

      Törlés