2015. december 21., hétfő

Ez mind Most van - Galaktikus Tanács 12.16-17.


Azok, akik nem választják a felemelkedést, át lesznek helyezve egy másik cabal által kontrollált duális mátrix bolygóra....
Ők ki fogják szolgálni a karmájukat a szürkékkel, reptiliánokkal, drákoniakkal és egyéb gonosztevő lényekkel ott, csakhogy megtapasztaljanak egy lehetőséget a felemelkedésre egy másik 26.000 évben, ami a linearitásban következik.




 Ez mind Most van 
Galaktikus Tanács 
2015.12.16-17


Közvetítette:
Garrith Lamanov El Melchizedek


December 16

4:21du.

Tudjátok, hogy minden utas, aki a malájziai 370-es repülőjáraton volt, amit a cabal megkísérelt felrobbantani, ahol a jobboldali motor felrobbant, egy szárnnyal együtt az óceánba esett; a ti ellenőrzött kormányaitok azt magyarázták, hogy a repülő is felrobbant és elsüllyedt az óceánban. Ebben a folyamatban, ahol megkísérlik elfedni a hazugságukat és a szörnyű tettüket, az agarthaiak fel fognak jönni a Homorú Földről, hogy megosszák az emberiséggel, mi történt pontosan azon a napon, részletesen és hogy milyen okból. 

Mi a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalma elkaptuk a gépet biztonságosan és úgy landoltattuk, hogy közben senki sem sérült meg; azután elszállítottuk ezeket a személyeket egy biztonsági újrakezelésre a ti Homorú Földetek Belső Földjén belül, mivel a Felületen nem voltak biztonságban, ahol a cabal értelemszerűen megpróbálna hasonló komoly kísérleteket a tudósokkal, akik a gépen voltak és nagyon fontos információkat és dokumentációt vittek magukkal, amely veszélyt jelentett a cabal intézményére és az emberiség szolgaságban tartása szerkezetére.

Folytatjuk a munkánkat a világbéke legbiztonságosabb módszere felé az emberiség számára Gaia Felemelkedésében, ahol nem lesz semmilyen erőszakos ráhatás a világgal való találkozásunkban, ahol leleplezünk mindent, ami igaz és visszaállítja a világ egyensúlyát. 

Most az Ashtar Parancsnokság Alaplegénysége felemelkedett mesterei legjobb seregével rendelkezünk, akik szorgalmasan dolgoznak azon, hogy igazságot teremtsenek ott azoknak, akik ezt hallgatni akarják. Ezek az egyének embernek néznek ki, de valójában földönkívüli küldöttek, akik a Nagy Galaktikus Központi Nap Alcyone-t szolgálják, a Multiverzum nagy  védői, békemegőrzők, akik a frekvenciákat is növelik azért, hogy megtörjék a sötétek varázsát ezen a bolygón, felemeljék az illúzió fátylát, amit az emberi tudatra róttak az elme-befolyásolási technológiájukkal, ami a tudatot csapdában tartja a szabad akarat korlátozásával és elnyomásával.

Az igazság hamarosan kiderül, ahol a sötétekkel együttműködő 
minden szervezet elbukik és lemerül. Azoknak, akik ellenállnak a változásnak, nem lesz választásuk, de tudomásul veszik azt, hogy ez az, ami történik, velük vagy nélkülük. Ez sikeresen együtt fog járni  a Föld felemelkedésével. Azok, akik nem választják a felemelkedést, át lesznek helyezve egy másik cabal által kontrollált duális mátrix bolygóra.
Ez meg fog történni abban a pillanatban, amikor a Földnek át kell alakulnia az ő eredeti állapotába és a kristályos megjelenésébe, mint a paradicsom az Isteneknek és Istennőknek, ami ő; igazából, Gaia egy Istennői tudat megjelenése, és nem csak egy szikla, amely az űrben kering tudattalan emberekkel, akik az ő testén laknak, akik azt hiszik, ők az egyetlen faj, amelyik az univerzumban létezik; nincsenek tudatában, hogy ez egy magasan fejlett és spirituális civilizációk Multiverzuma, amely a hatalmas és végtelen kozmoszon belül létezik.


5:49 du.


Meg kellene jegyezni, hogy nem tudok senkit sem bátorítani általában egy hirtelen választásra, hogy hagyja el a hivatását és kezdje el felmondani az állását annak reményében, hogy az alapoknak ez az újraelosztása egy szempillantás alatt meg fog történni, mivel az érinthetné az életformátokat, ha nem lennétek következetesek a döntésetek végrehajtásában. Ezek az átalakulások azt a benyomást keltik, hogy ez egy megmásíthatatlan kezdés és a Mostra szól, ahol minden nemzet és az elnökük, beleértve a kongresszust is, tisztában van ezzel. Vannak olyan egyének, akiknek részt kell vállalniuk az aláírásukkal egy végső beleegyezésben az alapok folyósításához a nagy bankrendszereken keresztül. Ez azután van, hogy valaki meg tudja tenni a lépést és odamegy bármelyik bankhoz igényt tartani az alapokra. (?...Jóléti Alap../Milly) Semmi esetre sem vagyok felelős azért, hogyan olvassátok ezeket a szavakat; mégis valóban arra biztatlak titeket, hogy higgyetek ennek az igazságában. 


10:34 du.

Nyissátok meg a szíveteket a földi Mennyország valóságára Most és vízualizáljátok ezt létezővé. A Menny jóléte és gazdagsága a ti isteni születési jogotok. 

Ha ti ezt tudjátok látni, akkor ez a tiétek. Higgyetek az isteni tervben; ez mind Most van.



December 17
2:03 du.

Gyakran átmegyek az éterikus Fénytestemben a tudatos anyahajóinkba, amelyek 500 mérföld hosszú és széles átmérőjűek,  (kb. 805 km /Milly) amelyekben azután a plejádiaiakkal, az arkturiaiakkal, a szíriusziakkal, az andromédaiakkal, a lyraiakkal, a tulariakkal és sok más földönkívülivel találkozom, akik egy magasabb dimenziójú frekvenciában vannak, akik eredetileg Felemelkedett Mesterek. Azután egy kör alakú kristályasztalhoz ülünk, amely szintén a találkozni vágyók rezgését szabályozza, sokszor küldünk le információkat a hajónk fedélzetére és úgy kezeljük ezeket az információkat, hogy minden földi eltorzulást állapítson meg. Ezután megbeszéljük a béke legközelebbi lényeges dolgait és megtisztítjuk a rakétarobbanásokból és más kémiai eredetű biológiai veszélyforrásokból eredő összes sugárzást, amelyek nem csak a Földet érintik, de zsibbasztják a tudatot és elnéptelenítik a Földi emberiséget az embertelen rombolásukkal. 
Azután ezeket az információkat továbbítjuk az anyahajó fedélzetéről a többi anyahajóhoz, az összes hajó együtt jön, a Földet körbefogva egy hálót hoznak létre, amely átviszi a gyógyító energia magas Fényhányadát, ez csendben, nem károsító mértékben történik meg.

Mi szintén megtárgyaljuk egy tömeges tisztítás elindítását mindazoknak, akik a sötéteket szolgálják azok mellett, akiket a sötétek irányítanak, akik még nem felkészültek a felemelkedésre ebben az életszakaszban. Ebben benne vannak azok is, akiknek általában sok tisztítandó karmájuk van. Ezek a lények egy másik, Földhöz hasonló bolygóra lesznek áttelepítve, ami nem a Föld, de nagyon hasonlít hozzá. Ők ki fogják szolgálni a karmájukat a szürkékkel, reptiliánokkal, drákoniakkal és egyéb gonosztevő lényekkel ott, csakhogy megtapasztaljanak egy lehetőséget a felemelkedésre egy másik 26000 évben, ami a linearitásban következik. Akiknek alacsony a frekvenciájuk, folyamatosan el lesznek távolítva a bolygóról. Sokan azok közül, akik az egoista és sötét természetük szerint élnek, át fognak menni a halál folyamatán, hogy újra belekerüljenek a Nagy Galaktikus Központi Nap galaktikus magjába, hogy könnyebb legyen az útjuk a reinkarnációba és így képesek legyenek felemelkedni és megtalálni a békéjüket egy másik 26.000 éves kozmikus ciklus bezártságában.  

Az anyahajóról való megérkezés után visszatérek az emberi testembe, ahol én beépítem a magasabb dimenziós élményeimet a DNS-embe. Ezt átvitelre kódolom be a Galaktikusok és az Arkangyalok segítségével, mialatt kiterjesztem ezt az információt a világba a legnagyobb égi feltétel nélküli szeretettel. Ez eléri az összes típusú fénymunkást, akik szintén egyre jobban megemelik a Föld frekvenciáját, hogy megszabadítsák ezt a bolygót minden sötétségtől és teljesen lehorgonyozzák a Mennyországot a Földre az 5. dimenziós valóság teljességében, ahol csak a fény létezik a dualitás bármilyen illúziójának természetén túl.

2:30 du.

Tudjátok, hogy a tudatosság minden lelki megnyilvánulása a teljes egész képmása, amelyben minden Földi lélek, még azok is, akik a sötéteket szolgálták, annak a visszatükröződése, akik vagytok, mint a Forrás. Nincs olyan lélek, aki valaha is elszeparált lenne tőletek. Minden lélek vagy tudatossági aspektus a teljes Egészet alkotja. Úgy éljük meg a dualitás illúzióját, mint egy szellemi szintű egyezség egy részét, annak érdekében, hogy fejlődjünk és növekedjünk az erőnkben, mint Forrás-Lények, akik egy testben élünk, hogy megtapasztalhassuk ezt a kiterjedést a fizikai illúzió megérzésén keresztül. Elfelejtjük, hogy kik vagyunk, amikor a holografikus testbe inkarnálódunk. Ezután rá kell ébrednünk a természetünkre a Fény Multidimenzionális Lényeiként a magunkban létező ösztönös Erőnkre, ami a Feltétel Nélküli Szeretet. Alapvetően Ezek vagyunk.

3:00 du.

Tudjátok meg most, hogy az elme bármilyen és minden illúziója mögött, ti Istenek vagytok nagy I betűvel és nem kis i-vel. Most minden erő bennetek van.

Induljatok, öleljétek meg a csendet, amik vagytok; öleljétek át a feltétel nélküli önszeretet és legyetek nyugodtak, feloldva az alacsonyabb ego elmét, felébresztve a szívetekben levő hangot. Ez meg fogja engedni nektek, hogy felébredjetek erre a tudatosságra és az egységes tudatosság frekvenciája létének valóságára.



Fordította: MAnna

11 megjegyzés:

  1. Mivel választjuk a felemelkedést? És mi van azokkal akik kezdenek csalódni, hogy nincs konkrét jelei csak kisebbek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szándékunkkal választunk... a gondolatainkkal, vágyainkkal.
      Akik csalódtak, majd megbizonyosodnak. Lesz rá elég idő.

      Törlés
  2. Azt hittem hogy mindenkinek jó lesz,de így.(26.000évig szenvedjen vagy szenvedjek mert nem tudom hogy én hogy állok )Szerintem kegyetlenség.Most akkor családok fognak széttesni? Valaki felemelkedik valaki meg 26ezer évig szenved egy ugyan ilyen föld bolygón??? Nem tudom,egész elvan cseszve,nem csak a föld meg az élet rajta,hanem az egész univerzum(ok).Lenne egy kérdésem,hogy mind a 7 milliárd ember rájön hogy vannak ufók? Azok is akiket vissza dob az élet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istent, a Teremtést felülbírálni oktalanság. Mindannyian nagyon tudatlanok vagyunk még. Gőzünk sincs arról, hogy valójában hogy működik ez. Hiába is magyaráznák nekünk, mert olyan ez, mint a legmagasabb szintű matematika. Azért mert nem érted, ne bíráld azt, aki a Világ teremtője és fenntartója. Ő tudja, mi értelme, haszna van mindennek. Bízzál benne.

      Törlés
    2. Továbbá úgy veszem ki, hogy fokozatosan fog minden lezajlani. Mindent megtesznek, megteszünk majd azért, hogy az emberek megvilágosodjanak, és felismerjék az igazságot... vagy átálljanak a fényoldalára.

      Törlés
  3. Egy kérdés.Akik a felemelkedést választják azok ugye maradnak itt,akik meg nem azok átkerülnek egy másik földre amit a Cabal irányít,de akkor ez hogy zajlik? Hirtelen eltűnik mondjuk 6 milliárd ember a cabal által irányított földön???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők fognak eltűnni, de nem hirtelen. Legalábbis úgy veszem ki, hogy fokozatosan fog minden lezajlani. Mindent megtesznek, megteszünk majd azért, hogy az emberek megvilágosodjanak, és felismerjék az igazságot... vagy átálljanak a fényoldalára.

      Törlés
  4. Bent voltam ma az Erstébe, de még nem tudtak a jó léti alapról, viszont a pénzpiaci alapot jó szívvel ajánlották!

    Én kitartok :-)

    Drazo!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ����

      Törlés
    2. Mivel a fenti szövegben ez áll:
      "Vannak olyan egyének, akiknek részt kell vállalniuk az aláírásukkal egy végső beleegyezésben az alapok folyósításához a nagy bankrendszereken keresztül. Ez azután van, hogy valaki meg tudja tenni a lépést és odamegy bármelyik bankhoz igényt tartani az alapokra. (?...Jóléti Alap../Milly) Semmi esetre sem vagyok felelős azért, hogyan olvassátok ezeket a szavakat; mégis valóban arra biztatlak titeket, hogy higgyetek ennek az igazságában"

      Törlés
  5. Szereti a viccet csak nem érti :-)

    VálaszTörlés