2013. szeptember 19., csütörtök

Ez a feladat drágáink! - Arktúriai csoport 08.17.


 Drágáink! Készen álltok arra, hogy mélységeiben újraértelmezzetek mindent, amit láttok, hallotok, ízleltek, érintetek vagy szagoltok. Tegyétek ezt annak spirituális valóságában!

by kristalyhang
Arktúriai Csoport / 2013. augusztus 17.
Marilyn Raffaele közvetítése
000801_0341_0008_tslsÜdvözlet, drágáink! Ismét eljöttünk, hogy reményt hozzunk, és hogy megmutassuk a fényt az úton, hiszen minden a terv szerint halad. Egyszerűen csak próbáljatok meg nem elfordulni akkor, amikor ezt halljátok, mivel tudjuk, hogy sok csatornán halljátok a változással kapcsolatos szavakat, holott mégsem tűnik úgy, hogy bármi változna. Fontos, hogy minden olyan meggyőződést elengedjetek, amit azzal kapcsolatban gondoltok, hogy a világ változásának hogyan kellene végbemennie, hiszen azzal, hogy bizonyos elképzeléseitek vannak a változásokkal kapcsolatban, harmadik dimenziós lencséken keresztül nézelődtök és harmadik dimenziós megnyilvánulásokat láttok. Itt az ideje, hogy a bizalom felé lépjetek és gyakoroljátok a hitet.
Sok olyan ember szívében látjuk a változást, akik korábban haragban és sértődöttségben élték az életüket, mivel ebben az időben magasabban rezgő energiák áradnak a Földre és egyre több és több embert nyitnak meg arra, hogy - függetlenül minden korábbi előítélettől - megtapasztalják a könyörületet. Minden kibontakozó tudatosság a feltétel nélküli szeretet egy újabb szikráját adja hozzá az univerzális tudatossághoz és elősegíti azokat a változásokat, amelyeket mindannyian kerestek.
A feltétel nélküli szeretet nem jelenti azt, hogy érzelmi kapcsolatot kellene keresnetek mindenki felé! Ez azt jelenti, hogy minden külső megnyilvánulás ellenére fel kell ismernetek, hogy mindenki az Isten manifesztációja még akkor is, ha nekik erről nincs tudomásuk, vagy ha ez nem érdekli őket. Ez a feltétel nélküli szeretet és ennek gyakorlása nem akadályoz meg benneteket abban, hogy megmondjátok másoknak azt, amit meg kell mondani. Amikor a szavakat úgy mondjátok ki, hogy tudatában vagytok a másik isteni mivoltának, akkor ezek Fény-energiát hordoznak, miközben azok a szavak, amelyek a dualitás és elkülönülés energiájával hagyják el ajkatokat, alacsony rezgést hordoznak magunkban.
A földi élet arról szól, hogy megtanuljatok továbblépni és túljutni a harmadik dimenziót alkotó téves elképzeléseken és meggyőződéseken. Ez a fejlődés. Az emberiség az isteni mivoltánál fogva kreatív, de mivel sokan nem voltak tudatában annak, hogy kik valójában, a világotok egyetemesen és személyesen is a dualitás és szeparáció tökéletesen felépített állapotát mutatta. Ez csak akkor fog megváltozni, amikor az emberiség változik és elkezdi a saját világát az igazságban és az igazság által megalkotni.
Itt az ideje, hogy tudatába kerüljetek és megvizsgáljatok minden olyan meggyőződést, melyet halogattatok szemügyre venni, és amiket még mindig magatokban hordoztok azzal kapcsolatban, hogy mit jelent „általánosságban az élet”. A meggyőződések egyszerűen nem valós elképzelések, melyeket az idők folyamán igazságnak fogadtatok el. Figyeljetek alaposan és engedjétek magatokat vezetni azok által az intuitív „bökdösések” által, melyek akkor bukkannak elő, amikor csendben gondolkodtok, vagy amikor másokkal beszélgettek. Az általános napi élet minden megjelenése spirituális tevékenység, melyet ellepnek a harmadik dimenziós meggyőződések. Ezért van az, hogy nincs szükség elkülöníteni a spirituális életeteket a mindennapi életetektől úgy, ahogyan olyan sokan teszik – hiszen ez mind spirituális. A feladat az, hogy meglássátok a minden dolog alapját képező valóságot.
Erre lehetne egy példa az, amikor ti egy új otthont kerestek… Keresitek és kutatjátok a tökéletes otthont és nem tűnik úgy, hogy megtaláljátok. Ha fel tudjátok ismerni, hogy sosem vagytok elválasztva a ti tökéletes otthonotoktól (Isteni Tudatosság) ennek a felismerésnek a fizikai értelmezése meg fog nyilvánulni a külső dolgokban. Ez az, ahogyan új szemeken keresztül újraértelmeztek mindent a fizikai világban. Gyakoroljatok a spirituális valóságban mindenen átlátni.
Ha az Isteni Tudatosságban létezne betegség, akkor sosem lehetne azt meggyógyítani, mivel ez végtelenségig létezne úgy, mint egy valóság. Értitek? Minden, ami valós, azt az isteni törvények a helyükön tartják, és nem tudnak megváltozni semmilyen módon. Csupán az emberiség téves értelmezése az, ami jót és gonoszt lát. Az intelligencia, a bőség, a harmónia, a béke, az öröm, a szeretet (egység), a teljesség, a tökéletesség, stb. stb. végtelenül megtestesültek az isteni mindenütt jelen lévő tudatosságban. Ezt úgy kell, hogy felfedezzétek és elfogadjátok, mint a saját valós Éneteket. Semmi sem létezik az Isteni Tudatosságon kívül és minden ezzel ellentétes megnyilvánulás egyszerűen csak téves értelmezésből származik. Ezek az igazságok alkotják a ti utazásotokat a metafizikából a misztika felé.
Az elképzelések visszatükrözik az idővonal gondolkodását, amiben azok megjelennek és megmutatják az adott helyen és időben lévő tudatosság állapotát is. Néhány meggyőződés megszűnik a társadalom fejlődése során, viszont más téves meggyőződések jönnek, hogy elfoglalják a helyüket akkor, ha a tudatosság állapota ugyanaz marad. A fejlődés egy folyamat: túllépése a téves meggyőződéseknek, valamint átlépés az Istenről és emberről szóló Igazságba.
Volt idő, amikor úgy gondolták, hogy ha a gyógyítókat és fénymunkásokat boszorkányként elégetik, akkor az megfelelő módja a „gonosszal” való foglalkozásnak. A sötét tudatosságban és az azt kísérő hitrendszer időszakában nem engedtek senkit, csak az Istent, hogy spirituális ajándékokat adjon. Isten egy ember volt az égben, akinek szabályai és előírásai voltak, melyeket követni kellett, különben megbünteti őket. A gonosz pedig egy vörös ember volt szarvakkal, akit Sátánnak vagy ördögnek hívtak. Ez egy ragyogó példája annak, hogy a dualitás és szeparáció tudatossága milyen észrevétlenül nyilvánul meg a világban.
A társadalom túlfejlődött azon, hogy embereket égessen meg azért, mert azok spirituális ajándékokat adnak, de még mindig van rengeteg idejétmúlt koncepció és még mindig indokolatlan (helytelen), kíméletlen büntetéseket rónak azokra, akik úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagynak néhány jelenleg elfogadott dogmát.
Amikor egy személy úgy dönt, hogy néhány dogmára alapozva irányítja az életét, melyet a jó és a rossz szilárd szabályai kísérnek, akkor gúzsba köti magát. Függetlenül attól, hogy egy dogma egy vallástól, egy kormányzattól vagy egy hatalmon lévő személytől származik-e, ez egyszerűen még mindig az adott személynek az igazságról alkotott képét reprezentálja – az ő elképzelését és meggyőződését. Ezért van az, hogy arra késztetünk benneteket, hogy lépjetek a bensőtökbe, hogy meditáljatok, és hogy az információtokat KÖZVETLENÜL BELÜLRŐL vegyétek! NINCS SZÜKSÉGETEK KÖZVETÍTŐKRE! A valóság szabad, szerető, örömteli, vidám. A valóságban nincs halál vagy változás! Ezt az idők végezetéig az Isteni Törvények tartják a helyén. A valóság TI VAGYTOK!
Drágáink! Készen álltok arra, hogy mélységeiben újraértelmezzetek mindent, amit láttok, hallotok, ízleltek, érintetek vagy szagoltok. Tegyétek ezt annak spirituális valóságában! Ez azt jelenti, hogy minden napotokat úgy élitek meg, hogy megteszitek azt, amit meg kell tennetek, de a jónak és rossznak tűnő dolgok mögé is láttok egyben! Ez olyan, mintha minden dologról levennétek a címkét.
A világ nem egy illúzió! A világ téves meggyőződései alkotják az illúziót!
Ez a feladat, drágáink! Így mozdítjátok el a világotokat a tudatosság egy új állapotába és ez valóban feladat – főként először. Senki sem végezheti el ezt a munkát helyettetek. Ezért döntöttetek úgy, hogy lejöttök erre a Földre ebben a hathatós időben. Sokan vannak, akik hallják és olvassák az igazságot! Még akkor is, ha ők komolyan úgy tűnnek, hogy az igazságot tanulmányozzák, ők még akkor sem szeretnék elengedni a kényelmes, régi meggyőződéseiket. Sokan úgy érzik, hogy a titokzatos igazságok túlságosan gyakorlatiatlan dolgok ahhoz, hogy komolyan vegyék, és így úgy döntenek, hogy inkább az általuk jól ismert helyzetben maradnak.
Ebben az időben megtisztítjátok a fizikai sejtszintű memóriátokat, valamint az érzelmi és mentális testeiteket is – mindent, amit nem vihettek magatokkal a magasabb dimenziós energiába. A fizikai, érzelmi és mentális tisztítások sok szinten általában kényelmetlen módon szoktak megnyilvánulni, ezért tanuljatok meg nem pánikba esni. Inkább fordítsátok a figyelmeteket azokra a tapasztalatokra, jelekre, melyek megmutatják, hogy mely dolgokat kell megbocsátani, elfogadni és feltétel nélkül szeretni – akár önmagatokban, akár másokban.
Küldjetek fényt a fizikai sejtjeiteknek és üzenjétek nekik, hogy minden, az ebből és a korábbi életeitekből származó, régi és befejezett energiát engedjenek el. Tájékoztassátok a mentális testeteket arról, hogy most minden tévhitet elengedtek. Tudatosan döntsétek el, hogy az érzelmi testetek engedjen el minden mérgező, negatív érzelmi energiát és feltétel nélküli szeretettel töltse meg azok helyét.
Ez a feladat, drágáink! Készen álltok rá és teljes mértékben el tudjátok ezt végezni, ha úgy akarjátok!
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport.
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése