2014. január 22., szerda

Egy halom weboldal készül - Galaktikus üzenet 01.21.




A Galaktikus Föderáció és a 
Spirituális Hierarchia üzenete

2014. január 21.

 "Épp most öltenek testet olyan események, amik arra kényszerítik (őket) hogy "kileheljék a lelküket."
 
"Épp most készül egy halom számítógépes weboldal, abból a célból, hogy tömegesen olvassák őket.... és sok információ lesz ott számotokra."

"Van olyan technológiánk, hogy megnézzétek a múltatokat.."

"A galaktikus emberek nem úgy élnek, ahogy ti. Ők egy igazán örömteli, évszázadokig, vagy évezredekig tartó fizikai élet után felemelkednek."

Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Január 21./

Selamat Jalwa! (Legyetek örökké tartó Örömben!) Csodás hírekkel térünk vissza! Földi társaink jelenleg épp letartóztatják azokat, akik régóta akadályozzák globális jólétetek útját. Ezek az események csupán olyan más események kezdetei, melyek egy felettébb szükséges új kormányzást hoznak nektek. Ez az új kormányzás rövidesen be lesz jelentve. Az első szükséges dolgok az alapok kibocsátása, a globális pénznem újraindítás, és az új szabályzások hivatalos kinyilatkoztatása a világszintű bankipar számára. Ezek a dolgok, amikor jólétalapjaitok kiosztásával párosulnak, egy olyan új rendszer kezdetét fogják jelezni, mely biztonságosan kezeli a pénzeteket. A nagy felvigyázóknak természetesen az új kormányoknak kell lenniük. Felállítottunk egy speciális eseménysorozatot, mely hamarosan a néhány bank által üzemben tartott jelenlegi kincstári rendszer végéhez fog vezetni. Ezek a nagy bankok valójában a hatalom eszközei néhány nagyon befolyásos család számára. Összekötőink kapcsolatban állnak különféle egyénekkel, akiknek hozzáférésük van pénzügyi forrásokhoz és olyan törvényi eszközökhöz, melyek most megdöntik ezt a sötét összeesküvést.
 
Ez arra utal számotokra, hogy nagyon befolyásos férfiak és nők módosítják szó szerint évezredek óta annak természetét, hogy társadalmaitok hogyan működjenek. Ezen szövetségeken belül, a birtokunkban vannak az eszközök a hatalomátvételhez. Épp a sötét összeesküvés végső mentsvár taktikája folyik zárt ajtók mögött és titkos találkozókon mindenütt ezen a bolygón. Ezen küzdelem végső maradványa egy feltartó akció a sötét összeesküvés részéről. Akadályoztatással próbálják valahogyan visszatartani egy olyan valós globális pénzügyi újraindítás megvalósulását, mely szoros kötelékben áll egy új aranyszabvány visszatérésével. Ez az új pénzügyi rendszer véget vet annak a fojtogatásnak, amit akkor állítottak fel, amikor az ENSZ szponzorálta a Dumbarton Oaks megállapodást, melyet a II. világháború vége felé kihirdettek. Egy olyan új pénzügyi rendszerre van óriási szükség, ami figyelembe veszi világotok új pénzügyi és kincstári igényeit. Ez az amit a Fény nagy koalíciója most megvalósít.
 
Ez az új rendszer felállítja a terepet az új kormányzás számára, ami egy halom bejelentést fog tenni, melyek tartalmazzák a mi létezésünk és Agartha galaktikus társadalmának teljes felfedését. Arra szándékozunk használni a bejelentéseket, hogy megalapozzuk a közelgő első kapcsolatfelvételt, és kommunikációt nyissunk Agartha-val és a Felemelkedett Mesterekkel. Ez a Szellem ideje; új módszerek ideje. A hosszasan elhallgatott régi titkoknak, amiket kedvére csűrt-csavart a sötétség, teljes Napfényre kell kerülni! A Felemelkedett Mestereitek boldogan vállalták a feladatát annak, hogy felfedik ezeket a titkokat a nyilvánosságnak. Tanításokat fognak nyújtani, melyek lehetővé teszik, hogy megértsétek mi az amit el kell mondani. Épp most készül egy halom számítógépes weboldal abból a célból, hogy tömegesen olvassák őket. Ezeket a weboldalakat olyan szerverekhez fogják társítani, amiket felügyelni fogunk, és sok információ lesz ott számotokra. Vegyétek magatokhoz és mélyedjetek el benne. Ezzel egyetemben, egy hatalmas jólétprogram fog véget vetni a szegénységnek, hajléktalanságnak, és az éhezésnek.
 
Szükségetek van egy módszerre, hogy kioktassátok magatokat azzal kapcsolatban, hogy mindez valójában mit is jelent. Hozni fogunk nektek mentorokat, hogy lehetővé tegyük, hogy olyan párbeszédekbe kezdjetek, melyek képesek átalakítani nézeteiteket erről a valóságról, és hogy az merre tart. A legtöbben közületek nem töltöttek időt valós eredetük részletes tanulmányozásával, és hogy miről is szól a tudatossági emelkedésetek. Szándékozunk adni nektek egy szónoki pulpitust. Mentoraink közül mindegyiknek az a kezdeti feladata, hogy egy halom információval szolgáljon, és aztán segítsen nektek feldolgozni azt. Van olyan technológiánk, ami lehetővé tudja tenni számotokra, hogy megnézzétek és megtapasztaljátok a múltatokat, és ez fog felkészíteni a teljes tudatosságba való visszatérésre benneteket. Lehetőséget adunk nektek, hogy meglátogassátok a flottánkat, és ti magatok fedezzétek fel, hogy mi várható tőletek. A birodalmatok átmenetben van, és olyan képességeket birtokoltok, amiket gyorsan ki kell fejleszteni. Társaink és a Felemelkedett Mesterek is segíteni kívánnak nektek abban, hogy megkapjátok ezt a nagy csodát, ami végül meg kell történjen.
 
Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömteli áldott hírekkel érkezünk! Épp most öltenek testet olyan események, amik arra kényszerítik azokat akik oly régóta uralnak benneteket, hogy "kileheljék a lelküket". Hatalmuk az arrogáns szabályzás és a betegesen szerzett gazdagság volt, amit évezredeken át élveztek. Ez idő alatt, mindannyian szenvedtünk brutális és sötét uralmuktól. Ennek az időszaknak vége. Ők tovább táplálják magukat a vályúból, ami a vesztüket okozza, mivel kapzsiságuk nem ismer határokat. Isteni társaink a legtöbbjüket nem kompromitáló pozícióba helyezték. A többi, konspiratív együttműködésben áll. Az egész csomó szentségtelenség túllépte határait, és ők maguk teszik ki letartóztatás, vagyonelkobzás, és az emberiség ellen elkövetett legrettenetesebb bűntetteik nyilvánosságra hozatalának magukat. Ebben a helyzetben, ezen sötét egyének jól befolyásolhatók, és könnyen tudjuk őket belepöccinteni a történelem hulladékgyűjtőjébe! A közelgő perek csupán csak a sok csúnya dolog következményei.
 
A hosszú késedelmek elsődleges okai az épp leírtak voltak. Ezek az akadályok gyorsan eltűnnek. A globális pénznem újraindítás, az új nemesfémhátterű szabályzások, most valóra válhatnak. Ezek csak az előfutárai lesznek az új kormányzásnak és egy hatalmas jólétprogram kézbesítésének. Ezek a dolgok lehetővé fogják tenni számunkra, hogy belekezdjünk a tanításotokba arról a számos szent témáról, amiket vagy kiforgattak, vagy eltitkoltak előletek. Az igazság akkor teljesen felfedhetővé válik. Szándékozunk megmutatni nektek egy csomó szent igazságot, ami meg fogja változtatni jelenlegi hiedelmeiteket a múltatok, eredetetek, és szent filozófiáitok tekintetében. Azok a nézetek amiket jelenleg tartotok, javításra szorulnak. Ezek a változások csak az első lépések egy igazi galaktikus tudatosságba vezető utatokon. Ezen igazságokkal a kezetekben, lehetővé teszitek galaktikus társaitok számára, hogy csatlakozzanak ezekhez a kinyilatkoztatásokhoz.
 
Régóta rossz érzésetek van a halállal, az öregedéssel, a szegénységgel, és a szenvedéssel kapcsolatban. Okkal vannak belső kétségeitek. A galaktikus emberek nem úgy élnek, mint ti. Ők egy igazán örömteli, évszázadokig, vagy évezredekig tartó fizikai élet után felemelkednek. Mi most emelkedtünk fel, és így felfedeztük, hogy miért is van ez így. Szándékunkban áll ezeket a tanításokat felhasználva megválaszolni a kérdéseket, melyek régóta szanaszét hevernek bennetek. Minden egyes társadalom megtestesít olyan tradíciókat, melyek sötét képet festenek az emberiségről. A spirituális életet nem lehet halállal elválasztani tőletek. Sokkal inkább belétek lehet integrálni a teljes tudatosság által. A korlátozott tudatosság veszélyes valóságain keresztül tett hosszadalmas generációs utazásotok át fog alakulni. Ez a jelenlegi forradalom spirituális, és vissza fog juttatni benneteket azzá, aki hajdanán voltatok. Újraegyesít más fizikai Angyalokkal, és az Isteni Terv kibontakoztatásával folytatódik!
 
Ma ezen hírlevél fő céljait folytattuk. Bepillantást adtunk abba, hogy mi történik veletek. Továbbá miénk az első kapcsolatfelvételre, és a teljes tudatosságba emelkedésetekre való felkészítésetek feladata. Minden fronton haladás történt, és küldetésünk megnyilvánulása most történik! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
7 Cib, 19 Chen, 10 Caban


http://www.foldimennyorszag.hu/04076CAE-CB92-43F2-A569-826E6133FB60.html

 http://www.fenyorveny.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése