2013. március 1., péntek

Egy új energia formál benneteket - Shamballah - 02.20.

 

by kristalyhang

Belső Föld / 2013. február 20.

Meredith Murphy közvetítése

Shamballah:

 „Egy új energia formál benneteket“

 

Nehru vagyok, Shamballah része. Michael Arkangyallal és a Fény Tanácsával beszélek most hozzátok. Nagyon boldog vagyok, hogy kapcsolatba léphetek veletek.
Miközben saját szívetek hangjára összpontosítotok, most egy mélyebb hangot hallotok.
Ez a hang az Új Földetekkel való rezonanciátok hangja.
Követ bennetek a napotok során, jelez nektek, ha reális lehetőségek nyílnak az igazodáshoz, hogy észrevehessétek, ha elmozdultok a Felemelkedésben.
Ez az alapjában Új hang visszhanggá növekszik. Mindenen áthatol és minden földi élet számára harmonikus irányt szab. Ez inspirációként és impulzusként tükröződik vissza a létezés minden formájában. Új növények és életformák sarjadnak. A létezés új útjai nyílnak meg az emberiség és a lehetőségeik számára, együtt tevékenykedve minden életformával a bolygón és azon kívül.
Ez egy erőteljes időszak Kedvesek. A bennetek rejlő tudás lesz útmutatótok és ez a tudás az új ’alapozás’ által kerül megerősítésre. Az Új Valóságban ez a hang csodálatos minőséggel rendelkezik, ellazít benneteket. Olyan módon hullámzik, mely több helyet teremt bennetek. A belső tér növekedése lehetővé teszi, hogy a mezőtökön belül arányában nagyobb mennyiségben hordozzátok az egyesített mezőt. Ez megerősíti az intuíciótokat és belső tudásotokat, letisztázza és kiemeli a tudatototokban.
Azt érzékelitek, hogy az élet lényegében ennek az új alaphangnak eredménye számotokra és mindenki számára, ez az Új Földi lét.
Az új Föld alkotórészeként energiastruktúrátokban hordozzátok ezt a hangot és ez a struktúrátokon belül is formál benneteket. Erősebben azonosultok majd a Földdel. Több érdeklődést mutattok a földi életetek iránt. Meglepő módon kevesebb érdeklődést mutattok az éteri vagy spirituális dolgokkal kapcsolatban. Nyugodtan mosolyogjátok ezt meg, annak tudatában, hogy energetikailag kiterjeszkedtek és a Fény nagyobb erőivel azonosítjátok magatokat és ez az Isteni igaz természetetek kibővítése és nem lecsökkentése.
Minden élet a maga módján hívja meg ezt a kierjedést a tudatáramlásába. A Földön újra megtanuljátok, hogy miért gondoltátok vidám dolognak, hogy itt ’játszatok’ és újra rátaláltok a régi álmokra és vágyakra. Reméljük, megtaláljátok utatokat és új módon, más szemmel néztek rá, mert a régi szemetek már megfáradt. Engedjétek meg, hogy új szemetek legyen. Kérjétek szemeiteket, hogy az Új Valóság alaphangja újítsa meg őket. Engedjétek, hogy más civilizációk és kultúrák támogathassanak benneteket az Új Földön belül, mint Shamballah és Telosz elrejtett kultúrái [Belső Föld], hogy új ’szemetek’ létrehozásában támogassanak benneteket.
Mert a ti ’szemeteken’ keresztül ismerhetitek meg a szeretetet, és itt az új látásmódotokra gondolunk.  A szeretet mindenütt ott van. Míg erre rá nem jöttök, dolgozzatok tovább a ’szemeteken’.
Szeretünk Benneteket
Csatornázta: Meredith Murphy
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-03-01 - 14:48 | Címkék: Nehru | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-mr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése