2013. március 27., szerda

Kik azok a kozmikus (űrbéli) emberek? - videó





Kedves Emberek!

A videóanyagban bemutatott Kozmikus emberek VALÓBAN LÉTEZNEK. Mindegyikőjük kapcsolatba lépett földi emberekkel, s majd külön videóban a kapcsolataikat is bemutatom néhány mondattal. Az információkat a www.feny-anygalai.hu oldalról, valamint ennek az oldalnak a cseh és angol oldalairól gyűjtöttem. Ezeket az oldalakat Fénymunkások működtetik, akik a Fény erőitől (Kozmikus emberektől) kapták/kapják az információkat.

Még egy valamit meg szeretnék jegyezni: ha bárki azt gondolná, hogy Ashtar Sheranon zsidó csillag található, az téved. Ugyanis annak a hatágú csillagnak semmi köze nincs vallásokhoz vagy bármilyen Földi hitrendszerhez és egyebekhez.
Ennek a csillagnak spirituális volta van. Belső elválasztó vonalak nélküli a hatágú csillag, amely két háromszögből tevődik össze. A mester tulajdonságainak a szimbóluma. Egy mesterlélek jelképe ez. A mindennapi emberi élet teljes átalakulását és megvilágosodását jelzi, a tökéletesség, egészség és boldogság állapotát.
A csúcsával felfelé mutató egyenlő oldalú háromszög jelképezi a belső fényt, a minden emberi szívben jelen lévő Krisztust (a lélek felfelé tör). A csúcsával lefelé mutató háromszög jelképezi Isten Fényét, az igazi Felsőbbrendű Én fényét, amint mennyei magasságból bevilágítja az anyagi életet és a hétköznapi emberi lét minden aspektusát. A hatágú csillag szimbólumát a Föld több népének is átadták. A legtöbben sajnos nem értették meg a szimbólum lényegét és erejét.
Indiában a hatágú csillaggal a szív-csakrát jelölték.
A sheriff csillag is hatágú az USA-ban stb.

Fény és Szeretet Mindenkinek
 2013.01.10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése