2014. január 31., péntek

Megérdemlitek a dicséretet - SaLuSa 01.31.


Az alacsonyabb dimenzióban való tartózkodásotok majdnem a végéhez ért, és sokkal nagyszerűbben fogjátok elhagyni azt, mint egykor, amikor útra indultatok oda. Tapasztalataitok segíthetnek, hasznára válhatnak más lelkeknek és megérdemlitek a dicséretet a meghozott nagy áldozatotokért, hogy hasznukra voltatok más lelkeknek a FÉNY felé vezető útjukon.

SaLuSa / Mike Quinsey / 2014-01-31

salusa-imagem-mais-real-deleAnnak tükrében, ami körülöttetek zajlik, úgy tűnik a harmónia és a béke igen messze járnak; de a zavargások lassan alábbhagynak és relatív rövid időn belül a béke fog a Földön teret nyerni. És ez az Új Kor közeledtének lesz köszönhető, ami a rezgésszinteket gyorsabban fogja megemelni. 

Ezek a típusú változások folyamatosan kísérik majd ezt az időszakot, és végül elkülöníti a felemelkedésre készen állókat azoktól, akik még nem készültek fel. Ez elkerülhetetlen, mert a rezgések tovább emelkednek – egy olyan pontig, ahol csak olyan lelkek létezhetnek, akik elérték ugyanazt a rezgésszintet. Ez sok évezredes és sok különböző korban töltött élet tapasztalatának kicsúcsosodása. Egy ciklus vége fontos időszak, amikor minden lélek szembenéz azzal, hogy életterve mennyiben vitte előbbre fejlődését – és hogy meg kell-e még egyszer ismételni bizonyos tapasztalatokat. 

Köztetek a legtöbben már nagy előrelépéseket tettek és ezért készen álnak, továbbfejlődésük következő stádiumába lépni –a már továbbfejlődött lelkek segítségével és támogatásával. Sokan továbbra is részt szeretnének vállalni az emberek általános evolúciójában és folytatják munkájukat; mások úgy döntenek, hogy más fajokhoz csatlakoznak, útjuk  egy másik bolygóra viszi őket. Természetesen egy ilyen típusú tapasztalathoz egy másik megfelelő létformában inkarnálódnak.  Azok, akik tapasztalataikat – a 4. dimenzióban – folytatják, azt fogják megállapítani, hogy az élet egy teljesen új formát fog ölteni, és egy harmonikusabb és boldogabb időben fog lejátszódni. Ekkor a sötét erők saját, elrendeltetett jövőjükre lesznek hagyva, ahol egy további lehetőséget biztosítanak nekik, hogy újra a FÉNY felé forduljanak. 

Alig van elképzelésetek arról, mily boldogság és beteljesedés vár rátok; messze meg fogják haladni elvárásaitokat. Ez lesz a jutalma annak, hogy árnyas életciklusokat csináltatok végig – és most sikeresen újra visszataláltatok a FÉNYHEZ. 

Egyesek köztetek azzal szembesülnek, hogy egyes barátoknak vagy rokonoknak nem sikerült a magasabb dimenziókba elmozdulniuk. Ne aggódjatok jövőjük miatt, mert pontosan ott lesznek, ahol tovább tudnak haladni és előrelépéseket tehetnek a FÉNY irányában. Ti magatok, helyzetetekből adódóan képesek lesztek figyelemmel kísérni előrelépéseiket, és felkereshetitek őket, amikor alvás közben testen kívüli állapotban lesznek. De miközben ti már képesek lesztek az ilyen típusú találkozókat megőrizni emlékezetetekben, ők ismét visszatérnek dimenziójukba, ahol éber állapotukban erről nem rendelkeznek emlékekkel. 

Jelenleg épp valódi potenciálotokra ébredtek rá, mivel tudatszintetek kiterjeszkedik, – egészen addig, míg eléritek végül a teljes tudatosságot. 

Biztosíthatunk benneteket, hogy már sok segítő felkészült, hogy segítsen nektek elfoglalni helyeteket a magasabb dimenziókban. Az élet egy folytonos lehetőség, hogy mindig tovább fejlődhessünk és minden fejlődési szinten sok segítőre számíthattok. Mindenkor a tovább fejlődöttek felelősségén múlik, hogy támogassák az őket [fejlődésben] követőket. Ha hasonló természetű lelkek összetalálkoznak, akkor tudatuk Eggyé válik; de biztosak lehettek benne, hogy mégis meg fogjátok őrizni egyéniségeteket is.

Tudjuk, hogy köztetek sokan belefáradtak élményeikbe, és ez nem meglepő tekintetbe véve a rezgésszint sűrűségét, amiben léteztek. Ez az oka annak is, amiért csak kevés magasabb dimenziós látogató érkezik hozzátok, mert különösen kellemetlennek találják a ti nehéz rezgésszinteteken való tartózkodást. Fordítottan kifejezve, nagyon felemelően érzitek majd magatokat, amikor a magasabb dimenziókat eléritek, és annak minden előnyét élvezni fogjátok. Ha úgy döntenétek, hogy segítetek azon lelkeknek, akik az alacsonyabb rezgések csapdájába esetek, ne tévesszétek meg magatokat azzal, hogy ez ne lenne nehéz feladat. De függetlenül attól, milyen mélységben ragadtak meg, mi mindig itt leszünk, hogy segítsünk nekik újra jogos helyükre visszatalálni.

Kedvesek: az alacsonyabb dimenzióban való tartózkodásotok majdnem a végéhez ért, és sokkal nagyszerűbben fogjátok elhagyni azt, mint egykor, amikor útra indultatok oda. Tapasztalataitok segíthetnek, hasznára válhatnak más lelkeknek és megérdemlitek a dicséretet a meghozott nagy áldozatotokért, hogy hasznukra voltatok más lelkeknek a FÉNY felé vezető útjukon.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és teljes csodálattal és hálával viseltetek az ’útitársaitoknak’ nyújtott önzetlen cselekedeteiteket illetően. TI Mindannyian Egyek vagytok – egy állandó módon: mert kísérni fogjátok egymást a kozmoszban tett végtelen utazásaitok során. Áldozatotok kiérdemli jutalmát, mert látjátok, ahogyan a lelkek a FÉNY felé mozdulnak és visszatérnek valódi Lényükhöz.   

Köszönet, SaLuSa! 
Mike Quinsey 

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com/ 
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/01/31/salusa-mike-quinsey-2014-01-31/ 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése