2014. február 4., kedd

Cobra: A Fátyolon túl - 02.03.

  Mikor átléped a Fátyol határát, ami 8.6 mérföld a felszín felett, akkor hirtelen körbeölel egy tachion fürdő, a szivárvány színű szuperluminális részecskék esője, amelyek behatolnak az energia meződbe. A fizikai tested felpörög, és olyan egészségesnek érzed magad, mint amilyennek hosszú idő óta nem érezted. 

Cobra: A Fátyolon túl (2014.febr.3.)
 
Pár hónapos előkészület után elérkezettnek láttam az időt, hogy átmenjek a Fátyolon. A legegyszerűbb módja ennek egy sztratoszférikus repülés egy katonai repülőgéppel, amely elérheti az űrközelség magasságát. 
 
Először megpróbáltuk ezt a Dél-Afrikában, de kiszámíthatóan a Cabal beavatkozott, és a cég, amely részt vett a projektben elvesztette az engedélyét mindössze két hónappal a repülésem azelőtt. Ezért úgy döntöttünk, hogy átmegyünk Oroszországba, amely jelenleg elérhetetlen a Cabal számára, legalábbis ami az ilyen projekteket illeti, és itt sikerült is. 
 
Habár három biztonsági ellenőrzésen kellett átmennem, hogy engedélyezzék a belépést az orosz katonai bázisra, és repülhessek egy MiG-29-essel, éreztem az ott dolgozó emberek Lélek jelenlétét, míg más országokban ezt a Lélek jelenlét elveszett már. Körülbelül 100 ember volt jelen azon a napon, hogy a repülést lehetségessé tegyék, a pilóta (amely egyike legjobb 10 orosz katonai repülőgép pilótáinak) , a tűzoltósági személyzet, orvosi helikopter mind készenlétben voltak vészhelyzet esetén, az emberek az irányítótoronyban ... Ez nem kis vállalkozás.
 
Mikor átléped a Fátyol határát, ami 8.6 mérföld a felszín felett, akkor hirtelen körbeölel egy tachion fürdő, a szivárvány színű szuperluminális részecskék esője, amelyek behatolnak az energia meződbe. A fizikai tested felpörög, és olyan egészségesnek érzed magad, mint amilyennek hosszú idő óta nem érezted.  
 
Itt egyáltalán nincsenek hüllők, sem éteri skalár hullám technológia, sem archónok, sem negatívok, semmi. Nincs Mátrix. Csak az abszolút tisztaság.  
 
A magasság növekszik. Annak ellenére, hogy majdnem kétszer olyan gyorsan repültünk, mint a hangsebesség, úgy érzed, nincs mozgás. Minden békés és csendes. Úgy érzed angyalok vesznek körül, fény anyahajó van feletted.    
 
Eléred a 60,000 lábat. Ez az a régió már az űrközelség. Az egész ég olyan, mint egy csillagkapu, mágnesesen rajzolódik egyre mélyebbre és mélyebbre... 
 

A Föld görbülete észrevehetővé válik, és ez az, amikor azt ezt a fotót készítettem (balra).

Mikor visszatérsz és leszállsz, megváltozol örökre. Miután évtizedeket töltöttél el karanténban, meg tapasztalod a szabadság ízét. Tudod, hogy meg tudod csinálni újra és sokan fognak követni, amíg minden polgár szabad lesz a kozmoszban. 
 
Ezzel a repüléssel egy nagy repedést hoztam létre /teremtettem/ a Mátrixban, egy nagy horpadást a biztonsági tűzfalon, amit az archónok hoztak létre, hogy fenntartsák a karantén állapotát a Föld bolygón. 
 
Te magad is segíthetsz ebben a folyamatban ha sztratoszférikus léggömböket küldesz az űrközelbe. Sok ember megtudná csinálni, és ez nem túl bonyolult. Pár száz dollár költségű az egész hogy saját sztratoszférikus léggömböt indítson valaki, és gyönyörű képeket küldjön vissza az űrközelből. Tucatnyi ilyen sikeres projekt volt világszerte az elmúlt néhány évben, és mindegyik létrehozott egy kis repedést a Mátrixban:
És itt van egy egyszerű útmutató, hogyan kell csinálni: 
 
És most a kérdés számomra, hogy hova legközelebb? Virgin Galactic-hoz (a Virgin Galactic egy privát űrhajózással foglalkozó cég - szerk. ) vagy plejádi hajó, amelyik előbb bekövetkezik.

Cobra/Fordítás: SandalPhon (www.fenyorveny.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése