2014. július 1., kedd

Az Esemény megteremtése/Gondolataitok - Sandalphon 06.30.

 

 Ha a földönkívüli testvéreinket hívjuk, azt tapasztaljuk, hogy nem jönnek, de csak fizikailag..még. 
Viszont ők is és az angyalok is  tudnak segíteni, bár láthatatlanul....


Sandalphon arkangyal üzenetei: Az Esemény megteremtése/Gondolataitok (2014.jún.30.) 

Drága testvéreim, fénytestvéreim!
Új energiák időszakába léptünk, sok változás történt a színfalak mögött. De ezt bizonyára Ti is érzitek. Az új, és erős energiák hatására sokszor kellemetlen fizikai tüneteitek lehetnek (fejfájás, hányinger, szédülés, egyéb.). De ez csak a fizikai testetek reagálása ezekre a nagyobb energiákra. Egyfajta felkészítés.

Egyre többen fordultok vissza csalódottan (a régi rendszerbe), mivel Ti csak vártok és vártok az Eseményre türelmetlenül, és mind az égieket, mind csillagtestvéreiteket, mind Teremtőtöket hibáztatjátok rendszerint, hogy még mindig nem történt meg. Kívülről várjátok a felemelkedésetek kulcsát, mikor az már rég bennetek van! A Kulcs Ti magatok vagytok!

A változást ne kívülről várjátok. TI vagytok, akik a változást, a felemelkedésetek, és az Eseményt elhozzátok.

A válasz, hogy hogy hozzátok létre az Eseményt, egyszerű. Teremtsétek meg. Mint annyi minden mást a világban. Ne feledjétek, hogy azért vagytok itt ezen a bolygón, hogy tapasztaljatok és teremtsetek. 
 
Ha valami rossz, vagy valami jó azt csakis magatoknak, a gondolataitoknak köszönhetitek, mert azok által teremtitek meg őket vagy vonzzátok be. A gondolataitok teremtő ereje által fogtok magasabb szintre is kerülni EGYütt (azokkal, akik szintén ugyanezt teremtik meg a gondolataikkal). Ezen kell szüntelenül munkálkodnotok. 
 
 A teremtésetek három formája a gondolat, a szó, és a tett. A gondolataitokkal hozzátok létre napról napra (képzeljétek is el) akár többször is, szavaitokkal erősítsétek meg, EGYségetekkel-Szeretetetekkel és tetteitekkel manifesztáljátok.

Mi csak segítséget nyújthatunk a felemelkedésetekhez, ahogy galaktikus testvéreitek is... de közvetlenül nem szólhatunk bele a szabad akaratotokba. Próbálunk mind mi angyalok/arkangyalok/égiek, mind a Föderáció úgy tevékenykedni, hogy csak segítő kezeinket nyújtsuk felétek amikor szükséges. Ezzel segítve a fejlődéseteket. 
 
Rá kell végre ébrednetek, hogy ez az elkülönülés a világban (és minden más) csak egy illúzió. 
 
TI mind a Teremtő csodálatos lényei vagytok, akik mindenre képesek, örök és halhatatlan lélekkel rendelkeznek, és EGYek vele. 
 
A Szeretet mindig lelketekben, a szívetekben lakozik  Mert Ti Ő vagytok, és Ő bennetek van.

A másik amit mindig szóvá tesztek, az az idő. Drága lelkek, az idő csak a Ti fizikai formátokban van jelen abban a formában, amit ismertek. Mivel Ti hoztátok létre saját magatoknak. De valójában idő nem létezik. Csakis a MOST örök pillanata. A múlt, a jelen és a jövő EGY azon "időben" létezik egyszerre.

Együttesen is teremtitek életeteket és egyénileg is. Döntéseitek, választásaitok, gondolataitok határozzák meg azt, hogy a következő percben, vagy másnap mit éltek át, milyen lesz életetek. Van, hogy szándékosan hoztok létre eseményeket, és van, hogy tudatlanul vonzzátok magatokhoz, mert nem ismeritek saját képességeiteket, amivel teremtett titeket a Teremtő.
 
 Bolygótok jövője, a saját felemelkedésetek a Ti kollektív tudatotok EGYüttes erejének a kezében van. Használjátok végre áldott képességeteket. 
 
Ne másokkal foglalkozzatok, ne a negatív hírekkel blokkoljátok tudatotok és húzzátok le a rezgésetek. Teremtsétek meg azt, amire vágytok. 
 
Legyetek azok, akik valójában vagytok. Fedezzétek fel magatokban az Istent. Szeressétek az önmagatokban lévő Istent. Váljatok azzá, akiknek teremtettek titeket, és érjétek el célotokat. Tudjátok, hogy közel vagytok. Csak rajtatok múlik a "mikor" pillanata... Ragyogtassátok fel isteni Fényetek!  
 
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt. Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
 
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
 
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
 
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal

"Közvetítette": Bárány Tünde /www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.fenyoveny.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése