2014. április 10., csütörtök

Tavaszi Energiadömping portálnyílások - Április 15-höz




MINDEN ÉRTÜNK VAN, MINDEN NEKÜNK VAN, MINDEN RÓLUNK SZÓL, 
NEM VAGYUNK EGYEDÜL 

 2014. ÁPRILIS 6.-30.

 
Tavaszi Energiadömping portálnyílások

Az „ESEMÉNY” megnyilvánításának egyik lehetséges időpontja
Vénusz a Halakba lép/ápr.6. – Merkúr a Kosban/ápr. 8. Mars Földközelben/ápr. 8. -Teljes Holdfogyatkozás/ápr.15. Vérhold Tetrád nyítás - /április 15.- Nagy Kozmikus Kereszt április(20.- 29.) - Húsvét/ Április 21-22.– Uránusz-Plútó Kvadrát/ápr. 21.- Retrográd Plútó a Bakban/ápr. 24. Plejádi Napforduló és a Vénusz tetőzése a Halakban/ápr. 25-27. Gyűrűs napfogyatkozás/ápr. 29.




2014. TAVASZA

A NAGY „ESEMÉNY”  EGYIK LEHETSÉGES AKTIVÁLÓDÁSI IDŐSZAKA


Mikor számíthatunk az Eseményre?

Sok szót ejtettünk a kivitelezhető időzítésről. Az egyik követelmény az eseményhez az Isteni Időzítés. Ashtar mindig azt mondja: Nincs dátum, nincsenek nukleáris fegyver, nincs mázli. Az igazság az, hogy vannak lehetőség ablakok, amelyek csak néhányszor egy évben állnak rendelkezésre, amelyben az ‘ Esemény’ lejátszódhat. Az egyik ilyen lehetőség ablak a mostani idő, és 2013-as év vége között fog adódni. A következő időszak, amikor elegendő bolygó energia fog rendelkezésre állni egy ilyen változáshoz: a 2014-es év tavaszi időszaka lesz. Ez a Szuper Portál felgyorsítja az energiaváltozásokat, hogy lehetővé tegye az ‘Esemény’ 2013-as bekövetkezését. Annak valószínűsége, hogy az ilyen hamar bekövetkezzék nagymértékben megemelkedett 2013. november 11-e óta, a Szuper Portál miatt. Ha te ezt olvasod, és ismételten azt választod, hogy nem cselekszel, és nem térsz vissza a szeretethez, nekünk kell meghúznunk a vonalat. Ha nem voltál sikeres abban, hogy megemeld rezgésedet a szükséges minimum szintre, ami szükséges a szeretet fenntartásához, meg leszel invitálva, hogy a dualitásban maradj egy kicsit hosszabb ideig, és újra csatlakozz a magasabb dimenziós Földhöz, mikor megfelelően felkészültél rá. Nincsenek rövid átjárási lehetőségek. Még mindig nincs dátum, nincs nukleáris fegyver, nincs mázli. Semmi sem állíthatja meg a Földet abban, hogy felemelkedjék.
F: SANANDA / Mi is pontosan az ‘Esemény’? / 2013-11-22
http://kristalyhang.wordpress.com/



2014. ÁPRILIS:
Ha eddig azt gondoltuk, hogy 2013. november nagyon erőteljes hónap volt, akkor most 2014 áprilisa még ettől is egy magasabb energetikai szintre emel bennünket. Az 5. Uránusz/Plútó kvadrát, pontosan április 22-én indul be, és ez (a hét közül) a torokcsakrának fog megfelelni. A beszédünkkel, hangunkkal való megnyilvánítással kapcsolatos témaköröket járja körül. A saját hangunk megtalálása, személyes és globális szinten.

Egy másfajta, új társasjátékot választhatunk, amire április 15.-én és 29.-én bekövetkező fogyatkozások adnak biztosítékot, és másrészt ekkor van a Nagy (Kozmikus) Kereszt felállásának ideje is. Az asztrológiában a Nagy Kereszt összehangolódása egy erőteljes esemény lehetőségét hozza magával a változásra/váltásra és ebben a hónapban ez a beállítás történik meg szintén. Ezek az előrelendítő kerekek ekkor személyes és globális szinteken is egyaránt mozgásba lendülnek.

JENNIFER HOFFMAN : 2014 ÉVI ELŐREJELZÉSEK: A SZERELMETESSÉG ÉVE
http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=480:jennifer-hoffman-2014-evi-elrejelzesek-a-szerelmetesseg-eve&catid=54:2014&Itemid=82



2014. ÁPRILIS 3.

Tripla robbanás a Napon - ebből a Föld is kap
Egyszerre három napkitörés robbant ki április 3-án központi csillagunkból.

A spaceweather.com cikke szerint csütörtökön egyetemes idő szerint a késő esti órákban a Nap három aktív régiója produkált napkitörést szinte egyszerre.

A szakemberek szerint a három erupció között egyfajta kapcsolódás volt, e nélkül kis valószínűséggel mentek volna végbe gyakorlatilag szimultán. 2010-ben egy olyan napkitörés-láncot figyeltek meg a csillagon, mely szinte az egész északi félgömbre kiterjedt - áll a cikkben. A kitörések során kilökődött anyagból a napokban várhatóan a Föld is fog kapni.
http://www.pecsistop.hu/tudomany/tripla-robbanas-a-napon-ebbol-a-fold-is-kap/1229437/







2014. ÁPRILIS 6. VÉNUSZ A HALAKBAN a nőies jegyében a Feltétel nélküli szeretet aspektusa energiájának globális megnyilvánítása



2014. ÁPRILIS 8. MERKÚR A KOSBAN



2014. ÁPRILIS 14. – SZEPTEMBER 22. PLÚTÓ RETROGRÁD A BAKBAN



2014. ÁPRILIS 15. TELIHOLD/MÉRLEG


2014.ÁPRILIS 15. : Teliholdas Teljes Holdfogyatkozás

A négyzetes erővel ható Napéjegyenlőségek, Napfordulók és a szintén négyzetesen ható, rendkívül erős napfogyatkozások mind-mind megjelenítik majd az Új Föld egy-egy különlegesen fénnyel kódolt oktaéder portáljának megnyílást. A Napéjegyenlőségek, Napfordulók és különösen a 4 fogyatkozási időszaka alatt, az új energiákkal kódolt energiahullámzás el fogja árasztani a bolygót.

Most 2014-ben a Nap- és Holdfogyatkozások viszont minőségi szempontból még egyedibb, különlegesebben katalizáló energiákat kínálnak fel nektek és  mind egyénileg és mind a bolygó számára jelentős változásokat válthatnak ki. 2014-ben „összesen” két teljes holdfogyatkozás következik be, Áprilisban és Októberben.


2014. EGY ALKALMAS ÉV A VÁLTOZÁSOKRA- AZ ÚJ FÖLD MÁSODIK ÉVE
Metatron a Fény Ura üzenete Tyberonn-on keresztül



2014. ÁPRILIS 15. EGY HATALMAS ÉGI ESEMÉNY KEZDETE – VÉRHOLD TETRÁD INDÍTÓ FOGYATKOZÁSA

Április 15-én egy hatalmas lélegzetelállító esemény fog kibontakozni a Föld lakói előtt: egy olyan esemény, amelyet ez a világ csak eonokkal ezelőtt láthatott a múltban: Úgy fogják feljegyezni ezt az eseményt, mint a múltból a hamvaiból felébredő fény (Főnix) feltámadása, visszatérése, aminek azért kellett megtörténnie, hogy újra kössük egymással az Egységünk egyezségét. Amikor a Hold a keleti Horizonton lesz, mellette balra felragyog és összevegyíti fényét a káprázatosan ragyogó Arcturusszal. 2014/15-ben egy szent lunáris tetrád(négyes sorozatú egymással energetikailag összefüggő holdállapot) indul el, amelyet a tradíció Krisztus Visszatérésének nevez. Természetesen a Krisztusi Tudatosság visszatéréséről van szó. Az ilyen tetrád sorozatra eddig Jézus születése óta mindösszesen 7 esetben került sor, és ezek hatalmas változások időszakaival estek egybe. A tetrád jelenség így egy évezredeken át ritkán megjelenő, égi esemény.

A Tetrád elemei:
2014: április 15, október 8.
2015: április 4, szeptember 28.

Részben felhasznált irodalom: Anna Merkaba: Grand Event: The Beginning – Blood Moon



2014. ÁPRILIS 15.- ÁPRILIS 29  - NAGY KOZMIKUS KERESZT



A HOLDFOGYATKOZÁS ÉS A NAPFOGYATKOZÁS KÖZÖTTI SZENDVICSBEN EGY NAGY KOZMIKUS KERESZT JÖN LÉTRE A MARS, URÁNUSZ, PLÚTÓ ÉS JUPITER RÉSZVÉTELÉVEL.
Áprilisban a Holdfogyatkozás és a Napfogyatkozás közötti szendvicsben egy Nagy Kozmikus Kereszt jön létre a Mars, Uránusz, Plútó és Jupiter részvételével. Tehát ez az időszak egy megszentel idő arra, hogy a keresők harmóniát találjanak és közösségeikkel harmonikus találkozókat tervezzenek. Ezek a Fénykódok a Globális Szintű Megújhodásotokért/Újjászületésetekért érkeznek meg, melyek segítségével újratervezhetők, újratisztíthatók a kapcsoltrendszereitek. Ez a fázis a Világbéke magvainak elültetésének lehetőségeit kínálja, főleg a konfliktusokkal terhelt területekre, különösen a Közel- Keletnek nevezett térségre. Az egyén szintjén pedig egy még erőteljesebb lehetőséget hordozhat a problémás kapcsolatok megoldására és a már megszakadt kapcsolatok megbékítésére. Ez az Együttérzés energiáinak a beáramlását is hordozza. Egy magasabb értelmezésből tekintve, nem más, mint a Feltétel Nélküli Szeretet Krisztusi Energiáinak letöltődése, ahogy nevezhetnénk azt.



2014. ÁPRILIS 15.- 29. – LEHETŐSÉGEK ABLAKA/COBRA
Az április 15.-i teljes holdfogyatkozás fogja jelezni a belső Lehetőségek Ablakának megnyílását, ami április 15-április 29.-ig lesz nyitva. Ez a belső idő ablak valójában egy portál, és ezzel egy időben egy szélsőséges energetikai intenzitású lesz, hogy potenciálisan kitudják váltani a drasztikus változásokat a bolygó felszínén és azon túl. A komplexitás hullám elemzés azt mutatja, hogy ez idő alatt a legösszetettebb időszak lesz az ismert történelemben, jelentősen meghaladva a híres 2012.december 21-ét is. Ez azt jelenti, hogy ez lesz a leginkább változékony, legkiszámíthatatlanabb időszak. Ez jelenti a legvalószínűbb időpontot, amikor a Galaktikus Központi Nap aktiválásának következménye a G2 felhő által eléri bolygónkat:
http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/

Az április 15.-i  teljes holdfogyatkozással kezdődik a híres Hold tetrád a 2014/15-ös évre, amely mély jelentősége egy zsidó jóslat. A zsidók húsvét ünnepe kezdődik azon a napon, a Pészah, és egy héttel később, április 21-én lesz vége.

Április 21.-én (húsvét hétfő) lesz a következő portál aktiválás, ami fordulópontja lesz a Lehetőségek Ablakának. Tekintettel a portál fontosságára, egy külön blogbejegyzést írok hozzá. Mi egy nagy bolygó örvényaktiválást szervezünk majd ebben az időben. A részletekről hamarosan a blogban.
Április 29-én egy gyűrűs napfogyatkozás lesz, amely lezárja a Lehetőségek Ablakának a belső portálját.

http://www.fenyorveny.hu/2014/02/cobra-lehetosegek-ablaka-2014-2014febr17.html




2014. ÁPRILIS 21.
Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)
A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz, ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született „baby boom” korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)


a CIKLUS 7 ELEME:
2012. JÚNIUS 24.
2012. SZEPTEMBER 19.
2013. MÁJUS 20.
2013. NOVEMBER 1.
2014. ÁPRILIS 21.
2014. DECEMBER 15.
2015. MÁRCIUS 16.

2014. ÁPRILIS 21. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT - URÁNUSZ-PLÚTÓ ENERGIAKÖTÉS BEINDÍTÁSA/METATRON

Kedveseim, ha nem vagytok teljesen rendezettek, akkor konfliktusban vagytok önmagatokkal. az igazat megvallva a tisztítópróbátok az elmúlt évben elkezdődött és 2014-ben is tovább fog folytatódni. Különösen a két Uránusz-Plútó kvadrát időszaka alatt:
2014. Április 21. Uránusz-Plútó kvadrát: 13,34 Kos/Bak (Uránusz direkt, Plútó retrográd) és
2014. December 15. Uránusz-Plútó kvadrát: 12,35 Kos/Bak (Uránusz retrográd, Plútó direkt).

Bölcsen felhasználhatjátok ezeket az energiákat, a beteljesületlen érzéseitek feltárására és a feltáratlan érzéseitek, érzelmeitek kifejezésére és megnyilvánítására, kifejezni a nézeteiteket és érzelmeiteket. Ezekkel valójában leveszitek magatokról azokat a terheket, amelyek eddig elfojtották és elhalványították a becsületességeteket, feddhetetlenségeteket a belső érzéseitekben. A teljesen tiszta őszinteség, nemcsak az önbecsülésetek felé vezet el, de a tudatosságotok még nagyobb fényhányadosa felé is. És ebben az évben egy ilyen jó tulajdonság állapota felé indíthat meg bennetek. És mi azt mondjuk nektek, hogy a fizikai itt tartózkodásotok „senior”, nyugdíjas szakaszába értetek, amely 2014 energiájával egy olyan helyre kényszerít bennetek, egy olyan irányba hajt majd, amelyben rendbe hozhatjátok, rakhatjátok a dolgaitokat. Kedveseim, nincs ennél alkalmasabb idő erre, mint most 2014. harmonikus fázisaiban. Használjátok ki ezeket a lehetőségeket, de ne feledjétek azt, hogy idő által meghatározott környezetben éltek. Változtassátok meg a fizikai valóság természetét és akkor kívánt dolgaitok egy pillanat alatt megváltozhatnak akaratotok szerint. Az emberek ide-oda változtatják helyzetüket, jönnek-mennek, és gyakran amikor a legkevésbé számítatok rá, valaki ott terem, majd eltűnik. Keressétek a Megbocsátás lehetőségeit. Nézzetek mélyen magatokba és nézzetek körül magatokon kívülre és tetteiteket vezessék, mint akár ezek a szavak is, melyek helyet találnak a szívetekben.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=477:2014-egy-alkalmas-ev-a-valtozasokra-az-uj-foeld-masodik-eve-metatron-a-feny-ura-uezenete-tyberonn-on-keresztuel&catid=54:2014&Itemid=82



2014. ÁPRILIS 23/24 – KARDINÁLIS NAGY KERESZT
4 bolygó geometrikus energiamintázata jelenik meg a földi valóságunkban a két fogyatkozás közt és egy Kvantum átjárót nyit a kozmikus energiáknak. Isteni energiakoktél

Plútó-Bak 13’: Radikális politikai változások, Életmód és tevékenységváltás, Új vezetők, Társaságok
Témája: Radikális váltás- tevékenység-karma

Uránusz- Kos 13’: Forradalmak, lázadások a változásért minden területen a szociális jólétért, Felébredés a víziókból, az Én Vagyok megannyi, sokféle változatára ébredés
Témája: Rezgésváltás – közösségi formák és érzékenység – energiarobbanás – társadalmi problémák kimozdítása, Új Energia

Mérleg-Mars 13’: Igazságosság, Jogszerűség – Kapcsoltrendszer, házasság, Küzdelem, viták, perek kirobbanása, Kreativitás

Rák-Jupiter 13’: Hazaszeretet, a Föld tisztelete, Szolgálat, Érzelmi Intelligencia, Az Otthon szíve, Emberszeretet, Spirituális nézetek. A Dharma visszatér, az Otthon eljön hozzánk





2014. ÁPRILIS 24. MERKÚR A BIKÁBAN



2014. ÁPRILIS 25-27.


PLEJÁDI NAPFORDULÓ, VÉNUSZ A HALAKBAN A TETŐPONTJÁRA ÉRT - A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET PORTÁLPONTJA



2014. ÁPRILIS 29. ÚJHOLD/BIKA

GYŰRŰS NAPFOGYATKOZÁS

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

1 megjegyzés:

  1. semmi se lesz.ez mind baromság.évtizedek ota tarto baromság.vérhold az mi a szar?miben bizol kati most komolyan?láttál már ufot?sistrum gammát láttál?én igen.a cba-ban jött szembe selamat gajunnal.

    VálaszTörlés