2013. szeptember 11., szerda

Erősítsük a békét szeretettel! - Csodás Ashtar üzenet 08.27.


 Az az igazság, hogy ti mind Magasszintű Dimenziós Lények vagytok, akik elköteleztétek magatokat, vagy lekorlátozzátok magatokat..

 ASHTAR / 2013. augusztus 27.
Szasan Leland közvetítése
ASHTARAshtar - Erősítsük a békét szeretettel!      
Üdv, szeretett család! Üdvözlünk benneteket az Új Jeruzsálem fedélzetén, szeretett család! Mi a parancsnoki hídon vagyunk, és üdvözlünk mindnyájatokat. Megvan a helyünk, és ki van készítve a 'vörös szőnyeg'. Oly nagyon örülünk, hogy azt választottátok, hogy eljöttök, és velünk vagytok ebben az együttlétben! 
Mi mindig elérhetőek vagyunk számotokra, és nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy nektek mind állandó belépőtök van ide. Ti az Ashtar Parancsnokság földi legénysége vagytok emberi egyenruhában. Ez így van! És csak annak okán, hogy azt mondjuk nektek, hogy az Ashtar Parancsnokság földi legénysége vagytok, nem jelenti azt, hogy ti állandóan a hajó fedélzetén vagytok, habár legtöbben közületek igen, de néhányan nagykövetek vagytok olyan hajóinkon, melyeken Magas Dimenziós küldetéseket hajtotok végre, ahol más világokban léteztek.
Még akkor is, ha nincs világos elképzelésetek arról mit csinálhattok az Ashtar Parancsnokság tagjaként, tudjatok róla, hogy különböző okokból ti mindnyájan a hajóinkon voltatok, és vagytok! A megkülönböztetés oka az, hogy tiszteletben tartjuk a tényt, hogy ti döntöttetek amellett, hogy 3-ik dimenziós légkörbe, vagy energiába helyezitek magatokat. Ti mind azt választottátok, hogy leereszkedjék az a függöny, az a memória álcázás, veletek legyen ezen élettartam, és más élettartamok alatt. Néhány ember számára közületek ez már nem létezik, mások számára az még elég vastag függöny - ez nem számít.
Az az igazság, hogy ti mind Magasszintű Dimenziós Lények vagytok, akik elköteleztétek magatokat, vagy lekorlátozzátok magatokat, még egy jobb világra is, emberi öltözékben, hogy még egy utolsó élet tartamra megtapasztaljátok nemcsak azt, ami újnak tűnik nektek, de megrázkódtatások, és örömök, és elragadtatások formájában is. Hanem olyan célból is, hogy vezetők legyetek a Fényben, vagy Fény Hordozók legyetek, azonban ti azt választottátok, hogy úgy lássátok magatokat - ahogy feltartjátok a fáklyát a ’Szabadság Hölgyeként’ [New York jelképe-S. megj.], mert ezek vagytok ti, ezt sugározzátok egész lényetekből, még akkor is, mikor nem érzitek magatokat olyan fényesen, amilyenek Ti vagytok!!!
Ti olyan légkört hordoztok magatokkal, ami egy más fajta energia kibocsátás, mint ami másokból árad, akik jelenleg más emberi öltözékekben vannak jelen a Föld bolygón. És ti tudjátok, hogy fénymunkások vagytok, akik a fény útját választottátok, és rajta vagytok a Felemelkedés útján! Tudatában vagytok annak, hogy vannak olyanok, akik még mindig ragaszkodnak a sötétséghez.
A Fény oly ragyogó mindenhol, hogy még azok is, akik a legelszántabbak a régi módon való létezéssel kapcsolatban, sem képesek azt már ugyanúgy megtenni, és az egyetlen, amire gondolni tudnak, az a hazugság cselekedete. Nos, mi sokszor elmondtuk nektek, hogy mi ellehetetlenítettük az atomfegyvereket, és el fog jönni az idő, mikor minden fegyveres pusztítás lehetetlenné lesz téve! Mi már elszegődtünk arra, hogy sok mérgező anyagot eltakarítsunk.
Nektek magatoknak ugyanazok a képességeitek vannak meg energia mezőitekben, mint nekünk!!! Ez talán egy kicsit elvontnak tűnik, de ennek a valósága az, hogy mikor felismeritek, hogy ti a Szeretet vagytok, és hogy a Szeretet a legerősebb energia az univerzumban, olyan sok szeretet energiát tudtok magatokkal hozni, amit létrehoztok, és átsugároztok egész lényeteken át, hogy bármi is az, amit éreztek, hogy mit kell megtisztítani, ti magatok tudjátok azt megtenni! Azonban, azt kell mondjuk, hogy ez óriási lépés néhány ember számára közületek, és legtöbbetek számára ez egy kicsit elérhetetlennek tűnik.
Ti itt vagytok az Új Jeruzsálem fedélzetén. Mennyivel magasabbra kell még elérnetek? És ezt mi mindenképpen szóvá tesszük, mikor Sekhmethez csatlakozunk kristály hajóján. De eközben mi veletek vagyunk, minden szempontból együtt működünk veletek, és abban a fázisban, amit ti a Föld bolygó legnagyobb átalakulásának neveztek, ami valaha is megtörtént; és ez természetesen a Felemelkedés ugrása! De ez nem egyetlen óriási ugrás, ahogy arra rájöttetek.
Az elmúlt év december 21. napja egy kis meglepetés volt azok számára, akik azt gondolták, hogy az egy hatalmas azonnali lépésben fog megtörténni! Ahogy az oly sokszor történt a múltban - és ez visszamegy 2 ezer évvel ezelőttig, és még többel korábbra - mindig is voltak késlekedések. És azok számára közületek, akik azt gondolták, hogy hirtelen egyszer csak fenn, fenn lesztek az 5-ik dimenzióban, és még magasabban, mi csak azt fogjuk mondani, hogy ti magatok is szerepet játszottatok - habár nem voltatok tudatában - a folyamat ütemének mérséklésében, az óriási ugrás helyett!
Az annak okán volt, hogy azt mondtátok -  a könyörületes szívetek azt mondta - mi azt akarjuk, hogy mindenki mehessen, aki akar menni. És voltak emberek, akik menni akartak, de még akkor nem tudták, így a folyamat nem fejeződött be tavaly december 21-én. Ó, igen, az be lesz fejezve - ti mind ütemezve vagytok arra, ti mind úgy néztek ki, mint akik előre mozdultatok azon az úton. Mi nem látunk senkit ezen a rendezvényen, aki nem. Ti, mindannyian oda fogtok érni!!!
De ez újra ugyanaz a történet. Képzeljetek el egy sor gyereket, akik  fogyatékosságra lettek ítélve. Ők mind a start vonalon állnak. Egyik közülük sötét színű kalapot visel, és a többi mind világos színű kalapot hord - ebben én egy kicsit kiszínezem ezt - engedjétek ezt meg nekem. Ahogy a sportpályán előre haladnak, ahogy a verseny elkezdődik, és ez az, amit különleges olimpiának neveztek, és ez egy igaz történet, és az egy Seattle, Washington állam béli helyen történt a ti időtök szerint, néhány évvel ezelőtt.
Ahogy haladtak előre a pályán, egyikőjük megbotlott, és elesett, és az a fekete kalapos volt - ahogy mondtam, kicsit hozzáadok itt a láttatás okán. És mit tettek a fehér kalaposok? Ők megálltak, megfordultak, visszamentek, és segítettek a kis fekete kalaposnak felállni. Megfogták egymás kezét, és ők mind egyszerre sétáltak oda ahhoz a célvonalhoz. Nos, megértettétek a képet? Persze, hogy meg!
Oly nagyon szeretünk benneteket, és tiszteletben tartjuk szabad akaratotokat, és ha azt mondjuk, 'Lassítsatok egy kicsit, mert arra akarunk mindenkit biztatni, hogy velünk jöjjön', pontosan ez az, ami tiszteletben lett tartva - a ti szabad akaratotok, a ti szuverén, szabad akaratotok! De ez nem azt jelenti, hogy a folyamat megállt. Ti azt is elértétek, amit úgy neveztek, hogy kritikus tömeg pontja, ahol így szóltok, 'Csináljuk meg, legalább jussunk el az Aranykorig!' Ez az első fő, fő állomás az úton, és az nem igazán állomás, sokkal inkább egy levegő vételnyi lehetőség, és belélegezhetitek a sötét erőktől való megszabadulás levegőjét, és mindazon programoktól, amelyeket ők belecsepegtettek azokba, és hogy megváltozik minden, és mindenki fel lesz felszabadítva!!!
Nektek nem kell többé 3 állásban dolgoznotok, vagy az utcán, vagy a nyomornegyedekben élnetek, vagy betegnek lennetek, mert mi itt vagyunk, partnerségben veletek. Mi feltakarítjuk a bolygót, és mihelyt véghezvittük ezen bejelentéseket, mi előre fogunk haladni a fénysebességnél is gyorsabban, láncreakció szerűen, hangsúlyozottan, hogy mindez végre legyen hajtva! És mindenki a bolygón fel lesz szabadítva mindazon módokon, melyeket mindenki szenvedélye, és szíve szerint megtenne.
Tehát, habár mi már elkezdtük azt, mivel vannak dolgok, amik teljesen megsemmisítették volna a Föld bolygót, mi válaszolunk a hívásotokra. Például, az atomfegyverek megsemmisítése - már beszéltünk arról korábban, hallottátok az A &A jelentésekben, éppen most - NINCS TÖBB ATOMFEGYVER!!! Mi eltakarítjuk azt, amit ti radioaktív szennyeződésnek neveztek. Ó, igen, mi tudjuk, hogy vannak történetek internet szerte: 'Ne egyetek halat a Csendes óceánból; ne lélegezzétek be a levegőt; vigyázzatok, ha repülővel mentek, mert a repülő légáramlatai mind tele vannak ezzel a szennyeződéssel!' Kedvesek, ti nem jutottatok el addig, hogy lakosságotok kihaljon, vagy meg legyen tizedelve bármilyen módon, radioaktivitás miatt.
Igen, vannak valamennyien, és igen, az okozott elválást néhány embernek a fizikai testtől, de a Föld bolygó többsége számára nem az a forgatókönyv, amely történni fog. Ez most nem fog megtörténni, mivel mi gondoskodunk a legrosszabb részről. Mi rendelkezünk technológiával annak megtételére!
Ahogy elmondtam, ti meg tudjátok azt tenni a Szeretet erőtöket teljesen felhasználva. Nevezzük azt így el ' Haladjunk harcra kész sebességgel, és tegyük ki a Szeretetet!' És ez a legjobb védő pajzs, amivel rendelkezhettek, nem csak a fizikai testeteknek, hanem az egész lényeteknek, energia mezőtök egészének. A szeretet győzedelmeskedik. És a saját szíveteken belül számotokra van az a Szeretet Fény először is, és legfőképp annak okán. Hívjatok bennünket - mi tartani fogjuk a kezeteket bármelyik helyen, ahova menni akartok, bármikor, ha fel akartok jönni, és meg akartok látogatni minket a hajókon, vagy csak vezetve az autódat a zöldségeshez. Hívjatok minket, hogy segítsünk nektek energiával ellátni saját energia mezőtöket, mert mi szeretjük azt, mikor te elérsz hozzánk szeretetben, és azt mondod, 'Erősíts meg engem még jobban, hadd érezzem a szeretetedet!!!' 
Tudjátok, ezért csináljuk ezeket a hívásokat [üzenteket]. Mi értjük, hogy kedvelitek az információkat, és értjük, hogy élvezitek a látomásokat, melyeket mi adunk nektek, és így tovább, és boldogan tesszük meg mindezt, de a fő ok, amiért itt vagytok, és csatlakoztok egy fajta közösségben hozzánk az az, hogy megosszuk a szeretet energiáit, ez egy két irányú út - valójában körkörös, de nem fogunk belemenni annak a kvantum fizikájába. Elegendő annyit mondani, hogy mi megosztjuk veletek és ti megosztjátok azt velünk. És még jobban fogjátok érezni ahogy előre haladunk ezen hívás során!
Mikor érzitek azt, mikor bizseregtek, vagy libabőrösek lesztek, vagy valami - akármit is éreztek - ez egy másik mód számotokra arra, hogy felturbózzátok a saját energiáitokat. Ez messze azon túl megy, ez egy mód számotokra, hogy erővel töltsétek fel magatokat, ez egy módja annak, hogy magasabb régiókban tartsátok magatokat, vagy a magasabb dimenziók területein! Mikor azt mondtuk néhány szóval ezelőtt, hogy az több, mint a fizikai lényetek, amiről beszélünk itt - gondoljátok végig. Gondoljátok végig az összes félelem alapú üzenetet, amik megjelennek.
Az azért van, hogy félelembe próbáljon rángatni titeket, mert ez az, ami a sötét erőket hatalomban tartotta mindezen eonok ideje során. Tehát, ők futnak, ők rohannak. Láttátok-e valaha mi történik, ha egy követ felemeltek a tengerparton, és az összes kis lény elkezd rohanni, mert fény érte őket? Gondoljatok kis rákokra, akik mindenfele rohangálnak teljes zűrzavarban, felfordulásban. Pontosan így néznek ki a sötét erők ebben a pillanatban! Ők belebotlanak egymásba, ők kiárusítják egymást, ahogy ti mondjátok. Ők megtesznek mindent, amit tudnak, fogalmazzunk így, hogy ne kerüljenek a mi hálóinkba, amelyek eléggé különböznek attól, amiről ők azt gondolják, hogy történni fog velük, ha el lesznek kapva! 
Mi elborítjuk őket szeretettel. Ők nem erre számítanak. Mi felajánlunk nekik egy lehetőséget, hogy kalapjuk színét megváltoztathassák. Mi boldogabbak vagyunk, ha egy szertartást végezhetünk velük! Ők leveszik sötét kalapjukat, és mi felszenteljük őket, szó szerint, fehér kalapokkal, és mi fogjuk a sötét kalapjaikat, és pont előttük csak beleforgatjuk azokat ibolya színű fénybe, és Mihály arkangyal ott áll Excalibur kardjával, és úgy forgatja, hogy ők lássák a Fény Igazságát, a Szeretet Fény igazságát!
Az úgy van, hogy ők megértik, hogy a Szeretet az ő biztonságuk; hogy ők megértsék, hogy ha azt választják, hogy fehér kalapot viselnek, ami természetesen egy szimbólum - akkor ők is meg tudják találni a 'Békét, amely túlmegy minden megértésen' a saját szívükben, hogy ők is jöhetnek veletek ezen a Felemelkedésnek nevezett csodás úton, ezen az úton hazafelé. És így ezzel a nagyszerű megbocsájtással kenjük fel őket!
Mi elmondjuk nektek, hogy a megbocsájtás, ahogy Sananda fogalmazta meg a Folyamatban -  ismeritek a Folyamatot - azt az ítélkezés hiányának nevezik. Az igaz, hogy ők olyan út felé tartanak, amit ti a bíróságaitok ítéletének neveztek. Annak meg kell történnie, mivel nem úgy mint ti, akik itt vagytok, és halljátok az igazságot, azokat, akik még nem ismerik az igazságot, tájékoztatni kell! Az igazságnak napvilágra kell kerülnie. De az, ahogy ti nevezitek temperálva van szeretettel. Azaz, minden, amit mi kifejezésre juttatunk nekik, a szeretet nézőpontjából van értelmezve. Az magasabb dimenziójú! 
Ők szabad akarattal rendelkeznek, habár ők láncon vannak, egy bíró előtt állva, a világ bíróságán. Nekik még mindig megvan a szabadságuk, hogy elfogadják, vagy nem - hogy elfogadják a Fényt, elfogadják a Szeretetet! Hogy újra kezdjék, mintha azok lennének. És épp az, hogy mit fog tenni mindegyikük, az nem teljesen ismert ebben a pillanatban. Mi csak annyit tudunk nektek elmondani, hogy sokan amellett döntöttek, amit ti úgy neveztek, tettük eltakarítását! Mert az mind egy tett, mindaz egy drámai tett. De a következmények, amelyeket bemutattak a világnak, azok nagyon is valóságosak, és nagyon pusztítóak, és nagyon nehéz nektek azokra felnézni - még akkor is, ha olyan országban éltek, amit soha nem szálltak meg, ami soha, ebben az élettartamban, nem ismerte a háborút, ahogy az létezik.
Az Egyesült Államokat és Kanadát sokszor megszállták -  a ti őseitek, többek között -  de a ti élettartamotokban, néhányan közületek nem mentetek olyan helyre, ahol ténylegesen háború volt folyamatban. Azonban, mindannyian jól ismeritek egy háború következményeit. És mi ezt mondjuk nektek: a háborúk és mindezek, amelyeket azért tettek, hogy uszítsák a modern kor háborúit, ahogy ti fogalmaztok - habár eonok óta folynak háborúk - ezekkel a rettenetes pusztító fegyverekkel - azokat ti TPF-nek nevezitek - tömegpusztító fegyverekkel, az volt annyira iszonyatos.  
Katonáitok visszatérnek idegen földekről és ők sebeket hordoznak - talán nem fizikailag, de érzelmileg és mentálisan. És az egy másik ok arra, hogy ezt a Fény kört magatokra tegyétek először, és azután mindenkire, akinek bármilyen ráerőszakolás történt magasabb rezgéseibe, energia mezőibe. Bármi is az, amit ti 'Háború utáni traumatikus stressz szindrómának hívtok;' [poszttraumás stressz szindróma] akár az valaki, aki minden este nézi a híreket, és egyre több és több félelmetes hírt kap arról, hogy valami szörnyű dolog fog történni, mert ők ilyen történetekkel vannak bombázva; akár egy gyerek jön a szomszédba, akinek nincs otthona, nincs élelme - bármi is az, sok borzalom elérhető mindenki számára, ami hozzáférhető. Mi azt javasoljuk, hogy ti ne nézzétek azokat!!!
Mi igenis azt javasoljuk, hogy tekintsetek magasabbra, céljaitok legyenek magasabban, vegyétek körbe magatokat a legmagasabb energiával, ami a Szeretet. Emeljétek fel magatokat olyan magasra, amilyen magasra csak tudjátok, és utána alapozzátok meg magatokat, álljatok magasan, álljatok erősen, mert a szeptember sok megrázkódtatás hónapja lesz. Annak felrázónak kell lennie, annak elűzőnek kell lennie, azaz, meg kell minden követ mozgatnia, hogy hol rejtőzködnek a legmakacsabb sötét energiák.
Lehet, hogy ez lesz az a hónap, amikor ahhoz, hogy megünnepeljék azt, amit ti 9-11-nek neveztek, az igazság végül el lesz mondva olyan sok helyen, hogy mindenki meg fogja kapni azt! Ez be lett bizonyítva, a tudatosság tudja, és a világ tudatossága tudja, hogy a szeretet az egyetlen válasz. A szeretetből jön a béke, és az öröm, és az igazság. Ez így van. - Az igazság, mivel mindenkinek tudnia kell az igazságot, és ismerniük kell a valóságos igazságot, és ugyanazt az igazságot!!!
Mi csak elmondjuk nektek, hogy a mi nézőpontunkból tekintve, ahogy rátekintünk az idővonalatokra, a szeptember lehet a megrázó igazság hónapja! Ennek okán mondjuk nektek, hogy horgonyozzátok le magatokat jól, legyetek Gaiának társai ebben, és ahelyett, hogy félnétek, hogy ez, vagy az megtörténhet, ne felejtsetek el fényt helyezni magatok köré mindenhova, és járassátok azt körbe minden energia mezőtökben. 
Most van itt az ideje nektek, hogy még fényesebben ragyogtassátok az igazságotokat - annak igazságát, akik valóban vagytok, az egységet, amik vagyunk, a szeretetet, amelyből mindannyian származunk, és itt az idő, hogy örökre száműzzünk bármilyen kis maradványt, ami még útban van, ami nem olyan fényes, mint ahogy ti ragyogtok!!! Az lehet valami, ami egy elmúlt életből hátra maradt.
Mi azt fogjuk javasolni, hogy tegyetek valamit, amire lehet, hogy nem is gondoltatok, hogy megteszitek, és az az, hogy, ha nem tudod mi az, és azt sem tudod, hogy van-e ott bármi, KÉRDEZZ! Kérdezzétek meg magatokat, és az isteni lényt, akik vagytok, az egyetlent, akik mind vagyunk, a szeretetet. Hívjátok az Anya/ Atya Istent, bármelyik segítőt, vagy az angyalokat - bármelyikőnket. Mi a szolgálatotokban állunk, ha azt akarjátok, hogy valaki más vessen egy pillantást energia mezőitekre! Vagy csak nézz a tükörbe, és üdvözöld az Isteni Istent/Istennőt aki vagy, és hívd elő, hogy mi lehet az.
Itt van egy kis titok számotokra - nem is kell beazonosítanotok azt! Olyan messzire jutottatok, hogy túl vagytok már azon. Nektek nem kell már múltbéli életregressziót, vagy hipnózist alkalmaznotok, vagy tanácsadóhoz mennetek, vagy akit ti pszichiáter orvosnak neveztek, ti meg tudjátok azt magatok tenni, álljatok egy tükör elé. Ha van egy erőteljes eszközötök, használjátok azt. Van egy pálcád? Ints vele. Bármi, amit meg akartok tenni, de tegyétek meg, kezdeményezzétek azt, beszéljetek meg egy időpontot magatokkal, és egyszerűen mondjátok azt  ' Üdvözlöm az isteni lényt, aki vagyok, és előhívok bármit, ami kevesebb fényt hordoz, mint a Szeretet, ami vagyok, és azt előhívom, és magam elé helyezem, és én az ibolya fényt ráhelyezem arra..., vagy bármire amiről azt választod, hogy megteszed. Használd a saját tisztításodat, ahogyan azt te választod, hogy megteszed.
Ti mind parancsnokok vagytok, nektek mindegyikőtöknek megvan az erőtök arra, hogy bármit előhívjatok, és ez lehet, hogy túlságosan egyszerűnek tűnik- 'Ashtar, életem java részét meditációval töltöttem, és azzal, hogy a tisztításaimat megtegyem' - igen, ha szükségetek van egy tisztító segítségére, mehettek olyan valakihez, mint Eli, aki el tud jutni a magasabb dimenziókba! Mi nem kicsinyítünk le senkit, akár van fokozat a nevük után, akár nincs, de azt mondjuk nektek, hogy álljatok a tükör elé, és nézzetek magatokra, és hívjátok elő azt, amit meg kell tisztítani.
És ha a segítőd azt mondja, hogy keríts valakit, aki szintén emberi testben van, hogy segítsen neked, vagy hívd Sanandát, vagy bárkit, akit választasz, akkor kezd arról a pontról. De egyszerűen azt tudni, hogy van ott valami, amit meg akarsz tisztítani - nektek megvan az erőtök ahhoz, hogy azt magatok tegyétek meg, és nincs szükségetek senki másra, hogy rád nézzen, és megmondja, hogy van-e ott valami, vagy nincs!!! Ti csak onnan indulhattok el.
És miért megyünk mi mindebbe bele ilyen részletesen? Azért megyünk ebbe bele, mert bennünk szeretet van idebenn, és mi együtt magasabbra fogunk jutni- magasabbra, magasabbra, magasabbra. A magasabb addig tart ki, amíg te akarod, de jó ötlet egy kis ellenőrzést tartani, mert ti még emberi egyenruhát viseltek, és lehet, hogy van ott valami, valahol az energia mezőtökben. Mikor magasan vagytok, az nincs ott! Tudtátok azt? Az nem jöhet veletek.
Így mikor magasan vagytok, ne gondoljatok rá. A Hang nem érzi egyik fájdalmát sem - ő nem panaszkodik, vagy még csak nem is gondol arra, hogy panaszkodjon. Miért? Mert ő fenn van a magasabb energiában. Ott kell lennie, hogy ezt véghezvihesse! De a holnap lehet, hogy egy másik történet. Milyen hosszú ideig tart a magas dimenzió? Egyikőtök sem tart ott, ahol a magas 'száztíz százalékig kitart', ahogy ti mondjátok , 'éjjel-nappal'.
Egyikőtök sincs még ott. Ti velünk vagytok itt, a parancsnoki hídon, ez igaz, de ti nem vagytok mindig magasan. Ti változtatjátok a szinteteket. Nem egyszerre vagytok több helyen, váltogatjátok a szinteteket, és sok-sok dimenzióban vagytok jelen! Van jelenlétetek a 3-ik dimenzióban, mert még van a fizikai testetek, és vannak válaszaitok [reakcióitok] mentálisan és érzelmileg és, igen, spirituálisan, és így tovább a fizikai eseményekre, amik a 3-ik dimenzióban zajlanak. Tehát, igen, vigyétek fel és el magatokat a 3-ik dimenzióból, de mindig jó egy ellenőrzést tartani.
Ti tudjátok, hogy nem felmegyünk az Új Jeruzsálemre, és csak felszállunk. Alapos vizsgálatot kell tartanunk minden részlegben, minden szinten, és legénységünk minden egyes tagjánál, akik elkötelezettek! Ez egy felszállás előtti vizsgálata minden rendszernek a hajón. Nekünk sok, sok emberünk van, akik a fedélzetre jönnek. Mi 'embereket' mondtunk - mondjuk 'lényeket' - sok helyről, és ők sok szintű dimenziók képviselői, és biztosnak kell lennünk abban, hogy a légkör az Új Jeruzsálemen be tud fogadni mindenkit, beleértve önmagatokat is.
Nekünk rendelkeznünk kell, például levegővel, hogy lélegezhessetek, mikor a fedélzetre jöttök fizikai testetekkel, és az küszöbön álló, mert ti nem vagytok még készen arra, hogy az Új Jeruzsálem fedélzetére ugorjatok, vagy bármelyik hajónkéra, vagy bármelyik sajátotokéra, kivéve, ha magasabb dimenziós formáitokban vagytok!  És egyikőtöknek sincs olyan módon szüksége oxigénre, ahogy arra most szükségetek van, amikor a magasabb dimenziós formáitokban leledzetek!
Azonban mi itt nem akarunk túlságosan technikaiak lenni. Mi csak azt mondjuk, hogy tegyétek meg a saját ellenőrzéseteket, azután csak induljatok el onnan. Azután mindenesetre, ha szükséged van egy segítőre, egy tanácsadóra -  testben lévőre, vagy nem, menjetek innen tovább. TEGYÉTEK MEG AZT!!! Ez a ti hónapotok, hogy fényesítsétek a ragyogásotokat, felgyújtsátok fényeteket a legmagasabb szintre, és menjetek tovább, hogy elvigyétek magatokat magasabb dimenziókba állandó lakhelyként - más szavakkal, oda, ahol a tudatosság van, egyre több és több! Ti mind meg tudjátok azt tenni. Nektek mind megvan az eszközötök, és az erőtök. Mindaz, amit tennetek kell, az az, hogy gyökerezzétek le lábatokat, és álljatok magasan, vagy üljetek magasan, vagy tegyétek meg azt, mikor eljön az alvás ideje, és tegyétek meg!!!
Rendben, ez egy fajta motivációs beszéd, nemde? És én élvezek bármit, amit tehetek ahhoz, hogy ösztönözzelek, és segítselek benneteket, mert ez a fő küldetése az Ashtar Parancsnokságnak! Az az, hogy segítse a Föld bolygót, és annak csodás lényeit felemelkedni. Ez csak ilyen egyszerű - az a mi küldetésünk dióhéjban!!! Az út során, ahogy elmondtuk nektek, a dolgok lehetnek egy kissé rázósak és nehézkesek. Szeressetek mindenkit - kezdjétek önmagatokkal! Legyetek a fénylő lények, akik vagytok, és teljesen sima utazásotok lehet az utatokon, olyan sima, ahogy választotok, hogy megtegyétek azt!
És ez a lényege ennek az üzenetnek.
Mi mind szeretünk mindnyájatokat, és szolgálunk titeket, és veletek vagyunk, és gratulálunk nektek fejlődésetekhez, mert ti mind jelentősen fejlődtetek! Tehát mi köszönjük, kedvesek, hogy velünk voltatok, most és mindig. Nekünk most egy üzenetünk van még több szeretettel valakitől, aki velünk van a Kumara család képviselőjeként, és ő a mi szeretett Mária Anyánk.*****
Tehát köszönöm nektek, kedvesek, és azt mondom nektek, hogy minden szón túl  szeretünk benneteket! És ez így van. Üdv!
Ashtar
Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


kristalyhang | 2013-09-11 - 10:03 | Címkék: susan Leland | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-zz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése