2014. április 3., csütörtök

Energia, mint esszencia - Arktúruszi Csoport 03.30.




Sose féljetek új dolgokat kipróbálni! Mert ha utána azt tapasztaljátok, hogy nem működik, akkor sincs gond! Nem szakad le az ég!

  / Energia, mint esszencia 
/ 2014-03-30
bach__blumen__bume__grser

Üdvözlet, drágáink!
Sokatoknál észrevesszük, hogy elkezditek elfogadni és megérteni az életetekben végbemenő változásokat… egyesek még azt is mondják: „Miért nem jutott ez előbb eszembe?” Az emberek kezdik elveszíteni a változástól való félelmüket és ez a fejlődés fontos lépése. Ez így működik. Sose féljetek új dolgokat kipróbálni! Mert ha utána azt tapasztaljátok, hogy nem működik, akkor sincs gond! Nem szakad le az ég! Az, hogy egy személy megtanul minden szinten nyitottá válni új dolgokra és a változásra, lehetővé teszi számára, hogy hasonlóképpen, minden szinten kapni is tudjon – és így megnyílik a belső ajtó!

Sokan – az úgynevezett „idősebb generáció” – továbbra is abban a meggyőződésben él, hogy nincs jobb módja bizonyos dolgokat megtenni, mint ahogyan azt ők az életük tapasztalatai során megtanulták. Nekik kényelmes a megszokás, ők még azt is visszautasítják, hogy más módon lássák a világot és a spirituális fejlődés lehetőségeiről is lemaradnak. Az, hogy megengeditek magatoknak, hogy az új dolgokat egy másik szemszögből nézzétek, nem jelenti azt, hogy boldogtalanul kellene leélni az életeteket, hogy ne találhatnátok örömöt a munkátokban vagy a tetteitekben! Nem jelenti azt sem, hogy a jelenlegi cselekvéseitek és látásmódotok – legyen akár globális vagy csupán személyes – rossz lenne vagy meg kellene változtatni! Nyitottnak maradni egyszerűen olyan akaratlagosságot jelent, mely szerint elengeditek a ragaszkodást és nem vagytok annyira hozzákötözve a már ismert dolgokhoz és ahhoz a felfogáshoz, hogy minden változás lehetetlen.

Az Arktúriai Csoport szeretne most az energiáról beszélni nektek. Az energia minden dolog esszenciája, mivel ez minden forma Isteni Tudatossága és szubsztanciája. A legtisztább energia, a fehér Fény. Ezt minden egyes személy a saját tudatossága szintjén értelmezi. A fényudvar, amit a szentek és mesterek körül látni az egyszerűen az ő energiamezőjük – tiszta fénnyel töltve, hogy így mindenki láthassa.

Az energia – mivel Mindenütt jelenlévő Tudatosság – sosem veszhet el, csupán alakot válthat. Tudatában vagytok mindenkor ennek és meg is tapasztaljátok ezt az energiát, de nem mindig tudatosul bennetek az, hogy mit éreztek. Érzékelhettek elnehezülést bizonyos helyeken – mint például a csatamezőkön, melyek még mindig a félelem és szenvedés rezgését hordozzák. A bárok gyakran egy nagyon erőteljes, harmadik dimenziós energiát hordoznak, melyeket azonnal meg lehet érezni. Sokan tapasztaltátok már a katedrálisok vagy egyszerűen egy falusi kis templom békéjét és fényét, ahol az idők során már sokak által elmondott imák szinte a fény energiájának „jelenlétét” alakították ki. A természet gyógyító energiája egy érintetlen erdőben vagy egy csordogáló patakban szinte mindenki által érezhető és ez az oka annak, hogy ezeket a hathatós és megszentelt helyeket meg kell védeni!

Minden ember megtapasztalja az energiát, de nem mindig értik meg, hogy mi az, amit éppen éreznek. A csatornák gyakran azt mondják: „Az energia még nem megfelelő” ahhoz, hogy ez vagy az megtörténjen. Ez azt jelenti, hogy annak az energiának a szintje és összhangja, mely ahhoz kell, hogy egy bizonyos esemény megtörténjen, még nem érkezett el. Minden élőlény érzi az energiát és a saját tudatossági állapota alapján értelmezi azt. A tudósok gyakran fizikai dolgokkal magyarázzák, a pszichiáterek érzelmiekkel, míg egyes értelmiségiek ötletekként vagy az agy erejeként értelmezik az energiát… ezek a meglátások az adott személyek tudatállapotától és hitrendszerétől függenek. Az állatok nagyon fogékonyak az energiára és reagálnak is rá. Könnyen megérzik a félelmet, haragot, szeretetet és mindent, jöjjön az emberből vagy állatból.

A szín és a megszentelt Sugarak a Forrás-energia különböző aspektusai; tiszta Fényből tevődnek össze, melyek a Fény egyedi rezgési minőségeit hordozzák. Amint a fejlődés egyre mélyebb szintekre jut, olyan új színek jelennek meg, melyeket korábban még nem lehetett látni. Minden aurának változó színe van, és ez az adott személy energiáját mutatja. Ezért van az, hogy bizonyos személyeket adott színben rajzolnak meg, vagy jobban mutatnak adott színekben. És ezért van az, hogy a bíborvörös színt egy pompás színnek tekintik (tökéletes társítása a vörös – fizikai – és kék – mentális – színeknek!) Az ősi gyógyító templomokban színterápiát alkalmaztak azért, hogy összhangba hozzák a rezgési frekvenciákat. Ezt napjainkban is alkalmazzák egyes gyógyítók.

Használjátok ki az ibolya lángot (a hetedik sugár), amint azt Adamus/St. Germain tanította, mivel ez az átváltozás vibrációs energiája. Árasszátok el magatokat vele és árasszátok azt az egész világra, sőt ha indíttatásotok van rá, akkor másokra is (anélkül, hogy bármiféle célt határoznátok meg). Gyakran használjátok ezt az eszközt a meditációtok és a belső munkálkodásaitok során, mivel az ibolya lángja könnyebbé alakítja át a sűrű energiákat. Minden energia Fény, de annak rezgéseit lealacsonyították a fejletlen, harmadik dimenziós tudatosság gondolatai és hitrendszere, így ezt lassabb és sűrűbb rezgésszintre hozták… Fény vs. sötétség –> dualitás!

Az emberi szem még képtelen érzékelni a könnyebb, gyorsabb rezgéseket és ezért van az, hogy sokan nem látják a Vezetőiket vagy azokat, akik fénytestben vannak, és azt hiszik, hogy az anyagi/fizikai sík az egyetlen, ami van. De ez a felfogás meg fog változni!

Az EGYség miatt, minden rezgésszint hasonló gondolatokat és embereket vonz magához. Ez kapcsolatokat teremt… függetlenül a pénztől, státusztól vagy bármitől, mint ahogyan azt a világ hinné. A kapcsolatok a rezonancia ugyanazon szintjén jönnek létre. Ezért van az, hogy sokan vonzódnak a Fényhez, keresik a saját Fényüket, de nem tudják, hogy az belül van, és így kifelé tekintenek, másokra.

A változás e hathatós idejében a fizikai, érzelmi és mentális testetek vibrációs frekvenciái könnyebbé válnak, és ezért van az, hogy sokaknak fizikai tünetei jelentkeznek – pl. időnként szükségük van lefeküdni vagy lepihenni. A régi, sűrű energiák elengedése, melyeket életeken át tároltatok a fizikai, érzelmi és mentális testeitekben sok alapvető, fizikai energiát igényel, és sokan kimerülnek annak ellenére, hogy semmiféle szemmel látható oka lenne. Bízzatok a folyamatban, pihenjetek, amikor szükségetek van rá és igyatok sok, tiszta vizet! Ez a folyamat egy bizonyos ponton véget ér majd, követve a tisztítást, a könnyebb energiák integrációját és a DNS-aktivációt, amelyre készen álltok.

Az energia mindezeket magában foglalja, sőt, még ennél TÖBB, sokkal TÖBB is! Az energia az Isteniség kifejezésének vibrációs frekvenciája és amint a fejlődés során az igazságba egyre jobban belemerültök, a személyes energiamezőtök könnyebbé, fényesebbé válik majd, ami sokkal inkább mutatja a valós, igazi esszenciátokat!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport.

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/04/02/arkturuszi-csoport-energia-mint-esszencia-2014-03-30/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése