2012. szeptember 26., szerda

Nevessetek újra többet! - Herak Szíriusz - frissítve


HERAK a Szíriuszról / 2012. szeptember 20.
Frank Scheffler közvetítése






 NEVESSETEK ÚJRA TÖBBET!


Legyetek üdvözölve kedves Fénytestvérek,
A naprendszeretekből szolgálunk további információval az 5. dimenziós átalakulás felkészüléséhez. Mint azt már tudjátok, az önmagunknak való megbocsátás és önmagunk szeretete a fő hajtómotorja a magasabb energiamezőkben való biztonságos közlekedésnek. Aki nem teljesíti ezeket a követelményeket, annak nehezére esik a dimenziók magasabb szintjeit elérni. Nem hiába mondjuk, hogy a mesterré válás útján lépkedtek a magasabb szférák felé. Természetesen mindegyik léleknek van egy időkerete, ennek megvalósítására, nincsenek társadalmi különbségek, mindenki belső érzéseinek útját járja és ezt nem lehet erőszakkal kényszeríteni.

De szeretnénk emlékeztetni benneteket arra, hogy ne feledkezzetek meg ebben a „szent” küldetésben egy fontos, de egyszerű alkotóelemről: a NEVETÉS-ről, amire újra emlékeznetek kell. Ez minden cél és szándék nélkül lehetséges. Próbáljatok még tudatosabban élni, hogy rátaláljatok az élet könnyedségére, mert ez egy gyógyító folyamat. Azt tapasztaljuk, hogy nagyon kevés ember van aki mestere lenne a nevetés gyakorlatának, főleg az általatok úgy nevezett „spirituális közösségekben” tapasztalható a túlzott komolyság és a mogorvaság.

Minden bizonnyal fájdalmas tapasztalatokra tettetek szert a mostani és a korábbi inkarnációtok során, így kénytelenek voltatok egy belső védelmi rendszert kiépíteni, de pont most időszerű a lét könnyedségét megélni és sok dolog van az anyagi síkotokon, ami egy szívből jövő nevetésre érdemes lenne.
 NEVESSETEK EGYSZERŰEN MAGATOKON, itt nem saját magatok kinevetéséről van szó, hanem, amit ti „ökörködésnek” neveztek.

A kérésünk hozzátok a következő: NEVESSETEK többet.
Ha sejtenétek, mennyi pozitív energia ér el benneteket sejtszinten, ha szívből nevettek magatokon vagy az élet vicces pillanatain!

Ez a ti „életetek színháza”, a dualitás színpada és fel kell ismerni benne a lét és nevetés könnyedségét.
Mi itt a hajókon a jókedv és a nevetés energiáiban élünk és azt szeretnénk, hogy ti is meg tudjátok ezt valósítani.

A spiritualitásnak semmi köze komorsághoz, mogorvasághoz és a görcsösséghez, a spiritualitás szép pillanatai hivatottak benneteket visszavezetni az élet könnyedségébe.
A ti világotok egyik nagyszerű színésze, Charlie Chaplin azt mondta:
Egy nap nevetés nélkül, egy elvesztegetett nap.

Ehhez mi is csatlakozunk és még megtromfoljuk: Tiszta szívből nevessetek, hogy a könnyetek kicsordul és a hasatok belefájdul.

Ezzel a nevetéssel sok mindent el tudtok engedni és megtaláljátok a harmóniát. De kérjük, ne értsétek félre ezt a tanácsot, mert a FÉNY-hez való hűségeteket nem szeretnénk nevetséges színben feltűntetni, de érezzük, hogy az üzenetünk sokatok megértették, mit is akartunk mondani nektek itt.

Kérünk benneteket, legyetek vidámak és nevessetek újra többet, mi is örömmel látjuk a többletenergia morfogenetikus mezőbe érését.

Most szeretnénk témát váltani és az utolsó közvetítést illetően egy hibát kijavítani, említettük a konfliktust a Közel-Keleten és ott egy gépelési hiba csúszott be, mert a konfliktus az USA, Izrael és Irán között van és nem Irak között, ahogy az előző csatornázásban szerepel.

Így továbbra helyünket megtartva küldjük munkátok iránti lelkesedésünk hullámait, mindegyik fénnyel teli területre és a már létrejött kis csoportok felé, akik felvették velünk a kapcsolatot. Tudjuk, ki az, aki nyitott irányunkban és kérünk benneteket, folytassátok a fénytől sugárzó folyamatokat ezen a gyönyörűséges Gaia-nak nevezett bolygón.
Úgy legyen.

SELAMAT  Herak Szíriusz

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: www.sternensaaten.de
 http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/26/herak-nevessetek-ujra-tobbet-2012-09-20/


*



 Kacagás

"A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. 
Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.” 

(Anthony Robbins)






*

A másik blogomon, az alábbi két linken találsz sok-sok okot a nevetésre:

Mosolyfakasztó
http://szepjovot.blogspot.hu/2012/06/nevessunk-egy-jot.html

Mosolyfakasztó 2
http://szepjovot.blogspot.hu/2012/08/mosolyfakaszto-2-0913.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése