2015. december 7., hétfő

Minden felébredés Felébredése - Ashtar 12.05.


Kedveseim, a vég a kezetekben van, hogy elinduljatok és elérjétek a Dicsőségeteket... amelyre a lelketek korszakokon át vágyott és amiért dolgozott. Kérlek, érezzétek, hogy a szívetek megszólít titeket, hogy ébredjetek fel a mély álmotokból és emlékezzetek arra, kik vagytok Kedveseim!




A S H T A R

Minden felébredés Felébredése



Átvette: Pallas Athena

2015, december 5.


 
Lord Ashtar vagyok, aki a Legsugárzóbbnak (Krisztusnak) szolgálok az ő Szeretetmissziójában.

Üdvözletem, Kedves Család!

Ez a pillanat mindannyiunkat emlékeztet a hívásunkra és arra, hogy miért vagyunk itt az Anyaföldön. Sokan még nem ébredtek fel, mert belemerültek a 3D illúzióba. Túl sokan nem veszik észre a valóságot, az öt érzékszervükkel gondolkodnak és látnak sokkal inkább, mint a hatodik-hetedik intuíciójukkal.
Amint sokszor elhangzott az utolsó üzenetekben: gyertek ide, hogy megtaláljatok minden választ!
A világotok mindenütt változik körülöttetek, de néhányan nem tudjátok ezt, mert sokan nagyon elfoglaltak vagytok az anyagi dolgaitokkal és letértetek az útjaitokról és elfelejtettétek a szerződést, amit aláírtatok, mielőtt inkarnálódtatok ebben az utolsó időpontban.

Kedveseim, a vég a kezetekben van, hogy elinduljatok és elérjétek a Dicsőségeteket... amelyre a lelketek korszakokon át vágyott és amiért dolgozott. Kérlek, érezzétek, hogy a szívetek megszólít titeket, hogy ébredjetek fel a mély álmotokból és emlékezzetek arra, kik vagytok Kedveseim!
Gaia nem tud tovább várni; ő már több, mint készen áll a Felemelkedésre és a Dicsősége elérésére, amely már régóta esedékes. Ő szeret titeket, a gyermekeit. Ő megállította a Felemelkedését és várt három további évet rátok, hogy utolérjétek és vele együtt felemelkedjetek. Most nem akarjátok elmulasztani újra, hogy vele együtt menjetek? Kedveseim, ti vagytok azok, akikre vártak...hogy elhozzátok a Fényt a világba a Földanyának segítve... mert ő ezt nem tudja megtenni nélkületek! Mindeddig vártatok, ne késlekedjetek tovább!

Kérlek, egy pillanatra se gondoljátok, hogy nem vagytok elég jók, mert mindannyian Mesterek vagytok az összes életszakaszotok alapján... amely több ezer … és Kedveseim, megvan a tapasztalatotok világok teremtésére! Ez az, amit nem szabad hagyni elveszni az illúziókban való alvás miatt!

Itt vagyunk, hogy tudjuk, a legtöbben felébredtetek és akartok haladni a bőség, a Béke, a Szeretet és a Fény útján... és még ennél is többet.

Ez a mi üzenetünk minden embernek, hogy minden elindult a durranás felé -így mondhatjuk. Még egy esélyt akartunk adni a csúcspontnak és a pillanatának.

26 000 újabb évnek kell eltelnie, hogy ez a lehetőség újra eljöjjön. Ezért ismételjük a fenti igazságokat mindenkinek, hogy felfogjátok a komolyságát annak, amit teszünk, a szívünkből a szívetek irányába. Kedveseim, Földanya mindannyiotokat hív, hogy jöjjetek vele.

Mindenképpen szeretnénk tudatni veletek, hogy mérhetetlenül szeretünk titeket és azért vagyunk itt, hogy segítsünk elérni a célotokat!

Ébredjetek fel! – Várnak rátok a Kristály Fénykamráitok!!

Hisszük és Látjuk!
A fivéretek: Ashtar



Megjegyzés: Hogy hogyan segíthetünk magunkon ébredezni, ahhoz itt találunk útmutatást: Minden nap közelebb kerülünk egy új kor kezdetéhez
Milly



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése