2013. március 30., szombat

Földönkívüliekkel dolgoztam együtt - videó



Charles Hall: "Földönkívüliekkel dolgoztam együtt" (magyar videóval)
2013. március 29. péntek, 20:18
  • Katonai időjárás megfigyelőként korlátlan belépési engedéllyel rendelkezett Dreamland területén.
  • "Három különböző földönkívüli faj képviselőivel is találkoztam" - állítja Charles Hall.

Március 23-án, a legnézettebb ausztrál reggeli televíziós műsor, a Seven Network csatornán futó Sunrise adásában élőben kapcsolták az amerikai Albuquerque-ből Charles Hallt és feleségét. A Vietnámot is megjárt egykori katona elmondta, a hatvanas évek közepén, az amerikai Légierő egyik nevadai bázisán két és fél éven keresztül együtt dolgozott egy földönkívüli faj képviselőivel.




(Charles Hall és felesége a Sunrise műsorában)
Az interjú során ezt a fajt úgy emlegette, hogy a magas fehérek, mert "2,5-3 méter a magasságuk és fehér színű a bőrük". Hall állítása szerint ezek az idegenek nagyjából tízszer tovább élnek, mint mi, ami azt jelenti, hogy a születésükkor várható élettartamuk 600-800 év.
Anélkül, hogy részletekbe bocsátkozott volna, elmondta, ezek a lények nem úgy öregednek, ahogy az emberek, hanem időről időre megújul a szervezetük, ám egy idő után a belső szerveik így sem képesek tovább fenntartani a hatalmas csontvázukat így - ha jóval tovább élnek is nálunk - végül hús-vér élőlények lévén, ők is meghalnak.
Hall, akit besorozását követően időjárás-megfigyelőnek képeztek ki és ekként is dolgozott a hadseregnél hozzátette, ezen kívül két másik faj képviselőivel is találkozott az Indian Springs Völgyben lévő bázison eltöltött két és fél éves szolgálata alatt. Egyiküket úgy nevezte, hogy a "norvégok", ez egy az emberhez nagyon hasonló megjelenésű idegen faj, amelynek képviselői a szőke skandináv embereket idézik, innen is az elnevezés. A másik faj pedig a Roswell mellett szerencsétlenül járt szürkék.
Charles Hall áprilisban több ausztrál nagyvárost is felkeres, ahol hosszabb előadásokat tart a témában. Többen is érdeklődtek, ezért ha sikerül ezek valamelyikének felvételéhez hozzájutnunk, mindenképpen közzétesszük.


Videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ztlvX7PL2Z4

Forrás: http://ittvannak.hu/



 


 

 


 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése