2016. február 1., hétfő

Az első kapcsolatfelvétel - Vrillion parancsnok a tévében üzent 1977-ben


Az első kapcsolatfelvétel volt ez ! Vrillion parancsnok üzenete 1977-ben. ( a BBC 1977.évi földönkívüliek adásából)










Egy földönkívüli "küldönc" hangja 
(1977. november 26.) 




1977. november 26-án szombaton, este 17:05-kor egy különleges hang szakította meg a TV-adásokat az Egyesült Királyságban. A hang Vrillonként mutatkozott be, mint az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik megbízottja (flotta parancsnoka).
Az üzenetet valójában maga Ashtar Parancsnok küldte az emberiségnek, aki a megbízottján, egyes források szerint pedig kommunikációs 'igazgatóján', Vrillonon keresztül intézett a Földi emberiségnek.

Az üzenet szövege:

„Ez Vrillon hangja, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egy képviselője beszél Hozzátok.
Több éven keresztül láthattatok minket az égen, bizonyos fényjelenségek formájában. Szeretettel, békével és bölcsességgel fordulunk Hozzátok, ahogyan azt a bolygótokon élő többi testvéreitekkel is tettük.
Azért jöttünk most, hogy figyelmeztessünk benneteket fajotok és világotok sorsára, és bölcs tanácsot szándékozunk adni azért, hogy közölhessétek fajtársaikkal, melyik az a legjobb út, melyet követniük kell, hogy ezáltal elkerüljék mind a világukat, mind a titeket környező világokat fenyegető tragédiákat.
Érdemes megtanulnotok, hogy szeretettel és bölcsességgel telve cselekedjetek, hogy részt vehessetek abban a nagy spirituális ébredésben, amelyre akkor kerül sor, amikor bolygótok belép az új korszakba, a Vízöntő korba.
Fajotok számára az átalukálásoknak ez az új korszaka a nagy béke és fejlődés kora lehet, azzal a feltétellel, hogy a vezetőitek, akiknek egy része az árnyékból irányít, tudatossá váljanak azon gonosz erőkre, melyek elhomályosítják jelenlegi ítélőképességüket.
Maradjatok nyugodtak és hallgassátok figyelemmel mondanivalómat, mert lehet, hogy ez a lehetőség nem fog többször megismétlődni.

Haladéktalanul fel kell adnotok az összes pusztító fegyverzeteiteket. A konfliktusok ideje a múlttá kell, hogy váljon. Jegyezzétek ezt meg, mert fajotok könnyedén elérheti a fejlődés új, magasabb szintjét, ha méltónak mutatkoztok erre.

Már csak kevés idő maradt hátra, hogy megtanuljatok mindannyian békében és jóindulatban együtt élni.

Ezen a bolygón mindenütt léteznek már általunk ihletett kis csoportok, melyek erre megtanítanak benneteket. Ők azért vannak itt, hogy továbbítsák számotokra a születendő új kor bölcsességgel teli Fényét. Szabadon elfogadhatjátok vagy elutasíthatjátok hiteles tanításaikat, de jegyezzétek meg, hogy csakis azok, akik megtanulnak békében és szeretetben élni, kapnak kétségtelenül hozzáférést a spirituális fejlődés magasabb szféráihoz.

Vrillon szól most Hozzátok, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egy képviselője.

Tudnotok kell azt is, hogy számos álpróféta és álvezető létezik és tevékenykedik a világotokban. Ők elveszik és aztán felemésztik az energiáitokat -- melyet pénznek neveztek, és aztán gonosz célokra használják azt, cserébe pedig végül csak szemetet adnak.
Akik felébresztették intuíciójukat és jóérzésüket, azokat mély, isteni Önvalójuk könnyedén megvédi mindettől. Haladéktalanul tanuljatok meg figyelni a belső hangotokra, ami segít megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől, lehetővé téve a konfúzió, a belső káosz és a hazugság elkerülését. Tanuljatok meg hallgatni erre az isteni hangra, ami mindannyiótokban jelen van, és haladjatok a spirituális fejlődés útján kitartóan.

Ez a mi üzenetünk a kedves barátainknak.

Több éven át figyeltük minden megtett lépéseteket, miként ti is figyeltétek az égen megjelenő járműveink fényeit. Most már tudjátok, hogy mi itt vagyunk, és tudnotok kell, hogy több élőlény létezik a Földön és a Föld körül, mint amennyit a tudósaitok hajlandóak elismerni.

Aggódunk értetek, és ezért megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy segítsük a Fény felé vezető utatokat. Ne féljetek, és értsétek meg, hogy tennivalótok csak annyiból áll, hogy igyekezzetek megismerni és valóban megérteni Önmagatokat, hogy harmóniában és szeretetben éljetek a bolygótokon.

Mi, az Ashtar Galaktikus Parancsnokságtól, köszönjük figyelmeteket. Most elhagyjuk földi létezésetek síkját.
Legyetek áldottak a legfelsőbb Szeretet és a kozmikus igazság nevében!"

A földönkívüli üzenet után a következőket mondták be a TV-ben 

(ami a videóban a fordításból kimaradt):

„Tudomásunk van már arról, hogy az ország bizonyos területein tévénézőink a hangadás bizonyos megszakadását tapasztalhatták. Sajnálatunkat fejezzük ki, és minden lehetőt megteszünk ennek a problémának kezelésére."

Fény és Szeretet Mindenkinek

Közzététel: 2012. szept. 25.
További információk: http://2012ebredes.blogspot.hu/2012_0...


Megjegyzés:
Vrillon parancsnok (Ashtar Csapat/ a Fény Galaktikus Föderaciója) emberi formában van él a Földön Dél-Afrikában. 
Milly







6 megjegyzés:

  1. Erre emlékszik valaki? Nem azért de mért nem mondjuk 2000 ezerben volt ilyen? Vagy mért nem 2012-ben amikor van már internet.Az a másik kérdés hogy ki vette fel a legelejétől a TV műsort? Nem gyanús ez? Akkoriban nem volt divat...Ennyi erővel veszek a vaterán egy régi kamerát és létrehozok egy ilyent hogy nézzétek ez volt 1946-ban.Pesze mivel meghalt mindenki senki sem emlékszik rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért halt volna meg mindenki? :) Nem volt az olyan rég. :) Pl. aki akkor 27 éves volt, az ma 66 éves.

      "A hangot kb 8 milló ember hallotta. A készüléket nem lehetett kikapcsolni.

      1977. november 26-án este dél-Angliában valami egészen meglepő történt. Egy, a Föld bolygón akkor még nem létező technológiát alkalmazva egy azonosítatlan hang szakította meg teljesen az Independent Television News TV-állomás adását, és első alkalommal intézett közvetlenül a nézőkhöz egy angol nyelvű, 600 szóból álló üzenetet. Ezen rejtélyes üzenet teljes hangrögzítése hozzáférhető a You Tube-on. Az illető hangüzenet pontosan 17 óra 10 perckor kezdődött, és körülbelül 6 percig tartott. Nagy-Británia egy kormányzati ügynöksége megpróbálta – sikertelenül – blokkolni az illető jelet. Hamarosan mind az illető TV-állomás, mind a Rendőrség több ezer telefonhívást kapott. Utólag a hatóságok háromszor kértek elnézést ezért a megszakításért, az üzenetet banális kalózadásnak vagy akár blöffnek titulálva, ám mindezzel együtt a „blöff” titokzatos eredetét a mai napig sem sikerült azonosítani. Azok számára, akik képesek átlátni a látszaton, ez a szempont a lehető legjelentőségteljesebb. Noha a szkeptikusok számára ez szokás szerint nem jelent semmit, azok számára, akik rendelkeznek intelligenciával és intuícióval, szinte nyilvánvaló, hogy egy TV-adást akkoriban nem szakíthatott meg teljesen akárki. Ez egy igen megdöbbentő rejtély, és mivel az illető üzenet eleve úgy határozza meg magát, mint egy, a földönkívüliektől származó üzenet, arra a következtetésre jutunk, hogy ez valóban nem más, mint egy földönkívüli civilizációtól származó üzenet"
      Forrás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=104:1970-1979&catid=42:1945-1986&Itemid=70

      Gondolom azért nem választották később ezt a módszert, mert az emberek többsége megrémülhetett. "Hála" a rengeteg ufós filmnek, ahol az emberiség lerohanásának gondolatát ültetik az emberek tudatába. Manapság is hetente játszanak ilyeneket a tévében... féljünk csak tőlük... gondolják.

      Törlés
    2. Ember a földönkívüliektől amúgy is retteg,ehhez nem kell film.De amúgy a filmek is azért ilyenek mert mást nem lehet eladni,a jót nem lehet eladni mert senkit se érdekel.A jó oldal mindig unalmas a TV-ben,mindig kell egy rosz,ilyen filmek meg vannak hogy segítenek az ufók az embereknek de akkor is ott a rosz ami egy másik faj akár.De amúgy ha megkérdezek egy 66 évest akkot ő emlékezne erre? Az a baj hogy ennek a sztorinak nincs feldilgozása se.Aktívba is szó szokott lenni az ufókról tanúj újboli kikérdezésévek de ezzel a hírrel egy média csatorna se foglalkozik.Pedig 8 millió ember látta elvileg.Persze lehet jönni hogy a gonosz elit eltuaolja meg minden,bár akkr meg mi értelme volt az üzenetnek.Szóval nem hiszem hogy ez valódi,szinte senki sem fogadja el bizonyítékkénnt.Ha lett volna eszük akkor videóüzenetbe üzentek volna.Vagy tényeg mért nem tesznek fel magukról egy képet a netre vagy a hajójukról,sokkal több értelme lenne.Ha fejlett faj vagyok akkor mutatok valamit a technológiámból,főleg ha tálcán kínálja a lehetőség magát ami itt az internet.Olyan nehéz lenne lefotózni az űrhajót kívürről vagy belrüllől? Nem tudom ha fejlett vagyok én tuti így tenném,rosz az egész kapcsolatfelvételük szerintem.

      Törlés
  2. Tény a Betamax és a VHS rendszert 1975-76-ban fejlesztették ki, 1980-tól elérhető kereskedelemben. Ezek előtt nem nagyon voltak otthoni elektronikai rögzítési lehetőségek. Max nagy stúdiókban filmszalagokra... Vagy hanganyagot magnószalagokra... Hacsak ugye, nem egy super 8-ast állítottak szembe a TV-vel... Mindenesetre érdekes... :)

    VálaszTörlés
  3. Most kiderül, ki mennyit óhajt megtenni...
    http://goodethungary.blog.hu/2016/02/03/peticio_a_teljes_nyilvanossagra_hozatalert

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már fönn van itt is: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/02/peticio-teljes-nyilvanossagra.html

      Törlés