2013. szeptember 16., hétfő

ISON üstökös – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek - 09.16.

ISON – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek Hozzánk

ison catched

A Hubble Örökség Archívum oldalán ( Hubble Legacy Archive ) megtekinthető az ISON (angolul ejtsd ájszn) “üstökös”, melyet a Hubble folyamatosan követ. A gond az, hogy három részből áll és irányt is változtatgat. 


Tolec szerint ez a Xanterexx (ejtsd: zentöreksz), három űrhajó, és ez lesz az első hivatalos találkozásunk az Androméda Tanács képviselőivel. Ezért ajánlott elolvasni Michael Salla – Galactic Diplomacy c. könyvét (Salla oldala az exopolitics.ORG), ill. Tolec munkásságát tanulmányozni. Tolec cikkeit, ill. legelső nyilvános szereplését Alfred Webre is közzétette az exopolitics.COM oldalon.

Tolec az Androméda Tanács képviselője, aki a hüllőket kilövő bombázások okozta földrengések helyének és erősségének pontos megjósolásával szerzett hitelességet, illetve amiket állít, azokat megerősítik azok az információk, melyeket “elődjétől”, Alex Collier-től lehet tudni, illetve Bob Dean-től, valamint Mark Kimmel-től. Mindhármukkal jó barátságban van Tolec, Kimmel-lel közös rádiószereplésük is volt, Collier is elismeri a munkáját. Bob Dean ugyanazokat mondja az Andromédabeliekről, mint ő. Tolec dokumentumai a http://slideshare.net/tolec és a videói a http://youtube.com/TolecFromDakote -n is olvashatók, hallgathatók, hivatalos weboldala pedig az AndromedaCouncil.com

A Cygnus konstellációból érkezett, a Deneb csillagrendszerből, mely utóbbi az Androméda Tanács kilences számú szenior tagja, és ezért a Galaktikus Föderáció (NEM összetévesztendő a Fény Galaktikus Föderációjával, lásd Tolec írásait). Központi bolygójuk a Pahlka (ejtsd: palka). 483 km átmérőjű a középső, gömb alakú űrhajó (bioszféra), 100 vezetővel, 5000 fős legénységgel, 30 a fedélzeten jelen levő fajjal, akik között az Androméda Tanács a Földre hivatalosan elsőként látogató tagjai szülőbolygóinak fajai is képviseltetve vannak: Ventra, Nikotea (ejtsd: nikotej), Toleka és Ritol.

Az oldalsó kettő kísérőhajók. nagyméretű, amerikai metropolisznyi/városnyi méretű kísérőhajók, a Procyon csillagrendszerből (angolul ejtsd prousziján, magyarul prokjon), a Kaena bolygóval mint központ, amely utóbbi a negyedik szenior tagja az Androméda Tanácsnak. 

A Procyon-beliek jöttek rá arra, hogy a Sárkány-Hidra (Draco-Hydra) csillagképekből származó elnyomók alól, a szürke-hüllő uralom alól milyen mentális technikákkal és hogyan lehet felszabadulni; nagyrészt ők szabadították fel Földünket is a hüllőktől, ők tisztították meg a mélytengeri és mélyen Föld alatti hüllővárosok, hüllőközpontok, hüllő közlekedési alagutak rendszereit ezektől a lényektől, akiknek királyi rangú képviselői (ők nem mennek gyarmati területre) hasonlítanak a legjobban ahhoz a lényhez, amit luciferként szoktak ábrázolni körző-vonalzósok, középkori művészek. Az a néhány hüllő, akik itt maradtak, még okozhatnak meglepetéseket, amikkel szemben az emberi faj összességében tökéletesen védtelen mind pszichológiailag, mint technikailag, ekkor közbe fognak lépni.

Ők azt tartanák jobbnak, ha nem mint Istenekként, nem mint Isteneinkként, sem mint ellenségeinkként tekintenénk rájuk (ahogyan az alábbi videóban http://vimeo.com/32574267 1m39s-nál és 2m21s-nál Steven Greer bemutatja, hogy CIA utasítás volt a félelem alapú, negatív UFO-kultusz, vagyis az UFO-k, ET-k elleni médián keresztüli nevetségessé tételi és az ő kizárólag sötétszándékú, undorító lényekként való befestésüket megkövetelő pszichológiai hadviselés), hanem ha testvéreinkként, nagybátyáinkként, nagynénijeinkként tekintenénk rájuk. Ők a rokonaink. A mi DNS-ünk az ő DNS-ükből is van, a mi lelkeink olyan távoli helyeken is éltek már, sőt sok esetben származnak (lásd előbbihez Michael Newton – Lelkünk Útja I-IV. kötetű könyveit), utóbbihoz Ceizel Beatrix – Csillagnemzetségek c. két kötetes könyvét , mely már angolul is megjelent itt, illetve további, magyar könyveit ), ahonnan ők is.

Továbbá Steven Greer-en keresztül Dr Wernher Von Braun-tól tudjuk (lásd itt vagy: http://socioecohistory.wordpress.com/2011/04/12/dr-carol-rosin-the-illuminists-progression-of-hoaxes-terrorists-rogue-nations-asteriods-and-the-last-card-will-be-the-extra-terrestrial-threat/ ) , hogy a terv a globális politikai-militáris integráció operatív megvalósítására (értsd: egyközpontból irányított, statárium alapú világrend) az volt, hogy először legyenek az aggodalomra okot adó nemzetek (nations of concern, a harmadik világ országai), aztán a globális terrorizmus, azt követően az üstökös veszély, amihez már el fogják fogadni az űrmilitarizációt, és végül az utolsó kártya a földönkívüliek inváziója lett volna/lenne. Ezt Braun számtalanszor elismételte Carol Rosin-nak, aki együtt dolgozott vele, ő informálta erről Steven Greer-t, a földönkívüliek leleplezésének A vezető alakját. Mint a történelem mutatja, az első kettőt meg is valósították, az utolsóelőttit viszont már nem, a legutolsóra pedig mindent megtettek, de az sem sikerült. Most még lehet, hogy megpróbálják majd ezt elsütni. Ahogyan volt rasszizmus a fekete bőrűek ellen, nemzeti etnikumok ellen, pont ugyanezt a pszichológiai működést akarják felhasználni a testvéreink ellen is. 

Ezért érdemes tudni, hogy aki azt mondja, hogy imádjuk őt, hálával tartozunk neki, neki köszönhetünk mindent, illetve látványosan, híradásokban megjelenően mutatja, hogy nagy gyógyító, elhozza az új világrendet, esetleg még szenzibilisek is vagyunk és érezzük, hogy valami nem oké az illetővel, arról tudjuk: alakváltó hüllő / hüllő-DNS-ű / hüllőlélek-megszállt lény, aki önszolgáló (egyetlen abszolút vallása van, az önérdek). Aki kis csoportokhoz elmegy, nem mutogatja magát látványosan, nem kérkedik, nem dicsekedik, nem akarja, hogy imádjuk, nem követel, az vélhetően a fényt szolgálókhoz, a társszolgálókhoz tartozik (csupán az előbbi és ez utóbbi, két viselkedés van az univerzumban, a bőrszín, kinézet, szokások, hagyományok, normák, technikai fejlettség mellékesek).

Lehetséges, hogy ez az ISON-érkezés lesz AZ A bizonyos “Az Esemény”, amiről Cobra is ír (lásd ujvilagtudat.blogspot.com fordításait, amiket ezúton is hálásan köszönünk). Ezen a linken http://youtu.be/euWLhPT80Mo vagy alább meghallgatható egy rövid videó Tolectől az ISON-ról, melynek legfőbb lényege itt fennebb leírásra került. 


Az Androméda Tanács a Tejút és az Androméda Galaxis világainak érző intelligens életformái jószándékú szövetséges naprendszereinek és bolygóinak egy galaxisokon és csillagokon átívelő kormányzati és fejlesztési szerve… Az Androméda Galaxis M31 néven is ismeretes a földi emberek számára. Az Androméda Tanács elnökségi tagjai mindösszesen tizenkettő (12) különböző, egymástól eltérő tagvilágból és tagfajból áll. Lásd még: http://andromedatanacs.wordpress.com/a-tanacs/ (ezen oldal létrehozóinak ezúton hálásan köszönjük a segítséget).

Az alábbi 720p-es videón vagy ezen a linken http://www.youtube.com/watch?v=MuA_bgWzpVY figyelhető meg, hogy az ISON irányt is változtat, igen meredek szögben is (amikor a videón frizbihez hasonlít). A videóban az egyik használt szoftver további elemzésre a PixInsight szoftver (http://pixinsight.com/download), a másik a Celestia itt (http://www.shatters.net/celestia/download.html)



További videók Alfred Webre, az exopolitika atyja jóváhagyásával:
“Comet ISON Parallax – Looking at it from a Different Perspective”
http://www.youtube.com/watch?v=9xY2w9dXJGY
“Did Comet ISON’s Orbit Change While Hubble Watched?”
http://www.youtube.com/watch?v=F8kS_F–s8Y
“Comet ISON Conspiracy”
http://www.youtube.com/watch?v=OQs9p4YwOPA



Az Androméda Tanácsról részletesebben:

Ki és Mi az Androméda Tanács?
Az Androméda Tanács a Tejút és az Androméda Galaxis világainak érző intelligens életformái jószándékú szövetséges naprendszereinek és bolygóinak egy galaxisokon és csillagokon átívelő kormányzati és fejlesztési szerve… Az Androméda Galaxis M31 néven is ismeretes a földi emberek számára. Az Androméda Tanács elnökségi tagjai mindösszesen tizenkettő (12) különböző, egymástól eltérő tagvilágból és tagfajból áll.
Mint magas szintű kormányzati szerv, a Tanács felelős precedensekért, protokollokért, viselkedési feltételekért, ami a bolygófelfedezést és elsődleges kapcsolatfelvételt, új tagságot és kereskedelmi kapcsolatokat illeti a tagvilágok között.

Saját szabályzatát a legmagasabb fokozatú intergalaktikus követelményekhez, etikához és protokollokhoz képest vezetik, mérik és szabályozzák. Minden döntés, amit hoz, nagyon elővigyázatos és megfontolt. Maga a Tanács nagyon szigorú kormányzati törvényeknek és mandátumoknak tartozik elszámolással, amelyeknek köteles alávetni magát és azoknak engedelmeskedni.

A Tanácsnak van egy nemszavazó elnöke az Androméda galaxis Zenetae csillagrendszeréből, a Tishtae bolygóról, és elnöknője a Mirach csillagrendszerből, a Terial bolygóról.
A Mirach csillagrendszer és a Terial bolygó a Tejút galaxisban található, bár úgy tűnik a Földről, hogy az Androméda csillagképben helyezkedik el.

A Zenetae csillagrendszer maga fizikailag az Androméda galaxisban helyezkedik el.
Ez a két ember, ahogyan sokan az Androméda Tanácsban, a 4. dimenziós valóságban él.
Létezik néhány 3D, földihez hasonló háromdimenziós, 5D, ötödik dimenziós és 6D, hatodik dimenziós ember, akik szintén tagjai a kormányzati szervnek.

A Tanács számos tagfaját Univerzumszerte a Földet eredetileg benépesítő fajok némelyikének ismerik el, mint ahogyan azt sok ember a mai bolygón bizonyította. Úgy tartják, hogy ezen fajok többsége már átment az átalakulás, a felemelkedés folyamatán – a 4D, negyedik dimenzió, az 5D, ötödik dimenzió, és 6D, hatodik dimenzió emelkedett rezgésére, sűrűségére, spirituális tudatosságára.

Az Androméda Tanács tagjai az alábbi csillagrendszerek és bolygók tagjai:

1. Csillagrendszer: Arcturus – Bolygó: Pitolla
2. Csillagrendszer: Antares – Bolygó: Nikotae
3. Csillagrendszer: M103 – Bolygó: Legola
4. Csillagrendszer: Procyon – Bolygó: Kaena
5. Csillagrendszer: Vega – Bolygó: Percula
6. Csillagrendszer: Capella – Bolygó: Pershea
7. Csillagrendszer: Polaris – Bolygó: Ventra
8. Csillagrendszer: Sirius A – Bolygó: Ritol
9. Csillagrendszer: Deneb – Bolygó: Toleka
10. Csillagrendszer: Tau Ceti – Bolygó: Xeta
11. Csillagrendszer: Alhena – Bolygó: Degaroth
12. Csillagrendszer: Betelgeuse – Bolygó: Etorth

Megjegyzés: azoknak az embereknek, akik többet szeretnének megtudni ezek csillagrendszerekről, javaslom a http://www.stellarium.org -ot [fordítói megjegyzés: magyar készítésű szoftver]. Ingyenes, könnyen letölthető és használható szoftvercsomag mellyel vizuális segítséggel megvizsgálhatod helyi éjszakai mennyboltodat a számítógépedről, és láthatod a számodra ismerős csillagjegyek, galaxisok, csillagködök, csillagrendszerek és sok 3D bolygó elhelyezkedését és nevét. Csak bizonyosodj meg arról, hogy először állítsd be a lakhelyednek megfelelő saját alapértelmezett elhelyezkedésedet… a kezdeti beállítások során. Ez az egész folyamat csak úgy 5 percet vesz igénybe. Nagyon egyszerű a használata, különösen nem-technikai emberek számára.

Albizottságok és/vagy Tanácsadó Testületek
Az Androméda Tanács azon tagjai, akik nem rendelkeznek a 12 kiemelt ülésező szék egyikével, testületi székekkel rendelkeznek a nyomozás, kutatás, mérlegelés és tanácsadás területén az Androméda Tanács számára.
5-6 ember szerepel egy albizottságban, és/vagy tanácsadó testületben.
Együttesen, ezek a csoportok 3 csillagrendszer több, mint 400 képviselőbolygóját képviselik, köztük az Arcturus csillagrendszert is.
Ennélfogva, a többség, ezen tagok nagyobb százaléka más csillagrendszerekről és bolygókról jönnek, mint azok a bolygók, amelyekről az Androméda Tanács vezető ülésező tagjai.
Minden tanácsadó testületnek van egy elnöke, vagy hasonló beosztású vezetője.
Tanácsadó testületek:
1. Magasabb Dimenziójú Tartományok Tanácsadó Testülete
2. Csillagrendszer Tagsági Áttekintő Testület
3. Bolygók Galaktikus Föderációja Áttekintő Testülete
4. Exobiológia Galaxis Tanácsadó Testület
(Sirius – Androméda Tanács vezető ülésező tag)
5. Xenobiológia Galaktikus Tanácsadó Testület
(Procyon – Androméda Tanács vezető ülésező tag)
6. Óceonográfia Galaktikus Tanácsadó Testület
7. Űrutazás Dimenzionális Repüléstechnológiai Tanácsadó Testület
8. Planetáris Gyógyászat Tanácsadó Testület
9. Univerzum Oktatási Megfigyelő és Tanácsadó Testület
10. Telepátia és Vokális Kommunikáció Megfigyelő és Tanácsadó Testület
11. Galaktikus szektorok Planteráris Felfedezése Kutató és Kiértékelő Csoport
12. Katonai Fenyegetettségi Szint Felmérő és Tanácsadó Testület
13. Spirituális és Emocionális Mesteriség Dimenzionális Kiértékelő és Fejlesztő Testület

A Galaktikus Föderáció  
(Nem a Fény Galaktikus Föderációja, az nagyobb/DK)
Vannak más társult tanácsok, csoportok és fajok, melyek közül néhány tagja az Androméda Tanácsnak, néhány nem, akik hajlandók segíteni a Föld bolygó lakosságának a bolygó evolúciós folyamatában.
Az Androméda Tanács első csoportjainak egyika a Galaktikus Föderáció, ami a Tau Ceti csillagrendszer bázisú jóakaratú lények hosszú ideje fennálló csillagrendszereinek és bolygóinak föderációja.

A Galaktikus Föderációra úgy lehet gondolni, mint az Androméda Tanács mindennapos menedzsment vállalatára, ami felelős a napi menedzsmentjéért és betartatásáért az alábbi területek együttműködési protokolljainak: galaxisközi, csillagközi és bolygóközi kereskedelem/barter/árucseréje az erőforrásoknak, termékeknek és szolgáltatásoknak, interszociális, interkulturális és oktatási csere-együttműködésért és sok más tevékenységért bolygónkénti alapon.

A Galaktikus Föderáció felépül kb. 140 csillagrendszerből és jelenleg kb. 300 bolygóból. Megvan a külön ülésező tanácsa ami képviseli saját maga csillagrendszereit és bolygóit. A Galaktikus Föderáció egymaga a 10. kiemelt ülésező tag az Androméda Tanácsban. A Föderáció vezető bolygója a Xeta bolygó.

Azt várhatjuk a következő években, amikor a Föld bölygó alkalmazkodik új 4. dimenziós életéhez – mint ahogyan a kozmosz szerte virágzó intelligens élet nagyobb családjának tagja is – , hogy a Föld bolygót meghívják mint önálló tagot a Galaktikus Föderációba! A Föld képviselő testületét a Galaktikus Föderációban Kapcsolt Föld Tanácsként fogják ismerni.

Kapcsolt Föld Tanács
A Kapcsolt Föld Tanács a Föld legjobb és legértelmesebb távlatokban gondolkodó futuristáiból fog állni az élet minden területéről és tudományágáról fognak származni szerte a bolygóról.


Megjegyzés: 
"Az exopolitika az emberiség Földön kívüli kapcsolataival foglalkozó kutatási terület, illetve megfigyelő társadalmi tudomány, idővel pedig kiegészül fizikai-technikai tudományi ágakkal."



18 megjegyzés:

  1. Az űrbéli objektum/ok/ szándékolt, kissé rejtett ISON elnevezése a lényeg. Ami természetesen a SION-t "rejti" - mint betűjátékot, betűmágiát. Ez nagyon hasonlít a Mátrix-filmbeli Neo-ra - ami a Noe, One és Eon jelentéssel is bír. Lehet választani. De térjünk vissza a SION-ra ami valójában nem a Sion-hegyre utal hanem a Si-ion-ra. Pontosabban a szilícium-alapú létezésre való utalást jelenti. Ez analóg a CION-nal ami meg a C-iont vagyis a szén alapú létezésre való utalást jelenti. C-ion-ok: 6 proton-6 neutron-6 elektron - a "666-os földi pokoljárás" megjelenítése, ami valójában a felemelkedéshez szükséges.
    Az ISON/SION objektum - a régi Holdnaptár 9. és 10. hónapjához is "tájolva" - NovEmber/9-es Ember végén DecEmber/10-es Ember elején érkezik földközelbe. A 10-es ember pedig a nyilas azaz a kentaur/centaur - centa=10. A "földi pokol tüzéből" feltámadó - újjászülető - főniksz madar. A 10=1 - vég/kezdet-omega/alfa-élet/halál - ugyanEGY. Ismert a Mátrixból Neo "101-es szobája", a 10 és 1 együtt amiről aztán a 11-re/az újbóli - már magasabb szintű/belső rezgésű - "eleven"-ségre lehet jutni.
    Tehát időben és térben lett megjelenítve - mégpedig nov9Ember és dec10Ember fordulóján - a C-ion-ból Si-ion-ra való váltás. Az ember szén alapú létezésének a felváltása a magasabb szintű szilícium alapú létezésének a lehetőségével. Vagyis egyesek "felFÉNYeződése/átkristályosodása" ekkor fejeződhet be - a megjelenítők szerint. Ekkor jelenhetnek meg a "földönkívülinek" látszó nagy tudású és képességű un. táltos-avatárok a matériában.

    SandOr

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nagyon jó hozzászólás, ezen most el-elmélkedem, élem a pillanatát.

    Köszönöm

    Misi


    VálaszTörlés
  3. Ha a Hubble Legacy Archive oldalán a "Why does this image look strange? "-re kattintotok, akkor ott leírja hogy a kép 3 expozicióból készült és annak az átlagát láthatjuk olyannak mint 3 fényes objektum, de az igazából egy.

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó komment....Érdekes....érdekes

    VálaszTörlés
  5. Honnan szeditek ezt a sok hülyeséget a sok meg nemvalósult világvégfe meg Nibiru meg Galaktikus Föderáció csillaghajói megjelennek stb. után?????

    VálaszTörlés
  6. Milyen nagy az Isten állatkertje! Ti ez a rengeteg baromságot mind elhiszitek?
    "Névtelen" kommentje nem "érdekes", hanem maga a valóság!

    VálaszTörlés
  7. En EDES JO ISTENEM!!!! Ha ezt meselik nem hiszem el, de most hogy elolvastam, megneztem a videokat.... MOST SEM HISZEM EL!!!

    VálaszTörlés
  8. Legyen igazatok,habár én ezt nehezen tudom elhinni.
    Viszont minden jobb mind ebben a pénz alapú világban élni!
    Az emberiség képes lenne saját magát is felemelni,kezdhetnénk mondjuk azzal hogy Megújuló energiaforrásokat használunk,mert az kétségtelen ha nem váltunk hamarosan akkor a föld élhetetlen lesz számunkra.
    De viszont mivel a vállalatoknak pénzük van a fosszilis energiahordozókból és a megújuló energia kéznél van és ingyen nincs benne hasznuk,viszont a technikánk már rég meg van hozzá.
    Ha a "galaktikus tanács"ez ügyben tud segíteni nekünk akkor én személy szerint tárt karokkal várom őket!! :)



    VálaszTörlés
  9. Hát nehéz elhinni,ezért én más szemszögből közelíteném meg ezt a témát.Az tény az ember a semmiből nem lehetett.De vannak olyan régi épületek és írások amik azt mutatják egy nagyon fejlett civilizáció volt a Földön több 10ezer éve.A csakra az akupunktúra és sok más ilyen nem lehetett emberi agyszülemény.Ehhez kellett az ember komoly biológiai felépítésének az ismerete is.Félelmetes az,hogy mondjuk a csakra tudomány mennyire hatékony.Azt kérném aki nem hisz ebben,hogy próbálják ki azt tegyenek fel egy szétszedett karneol köves nyakláncnak a köveit egy rézdrótra ráfűzve a hangfal és az összekötő kábelre és megdöbbenve tapasztaljuk a hangminőség mennyit javul ettől! Ezután kérdem én ennyire pontosan a kövek gyógyhatásait is hogy tudták anno megismerni?Szerintem ez egy földönkívüli technika lesz és ezt ma remekül alkalmazzák az élet bármely területén a mai emberek,mint a kvarcórákban,a műszaki eszközökben stb.Aki ha nem is hiszi el,de kipróbálja azt amit ezekből ki lehet otthon is majd próbálni az szerintem már nem lesz szkeptikus és megpróbál válaszokat keresni ezekre is.

    VálaszTörlés
  10. Ha elolvasnátok az eredetit, látnátok, h. ez 3 kép összevágása, és nem 3 darabból áll az üstökös...
    Ráadásul nem irányt változtat, hanem a Hubble teleszkóp 3 különböző helyről fényképezte, ergo 3 különböző szögből látszódik a képen. :D
    A sok láma vazze... :S

    VálaszTörlés
  11. csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tud a Hubble 3 nagyon más helyről képet készíteni, mikor egy helyben áll???

    VálaszTörlés
  12. Én egy másik "névtelen" vagyok, nevezzünk engem Kétkedőnek. Sajnos a NIBIRU-s hülyítés ment 2002-től és sehol sincs a Nibiru. Aztán volt valami orosz üstökös - már a nevére sem emlékszem, azt hiszem comet elenin volt- most meg itt ez az újabb ISON nevű amire már most azt mondogatják, lehet, hogy széthullik, mire ideér. Szóval ezekre mindegyikre azt mondták egyes körök, hogy galaktikus űrhajó meg űrváros meg ilyenek. Nos én sajnos hiszek az ilyesmiben, mármint hogy léteznek ilyen űrben lebegő buborék városok, de az ISON üstökössel kapcsolatban nagyon, de nagyon kétkedő vagyok.

    VálaszTörlés
  13. Már nem tudok kiigazodni a sok Névtelen bejegyzésen. Az látszik viszont, hogy ez a cikk felborzolta a kedélyeket.
    Van itt máshonnan is információ: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/10/ison-ustokos-es-piramis-ero-csoporttol.html

    VálaszTörlés
  14. Nos, talàn azért küldte ezt az üstököst a vilàg Teremtője, hogy figyelmeztessen arra, hogy komoly vàltozàsokat hoz magàval az elkövetkezendő időszak. (3.vilàghà/ború a közel-keletről, energiavàlsàg, èhinség, jàrvànyok, több milliàrd ember szàmàra a vèg a többinek meg az új vilàgrend.. ) Nem ez lenne az első alkalom. Aki nèha olvas (igazi) híreket és nem csak a fővonalas mèdia hazugsàgait követi figyelemmel tudja, hogy fèlre kell rakni pàr konzervet, vizet és antibiotikumot amíg mèg lehet.
    .oO' von deltamatyi 'Oo.

    VálaszTörlés
  15. Hmmm...megérkezett és el is ment az ISON...a diplomatákról tudni valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt alább vannak az új infók az ISON-nal kapcsolatban.

      Törlés
  16. Itt vannak a legújabb fejlemények:

    http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/uzenet-az-ison-rol-1127-en.html nov.27.

    http://szepjovot.blogspot.hu/2013/12/uzen-az-ison-1203.html dec 03.

    http://szepjovot.blogspot.hu/2013/12/ison-ustokos-hatasa-eletunkre-juventus.html dec.09.

    Tehát az üstököst egy űrhajóról irányították, hogy elvégezze a feladatát.
    Ami nagyon figyelemreméltó, az az, hogy a történelem során a nagy fordulópontok idején mindig megjelent egy üstökös, vagy napfogyatkozás volt....

    VálaszTörlés