2015. február 5., csütörtök

7 nap van hátra - Egy sor szinkronicitás 02.05.

 

"Kérjük, tájékoztasd a "földi személyzetet", hogy "mindenki a fedélzetre" állapotban vagyunk. Mindannyitokat felkérünk, hogy tartsátok a helyzeteteket és álljatok készen."

 

 

Egy sor szinkronicitás 

- a közös elem: "7 nap van hátra"

Érdekes álomból ébredtem ma reggel, de amíg nem olvastam egy bizonyos blogposztot, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Így sem biztos, hogy azt jelenti, amit szeretné(n)k, hogy jelentsen, de azt hiszem, érdemes megosztani.

Az álmomban valamilyen oktatási intézményben voltam, közvetlenül egy átfogó, "minden tárgyra kiterjedő" vizsga előtt álltam. Úgy éreztem, nem állok készen, már a puskázást fontolgattam. Amikor bejött a kurzust vezető nő, (a vizsgára utalva) közölte, hogy "a letartóztatás a jövő héten lesz". Erre izgatottan visszakérdeztem, hogy "Micsoda?", ő pedig nyugalomra intett...

"Maradj Nyugodt, és ölelj meg egy fát!"

Igencsak meglepődtem, amikor belebotlottam a következőkbe: egy Ally és Rose nevű blogger-pár számolt be arról, hogy egyikük álmában beszélt (valószínűleg amerikai idő szerint) 3-án késő este. "Készítsétek a hajókat és készüljetek a végső vontatásra. 7 napba fog telni. Gyerünk! ...üzenet vége."

Alexandra Meadors hozzászólása szerint vele is azt közölték, hogy valami jelentős dolog fog történni 7 napon belül. Ami azt illeti, ő a következő üzenetet tette közzé febr. 2-án:

>>"Kérjük, tájékoztasd a "földi személyzetet", hogy "mindenki a fedélzetre" állapotban vagyunk. Mindannyitokat felkérünk, hogy tartsátok a helyzeteteket és álljatok készen. Azt kérjük "a legénység" minden egyes tagjától, hogy maradjon nyugodt és kiegyensúlyozott, legyen állhatatos e higgadtságban, és éber minden provokációra, amivel megkísérelhetnek eléríteni ettől. Felhívunk, hogy őrizzétek az Igazság és a Fény tereit, minthogy ezek a TI kódolásaitok, és MOST jött el az idő számotokra, hogy folyamatos, stabil rezonanciát (rezgést) mutassatok fel. Ez az eddigi legfontosabb küldetések egyike, és ezért lehet, hogy a dolgok másnak tűnnek, mint amik. Sokan lepleződhetnek le igazi valójukban azok közül, akikről azt gondoltuk, hogy ismerjük őket. Emlékezzetek, a Fény tündöklően bőséges és az igazság mindig győzedelmeskedik."

 
Oké – tehát, akkor is, ha nem vagy tudatában a részvételednek ebben a "földi személyzet-műveletben", arra kérnek, hogy MARADJ NYUGODT, KIEGYENSÚLYOZOTT, ÉS TUDD, HOGY A FÉNY HALAD ELŐRE. Az emberek sokszor gondolják, hogy cserben hagyják magukat és az emberiséget, mert nem ismerik a saját küldetésüket, vagy céljukat, de valójában a legtöbben nem tudják a részleteket, az olyan technikák miatt, mint az "elme-lopás", távolbalátás és a halálos vibrációs sugarak, melyeket a Sötétek következetesen használnak a kulcsfontosságú információk kinyerésére. A legtöbben tehát nem kapnak túl sok részletet, ők maguk és a küldetés megóvása érdekében. Ezt tartsd észben, kérlek!

Most MINDANNYIUNKNAK össze kell tartani. Többé nincs idő széthúzásra, vádaskodásra és rágalmazásra, azok, akik valójában mások, mint akiknek feltüntetik magukat, hamarosan úgyis lelepleződnek.

Engem sokkolt ennek az üzenetnek a sürgőssége. 
Valami tényleg zajlik, és úgy érzem, jelentős... <<

Hasznos lehet rendszeresen alkalmazni az ajánlott önvédelmi meditációt, és az egyéb technikákat (pl. fényoszloppal kapcsolódni a Galaktikus Központi Naphoz és a Föld magjához, minél több időt tölteni a természetben stb.), illetve fokozni erőfeszítéseinket.

 szerző:

http://2015attores.blogspot.hu/2015/02/egy-sor-szinkronicitas-kozos-elem-7-nap.html?m=1




44 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon durva talán landolni fognak ha személyzetre utalnak.Na mindegy pár nap és lesz valami.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, most már tényleg nem nyafoghat senki, ugyanis csak körbe kell nézni! Hihetetlenül felgyorsultak az események!!!! Mindenkinek sok erőt és békés, higgadt, tiszta gondolatokat kívánok az elkövetkezendőkben!!! Szeretettel: Mária

    VálaszTörlés
  3. Valamit nem értek?
    A 7 nap van hátra blog bejegyzés, hogy is született??? Dombi Katalin leírta, hogy mit álmodott éjjel.
    Majd meghallotta, hogy Ally és Rose nevű blogger-pár is álmodott valamit. Milly hármojuk álmát összemosta
    és a következő, új blog bejegyzésében túdósítja a fénytestvéreit , hogy a háttér hatalom egyedeinek letartoztatása a jövő héten elkezdödik. Második tényszerű állítása, idézem: "Készítsétek a hajókat és készüljetek a végső vontatásra. 7 napba fog telni. Gyerünk! ...üzenet vége." Tisztelt Milly. Szégyen, hogy Ön saját és mások álmait tényként írta be tömeg tájékotatásként a blogjában, holott az égiektől nem kapott ilyen irányú tájékoztatást. Ön hamis értesítéseket terjeszt a tömegek felé.
    Abba kéne hagyni, nem gondolja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cikk alá oda van írva a szerző neve, aki nem én vagyok.... és a forrásoldal is, ahonnan vettem a cikket...

      Ez az egyik ..

      A másik pedig az, hogy sokan eddig arról panaszkodtak, hogy nincsenek konkrétumok, és csak néhány szokásos elcsépelt közvetítés van, más emberek semmi infót nem kapnak... erre fölteszem ezt, aminek azt hinném, hogy örülnek az olvasók... de nem...

      Az a helyzet, hogy olyan ritkán fordul elő, hogy mindenkinek egyformán tetsszen valami... ez benne van a pakliban... ezért nem hagyom abba!

      Ja és... a kritizálás, kemény ítéletalkotás, sőt dirigálás olyanok dolgában, akik legalább tesznek nyilvánosan is valamit az ügy érdekében.. enyhén szólva durva... de nem moderáltam ki.... de nem ígérem hogy ez mindig így lesz...

      Dombi Katalin Milly blogszerkesztő

      Törlés
    2. Szöveg értelmezni kéne kedves Névtelen....Nem gondolja?

      Törlés
    3. Ma mesélte egyik munkatársnőm ,hogy éjjel ufókról álmodott ,hogy ott voltak a szobájában és mondták neki ,hogy ő egy kiválasztott, és hogy minden nap megjelölnk több embert is , nagyon jó érzése volt ettől ... de mikor regge felkelt , kezdett visszaemlékezni az álomra , még akkor csak azt hittem álom volt ,de mikor ment zuhanyozni reggel ,akkor látta a lába szárán , hogy 10 cm -es hegek vannak rajta ,én láttam kb úgy nézett ki mint egy - ... 7 szám , ami fölött egy rövid csík és mellette szintén rövid csík .. mind ez olyan vörös gyulladt sebnek nézett ki- égési hegnek , de szabályos vonalakkal .. nem sebesült meg ,hisz ágyban feküdt éjjel, .. még mondták neki, őt a hetedik napon - vasárnap jelölik meg... érdekes sztori , mi nevetünk rajta , de ő azt mondta :- kérdezte tőlünk ,ha nem ufók tették vele , akkor mitől lehet neki ez a lábán... hisz ez csak egy álom volt számára , hozzá teszem egyedül tartózkodott a helységben- hálóban

      Törlés
  4. Most nem tudom mi ez a bunkosmodás legkésöbb 10-én megtudjuk mi is lesz az.Szóval türelem.

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok biztos abban, hogy itt hatalmas landolások lesznek. Vegyük figyelembe, hogy a Föld lakosságának igen nagy részét kitörné a kósza frász, ha egy csomó idegen űrhajó jelenne meg az égen. Kapásból mindenki a Függetlenség Napjára gondolna. Ha lejár a 7 nap (9.-én esedékes, ha a 2.-i hivatkozást nézem) akkor sem lesz hű de nagy durranás. Valószínűnek tartom, hogy olyan dolgok kerülnek napvilágra, ami felrázza a most még kétkedőket is. Egy olyan esemény fog bekövetkezni, ami a legszkeptikusabbakban is kérdéseket ébreszt.
    Azzal egyetértek, hogy nagyon felgyorsultak az események. Ez Pl. az Ukrán helyzeten is látszik. A háttérhatalom görcsösen próbál egyre nagyobb bajt keverni. Ld. Fürtös bombák.....Az is jelent valamit, hogy Merkel, és Hollande gyakorlatilag elrohantak Moszkvába. Sürgős lehet a dolog nagyon.

    VálaszTörlés
  6. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Február 3.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    8 Ik, 12 Yax, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/AAFF9EB7-64D4-44FD-9FE3-1E8B28F11A67.html

    VálaszTörlés
  7. Kedves Névtelen Február 6. 20:32 Köszönöm, megnevettettél, eszembe jutott egy film jelenet, a Mindenható című filmből, amikor Jim Carrey üvölt Istennel,hogy miért ő és adjon már egy jelet, miközben száguld az autóval. Közben folyamatosan kapja a feltűnőbbnél feltűnőbb jeleket, hatalmas villogó táblákról, teherautók hátuljáról stb. , hogy lassíts, vigyázz, állj meg, ilyesmi. Persze egyiket sem veszi észre, s akkor "beborul az árokba" :D Én is folyamatosan álmodom, egyre színesebben, egyértelműbben. Közben az egész világ fel van bolydulva, elég feltűnő dolgok történnek. Többek közt, ebben a hónapban 3 nagy "fejedelem" is Magyarországra látogat. Ezeket a dolgokat, már tényleg csak az nem látja,aki nem is akarja. Én azért szorítok Neked és még egyszer megismétlem, szerintem most a legfontosabb, a nyugalom, a tisztán látás és a tudatosan derűs és pozitív hozzáállás. Semmiképp se várjunk görcsösen időpontokra és pláne ne hagyjuk magunkat a félelem állapotába süllyedni. Sok szeretettel:Mária

    VálaszTörlés
  8. Már itt is vágják a centit !

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  9. én csak azért gondoltam landolásra mert mindenki a fedélzere utalnak.De nem kell tömeges landolás ha egy országba leszállnak és a diplomáciai kapcsolat létrejön akkor onnantól kezdve sima ügy. De egyébként ezt a pánikos dolgot nem értem, mért 20 év múlva nem lenne pánik? 100 év múlva is pánik lenne tehát magyarul soha sem landolhatnának ez miatt.De inkább legyen egy kis pánik mint harmadik világháború.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah...Értelek. Én az úgy értelmeztem, hogy szóljanak a földiiknek, hogy OTT náluk mindenki kész az indulásra, hogy ide jöjjenek.

      Azt nem tudom, hogy 20, vagy 100 év múlva mi lesz, a jelenlegi helyzetre céloztam. Jelenleg az emberiség nem alkalmas egy "nagy leszállás" fogadására, esetleg csak úgy, ahogy te is mondod, hogy diplomáciai kapcsolaton keresztül, és bejelentik az érkezésüket. Ettől függetlenül azt mondom, hogy az emberiségnek még fejlődnie kell egy nagy landoláshoz, mert jelen pillanatban bárkit képesek vagyunk lenézni a bőrszíne, a származása, vagy éppen a vallása miatt. Valószínű, hogy ha ide jönnének az idegenek, ők is beleszaladnának a rasszizmusba.

      Törlés
  10. Kedves emberek!
    Mennyi ilyen üzenet volt már?
    Mi lett belőle?
    Ki hisz még ezek után is benne?
    Máskor is ellátogattak Magyarországra fejedelmek! Vagy nem? Eddig is politika volt nem deszkások száguldoztak a parlamentben! A vendégek jöttek ugynúgy.

    VálaszTörlés
  11. Rendkívüli hírek orosz forrásoktól - Benjamin Fulford

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/rendkivuli-hirek-orosz-forrasoktol.html

    VálaszTörlés
  12. Hát ha ez nem teljesül akkor én sem fogok hinni benne már igazán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen,
      Olyat ne mondj, hogy nem fogsz hinni.Az ember mindig hisz valamiben, és ha már hiszel, akkor higgy ebben, bármilyen nehéznek is tűnik. Az elmúlt egy évben sokat változtam én is. Egy elutasító, mogorva, hitehagyott emberből lett az, aki ma vagyok. Nem azt mondom neked, hogy én tiszta szívvel hiszek minden "csodába" amit leírnak. A csodáknak is idő kell. Most már lassan egy éve lesz annak, hogy életem egyik legrosszabb időszaka elmúlt. Az életem nem lett csodálatos, csak jobb lett. Sokkal jobb, mióta felismertem, hogy bizony én magamnak teremtettem meg dolgokat, a saját gondolataim teremtő erejével. Ezt nem ismertem volna fel soha, ha nem látom a "Titok" c. filmet. Ennek hatására átgondoltam az elmúlt éveimet és ráébredtem, hogy valóra váltottam az összes félelmemet.
      Az egész történetem a munkahelyem körül forog. Éveken át görcsösen próbáltam megfelelni mindennek és mindenkinek. Túlóráztam, hajtottam azzal a tudattal, hogy jónak kell lennem, meg kell felelnem, nem szabad hibáznom. Ha egy apró hibát is elkövettem, már feszült lettem, ideges. Mire észbe kaptam, hibát, hibára halmoztam. A végén elkövettem azt a hibát is, hogy szóban vártam megerősítést a kollégáimtól, hogy valóban ennyire "szar" vagyok? Végül az egyik kollégám a fejemhez vágta, hogy én ott "nem csinálok semmit, és nem értek semmihez". Mérhetetlen harag, és gyűlölet lett rajtam úrrá, annak ellenére, hogy ez nem volt igaz, és valóban elkezdtem beletojni a melómba. Dühösen jártam be, és a haragtól eltelve "bebizonyítottam", hogy "igaza" van. Tettem mindezt úgy, hogy öt év kemény munka volt mögöttem. Olyan fejlesztések volt a cégben, amiket én csináltam. Ez már nem számított. Annyira semmibe vettek egy év elteltével, hogy senkit nem érdekelt, hogy én mit csináltam, és a legtöbb fejlesztésemet is a kollégáimnak tudták be. A legvége az lett, hogy el kellett mennem a cégtől. A tavalyi évem felét haraggal éltem le. A gyűlölet hihetetlenül eluralkodott rajtam. Szinte naponta mondtam azt, hogy az emberiségnek pusztulnia kell. Azt kívántam, hogy én legyek az utolsó a Földön, és végignézhessem mindenki pusztulását, miközben jókat kacagok a halálukon.
      Ez volt az a pont, amikor belenéztem a "Titok" c. filmbe. Pont azt a részt fogtam ki, ahol a gondolat teremtő erejéről beszélnek, így végül is megnéztem az egész filmet....Aztán álmodtam valamit. Az az álmom beleégett az agyamba. Az az álom vezetett el erre az oldalra, a Cobra oldalára, és még sok helyre.
      Visszagondolva az elmúlt évemre, már tisztán látom, hogy mekkora változáson mentem keresztül. Nincs már bennem harag, és gyűlölet. Most tanulom hogy legyek kedves, és toleráns az emberekhez. Mindezt azért, mert úgy gondolom, ha borzalmat tudtam teremteni magamnak, akkor jót is tudok. A jó megteremtéséhez pedig szükség van az ilyen oldalakra mint ez is, és más pozitív oldalakra. Én az ilyen "elindultunk" hírekből merítek erőt ahhoz, hogy pozitívan gondolkodjak.
      Gondolj bele, a fősodratú média olyan tényeket közöl amiket gond nélkül elfogadsz. Elfogadod annak ellenére, hogy sok dologban nem lehetünk biztosak. Tegnap elolvastam egy nagy portál híreit, és ott láttam egy olyat, hogy Horvát önkéntesek csatlakoztak az Ukránokhoz. Mellé még tudvalevő, hogy Szerb önkéntesek harcolnak az oroszbarát szakadárok oldalán.....Innen már csak egy lépés, hogy a fősodratú média által lefoglalt agy elkezdjen kombinálni. Sőt, nagyon nem is kell kombinálni, hiszen ez a bizonyos portál simán leírja, hogy bizony a Horvátok újra Szerbekkel találhatják magukat szemközt, így szép lassan az emberiség egyenként ugyan, és nem is tudatosan, de megteremti egy háború rémképét, majd valóra is váltja.

      folyt. lejjebb

      Törlés
    2. A fentiek azok, amik miatt én inkább hiszek abban, hogy eljönnek az "idegenek" Ők, és segítenek megteremteni a békét nekünk. Persze nekem is vannak kétségeim, kérdéseim. Számomra is vannak "hézagok" és érthetetlen pontok ebben az egész "Esemény" ügyben, és vannak még fenntartásaim. Mindezek ellenére inkább hiszek egy boldog, békés világban, ahol az emberek tisztelik, becsülik, segítik egymást, mint egy háborús világban.

      A fentebb leírt hitet sokan nem osztják, sőt ki is nevetik az embert érte. Ezzel nem kell törődni. Fogd fel úgy, hogy vakok, és a saját butaságukon nevetnek. Ne várd mára, vagy holnapra a nagy "csodád", a nagy leszállást. Teremtsd meg magadba a békét, s ezzel körülötted is béke lesz, és higgy benne, hogy képes vagy ezt a békét kiterjeszteni. Nehéz dolog nem megy öt perc alatt, de nem szabad feladni.

      Törlés
  13. Bár azt meg kell hagyni hogy februárban nem csak Nerkel jött hanem jön még ugye Putyin is meg kedden valami grúz elnök is.Csak ő gondolom nem kavar nagy port mert Merkelnek is túlzás volt a konvoja szerinem.Putyin konvoja meg még ennél is nagyobb lesz.De azért itt a lényeg az hogy hárim nagy ember is idejön Magyarországra .

    VálaszTörlés
  14. A háborút Ukrajnában a Külügyminisztérium és a Vanguard Group cionistái hozták létre annak érdekében, hogy létrehozzanak egy új Kazáriát, és hogy megindítsák a 3. Világháborút kényszerítve Oroszországot, hogy katonai erőket küldjön Donyeckbe

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/a-haborut-ukrajnaban-kulugyminiszterium.html#.VNj_zPmG-LU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez igaz, akkor még nagyobb lavinát indít el, mint az eddigi nyilvánosságra hozatalok. .. és vegyük hozzá nálunk a magyar Simicska ügyet, más országokban egyéb ügyeket... ez már megállíthatatlan

      Törlés
  15. Mármint mi megálíthatatlan? Orbánt kétlem hogy a rosz földönkívüliekkek tárgyalgatna.Ő csak egyszerűen szemét lopos.Amúgy M.O olyan kicsi ország hogy az ufók észre sem veszbek minket:D

    VálaszTörlés
  16. Alexandra Meadors hozzászólása szerint vele is azt közölték, hogy valami jelentős dolog fog történni 7 napon belül. Ami azt illeti, ő a következő üzenetet tette közzé febr. 2-án: Tehát az egyik 2. án kapta az infot és ahhoz 7 nap az 9. aza a Mai nap.

    gencsak meglepődtem, amikor belebotlottam a következőkbe: egy Ally és Rose nevű blogger-pár számolt be arról, hogy egyikük álmában beszélt (valószínűleg amerikai idő szerint) 3-án késő este. "Készítsétek a hajókat és készüljetek a végső vontatásra. 7 napba fog telni. Gyerünk! ...üzenet vége.
    A másik pedig 3.án.
    Na TEGNAP SEM VOLT SEMMI,DE MÉG MA SEM VOLT SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Milly Mi erre a magyrázat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendkívül sok dolog történt tegnap is, sőt tegnapelőtt is.... Elindult egy lavina ... nálunk is, és a világban is... megállíthatlanul gördül tovább... csak figyelni kell, akár a híreket is... vagy a környezetünket.

      Törlés
    2. Ha figyelsz a fősodratú médiára akkor láthatod, hogy egyfajta harc van folyamatban.
      Holnap (15.02.11) béketárgyalások kezdődnek Ukrajnában. Ezzel egy időben Barack Obama bejelentette, hogy ha KELL fegyverrel támogatják Ukrajnát.....

      Azt hiszem ehhez nem kell nagyon egyéb komment. Az egyik oldalon ott a törekvés a békére, a másik oldalon pedig a törekvés a háborúra, és a világégésre.

      Törlés
    3. Nem tudjuk hogy milyen akciók vannak ott kint, vagy túl, hiszen nem is látjuk (még), mert eddig sem láttuk, de az nem azt jelenti, hogy semmi nem történik.

      Amúgy itt is történek az események, minél jobban gyorsulnak, aki ezt nem látja, azt sajnálom.

      Bocsánat, nem sajnálom, csak aggódok érte.

      Törlés
  17. Kérlek szépen Ne mondjál ilyeneket mert semmi sem történt!
    Amit te állítasz azért nemkellett volna akkora felhajtást csinálniuk a cikkben. Ott ugyanis pontos dolgokat írtak,mondtak amit MINDENKINEK MEGKELLETT volna Tapasztalni Kedves Milly nemcsak Neked!

    VálaszTörlés
  18. igen csak hogy fent nem ez volt leírva mert ennek semmi köze a fedélzethezn.Talán az kéne nekem is hogy egyszer lássak egy ufót.Ugyan is soha sem láttam pedig sokazor bámulom az eget.Viszont istenbe ma nagyon el keztem hinni ugyan is esememények történtek hogy kizárt a véletlen.

    VálaszTörlés
  19. A cionácik veresége már elkerülhetetlen, Oroszország, Irán és Törökország a szaúdi rezsim eltávolítása érdekében lép szövetségre a Pentagon támogatásával

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/a-cionacik-veresege-mar-elkerulhetetlen.html#.VNtJb_mG-LU

    VálaszTörlés
  20. Rengeteg vak ember van, aki még az orráig sem lát, és semmit nem vesz észre a jelekből, csak folyamatosan másokra mutogat, megkérdőjelez, kritizál, stb.

    Küldjük feléjük az áldásainkat, és akkor talán hamarabb kinyílik a szemük.

    VálaszTörlés
  21. Nagyon jó.Egyébként ez a kedves legyél dolog olyan hogy aki olyan velem azzal én is olyan leszek...

    VálaszTörlés
  22. Hmmm milyen különös, hogy nem történt semmi. Ja, de mégis. J. Carry igyekszik tönkretenni az ukrajnai béketárgyalásokat azzal, hogy próbálja rávenni Obamát, hogy szállítson fegyvereket Ukrajnának. Ezt persze Putyin rögtön hadüzenetnek veszi majd. A ruszkik a kiszivárgott tervek szerint taktikai EMP csapást mérnek majd Szaúd-Arábiára és Norvégiára. Európa meg az USA valószínűleg meg majd kapja az atomot. Hát igen ahogy elnézem a helyzetet tényleg közel a fény győzelme. Kérdés: győz-e mielőtt kitörne a 3. vh? (lehet, hogy már csak néhány hetünk van hátra). COBRA is furán rózsásan festi le a helyzetet. Úgy látszik valaki nem szólt neki, hogy kicsit szarabb a helyzet, mint azt ő magában elképzelte.

    VálaszTörlés
  23. Amúgy letartoztattak ma vagy tegnap egy fideszes politikust mert rengeteg hamis euró volt nála meg a lakásán is.Jelenleg bilincsben ül a rendőrségen.

    VálaszTörlés
  24. Névtelen2015. február 10. 10:26

    Te se vagy semmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    VálaszTörlés
  25. A hozzászólásokhoz nagyon kapcsolódik az alábbi cikk:

    http://szepjovot.blogspot.hu/2015/02/ti-vagytok-feny-eroi-mi-mind-20150211.html

    VálaszTörlés
  26. Es eljove a hetedik nap..... es sehol egy repulo cseszealj, mert meg a szomszedasszony sem volt mar merges :P Pedig abbol a nemregen emlegetett 3 miliard(!!!) alakulatbol, csak egy aprocska kis egyszemelyes Fenyhozo erre is tevedhetett volna. Ambar ki tudja? Lehet, hogy nincs is GPS-szuk a Foldrol :))

    DE !!! - a remeny hal meg utoljara- mar lattunk es olvastunk igereteket- elobb-utobb csak valami valora valik . Szeretet mindekinek addig is!!!

    VálaszTörlés
  27. Tegye föl a kezét az, aki az utóbbi pár napban nem tapasztalt különös dolgokat az életében, vagy a világban... :)

    és a java még hátra van.. http://www.foldimennyorszag.hu/5601A0E2-1825-4B31-99BC-7950236D2E17.html

    VálaszTörlés
  28. Tényleg, az sem feltűnő, hogy például Angela Merkel annyit utazott politikus látogatásokra, amennyit még életében soha, mutatták is az útvonalakat, valamelyik csatornán, ahogy cikáztak a kontinensek, és helyek között, ide-oda, ide-oda.

    VálaszTörlés
  29. Tényleg nem történik semmi, meg az elmúlt 26000 évben sem történt semmi.

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/helyzetjelentes-naprendszerrol-es.html#.VN6O1PmG-LU

    VálaszTörlés
  30. Az én életem eléggé különös és szar...

    VálaszTörlés
  31. Csak a szokásos, jó lesz majd egyszer Nektek, addig se felejtsétek el fizetni a csekkeket.....

    VálaszTörlés
  32. Csak a szokásos, jó lesz majd egyszer Nektek, addig se felejtsétek el fizetni a csekkeket.....

    VálaszTörlés
  33. Igazából jó lennd ha itt lennének de semmi esrtre sem szabadna csaglakoznunk.Egy olyan föderációhoz aminek a földi képviselői sem tudják elképzelni hogy mi az a szabad akarat.Emberekben pont ez a jó hogy mindenkinek lehet más véleménye.Valaki hisz istenben valaki nem de még sem itéjük el a másikat ezért.

    VálaszTörlés