2012. szeptember 16., vasárnap

Szó szerint megszülitek az új világot - Aisha 195.

 

Tom Fodor fordítása
aisha 196 - sept 15

Az utobbi napok sokkal hevesebbek voltak, mint altalaban. Valojaban egy egesz uj energiaszintet ertetek el a testetekben es ez nem csak rajtatok, de a tarsadalmatokon is nyomot hagy. Amint mar beszeltuk ezek az energia es informacio befecskendezesek sokkal tobbek, mint pusztan tovaszallo benyomasai a fizikai es mentalis faradtsagnak valamint egyensulytalans

agnak. Meg ha fokent negativnak is erzodnek mikozben a rendszereteikbe feszkelnek be, valojaban jot tesznek.
 
 Amint mar tudjatok a kellemetlenseg merteke jol elrejti ezt a tenyt, hiszen ti csak a mellekhatasoknak vagytok tudataban, nem pedig az valodi hatasoknak. Tehat csak a rosszat erzitek a fejlodes kemeny munkajabol, mert a testeteknek es elmeteknek meg eszre kell vennie az "ujszulott" erkezeset. Meg csak most latjatok meg a jovevenyt, amelynek eletet adtok, egyelore meg a fizikai kenyelmetlenseg es a mentalis melyrepules kode fedi el a latasotokat. Remeljuk ez a kod elkezd kitisztulni es meg tudjatok latni, hogy mi is van felemelkedoben, szo szerint a fizikai testetek segitsegevel. Szo szerint megszulitek azt az uj vilagot, amelyre annyira vagytok, hiszen a testeteken keresztul tortenik meg ezen energetikai letoltesek legfontosabb reszei.

Mar halljuk is, ahogy kerdezitek, hogy miert kell igy felhasznalni a szervezetunket, ha azok vagyunk aminek veljuk magunkat - egy sokkal fejlettebb civilizacio kepviseloi? Nos, had mondjuk el azt, hogy eloszor is ez volt amire regen jelentkeztetek, hiszen ez a folyamat letre sem johet a beleegyezesetek nelkul. Ez a vallalkozas sokkal kiterjedettebb, mint az elkepzelitek, viszont nem johetett volna letre, ha ti nem jelentkeztek onkentesen arra, hogy idejojjetek a foldhoz kotott testekbe es fenyfaklyakent alljatok, a
z osszes atvaltoztato energiat levezetve arra a bolygora, amelyen alltok. Ez furcsan hangozhat, de vitathatatlan teny, hogy nelkuletek - a horgonyok nelkul - ez az egesz muvelet, az energiabefecskendezes hiabavalo lenne.

Ezert van szukseg a "gyalogos katonakra", hiszen mi nem avtkozhatunk bele semmilyen modon sem. Ezek az energiak nem lennenek hatekonyak anelkul, hogy nem sugarzodnak at rajtatok. Ez egy nagyon osszetett folyamat es most meg nem tudjatok teljesen felfogni, adunk nehany reszletet, a tobbit majd legkozelebb.

Mint tudataban lehettek, a fizikai test amelybe jelenleg tartozkodtok nem a valodi "enetek", csupan egy figyelmesen felpitett jarmu mely kepesse tesz benneteket arra, hogy szabadon mozoghassatok a napi teendoitekben. Nem annyira szabadon, mint ahogy mi letezunk a masik sikokon, de szabadon, mint az emberi csalad tagja. Fontos jatekosai vagytok ennek a jateknak.
 
Nelkuletek csupan a "lathatatlan" kepviselok lennenek jelen a bolygon. Sokan vannak, de sosem tevekenykedhetnek szabadon ezen a bolygon. Ez a bolygo egy kikepzohely, ahol a kulonbozo civilizaciok tagjai megtanulhatjak milyen a fizikai testben valo letezes. Ahogy mar mondtuk, ezt a kikepzohelyet elteritettek azok a lenyek akik masok karan akarjak jol erezni magukat.

Most viszont lejart az idejuk, ahhoz viszont, hogy visszaallitsatok az egyensulyt fontos, hogy arra a szintre emeljetek fel a testi energiaszinteteket, ahol megtortenhet a valtas a dominans sotetsegbol ujra vissza a fenybe.

Olyanok vagytok mint a fenypontok, amelyeket mar evezredek ota letompitottak, most viszont lassan de biztosan ujra a teljes
erotokben ragyoghattok. Ahogy egyre fenyesebben ragyogtok a korulottetek levo dolgok egyre nyilvanvalobba vallnak. Ahogy naprol-napra, orarol-orara egyre emelitek a szinteteket, az egesz bolygot ujra ragyogova teszitek. Olyanok vagytok mint a jelzofaklyak, de egyuttes hatasotok messze tulszarnyalja az egyeni fenyeteket. Egy eros energetikai racsot alkottok a bolygon, a sotetseget pedig egyre nyilvanvalobba teszitek, ahogy nol a kontraszt.

Meg ha most a jelenlegi allapototokban jelentektelen jatekosnak is erzitek magatokat, ti vagytok az egesz muvelet foszereploi. Nelkuletek nem tudnank segiteni, nelkuletek a bolygo sosem tudna kiszabaditani magat azokbol a sotet markokbol, melyek megprobaljak visszahuzni a sotetsegbe.
 
A nap végre felbukkant a látómezőn és soha többet nem nyugszik le, mindegy milyen hevesen is próbálják ezek a régi trükközők bemocskolni.
Lehet hogy hagynak itt-ott nyomot, de barhogy is probalkoznak nem tudjak megallitani. Tobbet nem tudnak benneteket letompitani kedveseim. Ahogy a teljes erotok visszanyeresehez kozelitetek, a feny erosodik es azok akik nem tudjak kiallni ezt az intenzitast el kell hogy forduljanak es masik sotet sarkot kell talalniuk.

196 vege...
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése