2015. február 2., hétfő

Lord Ashtar: Gyertek, repüljetek velünk 01.13.

"Mert mikor felemelkedsz a magasabb szintekre – mint mikor feljössz a hajóm, az Új Jeruzsálem parancsnoki hídjára, ahol most is összejöttünk , ha akarod, láthatod eme kört lelki szemeiddel, ez egy hely, egy a sok közül, egy a végtelen sok hely közül, ahova elmehetsz."



Lord Ashtar: Gyertek, repüljetek velünk
 Ashtar az úton telekonferencia – 2015. január 13. 

 
"Üdv, szeretett család! Üdvözlünk titeket ezen 2015-ös vagy 2016-os örömteli esztendőben, attól függően, hogy tekintetetek ezen évre jelenlegi pillanatotokban. És rajtunk áll, hogy   megragadjuk a pillanatot! És ez azt jelenti, hogy szoros kapcsolatban összejövünk, sőt még egységben is, annak okán, hogy ne csak ugyanabba az irányba menjünk, hanem abban is segítséget nyújtsunk, hogy másokat is magunkkal vigyünk. 

"A Föld bolygó felemelkedése volt a végső célja az Ashtar Parancsnokságnak amióta, mondjuk így, aktívabb szerepet játsszunk az itteni történésekben! Nos, hallottátok, hogy a Föld vezető szerepet fog játszani, és hogy más bolygók, hogy úgy mondjam, ösztönözve és energetizálva lesznek arra, hogy kövessék a példáját – kövessék az utat, amelyet eme bolygó felemelkedése fog beindítani. Ez tekintélyes teljesítmény!!! És ezen úton sok olyan lépés van -és most fogtok hallani róluk – amelyek a színfalak mögött játszódnak.

"De miért is van szükség eme lépések megtételére? Nos, hogy végérvényesen felerősítsék a felemelkedést, nemcsak a tekintetben, hogy elég szabadsággal rendelkezzék a magasabb dimenziókba való felemelkedéshez, hanem minden egyes emberi testben lévőt, aki ezen alkalommal a felemelkedést választja a ti naptáraitokkal jelzett kedvező időszakban – fel tudjon készülni arra. És ez jelentős mennyiségű felkészülést foglal magában!

"Nos, hallottátok mi történik – legalábbis egy kis részét annak, ami végbemegy a 3-ik dimenzióban. És a 3-ik dimenziónak még mindig tettekre és kifejeződésekre van szüksége – természetesen mindenkor szeretettel teliekre! Ám mindazonáltal, szükség van bizonyos dolgok megtételére. Teljesen őszintén, rengeteg tisztításra van szükség a 3-ik dimenzióban! Mindez az egyénekkel kezdődik el. És ahogy az egyének ösztönzést kapnak, amint elkezdenek emelkedettséget érezni, ők azt természetesen meg akarják osztani azokkal, akik ugyanilyen fajta dolgokat tapasztalnak meg. És amint ezt teszik, az energiák azt sugározzák, hogy egyre többen és többen ébrednek fel így szólván, 'Ó, én is ebbe az irányba akarok menni!' És ilyen módon ez csodás!
"Valóban számtalan csoda zajlik – kivételesen nagy számban – történnek meg azok minden másodperc tört részében, ahogy ti méritek az időt a Föld bolygón. Ennek végkimenetele már garantálva van! Ám ismét, ez a testben lévőkön múlik, hogy először is felébredjenek, és azután elkötelezzék magukat arra, hogy eme nagyszabású vállalkozás részeseivé váljanak.

"És sok módja van annak, ahogy mindezt megtehetitek. Ám bármi, amit megszólítotok a harmadik dimenzióban, hatékonyabb akkor, ha azt magasabb dimenziókból szólítjátok meg! Mi a tudásról beszélünk. Az érzékelésről beszélünk. Másképp fogalmazva, 'Ismerd meg önmagad,' és tudd meg mi az igaz rád nézvést – mivel rezegsz együtt, mi a harmonikus neked, mivel vagy egyensúlyban. És azután tekintsetek mindenre úgy mintha a Szeretet szemével néznétek át a 3-ik dimenzión – egy kiegyensúlyozott perspektívából tekintenétek arra másképp fogalmazva.  

"Mert mikor felemelkedsz a magasabb szintekre – mint mikor feljössz a hajóm, az Új Jeruzsálem parancsnoki hídjára, ahol most is összejöttünk , ha akarod láthatod eme kört lelki szemeiddel, ez egy hely, egy a sok közül, egy a végtelen sok hely közül, ahova elmehetsz. Tűzd ki azon célodat, amire ösztönözve vagy, és azután rajta, hagyd magadat repülni!


 


"Mikor ezt teszed, rendelkezel azon képességekkel, amik összekötnek lényed teljességével, beleértve azon részt is, amely már a magasabb dimenzióban van – saját magasabb dimenziós lényed, vagy ahogy mondjátok, a magasabb Éned, az Isteni Éned, akárhogy is akarod elnevezni eme részedet.

"Nos, te rendelkezel az Istenivel az energia mezőidben. De teljességedet ünnepelni mindig örömteli – beleértve egyesülésedet az Isteni Éneddel és a védő angyalaiddal, akárkik is ők, és néha változnak, ahogy tudjátok. Ez fog téged keresztül segíteni a sok jelenleg zajló változáson. Ez tesz képessé arra, hogy megértsd: minden testben lévő a fivéred és a nővéred, mindannyian valódi emberek!!! 

"És nem számít, hogy ők mit tettek, ami olyan taszító lehet számotokra, hogy ítélkezni akartok felettük, vagy azt akarjátok, hogy meg legyenek büntetve, emlékezzetek a küldetésetekre!!! A szeretet nem büntet. A szeretet egyszerűen kiterjeszti a szeretetet, sugározza a szeretetet, és mindazt, ami a szeretetből jön! Tudom, hogy ez akkor a legnehezebb, mikor látsz dolgokat, vagy hallasz visszataszító dolgokat, szörnyű dolgokat – értsétek meg, hogy azok azért lettek megtéve, hogy megtisztítsák a félelem energiáit. Ez a végső küldetése azoknak, akik sötét kalapot viselnek. Ők nem rendelkeznek szeretettel, könyörülettel, megbocsájtással és hálával a gén készletükben. Azok ki lettek programozva, még genetikusan is. Nekik más a genetikájuk, sok esetben más, mint azoké az emberiséghez tartozó egyedeké, akik Parzot -féle csillagmagok, vagy emberi testben lévő földi legénységi tagok, sőt még azokétól is különbözik, akik csak embernek érzik magukat, és nem ismerik fel azt – ők esetleg rendelkeznek némi genetikával, vagy magasabb dimenziókból származó Isteniséggel!  

"És ilyen módon az csatornázás lehet. Biztosítalak benneteket, hogy sok olyan legénységi taggal rendelkezünk, akik teljes mértékben képesek a sötétség feloldására, a sötét tettekére, és igen azok, akik elkötelezettek, akik küldetésükként tekintenek a sötétség, a félelem eloszlatására. Figyelmeztetlek titeket arra, hogy a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyeneknek tűnnek és bizonyosan nem olyanok, amilyennek azokat a ti 3-ik dimenziós hír médiáitokban bemutatják, sőt még néhány szórakoztató műsoraitokban is.     


"Itt van nektek ez a Szuper Kupa nevezetű eseményetek, és ahogy ez a szórakoztató műsor  a sötétek szempontjából bemutatásra került. Ez az ő céljuk. Nektek van választásotok! Megnézheted azt, és szeretetet küldhetsz minden résztvevőnek – még az ártatlanoknak is, a koreográfusoknak és a táncosoknak, és az énekeseknek, és így tovább azoknak, akik nem igazán értik azt, aminek ők ki vannak téve – és azoknak is, akik megértik azt. Vagy megteheted, hogy NEM nézed meg azt! Vagy meditálhatsz egy kicsit mielőtt az bemutatásra kerül, vagy miután bemutatták a műsort – egy megbocsájtó meditációt, ami mentes az ítélkezéstől. Távolíts el minden ítélkezést, és köszönd meg nekik az eljátszott szerepüket a drámában, amely oly csodásan lett bemutatva.   
"Obama elnöknek lesz egy nagyszabású beszéde hamarosan. Van választásotok. Megnézhetitek azt. Meghallgathatjátok azt, vagy nem. De megvilágosodott, emelkedett lényekként küldhettek neki szeretetet a beszéd előtt, alatt vagy a közvetítés után!!!

Tehát ahogy látjátok, ti megszólíthattok bármit, attól kezdve, amit a legsötétebb kalapot viselők alkottak meg, egészen addig, amit a legragyogóbb fehér színű kalapot hordók hoztak létre! És eljött az ideje az Aranykor polgáraiként számotokra, és azok számára, akik vezető pozícióban lesznek a felemelkedés folyamatában, hogy állást foglaljatok, ha úgy tetszik. Hogyan léteztek? Hogy cselekedtek? MIT tesztek? Tartsatok magasabb Énetekkel és vezető védő angyalaitok csapatával – Isteni teljességetekkel – és lássátok meg, hogy mit kell még megtennetek.     

"Fogok nektek egy idézetet adni egy elismert és igen nagyra becsült írótól, akit Mark Twain-nek neveztek. A Hang átjött ezen, és oly felemelő benyomást keltett rá, hogy ő azt az íróasztalán tartja, és íme itt az idézet: 'A két legfontosabb nap életedben az, amikor megszülettél, és az a nap, amikor rájöttél, hogy miért.' Ez a ti időtök, kedvesek, arra, hogy kiderítsétek annak okát!!! Ha bármiben kételkedtek, biztosítalak benneteket arról, hogy rátekintve idő vonalaitokra, azt látom, hogy mindannyian vezetőként vagytok itt a Föld bolygó felemelkedési folyamatában valamilyen képességetek okán. Ti VÁGYAKOZTATOK rá, hogy itt legyetek. Ti vágytatok arra, hogy kivegyétek a részeteket ebben, és örömmel jelenthetem, hogy mindannyian útban vagytok oda!!!

"Tehát tegyetek még egy lépést az utatokon, és mondjuk így, egy újabb ugrást! 

Tartsatok védő angyalaitok csapataival, és lássátok meg milyen tennivalótok van még. 

Lehetséges, hogy még egy bizonyos könyvet el kell olvasnotok, amivel kapcsolatba kerülve meg kell tudnotok valamit, vagy hogy továbbra is inspirálva legyetek. Lehet, hogy be kell fejeznetek egy könyv megírását. Lehet, hogy néhány perccel többet kellene a napodból áldásban, vagy imában, vagy meditációban eltöltened. Sok, sok módja létezik annak, hogy tovább haladjatok utatokon, és én csak azt mondom nektek, hogy a kapuk és a portálok tárva nyitva állnak! Eljött ennek az ideje! 

Megvan a döntés, mert ti elrendeltétek azt, és ez a ti időtök a repülésre. GYERTEK SZÁLLJATOK VELÜNK!!! ÉS EGYÜTT, EZ A 2015-ös ÉV el fogja hozni az általatok várt változásokat – lehetőségeket a Föld bolygó minden polgára számára, és több szabadságot hoz el, mint amennyitek valaha is volt ebben az élettartamotokban, mivel ti, kedvesek, felelősek vagytok azért, hogy elszakítsátok a benneteket még megkötő láncokat!!!    



"Tehát kezdjetek neki, és emlékezzetek rá, hogy mi itt vagyunk veletek az út minden lépésénél! Üdvözlünk benneteket hajóinkon alvási időtökben, meditációtok során, a testen kívüli időtökben. És meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy megosszátok  ragyogásotokat velünk, és mi a miénket veletek, és hogy tudjatok meg még többet saját igazságotokról, és az univerzum igazságának egységét, melynek legnagyobbja a szeretetet, amik vagyunk!!! Ez másképp mondva azt mondja ki, hogy Istenek/Istennők vagyunk! Az Isteni szeretet az univerzum legmagasabb szintű energiája, és ehhez érkeztek haza lényetek teljességével!!! 

Tehát fogadjátok azt be! Legyetek örömteliek! Táncoljatok és daloljatok, és tudjatok róla, hogy az Aranykor szabadságát nektek kell igényelnetek!!! És ez így van. Üdv.

Translation by Dora from Budapest.

http://www.ashtarontheroad.com/gyertek-repuljetek-velunk.html 


© Ashtar on the Road Publications 2004-2014.  All rights reserved. 

4 megjegyzés:

  1. Most nekem lenne pár kérdésem, már csak a tisztánlátás végett. Igaz, megszoktam, hogy sikerül kényes kérdéseket feltennem, és nem kapok rá választ, de most hátha másképp lesz.

    "Üdvözlünk titeket ezen 2015-ös vagy 2016-os örömteli esztendőben"....

    Ezt nem értem. Nem tudják milyen évet írunk? Nem tudják mikor fognak ideérni? Esetleg biztosíték, ha idén nem történne semmi?

    "a Föld vezető szerepet fog játszani, és hogy más bolygók, hogy úgy mondjam, ösztönözve és energetizálva lesznek arra, hogy kövessék a példáját "

    Ez sem igazán tiszta. Eddig szinte csak arról olvastam, hogy ebben a naprendszerben minden bolygón tombol a béke és a szeretet, csak itt a Földön ücsörög a gonosz.....Akkor most ez hogy is van?

    +1 Pont ezen az oldalon olvastam egy kommentben, hogy Asthar már nincs. Pontosan nem tudom miért nincs, erre nem tér ki a kommentelő, ha jól emlékszem. A lényeg: Most akkor van, vagy nincs?

    Próbáltam nagyon szépen, kedvesen fogalmazni, bár azt hiszem eddig sem a stílusom miatt nem kaptam válaszokat......


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az évszámok annyira nem fontosak... hosszú lenne összegyűjteni, hogy mikor és miért alakítottak az éveink számolásán... az ortodox keleti keresztények is pl. más évet írnak .. stb..

      Azok a más bolygók más naprendszerben, akár más univerzumban is lehetnek.

      Állítanak sokmindent a földönkívüliekről... mindenfélét,... és annak az ellenkezőjét is. Hogy mit hiszünk el, az rajtunk múlik, mert egyelőre bizonyíték nincs. Mindenkinek a szíve joga, mit hisz el.

      Bocsi, ha nem mindig válaszolok, mostanában kevés időm van netezni.
      Üdv Milly

      Törlés
  2. Én viccből írtam h nyugdijba megy mire ideér.Csak azért írtam mert sok idő telt el és dátum nincs még.

    VálaszTörlés
  3. Bár valahol olvastam olyant hogy Ashtar már nincs is a hajón.Elvileg közvetlen kapcsolatban áll az anyahajóval tehát lehet vele kommunikálni.Olyan mint nálunk a skype.De elvileg nincs már fent.Bár lehet hogy a Földre kíváncsi lesz ezért vissza jön.Talán ez lesz az utolsó nagy dobása.Persze ennek nem kell hinni mert én is csak olvastam valahol.De lehet van benne valami.Örökké nem lehet parancsnok szerintem.

    VálaszTörlés