2013. március 7., csütörtök

A szívetek vezérel immár- Aisha 03.6.




Végre a sofőrülésbe került a szívetek, megbirkózva a kételkedő elmével az irányítás felett. Innen már sokkal elevenebben fogjátok érzékelni ezt az egész folyamatot.


 
 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 278 - március 6

Az utóbbi néhány nap ismét lendületet vett.
Sokatok számára olyan, mintha a szeme és a szíve tágabbra nyílt volna, a dolgokat máshogy kezditek érzékelni.
Végre elkezdtetek ráhangolódni az új dallamra, ha nevezhetjük így.
A változás amelyre vágytatok már lendületben van. Viszont ez nem biztos, hogy olyan módon nyilvánul meg, mint ahogy előre elképzelhettétek. Hiszen az emberi elme nagyon egyszerű (egysíkú - Tom), így nem tud a saját határain túl látni. Másrészről az emberi szív sokkal teljesebb. Látni és érezni tudja azt, ami még nem is létezik.
A dolgok mélyére tud kapcsolódni. Így a szív bölcs harcos, amíg a szíveteket követitek, tudni fogjátok merre menjetek.

Ide is ahova már eljutottatok a szívetek hozott el, még azokat is akiknek a fejlődés nem tűnik valami nagynak, még ők is kvantum ugrást tettek meg a cél felé. A szívetek mindezt tudja, és az ereje elkezdi felülírni az elme csínytevéseit.
Végre a sofőrülésbe került, megbirkózva a kételkedő elmével az irányítás felett. Innen már sokkal elevenebben fogjátok érzékelni ezt az egész folyamatot. Ezidáig csak egyfajta reménykedésetek volt, innen viszont érezni fogjátok a magvatokban azt, hogy milyen közel is vagytok az igazság felfedezéséhez.
 
Amikor ez megtörténik nem csak ti fogjátok látni, de az egész világ fel fogja kapni a fejét és ide fog figyelni. Az igazság ugyanis felül fogja írni a régit, amelyhez a merev rendszerek annyira kapaszkodnak.
Ezek már elkezdtek összedőlni és sokkal fontosabb dolguk van mint a látszatot fenntartani. Érezni fogják, ahogy a hatalmas szelek elfújják a kártyaváraikat. Ez a szél pedig nem nyugszik le, hiszen az táplálja amit a szívetekben hordoztok.
Elérésetek van ehhez az erőhöz, meg tudjátok tölteni a tüdőtöket felkészülve a viharra.

Mindezt nem azért mondjuk, hogy félelmet keltsünk, csak azért, hogy emlékeztessünk mennyire fontos a szívetekből jövő cselekedet.
A szívetek vezérel innen már, és a szívben nem lakozhat félelem.
A félelem erőszakhoz és haraghoz vezet, ti kedveseim pedig nem fogtok újra beleesni ebbe a régi csapdába. Ti ugyanis tudjátok, hogy a szeretet legyőz mindent, ebből a szeretetből fog az új világ felemelkedni.
A régi világ nem tudja kiállni a változás viharát, puszta ígéretekké hamvad össze, magával ragadva sok ember álmát és reményét, azon embereket akik a reményüket erre a hamis zászlóra fektették.
Ők úgy fogják érezni, hogy minden amiben bíztak, minden amit reméltek a porig égett. Ti viszont tudni fogjátok, hogy a régi hamvai már csupán azt szolgálják, hogy táplálják az újat.
Ebből az élettelennek tűnő romhalmazból új hajtások fakadnak. Úgy ahogy a magok is képesek évekig a földben várakozni, így van ez az embertársaitokkal. Minden megvan bennük, csak nem tudtak arról, hogy lappangási szakaszban voltak.
Most viszont elkezdenek kihajtani ezek az apró magvak, ti pedig csodálkozni fogtok milyen gyorsan nőnek. Még a régi ott fog füstölögni, amikor az új hajtások már megjelennek.

Tudjatok hát róla, hogy hamarosan egy egészséges erdő közepén találjátok magatokat, megpihenhettek a hatalmas fák árnyékában amikor csak akartok. Ti elvégeztétek a munka legnehezebb részét, megtisztítottátok az utat, eljutottatok idáig, eközben oly sok veszteségetek volt.

Hamarosan megjelennek ezek az új hajtások és segítenek levenni a terhet a vállaitokról. Ti pedig szabadon bejárhatjátok ezt az új és termékeny erdőt.
Ismét csak azt mondjuk, hogy maradjatok nyugodtak, függetlenül attól mi is történik a napokban és az elkövetkező hetekben, tudjatok róla, hogy minden rendben van, minden az elrendeltetés szerint halad, köszönve nektek.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése