2014. január 1., szerda

Az ISON túlélte és újévkor ITT VAN


Egy újabb csemege az ISON-ról. Nem én írtam, nem is tudom mennyire hiteles, de szeretném, ha igaz lenne. Kívánom, hogy legyen meg ez az Újévi Csoda! Boldog Új Évet és Új Életet mindenkinek!
Dombi Katalin



Az ISON túlélte és újévkor ITT VAN, elhozza az új világot – Xanterexx : Kachina Kék Csillag : A hopi indiánoknak igaza volt 

– FRISSÍTVE (a cikk végén)

ISON tulelteAz ISON üstökös túlélte a Nap megkerülését, újévkor éri el a Földet a NASA szerint, ami Tolec szerint az új 4. dimenzió kezdete (ezt ő már hónapok-év óta állítja, mikor még nem is volt tudható, hogy itt fog elhaladni, pont újévkor).
Tolec, az Androméda Tanács földi képviselője megerősítette, hogy az ISON üstökösként ismert, valójában Xanterexx nevű diplomáciai bioszféra (űrhajó, lásd bevezető írásunkat erről itt) egyúttal a magas szellemi kultúrájú  hopi indiánok által Kachina Kék Csillagának nevezett objektum, mely arra hivatott a jelentős történelmi korra visszatekintő hopi legenda szerint, hogy elhozza az új világot. A hopi legenda (lásd még Frank Waters - Book of the Hopy c. könyvét ) ezzel megerősíti Tolec ISON-ról szóló üzenetét, amit szintén erősít néhány furcsa gabona kör is.
ISON tulelte 2ISON - újévkor jön
Az újévi, szilveszteri Föld-ISON együttállást mutató kép mozgó változata itt tekinthető meg.
Gabonakörök, melyek megerősítik a két kísérőhajóval érkező ISON / Xanterexx valóságát. A gabonakörök pontosan jelzik a kis kitüremkedést az üstökös “orránál”, csakúgy, mint a két “szárnyat” és a két űrhajót a két oldalán:
Itt láthatjuk a NASA videócsatornáján a hírt a videó első 37 másodpercében:
Érdekesség, hogy a NASA videóján ellipszis formájúnak tűnik a mag, amihez kapcsolódik néhány érdekes megfigyelés. Ezek szimbolikájukban a mindent látó isteni/jószándékú szem, az igazság és az egységlátás szeme, illetve az új korszakot hozó mag üzenetét hordozzák (használd a léptetést az alábbi diavetítőn):
 
 
Amikor az ISON ideér, megkezdődik a totális átalakulás: nyílt teljes kapcsolatba lépés a Földön túl élő civilizációk intergalaktikus-interdimenzionális, több millió/milliárd éves társadalmi rendszerével és a jelenlegi életellenes (hüllő) világstruktúrák átalakulása. Ez nem fog fájdalommentesen menni, ahogy egy átlagos szülés sem. Elő fognak fordulni geológiai folyamatok is, annak ellenére, hogy az univerzumtársadalom célja a minél zökkenőmentesebb átmenet. A struktúrák összeomlása következményekkel fog járni, ami kapcsán  Tolec felhívja a figyelmet arra, hogy nem árt felkészülni erre.

FRISSÍTÉS 1.
Még nem említettük, hogy Tolec, mikor először beszélt az ISON-ról, azt állította, hogy a Hubble űrteleszkópon látható (lásd korábbi cikkünket), piramis szerű kinézete az “üstökösnek” a jónéhányunk ismert egyszemű piramisra utal, ámde, a mi szemszögünkből visszaszakralizálva azt: ez ugyanis Tolec, az Androméda Tanács földi képviselője szerint a BÉKE JELE szerte az Univerzumben (szemben a deszakralizált jelképpel, ami az önkényuralkodó mindent látó nagytestvért jelenti).
És kiegészítésként, a gabonakörökben, ill. néhány fotón magszemként, szemként látható ISON (többmillió, többmilliárd éves kultúráktól elvárható, ill. Alex Collier-től, Tolec szellemi elődjétől, az Andromédaiak egyik első kontaktjától konkrétan tudjuk, hogy tudják módosítani a teret, beleértve a hajóik külső méretét, teljesen függetlenül annak belső terétől) a harmadik szemre utal, ami a tudat, az egységben látás, a dolgok mögött EGY lényeg látása, a megvilágosodott/tiszta/univerzumtudat jele valójában (szemben a szándékosan deszakralizált egyszeművel).
Többször lett itt említeve a deszakralizálás, ugyanakkor nem ez a lényeg! Mégis fontos tudni: a legegyszerűbb félrevezetések egyike: a tökéletes, matematikai ellentettjét mondani annak, AMI VAN, a másik: venni a legszentebb/legszakrálisabb valamit (testrész, jelkép, szó/fogalom stb.), venni annak jelentését, megfordítani azt, és azzal azonosítani azt az elmékben (“modern” (?) marketing kifejezéssel újrapozícionálni).
Tehát a lényeg: minden, a földönkívülieket úgy lefestő film és regény és műképalkotás ellenére, melyek azt sugallják, ami az űrből jön, az csakis és kizárólag fekete, negatív, gyarmatosító, uralkodó, pusztító, kifosztó lehet, valójában ezek ellentétje az igaz. Ezeket azért csinálták, hogy 1 ne avatkozzanak bele a mennyei “nagyfiúk” a földi hatalmi/feketemágikus játszóterükbe (bizonyos embereknek, ill. bizonyos Földön élt “mennyei” csoportoknak a játszóterébe), másrészt mert saját magukat projektálták ki rájuk. Hogyan legkönnyebb a tolvajnak észrevétlennek maradni? Ha tolvajt kiált valaki másra.

FRISSÍTÉS 2.
Michael Salla politológus professzor, háborús övezetekbeli békéltető, az Exopolitika másik legnevesebb képviselője (Alfred Webre-rel párhuzamosan) megírta az ISON visszatéréséről szóló cikkét. Angolul itt olvasható: www.examiner.com/article/comet-ison-arises-like-phoenix-from-the-dead-now-what-for-xmas?CID=examiner_alerts_article



1 megjegyzés:

  1. Már majdnem lemondtam az Isonról - remélem hogy ez a hir igaz és végre elhozza azt a Világot, amely egységes boldog életet biztosit a Föld MINDEN előlényének!!!!

    VálaszTörlés