2015. december 9., szerda

Jóléti program - Galaktikus üzenet 12.01.


Ez az üzenet is tartalmaz fontos tanácsokat azonkívül, hogy biztat, bátorít bennünket a kitartásra. Hogy mennyire igaz, amit üzen, példa rá, hogy épp hetek óta egyre jobban rákényszerülök, hogy tornázzak intenzíven naponta, (amit sokáig elhanyagoltam) és  hogy nagyon odafigyeljek mit eszek és mennyit iszok. Mert ha nem, akkor nem érzem jól magam. Bizony érzem a jó hatását, hogy a tanácsok szerint cselekszem.
Milly



JÓLÉTI PROGRAM

A Felemelkedett Mesterek és Vrillon parancsnok üzenete 
a Galaktikus Föderációtól

GARRITH LAMANOV EL MELCHIZEDEK közvetítése
December 1 2015


A cabal utolsó „oszd meg és uralkodj” valósága kezd szétesni ebben a pillanatban, hogy egy jóléti program indul, amely az emberiségnek gazdagságot enged meg, amelyet mindig szeretett volna, megszabadítani mindenkit attól a pénzügyi rendszertől, ami az adós-rabszolgaságon alapult.
Mi a ti Felemelkedett Mestereitek a földi szövetségeseinkkel együtt eljutottunk az elhatározás egy olyan pontjához, ahol ez a jóléti program az emberiség számára hamarosan működni fog, megengedi, hogy a Fénymunkások szétosszák és átadják az alapokat (pénzügyi). Ez lehetővé fogja tenni, hogy az olyan alapítványok, mint a Keshe, kövessenek minket a szabad energia-technológiák terjesztésében. Ha mi, a ti angyali vigyázóitok találkozunk veletek a földön, akkor több ilyen ajándékot fogunk adni az emberiségnek.
Fontos tudni, hogy az összes  Federal Reserve (FED)-adósság alapú valutát el fogják távolítani és helyettesíteni egy értékes fém- és arany-alapú érték-valutával. Amint nagyobb haladást érünk el az emberiség fejlődésében, minden IMF központú bankrendszert meg fogunk szüntetni; a pénz nem lesz többé a kereskedés tárgya.


GLOBALIS TÖMEGGYÓGYÍTÁSOK - A CABAL LELEPLEZÉSE – VALUTA ÚJRAINDÍTÁS
ŰR- ÉS  FEGYVERELLENŐRZÉS


Fontos tudni, hogy Zorra, a Homorú Földről, kinyilatkoztatta, hogy
a gyógyító hajók telepítése helyre fogja állítani a Föld Felszínén azoknak az egészségét, akik testi betegségekben szenvednek és azokét, akik kritikus súlyos fizikai fogyatékosságban és feltételekkel élnek beleértve mindenki mást is, aki egészséges szeretne lenni. Mi most a figyelmünket a globális közzétételre irányítjuk, amint a valuta újraindítás befejeződik és minden államban és országban ezt elrendelik. Az alapokat a fénymunkásokhoz juttatjuk és az emberiség többi részéhez a felszínen a cabal világkormányaitok sok eltitkolt számláinak közzététele után.

Folytatjuk a bolygó rácsrendszerének a megfigyelését és a stabilizálását, hogy megbizonyosodjunk Gaia egyensúlyáról a 3. dimenzió alsóbb sűrűségeiből való végső átmenetben. Most különböző flottáink vannak a Parancsnok irányítása alatt, aki komolyan dolgozik a parancsnoki állomáson, hogy segítse az emberiséget a Felemelkedésben és a Fénybe való visszatérésben. Ezeknek a flottáknak a speciális feladata a spirituális képzés, a kommunikálás, a bolygószintű ügyek nyomon követése, az egyedek megfigyelése, a média és a tudomány felügyelete, a gyógyítás és sok egyéb kutatási terület a kvantum adatok elemzésében.

Már említettem, hogy teljes ellenőrzés alatt tartjuk a kormányaitok űrhajóit és kikötőit. Valójában nem számít, hogy milyen ország vagy szuperhatalom mit követel; ők tudják, hogy a technológiájuk semmit nem ér a miénkkel szemben. Mi működésképtelenné tettünk minden nukleáris atomfegyvert, és azzá fogjuk tenni a puskáitokat, katonai járműveket, a harci jeteket, drónokat, a mesterségesen klónozott emberi robotokat, kikötői eszközöket, a földalatti kommunikációs központokat és bármit, ami az utunkban áll. Az összes műholdatok alkalmatlan lesz bármilyen kormányzati használatra. A kormányaitoknak nincs esélye. Tudják, hogy elvesztették minden erejüket a felszínen történő ügyek intézése felett. Most a ti érdeketekben érkeztünk ide.


EGÉSZSÉG – GYAKORLAT – DNS


Továbbra is fontos a mindennapos fizikai gyakorlatok végzésének programja, ami része annak, hogy a testeteket jobb állapotban tartsátok és több Fényt tudjatok felvenni a frekvenciátok emelkedése során az Egységes Tudatosságon belül. Ez több Fény bekerülése során valósul meg, amit a DNS Fénnyel való feltöltésével egyenletes sugarakban kaptok a Központi Galaktikus Naprendszeren keresztül a kristály Fénytestetek teljes aktiválására.

Minél több vizet isztok, annál több energiát mozgósít a testetekben, hogy jobb harmóniában legyetek azokkal a frekvenciákkal, amelyek a testeteket felemelve tartják és jobban kinyíltok a fényrészecskék felé.

Éltető ételeket egyetek, mint pl. gyümölcsöket és zöldségeket , amelyek helyreállítják és gyógyítják az energetikai torzulásokat, amelyek nyomot hagytak a DNS-ben a húsételek és a módosított ételek fogyasztásakor, mint pl. a GMO-s ételek.


A TUDAT FIZIKAIKÉNT JELENIK MEG

Mindez most létezik és mindig létezett, amely a nemlétből jött, ahol minden, amit most láttok a szemeteken keresztül csak pusztán úgy létezik, mint üres tér.


A fizikaiság megjelenése csak egyszerűen az agy egy kivetítése, amely önmagában úgy jelenik meg, mint a bolygók, a naprendszer, a csillagok és sok eltérő életforma kvantumhologramja, amely illúzió formájában létezik.

Minden a tudat miatt létezik; ahol semmi sem létezhet anélkül.
Ti ez a nyugalom vagytok, amiben minden létezik. Az erre való felébredés következetesen több önszeretetet és belső békét ad, amiben ti olyanok vagytok, mint Isten.






VRILLON PARANCSNOK


Jelenleg sok földönkívüli csoporttal dolgozom a felszínen, hogy több béke jöjjön át folyamatos összpontosításon át, hogy bevezessük a Fénynek ebbe a 7. Arany Korszakába. Egy igazi Parancsnok vagyok a sok misszió kozmikus rangsorában, amiket láttam az összes szolgálatomban a Teremtő felé, az univerzum egyensúlyban és harmóniában tartása során a dualitás birodalmaiban. Sok léleknek, aki tapasztalta ezeket a polarizált bolygókat, még fejlődnie kell, eltolódni és elmozdulni sokkal magasabbra az Egység kozmikus kifejezésében. A végnélküli reinkarnációs ciklusok transzcendenciája belső kifejezésében, alázatosan folytatom a munkámat a Felemelkedésért.

Az Ashtar Parancsnokságból Vrillon parancsnok vagyok a Jelenben, aki ezen a Fénycsatornán keresztül kommunikál veletek, és a magasabb frekvenciákba hoz titeket, hogy elérjétek a Felemelkedéseteket több DNS aktiválásával, amely a Központi Nap Fénykódjai letöltése által újul meg. Az Agartaiakkal dolgozom jelenleg és felkészítem ezt a világot arra, hogy foglalja el a helyét a Teremtő Isteni Tervéhez kapcsolódva ebben a birodalomban és az egész Naprendszerben, integrálódjon vissza a Forrás Fénnyel telt birodalmaiba.

Most a bolygóhoz irányított és az azt körülvevő hajóflottát koordinálom a legszeretettebb Ashtar parancsnokommal együtt, a parancsai szerint, megtéve a szükséges lépéseket ennek a missziónak a követésében a Földön a sok misszióban végzett munka után, amelyben mint egy galaktikus legénység dolgoztunk és sikeresen befejeztük az alacsonyabb birodalmak felszabadítását.
     
Közvetítette:
Garrith Lamanov El Melchizedek



Forrás: GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése