2014. január 10., péntek

Át fogtok alakulni - Galaktikus üzenet 01.07.


Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
 /2014. Január 7./
Dratzo!
Sok megbeszélni valóval térünk vissza hozzátok.

 Végre lettek hajtva azok a tettek, melyek a globális pénznem újraindításhoz szükségesek. A következő dolgok magukba foglalják egy világszinttű új pénzrendszer valóra válásának megkezdését. Ezen módosításokkal egyetemben, ott van egy új bankrendszer ügye is. A jelenlegi változások az emberiség új valóságának csupán a kezdetei. Ez a változássorozat új kormányzáshoz vezet, ami véget vet az UFO álcázásnak. Ez a komoly titkolózás a II. világháború alatt kezdődött, és 1947 nyarán folytatódott a Roswell incidenskor. Amint ez a titkolózás véget ér, végre közvetlen módon kommunikálhatunk veletek. Akkor elmagyarázhatjuk azokat a dolgokat, amiket tudnotok kell még mielőtt az első kapcsolatfelvétel megtörténik. Mindegyikőtöknek meg kell érteni egy csomó dolgot azokról az előkészületekről, melyeket a mentoraink végeztek, hogy segítsenek nektek teljes tudatosságúakká válni. Ezt egy oktatás fogja követni, ami felkészít benneteket arra, hogy új galaktikus társadalmatok teljes résztvevői legyetek.

Ez az eladósodott társadalmatok jelenlegi gyötrelmeiből való kilépés, egy nagyobb esemény része, ami az új valóságotokra irányítja energiáitokat. Mielőtt teljes tudatosságúvá váltok, instrukciókra van szükségetek, egy valós megtapasztalására annak, hogy a jólét mire való. A lehetőségek ezen új tárházában felfedezhetitek, hogy ez a birodalom miről is szól valójában, és mit várnak el tőletek. Ez meghaladja a jelenlegi mindennapi tapasztalataitokat. Ez a Szellemről való olvasás, a vele való kölcsönhatás, és a róla való tanulás ideje, valamint arról, hogy miről szól ez a világ. Az az eszetlenség, ami jelenleg körülvesz benneteket, átalakul tanulássá, olvasássá, és a most mindenütt történő változások megértésévé. A Felemelkedett Mesterek, hogy segítsenek nektek eljönnek, és egy speciális oktatóprogramba kezdenek, hogy felfedjék és elmagyarázzák az "élet úgynevezett titkait". Ezek a tanítások gazdagítani fogják azt a tudást amit mi fogunk nyújtani nektek. A földre-szállás ideje alatt, nagy mennyiségű információnak lesztek kitéve.

Amint a tömeges landolások végbementek, találkozni fogtok mentorotokkal, és megtudjátok mi fog azután történni. Az Élet a Tudatosság. Meg van az a képessége, hogy kifejezze minden élet nagy egységét, és ezzel egy időben elmagyarázza azt a csodálatos egyedülállóságot, amik vagytok. Az ismeretek ezen összetettségét történetekbe kell sűríteni, hogy megérthessétek és használhassátok azokat napi gyakorlataitokban. Minden egyes nap közelebb kerültök a magvalósításához annak, hogy hogyan változzatok, és hogyan integráljátok magatokba az összes tudást, mellyel szembe kerültök. A mentorotok segíteni fog nektek, és kapott egy teljes dossziét rólatok. Minden mentor ki lett képezve rá, hogy ezeket az adatokat felhasználva kihozza a jó dolgokat belőletek, és a negatív nézeteiteket pedig kitakarítsa. Ez az eljárás előzi meg a megfelelő időben majd a Belső Földre való költöztetéseteket. Ott, míg a Fénykamráitokban vagytok, ténylegesen át fogtok alakulni teljes tudatosságú Fénylényekké.
Ezért ez az év, egy különleges időszak.

Végre meg fogjátok látni mindannak gyümölcsét, amit földi társaink véghezvittek. Ez lesz az is, amikor lehetőségünk lesz közvetlen módon szólnunk hozzátok. Ez a közelgő nagy újraegyesülés az az idő, amikor a Mennyország be tudja teljesíteni a próféciát, és visszajuttat benneteket abba az állapotba, melyben teljes mértékben emlékeztek múltatokra, és ahol elkezdhetitek megérteni azokat a felelősségeket, melyek közeli jövőtökben rejlenek. A mi kötelességünk olyan technológiával és tudatossággal szolgálni, ami felkészít titeket rá, hogy képesek legyetek elfogadni a teljes tudatosság csodáit. A forgatókönyv hátralévő része arra lett szánva, hogy mindegyikőtök megértse az előttetek álló dolgok végtelenségét. Ezért ez egy lépésről-lépésre folyamat lesz. Minden egyes pont az időben egy olyan pont, amit arra használhattok, hogy növeljétek bölcsességeteket, és kiterjeszthessétek gyarapodó képességeiteket. Jönni fog egy pillanat, amikor mindez értelmet nyer, és ez a birodalom könnyedén megváltoztatja tudatossági szintjének természetét.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Világotok és annak áldott felszíni emberisége egy átmenetben van! Isteni transzformációtok folyik. Naponta érzitek ennek a változásnak a fájdalmait. Gaia is az ő sok módosulásával foglalatoskodik. A tengerfenék emelkedik. A bolygó éghajlata ingadozik. A kontinensek mozognak és morajlanak. Egy új föld készül megszületni. Ezen véget nem érő változások közepette azon töprengtek, hogy vajon milyen sorsot tartogat számotokra az Istenség. Ez az átalakulás végtére is pozitív, és az lesz a kimenetele, hogy újraegyesültök a Kozmosz-szerte és a Belső Földön lévő hittestvéreitekkel. Ez az örömteli találkozás visszajuttat titeket a teljes tudatosságba, és ezzel együtt véget ér a rátok rótt évezredes amnézia. Az első gyümölcse ennek az eljárásnak a jólétbe való gyors belépésetek. Bevezetésként egy tömeges pénznem újraindítás tanúi lesztek, és aztán hozzá fogtok férni az általunk eredetileg évszázadokkal ezelőtt elhelyezett adományhoz.

Ez a művelet tudatosságban előkészít benneteket arra, hogy elfogadjatok sok új felelősséget. Most van ennek az ideje. Ezért van az, hogy egy csomó esemény felettébb különleges módon van kezelve. Azok a dolgok, melyek most történnek, nagy jólétet fognak hozni sokaknak közületek. Használjátok fel ezeket az ajándékokat arra, hogy javítsátok az emberiség helyzetét és a sajátotokat. Figyeljétek csak meg, ahogyan ez a régóta legyőzhetetlennek tekintett valóság gyorsan elhalványul, és aztán el is tűnik. Ahogy az új kormányzás kiemelkedik, mi megjelenhetünk, és tanítások egész sorába kezdhetünk arról, hogy kik vagytok valójában, és arról a történelmetekről, amit a sötétség eltitkolt előletek. Ezen igazságokat és az új jóléteteket használjátok fel arra, hogy tápláljatok egy új valóságot. Üdvözöljétek hittestvéreiteket, és engedjétek a Mennyországtól érkező jó híreknek, hogy áldott potenciálotokba juttassanak benneteket. Ebben vezetni, tanítani szándékozunk, és bölcsességet hozni nektek. Nagyszerű jövő vár rátok!

Közös felelősségünk kell legyen Gaia és ez a csodás naprendszer. A Szellemtől jövünk, és arra használjuk a nekünk adott szent adományokat, hogy kibontakoztassuk a Teremtést a fizikaiságban. Mindig legyetek tudatában, hogy kik vagytok, és miért jöttetek ide. Ebben rejlik az isteni igazság, mely irányítja életeinket, és lehetővé teszi, hogy segítsünk a Mennyországnak a Fény elhozásában, ezen és az összes többi valóság számára. A legtöbben közületek egy ideje szem elől tévesztették ezeket a dolgokat, és kételkedni kezdtek. Eljövünk, hogy lehetővé tegyük nektek most ledobni ezeket a nézeteket, és hogy nagy örömet érezzetek a Fény, és azon felelősségek iránt, amiket a Teremtő oly kegyesen nekünk adott. Össze fogunk jönni, és kibontakoztatjuk az isteni tervet. El kell hozzuk a Fényt oda, ahol csak a sötétség ragyogott, és lehetővé kell tennünk, hogy a nagy igazságok ki legyenek mondva mindenütt a galaxisban, és valójában a fizikaiság egészében. Ezért sokan látogatnak most benneteket. Hamarosan egy nagy hivatalos eljövetel fogja kirobbantani mennyei fényűzéseteket!

Ma elhoztuk üzenetünket. Mint említettük, egy nagy változás jön a felszíni birodalomra. Közös felelősségünk, hogy tudatában legyünk ennek, és megjegyezzük, hogy most az Istenség bontakoztatja ki varázsát, még most is, ahogyan beszélünk! Elérkezik az idő számunkra, hogy levessük magunkról a szkepticizmust, és engedjük ennek a csodálatos Fénynek a beáramlását!

Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja!
(Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
6 Ik, 5 Chen, 9 Caban

Forrás:
foldimennyorszag.hu
 http://www.fenyorveny.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése