2013. szeptember 29., vasárnap

Telosi üzenet a MAGOK-nak -07.14.

 
Üzenetet kaptam egy Telositól! A neve Purebo.

Üdvözöllek benneteket felszíni testvérek és nővérek! Nevem Purebo!

Telos Nagy tanácsának egyik tagja vagyok. Amit nálunk a 12-ők tanácsának is neveznek. Sokunk és köztük magam is izgalommal és csodálattal várjuk végre a tökéletes pillanatot, amikor megnyílik számunkra a hegy, ahonnan feljöhetünk és megoszthatjuk veletek javainkat és tudásunkat. Ezáltal közelebb kerül egymáshoz a felszín és a Belső Föld világa is, amiket Gaia anyánk kormányoz a bölcs és szeretetteljes vezetése által.

Sokatok fog rövidesen teljes anyagi formában találkozni velünk és velem is. Aki ezt az üzenetet olvasni fogja, ahhoz ellátogatunk az általatok Eseménynek nevezett művelet időszaka alatt, ami számotokra sok-sok meglepetést tartogat. Természetesen békés és nyugodt értelemben. A félelmetek és aggódásotok minimalizálva lesz általatok, mert látni fogjátok, hogy mi nem bántunk, hanem szeretünk és tisztelünk benneteket. Akár csak az égben levő testvéreket és nővéreket is. Vagy mint mi egymást férfi és nőként is.

Világotokról is kívánok beszámolni felszíni rokonaim. Mint sokatok tudja! Van itt a felszínen számtalan föld, amiket ti országoknak, vagy más szóval mondva államoknak neveztek. Ezek az államok rövidesen át fognak alakulni úgy, hogy egymás nyelvét, történelmét és kultúráját ne keverhessék össze még „véletlenül” sem. Ezzel megvalósul az, mint ami nálunk is jelen van. A népek békében és szeretetben élnek egymás mellett. De úgy, hogy közben tradícióik nem csorbulnak, de nem is torzulnak, hanem megmaradnak egészségükben. Sőt! Az új generációk által tett tevékenységeik közben ezek csak kiegészülnek.

Ez lesz a jövőtök, hogyha a teljes tudatosság útjára léptek. De maradjunk még a jelenben, mert hiszen minden a mostban és bennetek is dől el.

Mint azt tudjátok, vannak különböző földek, amiket az előbbi ország és állam megnevezéssel illettem. Most ezek közül a földek közül csak kettőt kívánok kiemelni, mert itt várható sok-sok, de nagyon gyors változás.

Ezek egyike a Kárpátok földje. A másik maga Egyiptom földje. Utóbbival kezdem a kiemelést. Mint azt tudja sokatok, de még mindig vonakodva tekint rá kétoldalúan, hogy Egyiptomban jelenleg a szabadság igazi harca dúl, amit a felszíni vezetőitek hátsó csoportjai nem igazán néznek jó szemmel. Hanem félelemmel és haraggal és ennek érdekében mindent meg fognak tenni, hogy kígyót és békát hajigáljanak oda, hogy ti is kövessétek őket szabad döntésetekből. Ezt hirdetik ők az általatok fősodratú médiának nevezett csoportok által.

Kérlek benneteket felszíni testvérek és nővérek! Ne kövessétek őket. A saját belső utatokra lépjetek, amit ezen a földön, vagyis Egyiptomi földön csak a beavatottak végeznek csak pillanatnyilag. Ezek a beavatottak a magokhoz tartoznak, mint amilyenek ti is vagytok ti Kárpátok földjén élők sokasága! Mi magunk minden nagyobb egységet, amit a ti felszíni elképzelésetek, teremtésetek és pecsétjeitek által szétszakítottatok az egységes eredeti nevén szólítunk. Ezért is nevezem a Kárpát-medencét Kárpátok földjének és sokunk szintén Telosban. Nem különítjük el magunkat államokra, mert ezek csak a sokszínűség kimutatói, és nem pedig ki vagy elválasztói.

Ti MAGok! Támogassátok egymást szeretettel! Mert, ahogy a ti hátsó vezető csoportjaitok keresik a kapcsolatot azzal a csoporttal is, akik már el lettek takarítva a nem fizikai síkokról és sanyargattak benneteket több év tízezreden át. De már nem találják ők őket, mert mint mondtam az előbb el lettek távolítva már teljesen, és most Egyiptomi földön, ahol sok-sok ősi tudást tartalmazó írat, lemez, tároló és még számtalan relikvia van a mélységben a piramisok alatt is. Hozzánk visszük őket, mert ti még nem értenétek a tudást és sokatok félelmében elpusztítaná azokat.

Most Egyiptomi földön sok-sok elrendezés és változás történik, ami hozzátok úgy kapcsolódik Kárpátok földjén élők, hogy a történelmetek több kérdése megválaszolásra fog kerülni ez által, hogy megtudja igaz múltját, amivel meggyökeresedik népetek, és a Föld felszínének többi népének múltja is. Ami már kipusztíthatatlan lesz.

Maradva a jelennél. A médiátok sok-sok hazugságot és uszítást fog terjeszteni. Ezért, mint mondtam előbb is, hogy a belsőtökbe vegyétek az irányt, és ne figyeljetek a hangos hazudozásra és uszításra, mert minél hangosabbak ők. Annál nagyobb lesz számukra a baj, mert ezzel csak ők buknak és szeretett csatlósaik. Annál többet veszítenek el és többetek fog végre felébredni a hosszú alvásból.

Az Esemény, amiről beszélnek sokan közülünk is és közületek is a felszínen, már végső előkészületében van. Ezért ezek tudatában munkálkodjatok magatokon, hogy minimalizált legyen a félelmetek és az aggódásotok is. Ezzel azt üzenem, hogy egyáltalán ne rendelkezzetek ezekkel az érzelmekkel, mert csak ledermesztene benneteket.

Köszönöm a türelmetek! Purebo voltam! Telos és Földanya Fénye vetüljön reátok!
Közvetítette: HUNFény
http://www.fenyorveny.hu/2013/07/uzenet-purebotol-telosbol-belso-foldbol.html 

 
 

2 megjegyzés:

  1. Kerek egész. Ezért is hihető és azért is, mert a változás szükségessége tovább nem tűr halasztást: Akik ellen szól a változás, felkészültebbek, erős hatalmi helyzetben vannak.Külső segítségre van szükségünk. Lásd érkezik!

    VálaszTörlés
  2. kevés ,,,,a fény a bolygon ,,,,,ezért van ekkora SŐTÉTSÉG,,,,,.

    VálaszTörlés