2013. március 6., szerda

Elérkezett az idő - Galaktikus üzenet - 03.05.

 Egy nagy égi esemény történik rövidesen a mennyekben.


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 
 
/2013. Március 5./

Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

Dratzo! Ismét eljövünk, hogy beszéljünk veletek!

Egy nagy égi esemény történik rövidesen a mennyekben. Ez az utolsó esemény azon jelenségek sorában, melyek az Anunnaki és a Fény között régen megkötött szent megállapodás végét jelzik. Ez egy olyan isteni terv része, ami előkészíti az őseiteket és benneteket a teljes tudatosságba való visszatérésre.

Ezzel összhangban, elláttuk a sötétséget világotokon olyan dokumentumokkal, melyek kimondják, hogy elérkezett az az idő, amikor az érdeketekben hivatalosan beavatkozhatunk valóságotokba. 

Ez a közbenjárás egyszerűen támogatni fogja szent titkos társaságaitokat és azok szövetségeseit abban, hogy véghezvigyék a fő kormányaitok törvényes átvételét. 

Ez az eljárás egy egyetemes bőségkiosztásához vezet, amit jelenleg számos helyen, titkosan tartanak bolygótok szerte. Az elmúlt néhány hónapban, áthelyeztük ezeket a forrásokat olyan helyekre, ahol azok biztonságban vannak, és alkalmazhatóak az új pénzügyi és kincstári rendszer biztosítására.

Szolgáltatunk egy általánosabb szervezeti biztonságot is, hogy lehetővé tegyük az új kormányoknak a híradást azon tényekről, hogy mik történnek az országokban világszerte.

Az első bejelentéssorozat fel fogja fedni a különféle új programokat, melyek ahhoz társulnak, amit általánosságban NESARA-nak hívnak. A bevezetett intézkedések mindegyikének a témája sok nemzeti megbeszélés lesz. Sugározni fogják ezeket a rádióban, televízióban, és az Interneten, és itt lesz szükség a mi biztonsági szaktudásunkra. A mi felelősségünk megóvni ezen kommunikációs csatornák integritását az elektronikus beavatkozásokkal, vagy blokkolásokkal szemben úgy, hogy a népesség megfelelően informált legyen ezekről az áttörést jelentő kérdésekről. Az aggodalmunk abban gyökerezik, hogy sokan tanúsítanak világotokon ellenállást, és ráadásul rosszindulatú hozzáállást bármivel szemben, ami szűk látókörű terveiket fenyegeti. Hosszú távon ezen egyéneknek lehetőségük lesz változtatni a hozzáállásukon, amint elkezdenek a személyes tanácsadójukkal együtt dolgozni. Tisztán látható, hogy ezek a hozzáállások előfordulhatnak, és ezért készek vagyunk megtenni a szükséges technikai ellenintézkedéseket. A mi szerepünk azonnal előlépni, és tiszta kormányzati kommunikációt biztosítani, majd elmagyarázni nektek, hogy mire számíthattok a földreszállásunkat követő első napokon.

A tömeges földreszállás forgatókönyv valójában nem más, mint a teljes tudatosságba való visszatérésetek utolsó fázisa. Találkozni fogtok személyes tanácsadótokkal, aki tökéletesen ismer benneteket, mivel ő egy rég elveszett barátotok. A belső telepatikus képességeitek gyorsan helyreállnak azáltal, hogy kapcsolatba kerültök velünk, és lehetővé teszik a könnyű és hatékony párbeszédet közöttünk anélkül, hogy félreértések, vagy kétértelmű kijelentések akadályoznák azt. A telepátia elehetővé teszi a nyíltság és megértés mély megnyilatkozását, ami elsőre egy kicsit furcsának tűnhet, mivel nem tesz lehetővé titkokat közöttünk. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan hozzánk szoktok,  mindent el fogunk mondani nektek arról, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, és a személyes klánunk történetét. Megválaszolunk bármilyen kérdést amit szeretnétek, és gyorsan megláthatjátok, hogy ránk bízhatjátok legmélyebb aggodalmaitokat. Ez a pár nap  életetek legőszintébb és legbecsületesebb tapasztalata. Ellenséges kulturális környezetetek arra tanított benneteket, hogy nagy titoktartással óvjátok magatokat, és a telepátia visszajuttat egy olyan mértékű Egységbe, melyben a bizalmatlanság leginkább csak a múlttá fog válni számotokra. Olyanok leszünk nektek, mint a nyitott könyv, miközben lehetővé tesszük, hogy a félelemmel teli, védekező programozásotok tovaszálljon.

Sok éven keresztül tanulmányoztuk széleskörű kultúráitokat, és elsőre ijesztőnek találtuk változatosságát. De miután megosztottuk a sok felfedezésünket egymás közt, rájöttünk a legjobb módszerre, hogy felülkerekedjünk a számtalan kulturális akadályon, ami a társadalmaitok velejében gyökerezik. Mind kifejlesztettetek túlélési rendszereket, amikkel lehetővé teszitek, hogy toleráljátok a különféle kultúrát és vallást, és a mi célunk először az, hogy segítsünk nektek ezeket félretenni, mivel azok szükségtelenek. Tudjuk, hogy ez nem könnyű számotokra. Gyermekkorotoktól kezdve fejlesztitek ezeket a túlélő készségeket, míg azok megszokottá nem válnak. Mindazonáltal ezek a szokások az elválasztottságon alapulnak, és az eljövetelünk bevezet benneteket ismét abba, hogy megnyíljatok az Egység számára. Ráadásul, a nyugati kultúráitok részben nagyon mentális orientáltságúak, és sokan közületek megtanultátok a kemény módját annak, hogy lezárjátok szíveteket. Mi hozzászoktunk ahhoz, hogy egy szívtől-szívig alapon foglalkozzunk egymással, és a legtöbb dologról mély szinten kommunikáljunk. Tudjuk, hogy ez elsőre nehéz lehet nektek, de biztosak vagyunk benne, hogy ahogy megérzitek Valódi Önmagatokat, elkezdtek kiemelkedni a kulturális fegyverzetetekből, és úgy veszitek ezt a szabadságot, "mint kacsa a vizet"!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Azok akik ismerik a Mennyország módszereit tudják, hogy elérkezett az idő a sötétség és kegyeltjei sokaságának a nagy távozására. Közel 13.000 éve üzemeltetik ezt a korlátozott tudatosságú birodalmat, és ezen idők során számos Aranykor, és a sötétség számos furcsa rendelkezése fémjelzi ezt az időtartamot. A közelgő pillanatok jelölik ennek a periódusnak a végét.

Emelkedtek frekvenciában, ami azt jelenti, hogy a benneteket kontrolláló tevékenységnek vége. Az ebből származó szabadság lehetővé teszi számotokra, hogy örömet érezve fogadjátok spirituális és űrcsaládjaitokat, miközben tudjátok, hogy a szomorú hosszú éjszakák véget érnek. Mindenütt nyilvánvalóvá válik ezen szabadságba való kis bepillantás. Az elmétek most elfogadja a szabadság lényegességét, így lehetővé teszi egy új valóság megszületését. Ezen új valóság közepette, bámulatos változás formálódik. Kormányok megbuknak, és új jólét jön létre.

Ez az az időszak a próféciában, melyben a Mennyország áll mindenek felett!

A Fény megérkezik, és egy új út születik. Az Isteni kegy formált minket, és adományozta az isteni ösvényt Lelkeinknek. Csodáljátok meg mit hoznak AEON rendelkezései!

Többé nem tagadjátok meg az igaz tudást, és megismeritek a sötétség által régóta használt hazugságokat és manipulációkat. Ezek a felfedezések elhozzák nektek az Igazságokat, amiket régóta kerestek.

Kegyesen kiszabadultok azok karmaiból, akiknek az önhittségét és ostobaságát teljesen fel fogják fedni számotokra. Ennek fényében, összefonódtok új szövetségeseitekkel, akik ebből a szent körből érkeznek, és akiket a Mennyország küldött el hozzátok. Mi vagyunk azok, akik már sok életidőn át megtanultunk felemelkedni, és akik tudása vezetni fog benneteket utazásotok végső nyúlványán, melynek szent célja a teljes tudatosságotok feltámasztása.

A testi és lelki feltámadást nemzedékeken át félelemmel szemlélték. Valójában ez egy olyan felettébb összetett és fárasztó művelet, melyre egyénileg mindegyikünk képes.

Ezen a ponton történelmetekben, ami ehelyett történik az egyedülálló, nagyon különleges, kollektív felemelkedés, melyet a Mennyország rendelt el. Ebből a célból, űrcsaládotok és Belső Földi családjaitok egy csodálatos felemelkedett technológiát fognak használni egy élő bio-gépezet formájában, amit arra terveztek, hogy visszaalakítson mindegyikőtöket a teljes tudatosságba. Ez három napot fog igénybe venni. A Mennyország fogja behangolni és felügyelni ezeket a speciális csoda-eszközöket, és  ő végzi a különféle kalibrálásokat, melyek specifikusak minden egyes egyénre. Ily módon, egy egész emberi populáció tud egy olyan Angyal-szerű állapotba emelkedni, ami általában csak sok élet alatt érhető el.

Gondoljátok csak át jól azt az isteni kegyességet, ami lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy visszatérjünk a mi Mindenható Teremtőnkkel való Egység csodálatos állapotába! Hosanna! Hosanna!

Ma átnéztünk néhány részletet a felszabadult és jóléti állapototokba való visszatérésetekről. Röviden megvizsgáltuk azt a szent ösvényt is, melyre a Mennyország küldött, melyen kegyesen visszajuttat benneteket a teljes tudatosságba.

 Sok minden fog történni. Csodás események várakoznak a színfalak mögött, és a Mennyország isteni kegye és AEON felettébb öröme általi csodák válnak lehetségessé! 

Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen!
Selamat Gajun! Selamat Ja!
(Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás:
http://www.foldimennyorszag.hu/705C0033-7596-4125-A543-FB01C1112CED.html
 Sandal Phon, 2013. március 6., 19:42 ·

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése