2012. szeptember 20., csütörtök

09.22. A NAPÉJEGYENLŐSÉG ENERGIAKAPUJA

Írta: Sal/Tizenkettek Tanácsa   
2012. szeptember 19. szerda, 15:15 

 


FELKÉSZÜLÉS A NAPÉJEGYENLŐSÉG ENERGIAKAPUJÁRA

TIZENKETTEK TANÁCSA SELACIA-N KERESZTÜL

2012 őszi napéjegyenlőség: szeptember 22. szombat 16.49.

Felkészülve az olyan energiakapura, amely a szeptemberi Napéjegyenlőségkor nyitódik meg, a legkevésbé szól arról, hogy mit is szükséges ekkor tennetek ez idő alatt, hanem inkább arról szól, hogy mindezt hogyan éljétek meg, hogyan éljétek át. 

A legelőnyösebb lehet számotokra az, ha találtok magatoknak egy csendes, nyugodt helyet, ahol semmi és senki ne zavarhat bennetek, mert a csend megnyugtatja az elméteket, és elég időt ad így számotokra arra, hogy meghallhassátok a belső hangotokat arról, hogy mit is kell tudnotok ebben a helyzetben. Így kapcsolódjatok össze a szívetekkel, ürítsétek ki az elmétekben fészkelő gondolataitokat és csak nyugodtan, egyszerűen lélegezzetek közben. 

Amikor már eléggé elcsendesedtetek és elengedtétek a gondolataitokat a napi teendőitekkel kapcsolatosan, már meghallhatjátok a belső bölcsességetek útmutatásait és e csendességben teljesen képesek lesztek még jobban meghallani mindezeket.

Van egy hely mélyen a lényetekben, bennetek, amely emlékszik arra, hogy miért jöttek a Földre és miért is ebben az idők pillanataiba és ezek olyan értékesek és fontosak a lelketeknek. Azt szeretnénk most, hogy a saját bölcsességetek szerint haladjatok most, amint felkészültök a Napéjegyenlőség új energiáinak küszöbének átlépésére.

Hívjátok meg belső bölcsességeteket, hogy lépjen tudatosan a tudatosságotokba hogy megszakítsa, keresztezze a jelenlegi energiáitokat és elvezessen bennetek a szándékaitok szerinti utatok következő szakaszárra. Kérjétek ezt egy multidimenziós látásmód szerint.
A Szellem egy szélesebb látkép szerint fogja segíteni, beállítani a gondolkodásotokat és az érzelmi egyensúlyba kerüléseteket, így megtehetitek azt, hogy megújítjátok a magatokról eddig alkotott képet. Választhattok, de még mindig nem eléggé álmodjátok meg a nagyságotokat, és számításaitokon kívül helyeztétek a fejlődésetekben a mai napig, a saját nagyságotokat. Miután egy torzképet birtokoltatok eddig a saját fejlődésetekről így érthető az, hogy kéz a kézben haladtatok és kételkedtetek abban, hogy ez a világ egyre gyorsabban egy szeretetteljesebb helyre költözik. Bár ez csak kevés emberre jellemző gondolkodás manapság, de nem nektek kell ezt a gondolkodást megváltoztatni.

A Napéjegyenlőség egyike a 2012. horizontján felkelő három fő energiakapunak. A másik két átjárót a 11/11 és a 12/21-es Napforduló rejti magában. Mindhárom kapu felajánlja nektek és az emberiségnek a Felemelkedés lehetőségét, egy magasabb szellemi állapotban. 

Mindegyik kapunyitás során lehetőségetek lesz egy sokkal elmélyültebb önismeretre és felfedezhettek még többet arról, hogy mi az utatok igazsága, és összekapcsolódhattok az energiákkal és azokkal az emberekkel, akik a sorsotok természetes résztvevőit képezik.

A Napéjegyenlőség energiakapujának megnyílására való felkészülésben három kérdést tehettek fel most. Tegyétek fel őszintén, nyíltan, napirendi pont nélkül, nem egy megszokott módon várva a választ.

A válaszok a maguk idejében érkeznek meg majd, amint csendben vagytok, csendben ültök, vagy álomállapot során, és az is lehet, hogy napokkal később. A legfontosabb dolog a kérdésfeltevésben az, hogy engedjétek meg azt, hogy a Szellem utat mutasson, hogy mit kell tudnotok most. Hallgassatok arra a válaszra, amely először érkezik, amit először hallotok meg.

A kérdések:

1, Melyik az életemben az a terület, ahol most egyensúlyra van szükségem?

2, Mit tehetnék, vagy mit kellene elkerülnöm, hogy megemelkedjen a rezgésem?

3, Mi az a legfontosabb dolog, amitől meg kell szabadulnom, mielőtt továbbléphetnék?

Ezekkel az egyszerű kérdésfelvetésekkel, olyan jelzéseket helyzetek el, hogy energetikai támogatást érkezhet meg a Szellemtől, amely segít felkészíteni bennetek arra, hogy teljes mértékben, jótékonyan kihasználhassátok a Napéjegyenlőség energiai átjáróját.
Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa



Prepare for the Equinox Energy Gateway
Selacia a message from The Council of 12 channeled by Selacia Saturday, 8 September, 2012

http://spiritlibrary.com/selacia/prepare-for-the-equinox-energy-gateway?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=d7a99a0e39-Weekly_Update&utm_medium=email
Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com
közreadja: www.foldicsillagok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése