2013. március 23., szombat

Átalakulásotok egyre tisztábban körvonalazódik- Ashtar 03.19.

Ez mindannak az alapja, amiről már beszámoltunk: A jóléti programokat ti magatok hozzátok létre, amikor életre hívjátok az átváltozást és nem mutattok hajlandóságot, hogy fenntartsátok a status quo-t [jelenlegi állapotot].

 by kristalyhang
ASHTAR beszél / 2013. március 19.
Philipp közvetítése
ASHTARÁtalakulásotok egyre tisztábban körvonalazódik
Örülök, hogy újra felvehettük veled a kapcsolatot. Tudjuk hogyan érzed magad ebben a pillanatban, amikor az energiák a márciusi tavaszi napforduló alkalmával különösen erőteljesek. A napforduló után lecsökken az intenzitásuk és felismered majd, milyen változások mentek végbe benned.
Ez történik sok emberrel a Földön. Ahelyett, hogy kifelé tekintetek, legbensőbb énetekbe fordultok, hogy lássátok milyen csodálatos átváltozást idéztek elő bennetek ezek az energiák.
Egyre közelebb kerülünk hozzátok. Örömtelien várakozva az újraegyesülésünk nagy pillanatára, amikor mellettetek leszünk, a ti oldalatokon. Védelmezünk benneteket és segítünk nektek. Az emberiség a változás egy igen intenzív időszakán megy keresztül. Korábbi javaslatunk alapján úgy látjátok ezt [az állapotot] legjobban, ha belenéztek a tükörbe. Lássátok hol voltatok néhány hónappal korábban és hasonlítsátok össze a mostani helyzettel. Látjátok a változást önmagatokban? Látjátok, mennyivel erősebben vagytok Fénnyel telítettek? Ne csodálkozzatok, ha hirtelen nem okoznak többé örömet bizonyos dolgok, megszokások, nem ízlenek bizonyos ételek és italok.
Ez egy természetes folyamat: Minél több Fényt integráltok [fogadtok be], annál kevésbé érdekelnek vagy ízlenek fénytelen dolgok. Ha ez gondot okozna számotokra, kérjétek a segítségünket. Kérjétek a testeitek megtisztulását, méregtelenítését, erre több lehetőségetek is van: Kérhetitek, hogy alvás közben elvigyenek benneteket az egyik Gyógyító-hajónkra. Dolgozhattok szeretett testvérünk St. Germain ibolya lángjával vagy Rafael Arkangyal zöld gyógyító sugarával. Kérjetek egyszerűen és mi ott leszünk és segítünk nektek.
A testetek átváltozása időszakosan kellemetlen mellékhatásokkal járhat [émelygés, fejfájás, mellkasi szúró fájdalom, fülzúgás stb.- ford. megj]. Fogadjátok el ezeket és legyetek hálásak azért, ami veletek történik. Ily módon az átalakulás a lehető legegyszerűbben és legtünetmentesebben megy végbe. Minden ember a Földön részese ennek a folyamatnak. Minél jobban átadjátok magatokat ennek a folyamatnak, hálával és szeretettel elfogadva a változásokat, annál egyszerűbben és gyorsabban éritek el a célvonalat.
Tudjuk, hogy ezt már többedszer elmondták nektek és részben csodálkoztok, hogy miért nem hoz világosan látható eredményeket magával ez a folyamat. Nos, ez már régóta zajlik és még sokáig folytatódni fog. Egy éjszaka leforgása alatt történő változás a legtöbb esetben nem történik meg, mert ezt testetek nagyobb ráhatások nélkül nem viselné el. Bízzatok a folyamatban, mert úgy került kialakításra, hogy az a javatokat szolgálja.
Mi mindannyian részesei vagyunk ennek a folyamatnak. Mi, a csillagtestvéreitek tudásunkkal segítünk nektek a gyógyítás terén. Éjszakai időszakokban, amikor lepihentek, felemelünk benneteket a hajóinkra és különböző fény- és hanggyógyító technikákkal támogatjuk az átváltozási folyamatotokat. Másnap felismerhetitek magatokon ezeket a gyógyító folyamatokat, ha megerősödve és energiával telítve ébredtek vagy színtelenül és leharcolva érzitek magatokat, mintha az egész éjszakát végig dolgoztátok volna. Mindekét eset lehetséges és jelezheti, hogy dolgoztak veletek alvás közben.
De kívül is egyre több jelzést kaptok, mely láthatóbbá teszi számotokra az átváltozást. A világon mindenütt kormányváltások történek. Az emberek a nem fair életfeltételek ellen tiltakoznak. Ciprus jó példa arra, hogy az emberek nem tolerálják minden további nélkül a régi minták [módszerek] folytatását. Nem tolerálják egyszerűen tovább, hogy pénzt vegyenek el azoktól, akik már eleget szenvedtek a világot hatalmukban tartóktól. Az emberek fellázadnak ellene és megoldásokat követelnek, melyek az új energiával rezegnek együtt. És közismertté válnak ezek a megoldások, ill. bevezetésre is kerülnek. Figyeljétek a ciprusi fejleményeket és ismerjétek fel, mennyiben változik át a világotok.
Gondoltátok volna néhány hónappal ezelőtt, hogy ilyesmi megtörténhet? Gondoltátok volna, hogy egy ország, ami a ti szemszögetekből nézve világpolitikailag jelentéktelen szerepet játszik, egy ilyen globális hatással bírhat? Az egész világ szeme Cipruson és mindenki ámul, hogyan védik meg magukat a ciprusiak és ez milyen hatással van másokra. Ez mindannak az alapja, amiről már beszámoltunk: A jóléti programokat ti magatok hozzátok létre, amikor életre hívjátok az átváltozást és nem mutattok hajlandóságot, hogy fenntartsátok a status quo-t [jelenlegi állapotot].
Így zajlik az átváltozás kívül: lépésről-lépésre, de egyre gyorsabban és tisztábban körvonalazódva. Bárcsak tudnátok, mennyire egyedülállóak vagytok és mennyire szeretünk benneteket. Mindig fordulhattok hozzánk, mert ti a mi családunk vagytok, akiket annyira szeretünk.
Szeretettel:
fivéretek  Ashtar
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-03-23 - 14:08 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-o3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése