spotkanie-noc-kameleon-ufo


Mi, galaktikus családotok a veletek való fizikai kapcsolatfelvétel megszervezésének folyamatán dolgozunk, mely előttetek áll.

Kapcsolatfelvételünk egyéni szinten történik, lent, szeretett bolygótokon, Gaia-n. Nem lesz tömeges landolás, sem a hajó fedélzetére történő „felsugárzás“. Sokkal inkább azokat fogjuk meglátogatni, akik energiájukat egy bizonyos szintre emelték, mely összehangolható a miénkkel.

Ne ragadjon el benneteket semmiféle megtévesztés. Egy ilyen találkozás sokat követel az energiatesteinktől. A mi energiánk más szinten van és bizonyos fokig le kell csökkentenünk, hogy a ti szintjeitekkel boldoguljunk. Ez a szint a minimum, további csökkentése komoly károkat okozhat nekünk. Ez az ok, amiért félúton kell találkoznunk.


Mit várhattok a kapcsolatfelvételtől? Hogyan történik?
Biztosíthatunk benneteket, hogy nem fogunk hirtelen előttetek állni félelmet keltve bennetek vagy bármely más kellemetlen érzést okozva nektek. A kapcsolat olyan helyzetben történik meg, ami ismerős lesz számotokra.

Mindegyik kapcsolatfelvétel egyéni lesz, úgymond az egyéni szükségletek szerint személyre szabva. Rengeteg lehetőség van, célunk – a veletek való találkozás – elérésére, anélkül, hogy ’halálra’ rémisztenénk benneteket.
Egyeseknél ez egy séta alkalmával történhet meg, vagy amikor lazítani kezdtek a televízió előtt. Másoknál a meditációra való előkészületekkor, otthonuk biztos nyugalmában. A lehetőségek végtelenek, de még egyszer: Mindig szem előtt tartjuk a ti javatokat.


Bár mindegyik kapcsolat egyéni lesz és személyre szabott, mindegyik kapcsolatfelvétel ugyanazt az alapelvet fogja követni:
A kapcsolat úgy történik, miközben ti éberek vagytok.
Nem alvás közben vagy meditáció közben történik. Akkor történik, amikor teljességében ébren vagytok, és testetekben le vagytok horgonyozva [földelve]. Mindegyik érzékszervetekkel megtapasztaljátok. Pont olyan lesz, mintha egy kedves családtaggal vagy egy baráttal találkoznátok. És valóban a családotok is vagyunk!
Készíthettek képeket és felvételeket. Terjesszétek ezeket, ahogy csak lehetséges. Felismeritek, mekkora befolyása lesz ennek a felfedési folyamatra? Nagyléptékben gondolkodjatok és még annál is nagyobban. És igen, tudjuk mennyire kedvelitek a ….[ford. megj. ezt nem értettem: selfies?] és előre örülünk a kreativitásotoknak, hogy képeket készítsetek velünk.

Felmerül a kérdés, hogyan kommunikáljatok velünk. Először is, mi is annyira érdekeltek vagyunk a veletek való kapcsolatteremtésben, mint ti. Mi is „idegesek” leszünk és megértjük milyen idegesek lehettek, amikor velünk találkoztok. Hallgassatok egyszerűen szívetekre és kövessétek tanácsát. És pontosan tudni fogjátok, hogyan viselkedjetek a kapcsolatfelvétel közben.

„Mikor történik meg a kapcsolat?“ – ez a következő kérdésetek. Ahogy fent mondtam, megtörténik, ha energiaszinteteket megfelelően megemeltétek, és ha eljön a legjobb alkalom a találkozásra.
De sok kapcsolatfelvétel már meg is történt. Mert egyre többen eléritek a szükséges energiaszinteket, így kapcsolatfelvételeitek az ’egekbe szökkennek’.

Szavak nem elegendőek, hogy kifejezzük mély örömünket, hogy szemtől szemben találkozhassunk veletek.
Menjetek békével és érezzétek biztosnak az irántatok érzett soha véget nem érő szeretetünket.

Galaktikus családotok nevében
Fivéretek
Ashtar


Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: Ashtar: Der Kontakt steht bevor

 http://kristalyhang.wordpress.com/2014/04/09/ashtar-az-egyeni-kapcsolatfelvetel-elottetek-all-2014-04-03/

Ide kapcsolódó korábbi anyag: http://kristalyhang.wordpress.com/2012/08/22/marix-az-elso-finomra-hangolt-es-egyeni-kapcsolatfelvetel-2012-07-19/