2015. január 6., kedd

SaLuSa üzenete 2015. Január 2.


Ne aggódjatok... el fog jönni a ti időtök is... várjátok ki az időtök... használjátok az intuíciótok..
A Föld előbb utóbb magasabb dimenzióban fogja magát találni...
Nincs semmi ami megakadályozza, hogy élvezzétek a jövőt...
Higgyetek szilárdan...


SaLuSa üzenete 2015. Január 2. 

 

5 megjegyzés:

  1. "Nincs semmi ami megakadályozza, hogy élvezzétek a jövőt..."
    Nincs,...csak a jelen.., amit eppenhogy nem elvezek mostanaban. Ja, ...es a turelmemnek is mar igazan vegere jarok es mar nagyon elegem van a sok igergetesbol. Remeltem, hogy meg az en foldi idomben kovetkezik be valami valtozas, most hogy a "soteteknek" allitolag vege van, ehhez kepest halomra halnak mostansag is az emberek, ...ambar ki tudja...lehet, hogy ok azok akik jobban jartak.
    S amit mar igazan unok, az, hogy mindig-mindenhol Amerika a nagy sztar, csak oda uzengetnek ezek a joakaro foldonkivuliek. A vilag tobbi resze le van pipalva, a foldonkivuliek csak angolul tudnak. Olyanok ezek az uzenetek mar - nekem legalabbis - mint a drogosoknak a drog - mindenki tudja, hogy nem jok, de azert csak nem tudunk lemondani a hallgatasukrol, olvasasunkrol, ....mert hatha...Na de mindegy, en is csak egy vagyok azok "gyengek" kozul, kik hiszik a jobbat, akkor is amikor allandoan a rosszat latjak, csak mar ebbe is belefaradtam.
    Udv kedves Milly, koszi az oldalad...es oda se hess "karogasomra", csak neha mar nekem is tele van a hocipom a harmadik dimenzioval, beadom a lemondasomat azonnali hatallyal :) :P

    VálaszTörlés
  2. Remélem valóban izgalmas napok jönnek, mert újra elkezdték bízni én is....pl. Újra meditálok, nem akarok embert ölni, kedvességel közelítek mindenkihez.... meditálok....lehet,hogy megint ráfaragok. Meg aztán azért is jó lenne, mert az asszony kifordult magából....Már bem tudok mihez kezdeni vele, és Fogalmam sincs mi baja....azt mondja ideges, csak nem tudja miért....de az én vérem szivja:) szóval kedves Milly....remélem igazad van neked is,fulfordnak is, sheldan nidle-nek is....meg ugy mindenkinek, aki jóval hiteget. Jöjjenek azok az izgalmas napok, és nem jövőre, hanem valóban ebben a hónapban.

    VálaszTörlés
  3. Kedves szerkesztő! Amint észrevehető ebből sem lett semmi mint az előző kb néhány száz ilyenből. Nemkellene az ilyen jellegű szennyeket kihagyni az oldalból?

    VálaszTörlés