2012. szeptember 7., péntek

Olyan nincs, hogy részben szabad ember - Aisha 192




Tom Fodor fordítása
aisha 192 - sept 7

Az emberiseg mar regota probalja elszakitani magat a lancaitol, nagyon is jol elorehaladtatok a siker fele.
A lancok mar elegge fellazultak ahhoz, hogy kicsusszanhassatok belole, de ez nem nyilvanvalo meg szamotokra, igy sokan tovabbra is ugy folytatjak az eletuket mint eddig, ugyanazt a nehez terhet cipelve.
Hamarosan meg fogjatok latni ennek igazsagat es erezni fogjatok, hogy ez a nehez felelem poggyasz leesik a hatatokrol, ugy mint ahogy a viz csuszik le a csuszos feluleten. Ez a regi, beletek ivodott martiromsag csupan illuzio mar, ugy mint ahogy oly sok minden korulottetek.

Mar szoltunk arrol, hogy az elmetek nagyon-nagyon lassan ebred ra arra a tenyre, hogy az a szabadsag amelyet oly regota kerestek mar itt is van. Ugy ahogy a hianyzo vegtagot meg sokaig erezni lehet, az elme is regisztralni fogja azt, hogy nem vagytok szabadok es meg mindig vagyakoztok a szabadsagra. Ez ertheto hiszen az elme ugy lett beprogramozva, hogy ehhez a hithez ragaszkodjon.
Maskulonben azok akik iranyitanak benneteket mar reg elveszitettek volna a felettetek valo hatalmukat. Amint ez az igazsag kiszivarog, minden ami lent tart

benneteket/ lelancol elolvad. Olyan nincs hogy reszben szabad ember. Vagy teljesen ez az elme-tompito hatas alatt vagytok, mely hatekonyan meggyoz arrol benneteket, hogy erotlenek vagytok, vagy megtalaljatok az igazi erotoket. Amikor ez bekovetkezik nincs az a lanc/beklyo amely visszatud tartani benneteket. Amint hozzakapcsolodtok a belso erotokhoz semmi nem tud visszatartani abban benneteket, hogy levessetek magatokrol ezeket a mu-akadalyokat.

Mar most ebben az igazsagban vagytok, semmilyen felelemkeltes nem tud benneteket visszazarni a racsok moge. Kiveve ha ti magatok nem mondtok le az ujonan megszerzett szabadsagotokrol. Amennyiben azt valasztjatok, hogy visszahatraltok a felelmbe, az a musor hatasara amit ezek az elnyomok jatszanak, nos akkor ezek a racsok ismet megszilardulnak. Ez tortenik veluk, mert ugy dontottetek visszaleptek a regi zardaba. Szoval ez a szabadsag-hiany csupan az elmetekben jott letre.
A szivetekben levo igazsaggal viszont nem er fel, csak azt kell akarnotok hogy elojojjon. Ekkor nincs a vilagon az az akadaly, amely visszatudna tartani benneteket.
Nincs az a drama, amely meg tudna arrol gyozni benneteket, hogy visszalepjetek a regi ketreceitekbe, mely felelembol es gyengesegbol all.

Tartsatok ki kedveseim, ne engedjetek hogy a felelemmel teli elme meggyozzon benneteket arrol, hogy vissza kell fordulnotok. Maris kiszabaditottatok magatokat, meg akkor is ha annyi minden korulottetek mast mond. Mindegy mirol probalnak meggyozni benneteket ezek a hangok, had kialltsak amit csak akarnak, ti mar tudjatok a jovobe vezeto iranyt.
Nem javasolt visszalepni a mult bortonebe, ha a biztosat valasztjatok a bizonytalannal szemben, akkor ott fogtok kikotni. Egyutt azokkal a lelkekkel akik nem voltak hajlandoak a szivuk hangjara hallgatni. Vessetek le magatokrol a regi ut/eletmod illuziojat es batran lepdeljetek elore az ismeretlen teruletekre. Ez az egyetlen modja annak, hogy megtalaljatok amit kerestek, itt fekszik a jovotok.
192 vege...


https://www.facebook.com/eva.tichy.3 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése