2014. február 18., kedd

Hol kellene tartani technológiáknak? - Galaktikus infó

 

 
 
A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak!

A Galaktikusok kifejtették,hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által!A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,alkotmányellenes,szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek:az Orioni Szűrkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI!Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott),melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán církáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt.A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!
Ezért van az,hogy az Amerikai Haditengerészet az úr minden olyan ügyben,mely az idegenekkel kapcsolatos!Természetesen az 51-es körzetben is,ahol szigorúan titkos dolgok történnek!

Az idegenek által létrejött egyezmény "biztosított" antigravitációt,különböző fegyvereket,szabadenergiát,orvosi technológákat,cserébe az USA-kormány szemet hunyt a Szürkék által elkövetett emberrablások és kísérletek felett,és amellett a kormány nem fedte fel a jelenlétüket!
Egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk el a technológia mai "állásán":már az 1920-as évek előtt is lehetett volna szabad energiánk Nikola Tesla által,de a Galaktikus Föderáció-továbbiakban csak GF-azt mondja,hogy a Rockefellerek megfélemlítették és elsöpörték Tesla támogatóit,hogy megállítsák a "halálos fenyegetést",melyet ez a dolog jelentett volna az akkoriban egyre jobban erősödő Rockefeller-olajbizniszre!!!

1947-ben még egy földönkívüli faj jelent meg a színen a "szélhámos" Zeta Reticuli Szürkék képében,akik ijedten menekültek egy hajó elől,ami a Liberation Force nevet nevet viseli.A hajsza az egyik űrhajó megsemmisülését eredményezte,a másik pedig megsérült,de 1 lény túlélte a becsapódást!A túlélőt pedig 1947 és 1951 között az USA-kormány fogva tartotta,ahol kivallatták és vizsgálatoknak vetették alá.A foglyot végül a kormány "visszaadta" fajtársainak.Ez az esemény alaposan összekuszálta a dolgokat,illetve a közvélemény figyelmét is ráirányította a "furcsa" eseményekre!

1954-ben amikor az egyezmény évtizedes felújításához érkezett,Dwight David Eisenhower elnök találkozott egy delegációval a Holloman légibázison,melynek tagjai között számos jóindulatú faj képviselője jelen volt.A delegáció felajánlotta,hogy kivonja a Szűrke díszpintyeket a forgalomból,szabadenergiát,antigravitációs-és orvosi technológiákat biztosít,rendberakják a környezetet,és stabilizálják a gazdaságot.Cserébe meg kellett volna semmisíteni a nukleáris arzenált,mindenki számára elérhetővé tenni a technológiákat,felfedni a GF jelenlétét,abbahagyni az erőforrások mértéktelen kifosztását és leállítani a környezetszennyezést.
De a dolgok nem a tervek szerint haladtak.Nagyon nem!A továbbiakban az USA nemcsak folytatta sötét üzelmeit a rossz szándékú idegenekkel,hanem még ki is terjesztette azt! 
1956-ban-mint azt Paul La Violette a Secrets of Antigravity Propulsion c. munkájában dokumentálta-az antigravitációs kutatás úgy ahogy volt a fekete projectek része lett!

A Galaktikusok elmondják,hogy hol tartunk és hol kellene tartanunk technikailag:
Vannak kis tablet-számítógépeink,nagyméretű lapostévénk,de ahogy a GF mondja,nincs antigravitáció-kivéve persze a fekete projecteket!
Nincs transzportáló technológiánk,de persze harcoló alakulatokat el tudunk juttatni a célállomásra!
Telefonjaink nem működnek egy bizonyos magasság fölött az utasszállító repülőgépeken,de persze bármikor bemérhetők a műholdakról,még kikapcsolt állapotban is!
A Bolygó erősen szennyezett,így szabad energiáért kiált,amelyet a néhány kapzsi,akik a haszon és a hatalom bitorói,megtartották maguknak!
A GF szerint le vagyunk maradva,de bizonyos okok miatt ez így van jól!
Vannak hangvezérelt számítógépeink,de nincs holodeckünk (a kutyafáját-a ford.)
Űrprogramunk egy álbohózat,elrejtve a fantasztikus felfedezéseket,közben a "vezetőség" titkos,okkult módon imádja Hitlert és megünnepli a születésnapját!!!Nem hiszed el?Olvasd Richard Hoagland és Bara bestsellerét:a Dark Missiont! 
Nem vagyunk a Holdon,a Mars-kolóniát az Orioni Reptoidok évekkel ezelőtt elpusztították a jóindulatú ET-k szerint!
Kozmikus értelemben nem kószálunk a galaxisban,hanem csak egy kis felfújható medencében pancsizunk!Semmi időutazás!Semmi csillagkapuzás!A jóindulatú ET-k szerint,ha úgymond megengednék nekünk,rögtön kihasználnánk a helyzetet és disznólkodnánk 1000-rel! (Ezt tényleg nem engedhetik meg-a ford.:-)).
Még fénysebességgel sem tudunk repülni,ahogy azt néhány neutrinó tette nemrég a CERN-laboratóriumban!

Néhány iskolánknak szuper technológiái vannak,a gyerekek szorgosan tanulnak,persze nem kritikus érvelést,vagy logikát,hanem azt,hogyan legyenek engedelmes kis fogaskerekek az állami gépezetben!
Ott van ráadásul az elme-kontroll is,melyet a negatív idegenek támogatnak minden szinten,minden lehetséges eszközzel!Aljas módon tudatalattinkba behatolva,folyamatosan bombáznak minket lényegtelen információkkal az egyik oldalon,míg a másikon folyamatosan rettegésben tartanak olyan dolgokkal,mint a drogháború,háború a terror ellen,és a szokásos dolgok:meghalt,kisiklott,lezuhant stb!
Közben az olyan drága,kedves szervezetek,mint a Tavistock Intézet,lerombolja azt a kevés kis "haladást" is,melyet a társadalom elér!
Van egy külön-elég alacsony-tecnológiai szint a tömegeknek és egy másik,jóval fejlettebb a "belső körök" számára! 
Mialatt az AIDS tizedeli a népességet,az ellenanyag már réges-rég létezik,persze elzárva mindenki elől!!!

A jóindulatú ET-k elmondták,hogy az egész STAR TREK sorozatot,azért vetítették a tv-ben,hogy megmutassák,hogyan fogunk élni a jövőben!
Insiderek régóta tudják,hogy mindkét Star Trek-alkotó:Gene Roddenberry és felesége Majel Barrett kontakták voltak!De azt még kevesebben tudják,hogy a pár 7 ET-fajjal állt kapcsolatban!A "kapcsolat" egészen a házaspár halálaig tartott!Az ET-k szerint a sorozatban a Galaktikus Föderáció részben be lett mutatva azáltal,hogy különböző fajok kaptak benne szerepet!

Fordította és bejegyezte:Magellán

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/2012/04/john-kettler-blog-galaktikus-foderacio.html
A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak!

A Galaktikusok kifejtették, hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által! A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,alkotmányellenes,szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek:az Orioni Szűrkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI!  Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott), melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán církáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt. A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!

Ezért van az, hogy az Amerikai Haditengerészet az úr minden olyan ügyben, mely az idegenekkel kapcsolatos! Természetesen az 51-es körzetben is, ahol szigorúan titkos dolgok történnek!

Az idegenek által létrejött egyezmény "biztosított" antigravitációt,különböző fegyvereket, szabadenergiát, orvosi technológiákat, cserébe az USA-kormány szemet hunyt a Szürkék által elkövetett emberrablások és kísérletek felett, és amellett a kormány nem fedte fel a jelenlétüket!


Egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk el a technológia mai "állásán":  már az 1920-as évek előtt is lehetett volna szabad energiánk Nikola Tesla által, de a Galaktikus Föderáció  -továbbiakban csak GF-  azt mondja, hogy a Rockefellerek megfélemlítették és elsöpörték Tesla támogatóit, hogy megállítsák a "halálos fenyegetést", melyet ez a dolog jelentett volna az akkoriban egyre jobban erősödő Rockefeller-olajbizniszre!!!

1947-ben még egy földönkívüli faj jelent meg a színen a "szélhámos" Zeta Reticuli Szürkék képében, akik ijedten menekültek egy hajó elől, ami a Liberation Force nevet nevet viseli. A hajsza az egyik űrhajó megsemmisülését eredményezte, a másik pedig megsérült, de 1 lény túlélte a becsapódást! A túlélőt pedig 1947 és 1951 között az USA-kormány fogva tartotta, ahol kivallatták és vizsgálatoknak vetették alá.A foglyot végül a kormány "visszaadta" fajtársainak. Ez az esemény alaposan összekuszálta a dolgokat, illetve a közvélemény figyelmét is ráirányította a "furcsa" eseményekre!

1954-ben amikor az egyezmény évtizedes felújításához érkezett, Dwight David Eisenhower elnök találkozott egy delegációval a Holloman légibázison, melynek tagjai között számos jóindulatú faj képviselője jelen volt. A delegáció felajánlotta, hogy kivonja a Szűrke díszpintyeket a forgalomból, szabadenergiát, antigravitációs-és orvosi technológiákat biztosít, rendberakják a környezetet, és stabilizálják a gazdaságot.Cserébe meg kellett volna semmisíteni a nukleáris arzenált, mindenki számára elérhetővé tenni a technológiákat, felfedni a GF jelenlétét, abbahagyni az erőforrások mértéktelen kifosztását és leállítani a környezetszennyezést.
De a dolgok nem a tervek szerint haladtak. Nagyon nem! A továbbiakban az USA nemcsak folytatta sötét üzelmeit a rossz szándékú idegenekkel, hanem még ki is terjesztette azt!
1956-ban-mint azt Paul La Violette a Secrets of Antigravity Propulsion c. munkájában dokumentálta-az antigravitációs kutatás úgy ahogy volt, a fekete projectek része lett!

A Galaktikusok elmondják, hogy hol tartunk és hol kellene tartanunk technikailag:
Vannak kis tablet-számítógépeink, nagyméretű lapostévénk, de ahogy a GF mondja, nincs antigravitáció-kivéve persze a fekete projecteket!
Nincs transzportáló technológiánk, de persze harcoló alakulatokat el tudunk juttatni a célállomásra!
Telefonjaink nem működnek egy bizonyos magasság fölött az utasszállító repülőgépeken, de persze bármikor bemérhetők a műholdakról, még kikapcsolt állapotban is!


A Bolygó erősen szennyezett, így szabad energiáért kiált, amelyet a néhány kapzsi, akik a haszon és a hatalom bitorlói, megtartották maguknak! 


A GF szerint le vagyunk maradva,de bizonyos okok miatt ez így van jól!
Vannak hangvezérelt számítógépeink,de nincs holodeckünk (a kutyafáját-a ford.)
Űrprogramunk egy álbohózat, elrejtve a fantasztikus felfedezéseket, közben a "vezetőség" titkos, okkult módon imádja Hitlert és megünnepli a születésnapját!!! Nem hiszed el? Olvasd Richard Hoagland és Bara bestsellerét:a Dark Missiont!  


Nem vagyunk a Holdon, a Mars-kolóniát az Orioni Reptoidok évekkel ezelőtt elpusztították a jóindulatú ET-k szerint!
Kozmikus értelemben nem kószálunk a galaxisban, hanem csak egy kis felfújható medencében pancsizunk! 


Semmi időutazás! Semmi csillagkapuzás! A jóindulatú ET-k szerint, ha úgymond megengednék nekünk, rögtön kihasználnánk a helyzetet és disznólkodnánk 1000-rel! (Ezt tényleg nem engedhetik meg-a ford.:-)).
Még fénysebességgel sem tudunk repülni, ahogy azt néhány neutrinó tette nemrég a CERN-laboratóriumban!

Néhány iskolánknak szuper technológiái vannak, a gyerekek szorgosan tanulnak, persze nem kritikus érvelést, vagy logikát, hanem azt, hogyan legyenek engedelmes kis fogaskerekek az állami gépezetben!
Ott van ráadásul az elme-kontroll is, melyet a negatív idegenek támogatnak minden szinten, minden lehetséges eszközzel! Aljas módon tudatalattinkba behatolva, folyamatosan bombáznak minket lényegtelen információkkal az egyik oldalon, míg a másikon folyamatosan rettegésben tartanak olyan dolgokkal, mint a drogháború, háború a terror ellen, és a szokásos dolgok:meghalt, kisiklott, lezuhant stb!
Közben az olyan drága, kedves szervezetek, mint a Tavistock Intézet, lerombolja azt a kevés kis "haladást" is, melyet a társadalom elér!


Van egy külön-elég alacsony-tecnológiai szint a tömegeknek és egy másik, jóval fejlettebb a "belső körök" számára! 

 
Mialatt az AIDS tizedeli a népességet, az ellenanyag már réges-rég létezik, persze elzárva mindenki elől!!!

A jóindulatú ET-k elmondták, hogy az egész STAR TREK sorozatot, azért vetítették a tv-ben, hogy megmutassák, hogyan fogunk élni a jövőben!


Insiderek régóta tudják, hogy mindkét Star Trek-alkotó: Gene Roddenberry és felesége Majel Barrett kontakták voltak! De azt még kevesebben tudják,hogy a pár 7  ET-fajjal állt kapcsolatban! A "kapcsolat" egészen a házaspár halálaig tartott! Az ET-k szerint a sorozatban a Galaktikus Föderáció részben be lett mutatva azáltal, hogy különböző fajok kaptak benne szerepet!

Fordította és bejegyezte:Magellán

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/2012/04/john-kettler-blog-galaktikus-foderacio.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése