2014. január 15., szerda

A szeretet átalakítás - Ashtar 01.13.

by kristalyhang

ASHTARASHTAR /2014. január 13.

Philipp közvetítése

A szeretet átalakítás

Kedves Philipp! Nem arról van szó, hogy visszavonultam tőled. Te egy nagyon intenzív megnyitási fázison mész keresztül, amelyhez arra van szükség, hogy magadra koncentrálj. Mi soha nem vonulunk vissza egy ilyen időszakban (megnyitási fázis), de igenis egy hátsó ülésen foglalunk helyet. Mindazon feladatok egy megnyitási fázishoz kapcsolódnak - és mi szándékosan nem használjuk a „teszt” fogalmat, mivel túl sok ítélkezés és félelem kapcsolódik hozzá, hogy nem sikerül átmennetek egy próbán, ami összefüggésben van ezzel – ilyen módon a teljes és nem megosztott figyelmedre van szükség mindehhez.
Minden egyes megnyitási fázis egy ajándék a számodra, és csak te tudod fogadni és kicsomagolni ezt az ajándékot. Mi nagyon jól tudjuk milyen nehéz lehet ez az ajándék. Te megkapod és a kezedben tartod, rázogatva azt, és azon törve a fejed mi lehet benne. Te azonnal ki akarod bontani, de küzdesz a szoros kötéssel. Ekképpen, végigmész a düh és a frusztráció fázisain, amely napokig, hetekig, sőt hónapokig is eltarthat.
Úgy érzed magad, mintha teljesen egyedül, elhagyatottan és elveszve lennél. Szembe kerülsz a félelem sok formájával, és nagyon elbizonytalanodva érzed magad. De azután, hirtelen, itt van a kicsomagolás pillanata. Integrálod ezt az ajándékot a Lényedbe, felemeled magad az összes nehézség fölé, kitárod a szárnyaidat, és átalakulsz a pillangóvá, ami az Új Te vagy. Tehát, legközelebb – mikor átmész egy fázison, és megtapasztalod az összes frusztrációt és haragot – kérlek, tudd, hogy ez része a számodra adott ajándéknak. Ez csak a következő Isteni pillanatig tart, mikor képes vagy kicsomagolni az ajándékot, mikor beépítetted az összes szükséges előrejelzést ahhoz, hogy képes legyél teljes mértékben élvezni az ajándékodat.
Te megjegyezted, hogy a bevezetési fázis, lépésről lépésre érkezik meg hozzád. Mi ennek az alapvető oka? Ti mind hallottatok információkat „az Eseményről”, „a Szeretet Cunamiról”, vagy akármelyik megfogalmazásról, ami tetszik. Én a „Szeretet Átalakulás” fogalmát használom, mivel mindez a saját magad igazi Énjévé való átalakulásáról szól, ami a Szeretet, a Szeretet és csakis a Szeretet. Van egy kevés előzetes munka, amit meg kell tenned, mielőtt képes leszel átmenni a Szeretet Transzformáción. De sietek hozzátenni, hogy te már majdnem minden ilyen előzetes munkát elvégeztél.
Ti csiszolatlan gyémántok vagytok, amik csak egy kevés befejező csiszolás igényelnek, és ezzel a folyamattal vagytok jelenleg elfoglalva. A jó hír az, hogy a jelenlegi beavatási fázisok befejeződnek. És ennek a befejező fázisnak az intenzitása mutatja meg nektek, milyen közel vagytok ahhoz, mielőtt a Szeretet Transzformáció elborítana titeket meglepetésszerűen! Szeretném hangsúlyozni, hogy a Szeretet Transzformáció az nem a Felemelkedés. A Felemelkedés, ahogy ti mind nagyon jól tudjátok mostanra már, egy folyamat, amely lépésről lépésre bontakozik ki. Ám ez a Szeretet Transzformáció a Felemelkedés útjának az egyik kulcsfontosságú tartozéka.
Emlékezni fogsz az igazi, édes Önmagadra. Az vissza fogja hozni az összes tudásodat, és tulajdonságaidat, melyeket összegyűjtöttél az utazásod során. Az igazi Önmagaddá fogsz válni. El tudod képzelni a lehetőségeket, amiket ez az ajándék raktározva tartogat számodra? Valószínűleg nem, amíg ki nem csomagolod! A szó kevés rá, hogy ki tudjuk fejezni, hogy mennyire várjuk a Szeretet Transzformációt, amely meg fog tisztítani téged az összes régi csomagtól – olyan közel vagy ahhoz.
Szívünk mélyéből gratulálunk ahhoz, hogy soha nem szűntél meg azon munkálkodni, hogy életre hívd ezt az eseményt, ami a fő oka annak, hogy végül is az már itt van a küszöbödön. Kívánok neked és mindazoknak, akik olvassák ezeket a sorokat, sok örömet összes ajándékotok kicsomagolásához. Alig várom már, hogy üdvözöljelek benneteket a Szeretet Átalakítás után.
Oly sok szeretettel. Fivéred: Ashtar
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

kristalyhang | 2014-01-15 - 14:13 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-HP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése