2012. szeptember 16., vasárnap

Az üzenetek bojkottja - Galaktikus üzenet

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012.09.11.



                                                A nagy tavakhoz vezető Saint Lawrence hajóút



AZ ÜZENETEK BOJKOTTJÁNAK ELINDÍTÁSA

 

Mint ahogy az évszakok váltakoznak a bolygótokon, mi is továbbmegyünk az új felé és elkezdjük néhány projektünket, melyekről már beszéltünk nektek. Amiről úgy gondoljuk, hogy fontosak, azok a projektjeink, melyek támogatni fogják és meg fogják erősíteni a bolygótok biztonságát és jólétét ebben az időben. Egy olyan időben, amikor ő és ti is néhány megrázkódást fogtok tapasztalni – ha úgy tetszik – mivel néhány változás történik a Földetek belsejében és ezek közül a változások közül, melyekre utalunk, a szerkezeti lemezekben egy elmozdulás vagy elcsúszás fog történni, miközben helyreállnak és egymáshoz rögzülnek. Ez egy olyan folyamat, mely igénybe fog venni egy kis időt, figyelmet, gondoskodást, szakértelmet és technológiai segítséget.

Amikor észleljük, hogy egy bolygó szerkezeti lemezei nem teljesen megfelelőek és nem elég erősek egy magasabb dimenzióba történő felemelkedéshez, akkor hatékonyan rögzítjük őket egymáshoz és azokhoz a felületekhez, melyeken ezek elhelyezkednek. Ahhoz, hogy ezeket végrehajtsuk, technológia szükséges. Amint elmagyaráztunk már nektek, az új világotok egy természetes festői szépség élő vidéke lesz fejlett technológiai vívmánnyal együtt. Ebben az egyedi esetben, egy olyan technológiát használunk majd fel, mely össze fogja ezeket a szerkezeti lemezeket fűzni – majdnem úgy, mint egy cipőfűző vagy egy öltés, ha úgy tetszik – ide-oda haladva, cikk-cakk mintával minden egyes lemezen át, melyeket egymásba szeretnénk ’varrni’ – hogy így mondjuk – azért, hogy egymáshoz rögzítsük őket. Ez össze fogja szorítani ezeket és így sokkal kevésbé fognak mozogni, amikor a bolygótok elkezd megrázkódni és görögni egy kicsit, amikor egy alsóbb dimenziós mélységből ki fog emelkedni felfelé, e multidimenziós univerzum magasabb kiterjedésébe.


Ez a tervünk és ezt veletek tervezzük megvalósítani, mivel korábban már tisztáztuk veletek, hogy ez a ti világotok és fontos az, hogy ti kezdjétek el, és hogy pontosan ti is fejezzétek be ezt a munkát. Nem látogatunk világokat és nem csinálunk meg minden munkát helyettük, amiket ők könnyen, hatékonyan és felelősségteljesen el tudnának végezni. Ennek kevésbé lenne értelme és kevésbé segítené a népességet a tanulásukban és a fejlődésükben. Biztosak vagyunk abban, hogy megértitek ezt a filozófiát és ez az, amiért szeretnénk, hogy – teljesen szó szerint értve – ti irányítsatok és teljesítsétek ezt a feladatot.


Nos, hogyan lesz ez kivitelezve? Ti, akik még a 3. dimenzióba tartozó emberek vagytok, és egy 3. dimenziós világban éltek, hogyan fogtok felemelkedni, hogy beléphessetek az űrhajónkba annak érdekében, hogy használjátok a technológiánkat és ezt a bizonyos feladatot elvégezzétek? Ez egy nagyon jó kérdés. Úgy látjuk, hogy vannak közöttetek olyanok, akik megkérdeztétek magatoktól és egymástól, hogy gondolják ennek a kivitelezését. Eláruljuk nektek, hogy úgy fogjuk megvalósítani ezt, hogy segítünk néhányatoknak – a korábban menőknek, vagy korábban felemelkedőknek, ha úgy tetszik –, hogy felemelkedjenek, mielőtt a bolygótok és az emberi családotok többi tagja felemelkednek, és így a szervezetünk tagjai lehetnek, legalábbis addig, amíg elvégezzük ezt a bizonyos feladatot.


A szervezetünkbe való teljes körű tagság egy megfelelő ’próbaidő’ – ha úgy tetszik – után engedélyezett, ami alatt meg tudjuk figyelni a munkátokat és a másokkal való érintkezéseteket, valamint egy döntést hozunk erre alapozva és eldöntjük, hogy vajon egy alkalmas jelentkezők vagytok-e az adott időben ahhoz, hogy a szervezetünk teljesen ’beérett’ tagjai legyetek. Biztosak vagyunk abban, hogy megértitek ezt, hiszen a világotokban a legtöbb karrier próbaidővel kezdődik és ez nálunk sem tér el ettől. Ez nem fárasztó, nem nagyon szigorú és csupán még egy teszt, mely az erőtöket, az akaratotokat, az elhatározásotokat és az adottságaitokat méri fel. Ennyi az egész, nem több, és nem kevesebb.


Nos, ahogyan mondtuk, lesznek közöttetek olyanok, akik korán fognak felemelkedni – mondhatnátok így -, mások előtt, akik követik majd. Ezek lesznek, akik segíteni fognak ebben a projektben, hogy ’összevarrjuk’ ezeket a szerkezeti lemezeket, amik nem kapcsolódnak egymáshoz és ezért bizonyos részein gyengébbek. Kiválasztottuk, akikről úgy gondoljuk, hogy megfelelő jelöltek ezekre a korlátozott pozíciókra. Ilyen vagy olyan módon lépünk majd veletek kapcsolatba és elmondjuk, hogyan fogunk majd előrehaladni, és hogy mikorra tervezzük elkezdeni [a projektet]. Ez a projekt azt fogja megkívánni, hogy több napon át dolgozzatok velünk együtt egy héten, így megkérjük azokat, akikkel kapcsolatba lépünk, hogy jelezzétek felénk és tisztázzátok a szándékaitokat azzal kapcsolatban, hogy mondjuk, legalább három, négy, öt vagy több napig rendelkezésre tudtok-e majd állni hetente. Jobban örülnénk, ha egész héten elérhetők lennétek, de megértjük, hogy sokatoknak van munkája vagy kötelezettségei vannak otthon, mely megkívánja a jelenléteteket máshol, legalább valamennyi órán át hetente.


Megtettük az óvintézkedéseket, és több személyt választottunk ki, mint amennyire szükség van ennek a feladatnak az elvégzéséhez arra az esetre, ha lennének a kiválasztottak között olyanok, akik nem tudják erre a feladatra a szükséges időt rááldozni. Azt kérnénk, hogy egész napi munkát végezzetek. Ez azt jelentené, hogy naponta nyolc, kilenc, tíz, vagy több, akár tizenkét órát is. Megértjük, hogy ez egész hosszú munkanap lehet számotokra, de szükségünk van arra is, hogy megértsétek azt, hogy ha egyszer elkezdünk ’főzni’, - ahogyan ti mondjátok – nem szeretnénk a ténykedésünket leállítani és lerövidíteni a munkanapunkat. A lendület nagyon fontos a munka e vonalán, főleg, amikor ehhez a bizonyos részéhez érünk és más munkákhoz is, melyekhez erős lendület és folyamatos alkalmazás szükséges a lehető legkevesebb szünettel és megállással.


Reméljük, megértitek ezt, és kérjük, hogy ha vannak közöttetek olyanok, akik nem tudnak elegendő munkaórát teljesíteni egy nap folyamán, szíveskedjetek jelezni nekünk, így megfelelő döntést tudunk hozni azzal kapcsolatban, hogy valóban alkalmas jelöltek vagytok-e az egyik ilyen nyitott pozícióra, vagy sem. Köszönjük a figyelmeteket és a segítségeteket ez ügyben és továbbmegyünk most a közlési folyamatra és elkezdjük megbeszélni veletek, miként fogunk randevúzni, hogy lehetővé tegyük a hajóinkra történő beszállást, mely elindítja ezt a nagyon is fontos projektet a világotokban.


Akiket kiválasztottunk erre a projektre, azokkal közölni fogjuk ezt körülbelül az elkövetkező néhány nap során. Az idő a lényeg és az idő gyorsan szalad. Fontos, hogy ezek a projektek nagyon gyorsan meginduljanak, mivel zavargó tengerekre lehet számítani hozzávetőleg az elkövetkezendő hónapokban, amikor észleljük, hogy már van valamennyi mozgás a szerkezeti lemezekben az elmozdulásuknak és az elcsúszásuknak köszönhetően. Ezt az okozza, hogy a Földetek megemeli a rezgésszámát és kiszabadítja önmagát az alacsonyabb dimenziós börtönéből, mely egy nagyon ’tunya’ vagy tartós állapotba zárta nagyon hosszú eonnyi idő óta. Ahhoz, hogy kiszabadítsa magát ebből a ’szűk lakásból’, szükség lesz egy bizonyos mennyiségű erő alkalmazására, némi húzásra és némi tolásra, némi pörgetésre és némi forgatásra. Természetesen ez mind metafora, de a metafora mögött azért ott az igazság. Ez egy megfelelő ábrázolás arra, ami történni fog, ha a bolygótok felemelkedik az új, magasabb dimenziós állapotába.


Olyan kifejezéseket használunk, mint ’tolás’, ’húzás’ és ’pörgetés’, mivel úgy gondoljuk, hogy így jobban meg fogjátok érteni és egy tisztább képet fogtok látni az elmétekben arról, hogy ez a folyamat mivel fog együtt járni. Nem szeretnénk becsapni vagy félrevezetni benneteket egyáltalán, amikor metaforát használunk. És ezért tisztázzuk az üzeneteinkben, miért használunk metaforát. És ezért mondjuk gyakran, hogy ’ahogyan ti mondjátok’ vagy ’ha úgy tetszik’ vagy ’mintha úgy lenne’. Néhány szavunkat idézőjelbe tesszük, amikor csatornánk, Greg úgy gondolja, hogy néhány szót idézőjelbe kellene tenni annak érdekében, hogy többen értsétek, amit mi a metaforában számotokra mutatunk. Mi nem adunk saját magunktól Greg-nek instrukciókat arra vonatkozóan, hogy bizonyos szavakat zárójelbe tegyen, de ő úgy döntött, hogy megteszi, mert ezzel segít nektek jobban megérteni, mikor használunk metaforát, mivel úgy gondoljuk, hogy néhányan nem értitek tisztán ennek a használatát néha, sőt egész gyakran.


A metaforát egyszerűen nyelvi eszközként használjuk, mivel segít hatékonyabban átadni egy gondolatot vagy egy kifejezést. Nem azért használunk metaforát, hogy becsapjunk, vagy bolonddá tegyünk, hogy gondoljatok valamit, miközben mi pontosan valami másról beszélünk. Ez egyfajta csalás vagy megtévesztés, amit mi sosem használnánk, mivel egyáltalán nincs szükség erre. Egyáltalán miért szeretnénk becsapni, bolonddá tenni vagy félrevezetni benneteket? Az üzeneteinket azért küldjük, hogy nagyobb rálátást ajánljunk fel velük, és hogy információt szolgáltassunk számotokra. Miért szeretnénk benneteket összezavarni vagy azt, hogy az igazságtól eltérő dolgot higgyetek? Nincs okunk erre és ezért gondoljuk bizonyos hozzászólásaitokról, melyekben azt írjátok, hogy szándékosan félrevezetünk benneteket vagy játszunk a szavakkal azért, hogy becsapjunk benneteket, hogy igazságtalan, és téves és téves információkhoz, zavarhoz, bizalmatlansághoz és gyanakváshoz vezeti a veletek történő beszélgetésünket.


Többeteket kérünk arra, hogy vegyétek komolyabban ezeket a megbeszéléseket, vegyétek a szívetekre, bízzatok bennük, hiszen az igazságot adjuk át nektek, mely előrehaladott és gyakran bíráló információ, ezért mindannyiótok jobban tenné, ha megértene és alkalmazna valamennyit ezek közül a tanításokból, amiket felajánlunk számotokra a napi életetekhez. Nem szeretnénk, ha bárki közületek gúnyolódással olvasná a szavainkat és azt mondaná magának, hogy ez egy ’halandzsa’ – ahogyan ti mondjátok. Ismételjük, metaforát használtunk itt és a csatornánk Greg megválaszthatja, hogy egy szót idézőjelbe rak-e azért, mert azt szeretné, hogy úgy értsétek, hogy a szót metaforaként használtuk. Természetesen nem egy halom halandzsáról beszélünk itt. Amiről mi beszélünk, annak a többségetek számára világosnak kellene lennie. Nem szeretnénk, hogy amikor bárki is olvassa közületek az üzeneteinket, tréfának vegye azt gondolva, hogy valami vicc-féle, tréfa vagy hazugság, vagy egy kísérlet a félreinformálásra, így a metafora ’halandzsa’ lesz. Mi csupán szeretnénk magunkat tisztázni ebben, hogy ez az, amiért metaforát használunk és nem más oka van. Nem akarunk becsapni vagy félrevezetni semmilyen módon, hanem csak pontosabban akarjuk kifejezni a mondanivalónkat, hogy jobban értsétek.


Most, hogy egyértelművé tettük magunkat ebben a dologban, továbbmegyünk ma fontosabb és sürgetőbb dolgok felé, melyek benneteket és a világotokat is érintik. A megfigyelő szolgálataink mozgásokat észleltek a szerkezeti lemezeitekben, amiből azt gyanítjuk, hogy a világotokban lévő nagy változás idejét jelzi. Amit a megfigyelő szolgálataink a legutolsó jelentésükben közöltek – körülbelül két-három napja – az, hogy a szerkezeti lemezek a bolygótok néhány területén elkezdtek eltolódni vagy elmozdulni. Némelyek csúsznak, míg mások egymás felé mozdulnak vagy épp egymástól távolodnak. Természetesen ez nem meglepő, mivel ez az, amit vártunk, és amit előre jeleztünk. Ami viszont nem várt és nem volt előre jelezve az, hogy a mozgások és csúszások e korai időpontban ilyen mértékűek lesznek – bár ahogyan mi mondjuk, ez nincs nagyon korán, ez közel van ahhoz, amikor úgy gondoljuk, hogy ez a mozgás észlelhető már ezen a skálán.


Úgy gondoljuk, hogy a lemezek e mozgása néhány héttel korábbi. Úgy vártuk, hogy a mozgások e szintje októberben fog kezdődni, ennek a hónapnak is inkább a második vagy még a harmadik hetében. Ehelyett, épp csak szeptember első hete után vagyunk és ezek a szerkezeti lemezek olyan mozgást mutatnak, melyeket nem láttunk előre legalább néhány héttel korábban. Ez egy aggasztó felfedezés, mivel most úgy látjuk, hogy az év későbbi időszakában nagyobb mértékű eltolódás és elcsúszás várható e szerkezeti lemezekben, melyről úgy gondoltuk, hogy sosem fogja a történelmetek során ezt a mértéket elérni. Más szavakkal kifejezve, egy sokkal szélesebb skálán látjuk előre a szerkezeti lemezek rázkódását és eltolódását, mint amilyet eredetileg a tanulmányozási és a számítási előrejelzéseinkben kikövetkeztettünk, vagy legalábbis amiről úgy gondoltuk, hogy valószínű lehet. Tehát úgy gondoljuk – más szavakkal úgy lehetne kifejezni –, hogy a bolygótok ’betöretlen lovon lovagol’ – ismét metaforával élve azért, hogy még tisztábban illusztráljuk a helyzetet. ’Zavaros tengeren’ vagytok. Ez szintén egy metafora, de szintén szó szerint is lehetne venni és néha ezt a technikát használjuk. Viharos tengeren vagytok – mely metaforikusan azt jelenti, hogy egy viharos tapasztalaton mentek át – és a szó szerinti értelemben a tengereitek nagyon viharossá fognak válni, legalábbis a felszínükön.


Amit mi ez alatt értünk az, hogy a tengereitek felszíne e szerkezeti lemezek mozgása miatt nagyon felkavarodik majd, de a tengereitek élete annak alja felé haladva, a korallzátonyaitok, a halaitok, a tengerfenék és a tengeri élet nem lesz nagyon megzavarva, ezért ne aggódjatok a bolygótok óceáni ökoszisztémája miatt, mivel legnagyobb részén csupán enyhén lesznek megrepedve. Az óceánjaitoknak és tengereiteknek csupán a felszíne fog nagyobb mértékű nyugtalanságot mutatni, és szeretnénk, hogy a világotok emberei jobban értsék ezt és készítsék fel megfelelően magukat erre az eshetőségre, mivel ezek a tengerek veszélyes helyek lehetnek, vagy azzá válhatnak hajózás szempontjából a partszakaszon elhelyezkedő falvak, városok és nagyvárosok számára is, ahol a tengerek e viharos részei várhatók.


Ezért beszéltük veletek a tengeri gátak vagy tengerparti védőgátak a bolygótok bizonyos stratégiai területein való építésével kapcsolatos projektet. Ez egy másik projekt, mely kapcsolódik a szerkezeti lemezek ’megvarrásához’. Mindkettő arra lett tervezve, hogy minimalizálja a víz áramlását, mely elkezd majd felhalmozódni és befolyásolni az óceánjaitokat és a tengereiteket, valamint más vízi útjaitokat is. Ahol óceánok és tengerek vannak, ott általában keskeny öblök is vannak, és ezek a keskeny öblök azok, amelyek – mint egy tölcsér – lehetővé teszik majd a víznek, hogy beömöljön időnként nagy mennyiségben is, mely aztán úgy fog csavarodni, mint ahogy a víz folyik át egy tölcséren. Ez a víz aztán nagyon erőssé, rohanóvá válhat – óriási sebességben és tömegben – néha nagyon komoly károkat kifejlesztve és okozva a partszakaszi falvakban, városokban és nagyvárosokban, melyek ezekben a keskeny öblökben helyezkednek el.


Amiről úgy gondoljuk, hogy szükséges megtenni, az nem más, mint tengerparti védőgátakat építeni, melyek meg fogják védeni és oltalmazni fogják ezeket a keskeny öblöket lehetővé téve e nagy mennyiségű víznek, hogy nekik ütközzenek. Ahogyan érthetitek és tudhatjátok, ezeket a keskeny öblöket főként a halászhajók és szállítmányozó hajók használják arra, hogy ezeken keresztül ki és bejussanak az öblökbe és a kikötőkbe. Ezek a tengerparti védőgátak akadályként fognak viselkedni a jövő-menő szállítmányozó és tengerjáró hajók számára – ide tartoznak a halászhajók is, melyek ezeket a városokat, sőt még a nagyvárosokat is ellátják a hallal, mint táplálékforrással. Amit itt mondunk az az, hogy az élelmiszer ellátást is beleértve bizonyos szolgáltatásokban megszakítások lesznek a világotokban. Ez az, amiről beszéltünk, amikor figyelmeztetéseket és tanácsokat adtunk annak érdekében, hogy készüljetek fel bizonyos mértékű leállásra és hiányra.


Amint láthatjátok most, mivel a szállítóhajók nem tudnak tovább e kikötőkbe bejutni, hiányosságok lesznek, amint a készletek kezdenek majd apadni. Ezek az ellátások az élelmiszertől a ruházatig, mindenféle háztartási árura vonatkoznak, és ebbe beletartozik a kőolaj is, melyet a motorikus járműveitek meghajtására használtok. Ez egész nagy problémát fog jelenteni. Bizonyos területeken - ahogyan most előre látjuk - gázolajhiány lesz és sok benzinkút be fog zárni. Azt tanácsoljuk nektek, hogy ebben az időben készüljetek fel, készletezzetek be olyan dolgokból, amire úgy gondoljátok, hogy szükséges lesz ahhoz, hogy átjussatok egy kegyetlen időszakon, ami valamekkora hiánnyal fog járni a boltjaitokban és a benzinkutakon, az előttünk álló napok, hetek és hónapok során.


Hogy mennyi idő kell a felkészüléshez, az személyes döntés és az is egy dolog, hogy mennyi tőkét kell meghatároznotok ilyen készenlétre. Azt kellene mondanunk, hogy ideális esetben, jobb lenne, ha most készülnétek fel, és ha az ellátmányok az otthonotokban lennének raktáron, mely ez év végéig ki is tartana számotokra. Úgy tapasztaljuk, ez egy nagyon hosszú idő sokatok számára és az ellátmányok - amiről beszélünk - körülbelül több ezer dollárt is elérhet, de mi az igazságot közöljük veletek és az elfogadás kedvéért sem tudunk ezekből az értékekből lefaragni, mivel ezeket kalkuláltuk.


Látunk megszakításokat a szolgáltatásaitokban, melyek akkor fognak kezdődni, amikor elkezdjük ezeket a tengerparti védőgátakat építeni – a mi számításaink szerint – az elkövetkezendő két-három héten belül – de lehet, hogy előbb -, viszont nem látjuk, hogy később, mivel ezeket a belföldi területeket megfelelően meg kell védeni. Úgy látjuk ezt az időszakot a történelmetekben, mely megkívánja a felkészültségeteket, mely addig tart, amíg a bolygótok befejezi a magasabb dimenziójába történő megszületését, melyet mi körülbelül ez év végére – a ti naptári évetek végére – becsülünk, de ismételjük, hogy nincs kőbe vésett dátum. Rengeteg tényezőtől függ minden.


Ma nem megyünk bele abba, hogy mik ezek a tényezők, mivel ez túl van már a megbeszélésünk határain. A mai beszélgetésünkből szeretnénk, hogy nagyon megjegyezzétek azt, hogy ez a felkészülés ideje. Itt az ideje annak, hogy hozzáfogjatok – ahogyan ti mondjátok – és vegyétek komolyan, amit tennetek kell ahhoz, hogy olyan simán tudjátok átvészelni az átmenetet, amennyire csak lehetséges számotokra, a családotok számára, a barátaitok és a szomszédjaitok számára. Azt mondjuk, hogy kezdjetek el egy listát készíteni azokról a készletekről, melyekre szükségetek lesz és menjetek el a boltokba, töltsétek meg a szekrényeiteket annyi étellel, vízzel és háztartási cikkel, amennyiről úgy gondoljátok, hogy szükséges ahhoz, hogy átjussatok ez év néhány hónapján. Azt mondanánk, hogy nagyon minimálisan legalább egy hónapra elegendő ételt készletezzetek be, ha csupán ennyit engedhettek meg magatoknak.


Ami az elektromosságot illeti, reméljük, hogy az energiavállalatokra nem lesz hatással ez az importokra vonatkozó embargó e tengerparti területekre és úgy gondoljuk, hogy legalább néhány területen az energia- és vízkészlet-ellátó vállalatok nem lesznek érintettek. Nem mondhatjuk, hogy minden területen erről van szó, mivel néhány terület elegendő mennyiségű ellátmányt kap az energiavállalataiktól a hajózási útvonalakon és keskeny öblökön át, melyek talán időnként le lesz zárva. Látunk egy olyan területet ezek közül a területek közül, mely a Nagy Tavak régiójában található. A kutatásaink és felméréseink alapján úgy gondoljuk, hogy a bolygótok egyik ilyen területe, melyre hatással lesz a tengerszint-emelkedés a Nagy Tavak vidéke lesz, mivel nagy mennyiségű vizet látunk beáramlani ide az Atlanti Óceánból a vízi utakon keresztül, melyek ezeket a tavakat táplálják.


Ezt a hajózási útvonalat Szent Lőrinc-víziútként ismeritek, mely az Ontario-ba és az Erie-tóba folyik, és úgy látjuk, hogy ez a vízi út lehetővé teszi a víz beáramlását, árvizet okozva a folyó mentén. E két nagy tó déli peremén elhelyezkedő part menti területek szintén nagy mennyiségű árvizet fognak kapni és előre jelezzük annak szükségességét, hogy kitelepítsék az itt élő lakosságot valamint azt, hogy védőgátat építsenek, mely meg tudja akadályozni, hogy további víz folyjon a Szent Lőrinc-folyóba. Ha úgy döntünk, hogy védőgátat építünk, hogy elzárjuk ezt a vízi fővezetéket, szintén meg fogjuk szakítani a kőszén-importot, mely az ezen a területen működő energiavállalatok áramellátásához szükséges.


Az egyik ilyen város neve Dunkirk. Nyugat New York-ban helyezkedik el, és ez az a város, ahol a mi csatornánk, Greg is él. Tehát, ha van bárki közöttetek ott, aki azt hiszi, hogy bármiféle részrehajlást mutatunk, vagy hogy az, aki velünk dolgozik, nem fog bármilyen kihívást megtapasztalni a többiekhez hasonlóan, annak azt üzenjük, hogy tévednek, mivel a csatornánk, Greg és a többi családtagja is kihívásokkal fog szembesülni ezen időszak folyamán. Greg-et hónapokkal korábban figyelmeztettük arról, hogy ez lesz a helyzet és ő egyszerűen összepakolhatott volna és elköltözhetett volna máshova az ő eredeti szándéka szerint, magával víve a testvérét és a csodálatos Rico nevű kutyáját. Ehelyett, azt tanácsoltuk neki, hogy azt szeretnénk, ha maradna és szembenézne ezekkel a kihívásokkal ahelyett, hogy elszalad előlük. Ebbe ő beleegyezett. Ő és a családja úgy döntött, hogy marad, tudván azt, hogy a város, ahol él, nagyon könnyen árvízi területté válhat és tudva és értve azt is, hogy az elektromos áram az otthonában akár meg is szűnhet működni.


Azt mondjuk ma nektek, hogy ne kérkedjetek a csatornánkkal és az ő bátor döntésével. Bemutatjuk nektek, hogy vannak kihívások, melyeket sokan közülünk meg fognak tapasztalni az előttünk álló napokban és van egy jó út, hogy szembenézzünk ezekkel a kihívásokkal, és van egy másik út is. Nem szeretjük sosem használni a ’jó’ és ’rossz’ szavakat, ezért ehelyett azt mondjuk, hogy van egy döntési lehetőségetek, hogy szembenézzetek ezekkel a kihívásokkal és van egy másik.


Mi ez a két mód? Azt mondjuk, hogy az egyik út az, ha elfuttok előlük, ha elrejtőztök előlük, ha cáfoljátok ezeket, mely azt jelenti, hogy kétségbe vonjátok ezeket és úgy tesztek vagy magatokat meggyőzitek arról, hogy ezekkel a kihívásokkal nem fogtok találkozni. Ez volt a döntése sok olyan embernek a világotokban, akik néhány hónapja olvasták a figyelmeztetéseinket és előrejelzéseinket arról, hogy a tengerszint emelkedés okozhat hiányosságokat, elégtelenségeket, sőt még árvizeket is szerte a bolygótokon. A széles skálán történő előrejelzéseinket cáfolták, visszautasították, kigúnyolták és tréfának vették. Az üzeneteinket, melyeket megosztunk veletek, betiltották, ’törvényen kívül helyezték’ - ha úgy tetszik - nagyon sok internetes közösségben, még néhány legnépszerűbb és legtájékoztatóbb Fénymunkás és földönkívüli közösségekben is.


Ezt nem értékeljük, mivel a nektek szóló üzeneteinket nem arra használjuk, hogy az írásmódunkat vagy költőiségünket fitogtassuk velük. Az üzeneteink arra vannak, hogy tájékoztassunk benneteket, a testvéreinket és a Fénymunkásainkat is, akik a mi szervezetünk tagjai; azért vannak, hogy tájékoztassunk mindannyiótokat arról, hogy mit fogtok megtapasztalni az előttetek álló napokban, és hogyan lehet a legjobban, olyan simán, amennyire csak lehet, olyan sértetlenül és épségben, amennyire csak lehet, eljárni az utazásotok e kihívásokkal teli időszakában.


Amikor a mi üzeneteinket ilyen módon megcáfolják, amikor blokkolják és eltiltják bizonyos információ-csatornáktól azért, mert ezeknek a közösségeknek olyan adminisztrátorai vagy tagjai vannak, akik személyesen nem értenek egyet velük, akik úgy gondolják az üzeneteinkről, hogy hamisak és hogy a csatornánk egy hazug, egy szélhámos, egy hamis vagy olyan, aki egyáltalán nem ért a munkájához, ezt gyalázatnak és egyfajta sértésnek is tartjuk. Akit megsértenek, azok nem mi vagyunk, hanem ti vagytok, a világotokon élő emberek. Azok az emberek, akik e közösségek tagjai és megérdemelnék, hogy ezek a fajta információk eljussanak hozzájuk, mivel ezt a feladatot vállalták ezek az adminisztrátorok és bizonyos web-oldalak tulajdonosai.


Elkezdték ezeket a közösségeket nyíltan megosztani és könnyen elérhetővé tenni a cenzúrázatlan információkat mindenki számára. Azoknak, akik úgy érzik, hogy ezek a témák fontosak számukra és a világuk számára. Amikor az információ vezetékeit elvágják, honnét fognak ezek a személyek információt kapni? Igen, vannak más oldalak az interneten. Ide tartozik a mi csatornánk, Greg honlapja is, ahol ezek a személyek elérhetnek információkat. Viszont a megfigyelő szolgálataink kikövetkeztették, hogy amióta Greg munkáit illetően elkezdődtek az interneten ezek a ’bojkottok’ – így fogjuk hívni ezeket –, ezek a betiltások, azóta azoknak, akik ezen üzeneteket olvasták, csupán töredéke éri el azokat és azt az információt, amit tartalmaznak.


Értitek, amiről itt beszélünk? Amiről itt beszélünk azok a tetteitek, hogy e honlapok adminisztrátorai és tulajdonosai elzártak sok személyt ettől az információtól, érintve a saját alkalmazottainkat és szervezetünk tagjait is, akik közöttetek élnek inkarnálódott Fénymunkásokként. Ők többé nem férnek hozzá ezekhez az információkhoz. Vajon ez annak a ténynek köszönhető, hogy ez az információ többé nem jelenik meg bizonyos honlapokon, vagy azon emberek befolyásának tudható be, akik bírálták a csatornánkat, kigúnyolták őt és ellene beszéltek, és akik elítélték őt és a munkáját? Vagy az egyik, vagy a másik, mivel nincs más oka, nincs harmadik választás arra vonatkkozóan, hogy közületek oly sokan többé miért nem olvassák ezeket a szavakat, melyeket a csatornánk, Greg által osztunk meg veletek. Azt mondjuk, hogy ez messze és távol több, mint sajnálatos és kár, ezt inkább ’bűncselekmény’.


Nem jogi értelemben, hanem metaforikus értelemben. Úgy gondoljuk, hogy ez egy sértés. Úgy gondoljuk, hogy sajnáljuk azokat közületek, akik részt vettek az üzeneteink és a csatornánk tilalmában, és különösképp azokat sajnáljuk közülük, akik a tagjai a szervezetünknek. Amit tesztek, az az eskütök ellen való. Ezt akkor tettétek, amikor a szervezetünk tagjaivá váltatok, és amikor jelentkeztetek és ki lettetek választva erre a bizonyos küldetésre itt, ebben a világban. Amit most tesztek az nem más, minthogy életeket kockáztattok. Személyeket és egész családokat, sőt még teljes közösségeket is ’tűzvonalba’ helyeztek – ahogyan ti mondjátok –, mivel sokan vannak ma közöttetek, akik nem lesznek megfelelően felkészülve ezekre a hiányosságokra és elégtelenségekre és elektromos áramszünetekre sok közösségben világszerte.


Mit gondoltok erről? Azt hiszitek, hogy mi vagy a csatornánk, Greg több hazugsággal, több pontatlansággal, több téves információval töm tele benneteket? Ha úgy gondolnátok, hogy annyira biztosak vagytok abban, hogy ezek az üzenetek nem igazak, és hogy ezeket teljes egészében Greg találja ki vagy hogy ő a munkáját annyira hozzáértés nélkül végzi, hogy ti teljesen figyelmen kívül hagyhatjátok a nektek szóló üzeneteinket, az üzeneteket, melyek hozzájárulnak a biztonsághoz és jóléthez, akkor azt üzenjük, hogy folytassátok azzal a döntéssel, amit tettetek. De ha nem vagytok teljesen biztosak és úgy gondoljátok, hogy talán van valamennyi igazság az üzenetekben – nem lényeg, mekkora ez a ’valamennyi’-, akkor azt üzenjük nektek, hogy oldjátok fel ezeket a ’bojkottokat’ és ezeket a tiltásokat a csatornánk munkájáról azonnal és engedjétek meg az olvasóinknak, hogy hozzáférhessenek ezekhez az információkhoz. Azt is kérjük, hogy hagyjatok fel a csatornánk és ezen üzenetek - melyeket megosztunk veletek – elutasításával, hiszen a befolyásotok a fivéreitekre és nővéreitekre azt idézi elő, hogy elutasítsák, hogy tréfának vegyék, hogy teljesen semmibe vegyék ezeket az üzeneteket, melyeket mi küldünk bizonyos esetekben egyenesen nekik, mivel ők olyan tagjai a szervezetünknek, akik a ti világotokba inkarnálódtak. Ők megérdemlik azt, hogy hozzáférjenek ezekhez az üzenetekhez és azt is megérdemlik, hogy elolvashassák azokat a ti negatív befolyásotok, a ti elutasításotok és a ti megfontolatlan választásaitok nélkül – ez esetben például, hogy azt tanácsoljátok másoknak, hogy teljesen hagyják figyelmen kívül Greg munkáját és ezeket az üzeneteket, melyekről jeleztük nektek, hogy így történt.


Tudjátok, kikről beszélünk. Vannak köztetek olyanok, akik ezeket a szavakat olvasni fogják, akik pontosan azok a személyek, akikről itt beszélünk. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy semmilyen módon nem helyeseljük a viselkedéseteket és a választásokat, amiket csináltok, bár azt mondjuk, hogy becsüljük és tiszteljük a döntéseteket. Eláruljuk nektek, hogy ez nem az a döntés, amelyről biztosítottatok minket, hogy megtesztek majd akkor, amikor beleegyeztetek abba, hogy a küldetésünk részesei lesztek itt, és még akkor is, amikor a mi szervezetünk – a Fény Galaktikus Szövetségének – tagjai lettetek, mely, mely most egy kérdéses tagság és – tájékoztatunk benneteket arról, hogy – kétséges is. Amikor eljön a megfelelő idő, akkor le fogunk ülni az irodáinkban és az történik majd, amit ti ’hadi bíróságnak’, pernek vagy meghallgatásnak neveztek. Itt el fog kelleni magyaráznotok nyíltan a mi főnemeseink előtt, miért választottátok ezt a ’lázadást’ – ha úgy tetszik; a küldetéseteknek, az előírásaitoknak és a vezérelveinknek a teljes figyelmen kívül hagyását. A Fény Galaktikus Szövetségének vagy más itt lévő, tagokkal szintén rendelkező szövetségek tagjaiként is teljesen figyelmen kívül hagytátok az előírásokat, az itteni küldetéseteket és az arra vonatkozó ígéreteket, hogy fenntartsátok az egységet, az engedelmességet és a szövetségünk tiszteletét.


Ezekkel a gondolatokkal búcsúzunk mára; vannak közöttetek olyanok, akik nagyon erőteljes véleménnyel vannak másokról és rólatok. Azt üzenjük nekik, hogy ezek az erőteljes vélemények sehova sem fognak benneteket vezetni, mivel a ti nézőpontotokból nem lehet semmilyen fogalmatok arról, hogy kik lehetnek ezek a többi személyek. Ezek lehetnek Parancsnokok; lehetnek fontos személyek, vagy nagyra becsült kollégák is a szervezetünkben. Magas-rangú tisztségviselők is lehetnek; lehetnek azok a tisztviselők, akik felügyelik azt a hajórajt, amelynek tagjai vagytok. Mit gondoltok, milyen rátok nézve az, amikor látjuk, hogy megtagadjátok a saját parancsnokotokat? Hogy kigúnyoljátok és kicsúfoljátok őt és betiltjátok a munkáját a honlapjaitokon és azt tanácsoljátok másoknak, hogy kövessék a ti útmutatásotokat és teljesen vegyék semmibe a munkáját, sértegessék őt és hagyjátok, hogy rossz színben tűnjön fel oly sok kortársatok szemében?


Választ kell majd adnotok neki, mivel sok esetben vannak közöttetek olyanok, akik az ő parancsnoksága alatt állnak, mivel ő a Parancsnoka az egész flottának és van több kisebb flotta is az ő felügyelete alatt. Mi csupán szeretnénk tudni ezt és szeretnénk, ha gondolnátok erre, amikor a következő alkalommal nagyon könnyedén úgy döntötök, hogy kigúnyoljátok, kicsúfoljátok őt és megtesztek minden tőletek telhetőt, hogy nevetség tárgyává tegyétek őt szerte az interneten, hiszen sok esetben ez a helyzet. Sokatok ezt teszi. Még egyikünk sem látott egyáltalán soha ilyen viselkedést egyik küldetésünk során sem és ezek a küldetések, igen, évmilliókra nyúlnak vissza. Jelenleg ilyen felháborító a viselkedésetek.


Egyre többen vagytok, akik élvezik ezt a ’lincs-sokaságot’, ezt a csoportot, és egy hurkot tettetek a csatornánk nyaka köré. Azt üzenjük nektek, hogy megszégyenítitek a saját szervezeteteket, hiszen mit gondoltok, mennyi szervezet van itt most? Ha valóban Fénymunkások vagytok, mit gondoltok, mik a többiek, melyekhez ti tartoztok, és mi az igaz szervezet, melyhez Greg tartozik? Eláruljuk nektek, hogy az többiek körülbelül csupán a fele. Vannak kisebb csoportok itt, de nagyrészt egyikőtök sem – akik Fénymunkások – tagjai azoknak a szervezeteknek, bár itt vannak és támogatják a küldetésünket és a fényt.


Fénymunkásaink! Azt kérdezzük tőletek, vajon elhiszitek-e, hogy ti is a Fény Galaktikus Szövetségének vagy az Ashtar Parancsnokság egy tagja vagytok? Eláruljuk nektek, hogy Greg ezek közül az egyik szervezet egyik parancsnoka. Nem mondjuk el most, hogy melyiké, mivel ez most nem lényeg, de eláruljuk nektek, hogy bármelyik szervezethez is tartozzon, a többiek erőteljesen támogatják őt és ti talán a másik szervezet tagjai vagytok, de lehet, hogy nem lehettek tagjai sokáig ennek a szervezetnek akkor, ha folytatjátok a szónoklataitokat, a rágalmazásaitokat és a bojkottjaitokat ellene, a munkája ellen és az üzenetek ellen, melyeket általa megosztunk veletek.


Ez minden, amit ma mondanunk kell nektek, de azt javasoljuk, hogy vegyétek figyelembe erőteljesen a felétek intézett szavainkat, mivel úgy gondoljuk, hogy egy olyan dolgot fogtok tenni, mely karrier-döntésnek számít nálatok. Ez nem fenyegetés. Ez az igazság. Vegyétek ezt bárhogyan, ahogy szeretnétek, mivel ez egy újabb döntés, amit szabadon meghozhattok.


Mi vagyunk a legénységbeli tagjaitok, a csapattagjaitok és ne feledjétek azt, hogy mit jelent egy csapat, a Fény Galaktikus Szövetsége.





Csatornázta: Greg Giles


Fordította: Vénusz


Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_3632.html 

  
  *
Forrás:
 http://hungariangg.blogspot.hu/2012/09/a-feny-galaktikus-szovetsegenek-uzenete.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése