2013. március 5., kedd

Men in Black - A feketeruhás emberek - dokumentumfilm (magyar)

A film számos prominens oroszországi és amerikai UFO esetet tárgyal.


Men in Black - A feketeruhás emberek 

- dokumentumfilm (magyar)


Felkerült végre a sokat emlegetett orosz dokumentumfilm a Men in Black - A feketeruhás emberek magyar felirattal is a youtube-ra, köszönet a fordítónak. 2012-ben Medvegyev orosz miniszterelnök erre a filmre hivatkozott, mikor egy tévéinterjú után a riporter hölgy kérdésére válaszolt a földönkívüliekkel kapcsolatban is.

A film számos prominens oroszországi és amerikai UFO esetet tárgyal. Feltárja a roswelli UFO balesetet, a számos földönkívüli emberrablást, és az UFO-k által leállított nukleáris fegyverek témáját is. A dokumentumfilm megvizsgálja a Földön létrehozott idegen bázisokat, melyek katonailag ellenőrzött területeken létesültek a Pentagon teljes tudtával. Taglalja Eisenhower elnök földönkívüliekkel való találkozását, ahol megállapodás született földi erőforrások fejében az Egyesült Államoknak átadott fejlett technológiáról.

Kapcsolódó cikk: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/01/oroszorszag-felszolitotta-obamat.html




Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/men-in-black-feketeruhas-emberek.html#.UTZTaDdH5VI

Megjegyzem, csak a kis szürkékről és a nagy fehérekről beszélnek. Látszik, hogy nincsenek tisztában a dolgokkal, de nem baj. A film így is nagy jelentőségű a tényfeltárásával. /DK 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése