2014. február 2., vasárnap

HATHOROK / Tom Kenyon / Belső Nap hangmeditáció 01.11.

 Ez a hangmeditáció energiával tölti fel a napfonatot és gyengéden megemeli saját életerőd minőségét. Mindez közvetlenül hat a tudati állapotodra.

 

HATHOROK / Tom Kenyon / Belső Nap hangmeditáció

Kedves Olvasók!
Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe a következő hangmeditációt, ami segíthet átvészelni ezt a hányatott évkezdést. Én már többször kipróbáltam és mindig nagyon kellemes, valóban feltölt energiával.  Akinek új Tom Kenyon énekhangja és munkássága, annak először zavaró lehet a furcsa hangzás, de egyszerűen adjátok át magatokat a hangoknak, mert megéri. Köszönet Bagi Ákosnak a fordításért!  Illetve tudom ajánlani még a szintén Hathorok által inspirált Aethos meditációt is, ami továbbra is zseniális: http://kristalyhang.wordpress.com/2012/10/15/hathorok-tom-kenyon-2012-09-20/
hathor_4 

A Belső Nap

A Hathorok tanítása szerint az életerő (sekhem) a napfonatból, (a harmadik csakrából) ered. Innen árad szét a finom életerő az egész testbe, miközben alá is száll az első és második csakrákba, ahol a tudati emelkedés és a szexuális energiák legfontosabb hajtóerejévé válik.

Ez a hangmeditáció energiával tölti fel a napfonatot és gyengéden megemeli saját életerőd minőségét. Mindez közvetlenül hat a tudati állapotodra.

Valamivel azután, hogy a NASA hivatalosan is bejelentette, hogy megtörtént a Nap pólusváltása, felszólítottak a Hathorok, hogy vegyem újra elő az egyik 2009-es tanfolyamon tőlük kapott és rögzített hangmeditációt.

Kérték, hogy szerkesszem át, vágjam le az elejét és a végét, meghagyva a középső részt. Ennek hangmintái nagyban segíteni fogják a napfonattal való munkát, különösen most, hogy a Nap felcserélte mágneses pólusait.

Már a velük való együttműködésem legelején felhívták a figyelmemet a Hathorok arra, hogy a Nap átalakulása kulcsszerepet tölt be az emberi tudat fejlődésében.

Úgy látják, hogy ez az adott pólusváltás hatalmas mértékben hat jövőnkre és most van itt az ideális időpontja a Saját Belső Nappal (a napfonattal) való munkának.
csakrák
A hangmeditáció hathatós segítség azoknak, akik közülünk erősíteni akarják az életerejüket és megismerni szándékoznak a test/lélek/szellem találkozásának határterületeit.


A Belső Nap Meditáció

A meditáció csupán pár lépésből áll.

1. Helyezd figyelmedet a napfonatodra, ami a szegycsont alatt, a gyomor mögött, a rekeszizom közelében van. Ez igazából egy komoly idegnyaláb, és egyben a harmadik csakra középpontja.

2. Képzelj el ezen a területen egy aranyszínű golyót, ami a Nap apró mása. Érezd számodra természetes módon ennek a golyónak az aranyszínű tüzét. Nem kell „látni” semmit.

3. Amikor figyelmedet a fénygolyóra összpontosítod, lépj be koherens (összetartó, építő hatású) érzelmi állapotba, mint amilyen például a tisztelet, a megbecsülés, vagy a hála. Ahogy összefonódik a fókuszált figyelmed, a fénygolyó tüze és az emelő hatású érzés, a meditáció hatása sokszorosára nő.

4. Kezdd el hallgatni a 4:40” hosszú felvételt. Ha figyelmed elvándorol a golyóról, vagy az érzelmi állapot megváltozik, tereld vissza figyelmedet a Belső Napra és állítsd vissza érzelmeidet a hála, vagy a megbecsülés érzésére.

5. Engedd meg, hogy a hangok „masszírozzák” Belső Napodat, a napfonatodon levő arany fényű golyót. Amikor sikerül ezt létrehoznod, a legkülönfélébb jelenségeket tapasztalhatod. Lehet, hogy aranyfolyam áramlik szét a golyóból az egész testedbe, lehet, hogy a golyó különféle alakú és méretű formát vesz fel. Lehet, hogy kiterjed és magába foglalja az egész tested. Ha ez létrejön, akkor a test minden egyes sejtje lubickol a belső Napból kiáradó aranyfényben, ami rendkívüli gyógyító és átalakító hatású.
6. Ha befejezted a meditációt, maradj pár percig önmagaddal, mielőtt külső dolgokkal kezdenél foglalkozni. Ha erős hatásokat éltél át, jótékony, ha lepihensz. Különösen akkor, ha a fény az egész testedet körbefogta.
Kattints ide, ha le akarod tölteni, és/vagy meg akarod hallgatni a Belső Nap (The Inner Sun) hangmeditációt: https://tomkenyon.app.box.com/s/swra2vzh5pfxj196h8ac
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt a hanganyagot nem szabad sehol máshol közzétenni.
A Hathorok
2014.01.11.

©Tom Kenyon 2014. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: http://www.tomkenyon.com. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni és nemzetközi szerzői jog védelme alatt állnak. Minden felvétel, amit nem a saját honlapomon (www.tomkenyon.com) találsz az engedélyem nélkül és így törvénytelenül kerültek oda.

Fordító: © Bagi Ákos http://www.lelekmod.hu 2014 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

Csatornázta: Tom Kenyon
Magyar nyelvű fordítás: Bagi Ákos
 
Forrás: http://lelekmod.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=107:hathorok-a-bels-nap&catid=31:hathor-rovatok&Itemid=92

http://kristalyhang.wordpress.com/2014/02/02/hathorok-tom-kenyon-belso-nap-hangmeditacio/ 

1 megjegyzés:

  1. hat-hor hat éve hallgatom.ez a solar plexus csakra zene.az egész albumot megrendeltem amerikábol tom kenyontol.minden hathor zene megvan nekem.ezekkel gyogyitok évek ota.ezért kértem h olvasd el anasztáziát és ne alacsony rezgésüzz le semmit.

    VálaszTörlés