2015. január 29., csütörtök

Az egész Naprendszer zárlat alá került - David Wilcock 01.27.

"Továbbá, csak az elmúlt 3 hétben gyakorlatilag minden támadó fegyver k
 épességüket, beleértve a legtitkosabbakat is, működésképtelenné tették és/vagy megsemmisítették. Ebbe beletartoznak a titkos SDI (Stratégiai védelmi kezdeményezés) eszközei, atomfegyverek és hasonlók."


David Wilcock: 

Az egész Naprendszer zárlat alá került, mindenki karantén alatt áll
















David Wilcock kommentárja Benjamin Fulford legutolsó jelentéséhez.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/01/a-gorogok-veget-vetnek-az.html#.VMlEH8mHOXd

dwilcock hozzászólása 2015 január 27 @ 1:38 am

Rengeteg dolog zajlik most, ami hatalmas és pozitív változásokra utal ebben az évben. Érdeklődve várom, hogy Ben-nél ezek közül mit fogok látni.

dwilcock hozzászólása 2015 január 27 @ 1:50 am

Ez egy jó összefoglaló, hogy mi folyik a szó fizikai értelmében. A nagyobb közösség és a körülöttünk lévő természet tekintetében határozott és megdöbbentő lépések történtek. Az összeesküvésen belül erre senki sem számított. Még azon technológiájukkal sem, amely lehetővé teszi számukra, hogy belenézzenek a potenciális jövőbe.

Néhány esemény, amelyek most történnek, előre láthatóak voltak, de nem egy újabb évre. Minden drámaian felgyorsult. Az összeesküvés azt hiszi, és azt tanították, hogy meg kell tapasztalniuk egy teljes nyilvánosságra hozatalt és egy látszólagos vereséget. Csak akkor fognak az Isteneik feltűnni, hogy megmentsék őket, és beteljesítsék a jóslataikat.

Mégis, amit most látunk, hogy az egész Naprendszer zárlat alá került. Mindenki karantén alatt áll. Senki sem tud bejutni, senki sem juthat ki, és semmilyen kommunikáció nem jöhet, vagy mehet kifele. Ez nem egy nagy dolog egy hiper fejlett civilizáció számára, de ez már egy fordulópontot jelent.

Továbbá, csak az elmúlt 3 hétben gyakorlatilag minden támadó fegyver képességüket, beleértve a legtitkosabbakat is, működésképtelenné tették és/vagy megsemmisítették. Ebbe beletartoznak a titkos SDI (Stratégiai védelmi kezdeményezés) eszközei, atomfegyverek és hasonlók.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagháborús_terv

Mindez több új bennfentes forrásból származik, melyek nagyon megbízhatónak bizonyultak. Az összeesküvés nyilván egy hatalmas káoszként és rettenetes fenyegetésként látja ezt. Én ezt úgy veszem, csakúgy, mint mindenki más, hogy ez előfutára egy jelentős eseménynek a Földön.

Lehetetlen lett volna leleplezni és legyőzni az összeesküvést ezen dolgok megtörténte nélkül, ahogy megpróbáltak volna magukkal vinni mindenkit. A tét igen nagy, és fel fogom idegesíteni az embereket, amiért ilyen homályosan utalok dolgokra, ahogy most teszem. Mondjuk azt, hogy ez egy hihetetlenül bonyolult és csodálatos történet, és az embereknek ebben a világban teljesen kiégne tőle az elméje.

Tehát a dolgok nagyon-nagyon érdekesen néznek ki.

dwilcock hozzászólása 2015 január 27 @ 2:03 am

A másik dolog, amiről beszélnem kellene a "zárlat", hogyha bármelyik összeesküvés tag megpróbál innen kijutni, például hajóval (űrhajó), tulajdonképpen lelövik. Sokféle jelentés volt furcsa meteorokról és légköri jelenségekről, a takarító legénységek eléggé elfoglaltak.

Tudom, hogy úgy hangzik, mint egy sci-fi. Bárcsak olvashatnátok a fejemben, de jelenleg komoly fenntartásaim vannak, hogy túl sokat mondjak. Van néhány dolog, amit rendkívül izgalmasnak találok. Mondjuk úgy, hogy a Snowden "dokumentumok" mérhetetlenül mélyebbek annál, mint bármi, amit eddig láttunk. Mindent megkapott.

Hogy a többit miért nem hozták nyilvánosságra, senki sem tudja, azon kívül, hogy úgy tűnik, a szövetség egy sorrendi folyamatot tart szem előtt.

dwilcock hozzászólása 2015 január 27 @ 2:09 am

A főnix összeesküvés szimbolikája egy névjegy számukra, mert a vallásuk kiköti, hogy le kell őket győzni. Testi alakban halnak meg, de a napirendjük tovább él. Tehát hisznek.

Azt lehet mondani, hogy az "Illuminátus" középső és felső szintjein mindenki, aki tudja, hogy mi folyik, most rendkívül nyugtalan. Tulajdonképpen rettegnek, ahogy még soha.
Nem akarom, hogy baja essen ezeknek az embereknek, és ezért nem is vagyok kárörvendő. Azt mondom, ha magas szintű embereket fognak kivégezni, akkor nagyon valószínű, hogy rendkívül makacsok és macsók maradnak egészen addig a pillanatig, hogy lógni fognak, ahogy azt Szaddam esetében láttuk.

Tudjuk, hogy a nácik nyertek az űrprogramban, és ezzel együtt a 20. század elején alkut kötöttek a Drakónokkal védelemért, - vagyis a reptiliánokkal és különböző civilizációkkal, hasonlóan azokhoz, akiket meghódítottak. Az emberek, akik "tudják" azt mondják, hogy a hüllők veresége bizonyos. Sokan rekedtek a Naprendszerünkben, de nem tudnak kijutni, a szövetségeseik nem képesek bejutni, és nincs kommunikáció. Tehát ezek nagyon félnek.

Egyre gyorsabban és nagyobb mennyiségben dolgozom fel a bennfentes információkat az utóbbi időben, mint valaha az életemben. Annyi minden van, ami túl van a képességeimen, hogy az egészet elkezdjem most összefoglalni. Csupán néhány igen érdekes és jelentősebb darabkáját osztottam meg közvetlen jelenünknek.

David

Forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/01/david-wilcock-az-egesz-naprendszer.html#.VMnmti4YGW2



Megjegyzés: 

 Van itt egy német nyelvű üzenet
Milly

   http://lichtweltverlag.blogspot.de/2015/01/feinarbeit-vor-dem-aufstieg-asana.html

Az első bekezdés googleval:

Közeledünk a kilépés a mátrix.
Mi jön a pillanatban a végső Breaks, 

 mindent megváltoztat, egyre közelebb.
Átmegyünk fürgén a céllal, hogy az ötödik dimenzió
A ellentétesnek.

Mi felébredt emberiség.
Hogy vannak emberek a világban
a végén a saját életüket a múlandóság
- Az újjászületés Isten a mi üdvösségünkért.

Én ASANA MAHATARI





10 megjegyzés:

  1. Akkor a szondáink mért működnek amúgy még mindig? Naprendszert már rég elhagyták sőt már lassan a Tejútrendszert is,még is működik a kapcsolat.Szóval akkor most mi is van? Ezt úgy írom hogy hiszek ezekben a dolgokban.

    VálaszTörlés
  2. Működnek a szondáink? (csak gondolkodjunk... hivatalosan az új cél a Mars, nem hivatalosan kirúgott vagy nyugdíjazott NASA-sok elmondták, már rég ott vagyunk..., tehát még egyszer: működnek szondáink..???)

    VálaszTörlés
  3. Én a kommunikációra gondoltam hogy nem mehet kifelé meg befelé se.Ennek a karanténnak így semmi értelme sincs ha a szondák meg robotok arra mennek amerre akarnak.Bár ez zárlat is olyan hogy nem kell félni mert ahhoz is hülyék vagyunk hogy engyántalán a marsig eljusunk.Meg az is szemérség hogy csak úgy lelőnek.

    VálaszTörlés
  4. Kedves mindenki! Megint csak azt tudom mondani: Már nem 1x azt írták,hogy minden negatív entitás,stb ELTÁVOLÍTÁSRA került már!
    Akkor ez a cikk az igaz vagy azok nemvoltak igazak?
    Hülyítsék az.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. A PORTAL

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  6. A CODEPINK nevű szervezet aktivistái kísérletet tettek a 91 éves Henry Kissinger háborús bűnök miatti polgári letartóztatására

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/01/a-codepink-nevu-szervezet-aktivistai.html#.VM0v-WiG-LU

    VálaszTörlés
  7. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Január 27.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    1 Manik, 5 Yax, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/B3642519-A5BC-47B1-B95B-7F5079EE973A.html

    VálaszTörlés
  8. Lord Ashtar: Gyertek, repüljetek velünk

    Ashtar az úton telekonferencia – 2015. január 13.

    http://www.ashtarontheroad.com/gyertek-repuljetek-velunk.html

    VálaszTörlés
  9. A Naprendszer helyzete

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/2015/02/a-naprendszer-helyzete.html#comment-form

    VálaszTörlés