2013. március 3., vasárnap

A 9 hónapos periódus - Ashtar 02.28.

by kristalyhang

Ashtar: The “Nine Months” Period és…

2013. február 28.
Kedves Olvasók!
A következő csatornázás egy német Philipp nevezetű közvetítőtől származik, akinek ez az első csatornázása. Állítása szerint Ashtar kérte fel az üzenetének továbbítására és hivatkozott a "Kilenc hónapos időszak" című anyagra, melynek fordítása folyamatban van, az eredeti linket megtaláljátok az üzenet végén!  A csatornázó maga is arra kér mindenkit, hogy olvasás közben hagyatkozzon józan itélőképességére! üdv, Scarlett

ASHTARKedves Philipp!
Az általad említett csatornázás, ami egy kilenc hónapos időkeretről beszél, pontos, igaz, és ahogyan ti mondanátok: “fején találja a szöget”. A ‘Grace’ [kegyelem] időszak után végképp lezárul a világok elválasztódása és a világon semmi sem hosszabbíthatná meg ezt a folyamatot. Ez Istenileg elrendeltetett. Ez is az oka, hogy a Szövetségeseinknek, mindenek előtt NEKTEK Fénymunkásoknak hatalmas mennyiségű csatornázást küldünk. Szükségünk van rátok, különben a Felfedés [Disclosure: galaktikusok létezésének felfedése] nem jöhet létre. Ti vagytok, akik kezeskednek a Felfedésért, abban az értelemben, hogy elmagyarázzátok az embereknek a Felfedést és az igazság felé vezetitek őket. Álljatok készen, mert most már nagyon közel jövünk, így a letagadásra már választási lehetőség sem kínálkozik. Letűnt a maszkabál, a félrevezetés és az eltussolás ideje. Szeretünk benneteket és a vágyunk, hogy végre EGYEK lehessünk fivéreinkkel és nővéreinkkel, nem az utolsó ok volt, ami ahhoz vezetett, hogy ne toleráljuk a további késlekedést. Itt vagyunk és nemsokára az egész világ tudni fogja.
Isten veled,
Ashtar
Megengednél néhány kérdést kedves Ashtar?
A: Szívesen.
phsch [Philipp]: Az említett csatornázás három fázist említ, Equinox bukásával bezárólag 2013 szeptemberében. Elmagyaráznád nekem kérlek ezt a három fázist röviden?
A: Nagyon szívesen. Az első fázisban, mely az északi féltekétek téli hónapjait teszi ki, az aktiválódás zajlik, mely során a terv kivitelezéséhez szükséges erők aktiválódnak. Megerősödtök a hitetekben, hogy kiálljatok az igazatok mellett, mely nemsokára MINDENKI számára igazság lesz. Ez egy fontos feltétele a másik két fázis létrejöttéhez. A második fázis lényege, mely a nyári hónapokat öleli fel, hogy a tanultakat és mindazt, amit megtapasztaltatok a gyakorlatba ültessétek át. Itt kezdődik a tényleges munka, mert fivéreitek és nővéreitek mellett kell kiállnotok és segíteni kell nekik, hogy az előttük nyilvánvalóvá vált igazságot elfogadják. Nem egyszerű feladat, de megfelelően vagytok „kiképezve” és felkészítve, hogy eredményesen oldjátok meg ezt a helyzetet. Ez az a fázis, amikor a NESARA VALÓSÁGGÁ válik. A harmadik fázisban történik a búza elválasztása a pelyvától [ocsútól], ahogyan ti mondanátok. De ez egy olyan folyamat, melyet a SZERETET hat át. A lényeg nem az, hogy a jótól elválasszuk a rosszat vagy szelektálást hajtsunk végre, amin csak az jut tovább sikeresen, akik bizonyos előfeltételeknek eleget tesznek. Nem, nem így működik az Isteni terv, SOHA. Itt csakis és kizárólag arról van szó, hogy csak azok, akik elegendő fényt asszimiláltak [fogadtak be] és felkészültek általa Gaia idővonalát hordozni, hogy csak ők azok, akik valóban ezzel az idővonallal haladnak tovább.
phsch: Pontosan hogy érted az utolsó mondatot, különösen azt, hogy „haladnak tovább”?
A: Úgy értem, hogy csak azok tapasztalhatják meg Gaia ötödik dimenzióját vagy afölötti dimenzióit, akik készen állnak rá.
phsch: Mi történik akkor a többiekkel?
A. Azok, akik nem állnak készen, elválnak tőletek és saját útjukat járják, ami számukra a legmegfelelőbb.
phsch: És ezt mi hogyan képzelhetjük el? Minden bizonnyal nem lesz tömeges halálozás. De ekkor „elsugározzák” [teleportálják] ezeket az embereket vagy egy párhuzamos univerzumba kerülnek?
A: Elsugározni, kedvelem ezt a szót (mosoly). Nem, semmi köze a dolognak az elsugárzáshoz, és semmi esetre sem történik tömeges elhalálozás. Ez úgy működik, hogy ezek az emberek saját maguk teremtik a valóságukat, amiben fejlődésük a számukra legmegfelelőbb módon mehet végbe. Gaia IDEIGLENESEN az ötödik dimenzióban marad, mielőtt szintén tovább fejlődik, mint ahogyan minden az univerzumban folyamatos fejlődésben van. Azok, akik nem tudnak vele tartani, legyen az oka, hogy MÉG nem képesek vagy, hogy teljesen tudatosan ellene döntenek, ők egy párhuzamos dimenzióban fogják gyűjteni tapasztalataikat. Azonban nem Gaian. Gaia nem fog többé párhuzamos világokkal rendelkezni az alacsonyabb dimenziókban. [A FGF tavaly nyári üzeneteiben is azt magyarázták, hogy a földi párhuzamos világoknak eggyé kell olvadniuk, hogy a bolygó felemelkedhessen-ford. megj.]
phsch: Pontosan hogyan jut el a NESARA [jóléti alap] az emberekhez? Hogyan osztják szét a monetáris bőséget?
A: A banki személyzet már beiskolázásra került és tudja mi a dolga. Nem tudatosan, de nagyon intenzíven dolgozunk együtt ezekkel az emberekkel. Azok, akik bankszámlával rendelkeznek, azoknál valóban az történik, hogy egyszerűen nullákat tesznek a bankszámlájuk összegének végére. Azok, akik nem rendelkeznek bankszámlával, zsákokban szétosztva kapnak pénzt… Látom kezded felhúzni a szemöldököd, de biztosíthatlak, hogy ezt TÉNYLEG szó szerint veheted (mosoly).
phsch: De az is biztosítva lesz, hogy az emberek  nem fognak egyszerűen féktelenül szolgáltatásokat igénybe venni és termékeket bevásárolni és ezáltal nem fog hiány fellépni?
A: Mivel ebben az időpontban az emberek már olyan magas rezgésszinten lesznek és a mohóság, gondolom ez a mozgatórugója a kérdésednek, már egyszerűen nem létezik és minden rendezetten zajlik. És kérlek,gondolj mindig arra, hogy a NESARA csupán egy átmeneti megoldásnak van kigondolva, míg a pénzügyi rendszereteket meg nem reformáljátok olyan szinten, hogy nem lesz szükségetek rá. Minek is, hiszen mindent ti magatok is képesek vagytok létrehozni. Mihez kellene a pénz és az arany?
phsch: Köszönöm neked ezeket az értékes információkat legkedvesebb Ashtar. Áldás neked a legközelebbi találkozásunkig.
A: Isten veled és ahogyan ismerlek téged, a találkozásunk nem várat sokat magára. És ennek örülök! (nagy mosoly)
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Hivatkozás (Nine month period) forrása: http://deniselefay.wordpress.com/2013/02/25/the-nine-months-period/ ill. per mail publish@gflgerman.de
Csatornázás forrása: http://nebadonien.wordpress.com
kristalyhang | 2013-03-02 - 15:55 | Címkék: Ashtar Sheran | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-mu

2 megjegyzés:

  1. Szerény véleményem szerint nem kell várnunk szeptemberig, hogy nagy változások induljanak be. Az embereknek már annyira elegük van mindenből, hogy addigra sok dologban lépni fognak.

    VálaszTörlés
  2. Egy másik bejegyzésben már világos a dátum. Már benne vagyunk a 9 hónapos várandósságban! http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/03/a-kilenc-honapos-idoszak-121221-130922.html

    VálaszTörlés