2013. szeptember 15., vasárnap

CSatlakozás a Felettes Énhez és az Egységhez -SaLuSa 09.13.


 Ez a bizonyosság a Felettes Énetekkel való kapcsolódásnak köszönhető, mert sokatoknak nem állja semmi útját, így szabadon tarthatjátok magatokat a Felettes Énetek által tolmácsolt bölcsességhez


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. szeptember 13.
MADAD közvetítése
01-salusaEgy erőteljes tisztító folyamat zajlott le az arra készen állóknál, továbbhaladásuk érdekében. Mi vakítóan ragyogónak látjuk FÉNYETEKET, ami másokat is a Fény útjára való lépésre inspirál. Érezzétek amint az új valóság a régibe áramlik, elhozva magával a szükséges változtatásokat, ami a megelégedettség érzésével jár együtt; és mindenekelőtt erőt ad, hogy teljességében megbízzatok önmagatokban és elengedjétek kétségeiteket. Ez a bizonyosság a Felettes Énetekkel való kapcsolódásnak köszönhető, mert sokatoknak nem állja semmi útját, így szabadon tarthatjátok magatokat a Felettes Énetek által tolmácsolt bölcsességhez. Jól figyeljetek rá, mert ő a legszorosabb szövetségesetek/szellemi vezetőtök utatok folyamán. Érezzétek a kapott információ erős visszhangját belsőtökben, ami a már jól ismert elismerést hozza el számotokra; és ha nem érzitek ezt a visszhangot, akkor ennek az lehet az oka, hogy van még néhány terület, amivel dolgoznotok kell; Felettes Énetek megmutatja ezeket.  Fogadjátok el és szeretettel tisztítsátok meg ezen területeket; és még ha egyes témakör még nem világos előttetek, akkor vagy tudatalattitokban vannak elrejtve, amit álomállapotban is lehetséges tisztáznotok vagy arra kérnek benneteket, hogy másoknak segítsetek, mert a ti energiátok azt jelzi, hogy tudjátok, mi a teendő. Az ilyen kapcsolatokon keresztül képesek vagytok egy nagyon erőteljes Egység megteremtésére, ami szintén képessé tesz másokat, hogy ők is hasonlóan viselkedjenek [ezt tegyék], ha készen állnak rá.
Sokan közületek álomállapotban látogat meg minket, amikor felveszik a kapcsolatot családjukkal és megkapják a vezetést, amit kértek tőlünk; gyógyítást is kapnak és a SZERETET tiszta formáját, ami minden éber állapotban fennálló akadályt mellőzve áramlik. Ezek alatt az (éjszakai) látogatások alatt feloldódnak ezek a blokkok, így sokan közületek képesek érzékelni a fizikai testetekbe áramló tiszta SZERETETET, ami belülről erősít, és ami egy állandó magas tudatszintre emel benneteket. Osszátok meg ezeket az érzeteket másokkal, akik veletek vannak, vagy akikkel találkoztok, és legyetek tudatában, hogy ezzel rajtuk is segítetek, hogy rátaláljanak a saját belső erejükre. Meglepődnétek, ha tudnátok, milyen sok embernek segítettetek már ily módon! Érezzük, hogy jól érzitek magatokat közelünkben, és tudjuk, hogy ez a megfelelő időpont a közeledésre azok felé, akik kívánsága a velünk való találkozás. Nagyon meghatódtunk a mindannyiunk között lévő köteléken és érzékeljük szeretetteljes gondolataitokat. Szeretnénk tudatni veletek, hogy osztozunk örömötökben és az izgalomban, hogy végre eljön a megfelelő pillanat életetekben; és közel vagyunk, hogy együttesen élhessük át a legcsodálatosabb pillanatokat a ’Mostban’!
Ez az időpont mindazok számára fordulópont is egyben, akiknek nem állt szándékukban a változás, és itt az eddigi államvezetőitekre gondolunk; tudják pontosan, hogy eljött az idő a visszalépésre és felszabadítani az utat az új vezetőszemélyiségeknek, akik az adott országot a az egység és a béke útjára akarják vezetni, így teremtve meg a Földanya egy nemzetét, amit az egész univerzumban elfogadnak és elismernek. Ez a cél az, ami felé együttesen törekedünk és ez a munka nemsokára láthatóvá válik, - mindenki számára láthatóvá, akik szeretnék meglátni ezt a változást, akik megnyílnak a felismerés előtt, hogy mindez mit jelenthet életük szempontjából, hogy csatlakozhatnak az Egység erejéhez, akik ennek már tudatában vannak.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és öröm tölt el intenzív kapcsolatunk által. Nagyon szívesen megosztjuk veletek érzéseinket és tudásunkat, mert már nagyon hosszú ideje készülünk erre a pillanatra; másrészt ámulatba ejt minket mindennapos fejlődésetek tempója. Készen állunk, hogy még többet oszthassunk meg mindannyiatokkal.
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett  http://kristalyhang.wordpress.com
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-13092013.html
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése