2013. március 4., hétfő

Kikérik a magyar ufó aktákat - 03.04. (frissítve)

Hm.. csak a szürkékről van szó? Kissé el vagyunk maradva 

 

Tucatnyi ufó jön Magyarországra évente

Megjelent: 2013.03.04. 14:49|

A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke nem örül neki, hogy Orbán Viktor szóvivője nem veszi őket komolyan.

Cinikusan válaszolt Orbán Viktor szóvivője a Magyar Ufókutató Szövetségnek arra a kérésére, melyben a magyarországi ufóaktákat követelik a kormánytól. Mint arról beszámoltunk, Havasi Bertalan csak ennyit felelt nekik: „eddig sem ufóaktákkal, sem idegenekkel nem találkozott a Miniszterelnökségen, de lehet, hogy csak nagyon jól álcázzák magukat".

Az ufós szervezet elnöke szomorúan vette tudomásul, hogy a szóvivő egy viccel ütötte el a kérést. Pedig az komoly, mondja Kalmár Lajos, aki szerint épp itt lenne az ideje, hogy Magyarország is nyisson az ufótéma felé, hiszen a világ sok országában már nem kezelik tabuként a kis szürke emberkék létezését. Nem úgy, mint nálunk.



Wittner Mária a Parlamentben ufókról olvas (Fotó: Hvg.hu / Stiller Ákos)

Kalmár a Hír24-nek azt mondta, hazánkban is sok földönkívüli kapcsolatteremtés történik. A Magyar Ufókutató Szövetség elnöke elmesélt egy 1996-os pápai esetet, amikor egy katonai vadászgép találkozott egy űrbéli repülő járművel, melynek légiszerencsétlenség lett a vége. Kalmár nem szerette volna részletesen taglalni a történetet, de nyilvánvalóvá tette, hogy a balesetben többen meghaltak, és az áldozatok közül nem mindenki volt ember...

Az ufókutató elmondta, évente 100-120 magyarországi földönkívüli esetről számolnak be nekik, de ezek nagy része kacsának bizonyul. Sok viszont köztük az igazi harmadik vagy épp negyedik típusú találkozás. Akár tucatnyi is megesik évente. A történetek változatosak, van bennük szó például idegen repülő tárgy észleléséről, de olyan emberről is tudnak a szövetségnél, aki személyesen találkozott az idegen lényekkel, sőt olyanról is, akit eltérítettek. Az eltérítés – magyarázza Kalmár Lajos – egy szakszó, amely arra vonatkozik, ha valakit elrabolnak az ufók, kommunikálnak vele (akár alfa- vagy bétahullámokkal), esetleg megvizsgálják és hipnózisban tartják. Néhányuk többször is találkozik a mandulaszemű idegenekkel, őket kontaktszemélyeknek hívja az ufológia.



Pataky Attilát már egyszer elrabolták az idegenek (Fotó: Neményi Márton)

Az Ufókutató Szövetség elnöke szerint a honvédségnél azért titkolják az idegen űrhajókat, mert ha beismernék létezésüket, akkor egyben azt is beismernék, hogy nem uralják az eget. Pedig az idegen lények létezése tény – mondja Kalmár. Ebben már sokan megerősítették az ufológust. Egyikük például egy egykori és meg nem nevezett titokminiszter ismerőse, aki Kalmárnak arra a kérdésére, hogy „Mi a helyzet a kis szürkékkel?", azt felelte: nem beszélhet róluk, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

A szövetségi elnök egyébként hangsúlyozta, Havasi Bertalan cinikus válasza ellenére is elküldik az ufóakták kikérésére vonatkozó levelüket Orbán Viktor miniszterelnöknek és Hende Csaba honvédelmi miniszternek.

 

Kalmár János és Pataky Attila a magyar UFO akták nyilvánosságra hozataláért



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése